Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 6.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.jpgPremier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.jpgPrimera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.jpgSerie A.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.jpgBundesliga.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.jpgLigue 1.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.jpg1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.12. u 09:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

WBA - Crystal Palace (13:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 1.30
y5FWtzm.png

Sheffield Utd - Leicester (15:15) bet365
Sudac: Stuart Attwell (5.40)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 2.10
VGSXELq.png

Tottenham - Arsenal (17:30) bet365
Sudac: Martin Atkinson (1.75)
Prosjek ekipe 1: 1.20
Prosjek ekipe 2: 1.40
73Nk71e.png

Liverpool - Wolves (20:15) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.50)
Prosjek ekipe 1: 0.80
Prosjek ekipe 2: 1.30
EfD5Ouh.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Granada - Huesca (14:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas 
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.91
fattiVI.png

Osasuna - Betis (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Hernandez Hernandez (4.20)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.18
iQVospo.png

Villarreal - Elche (18:30) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (3.20)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 2.89
6maN4tA.png

Alaves - Real Sociedad (21:00) bet365
Sudac: Jose Munuera Montero (3.20)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.18
sPH08GG.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Verona - Cagliari (12:30) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (2.00)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 1.56
P9FOmK1.png

AS Roma - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Fabio Maresca (7.00)
Prosjek ekipe 1: 1.33
Prosjek ekipe 2: 2.00
76ZoaWw.png

Parma - Benevento (15:00) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (6.33)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.78
iRfg3gr.png

Udinese - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Federico La Penna (5.20)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.11
aa1GVTh.png

Crotone - Napoli (18:00) bet365
Sudac: Livio Marinelli (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 1.13
bUww5Nq.png

Sampdoria - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Gianpaolo Calvarese (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 2.33
tzNHixh.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

W. Bremen - Stuttgart (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.00

Schalke - B. Leverkusen (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 1.78

(Koeficijenti 4.12. u 21:23 CET) 

Тоtenhem Hotspur - Arsenal

Posle poraza od Evertona na otvaranju sezone, malo ko je očekivao da će Totenhem biti konkurentan u borbi za titulu. Međutim, četa Žozea Murinja je vezala devet mečeva bez poraza i probila se na sam vrh tabele. Četiri vezane pobede su katapultirale Sparse na čelo tabele, dok su proteklog vikenda odigrali remi bez golova na Stamford Bridžu protiv zahuktalog Čelzija. Hari Kejn i momci su treći najefikasniji tim lige, dok je odbrana Pevaca najčvršća sa samo devet primljenih golova. Totenhem je obezbedio proleće u Ligi Evrope zahvaljujući remiju u Lincu protiv LASK-a u četvrtak, tako da može da se usresredi na Premijer Ligu. Domaći tim je vezao četiri trijumfa na svom terenu u svim takmičenjima, a taj niz želi da nastavi protiv najljućeg rivala.

Arsenal igra još jednu razočaravajuću sezonu. Podatak da se Tobdžije trenutno nalaze na 14. mestu sa samo 13 bodova dovoljno govori o tome. Iako su samo četiri boda ispod petog mesta, gosti neće moći da se nadaju izlasku u evrokupove ako ne promene nešto u svojoj igri. Aston Vila je protutnjala Emirejts stadionom i slavila sa 3:0, dok je Lids Junajted odoleo na Eland Roudu. Ekipa Mikela Artete je uspela da postigne gol protiv Vulvsa na svom terenu, ali im on nije bio dovoljan da ostanu neporaženi. Donekle su svoj bes iskalili na Rapidu iz Beča pobedom od 4:1, a iako su perfektni u Ligi Evrope, mora se priznati da su Tobdžije dobile prilično laku grupu na žrebu. Idu na noge gradskom rivalu u nezgodnom trenutku, i vreme je da pokažu svoj karakter ako žele da se bore za neko od prvih šest mesta.

Šta mi igramo na golove?

Duele ove dve ekipe karakteriše umeren broj golova kada je Totenhem domaćin. Arsenal se muči u napadu, domaći teško primaju golove, tako na na ovom očekujemo da ih bude u rasponu od 2 do 4.

Takođe, verujemo da u oba poluvremena može pasti barem po neki gol, tako da ćemo ispratiti i igru I1-3 & II1-3 po prilično atraktivnoj kvoti.

UG 2-4 @1.52

I1-3 & II1-3 @ 2.00

Izvor: https://www.3plus.rs/totenhem-hotspur-arsenal-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-premijer-liga/

Hajduk - Rijeka | BTTS (1.72) bet365

Derbi kola u 1. HNL. Hajduk će ugostiti Rijeku u 14. kolu hrvatskog prvenstva. Oba tima su u očajničkoj potrebi za bodovima, te ukoliko žele ostati u korak sa prvom trojkom na tabeli, moraju juriti pobjedu u ovom susretu. Prvi najbliži tim im je trećeplasirana Gorica koja im renutno bježi šest i sedam bodova. Domaćini u ovaj susret ulaze nakon dvije gostujuće pobjede u ligi, protiv Slavena i Lokomotive. Sezonu nisu započeli sjajno, ali spomenute dvije pobjede su im definitivno dale veliko samopouzdanje. Hajduk je do sada u 11 odigranih utakmica ostvario pet pobjeda i dva remija. Primili su 11 golova u dosadašnjih 11 utakmica.

Trener Hajduka Boro Primorac je najavio da njegov tim može zabiti Rijeci, koja u Split stiže nakon teške utakmice protiv Sociedada u Europskoj ligi u gostima, gdje su uspjeli uzeti jedan bod od lidera španjolskog prvenstva.

“Važno je isticati da Hajduk mora biti u vrhu. Za mene je utakmica s Rijekom najvažnija, razmišljam samo o tome kako odigrati dobro protiv tako dobre ekipe. Rijeka je puna samopouzdanja. Očekujem da će doći u najboljem izdanju. Protiv Osijeka su s deset igrača na terenu igrali dobro. Igrali su dobro protiv Napolija i Real Sociedada. Ne vjerujem da će biti umorni. Svi su motivirani kada dolaze na Poljud igrati protiv Hajduka”

“Gledao sam ih sinoć, bila je to dobra utakmica. Španjolci su najbolji tehničari na svijetu. Rijeka je igrala protiv kluba koji je u ovom momentu prvak Španjolske. To će im dati snagu i moral. Branili su se cijelu utakmicu, imali su sreće i zabili su dva gola iz tri udarca. Djelovali su umorno posljednjih 20 minuta, ali kad igraš protiv Španjolaca, moraš puno trčati. Imaju čvrstu obranu, pa Murića i Franka. Imaju iskustvo, a u Europi su stekli povjerenje i svaka nova utakmica čini ih jačima.”

Rijeka je do sada odigrala devet susreta u hrvatskom prvenstvu sa gol razlikom 10-10. Oni ne postižu, ali i ne primaju veliki broj golova, međutim trener Hajduka tvrdi da može probiti obranu gostiju, te je najavio veliku borbu svoje momčadi u nedelju. Pored toga zna da je Rijeka vrlo opasna iz prekida od kojih se Hajduk teško brani. Rijeka u posljednji pet utakmica u prvenstvu ima tri pobjede, remi i poraz. Prethodni međusobni susret između ove dvije momčadi na Poljudu završio je pobjedom Rijeke (2-3). Očekuje se još jedna zanimljiva utakmica sa golovima na obje strane po koeficijentu 1.72. Hajduk će u ovom susretu biti samo bez Teklića.

“Zabijali smo golove u zadnje tri utakmice. U zadnje dvije utakmice zabili smo po dva gola. Nemojte očekivati vatromet golova, ali možemo dati jedan ili dva komada Rijeci. Radimo na prekidima, vježbamo kornere, centaršuteve sa strane i učinit ćemo sve da Rijeka dobije što manje šansi iz kornera. Vidjeli smo sinoć protiv Sociedada što Rijeka može napraviti iz prekida, ali Španjolci su niski rastom.”

Screenshot_50.jpg

(Koeficijenti 6.12. u 1:23 CET) 

Tottenham - Arsenal 1 (2.00) bet365

Tottenham ima veliku misiju ove sezone. Nakon niza godina koje su bile promašaj, odlučni su konačno donijeti trofej u svoj kabinet. Glavni i odgovorni čovjek za odličan početak sezone bio je niko drugi nego Jose Mourinho. Držeći se tradicije, portugalski stručnjak opravdava svoje sjajne ‘druge’ sezone u klubovima koje je vodio, a tako i sa Tottenhamom, koji se nalazio na vrhu tabele, ali ih je Chelsea preskocio sa pobjedom protiv Leedsa u subotu. Imaju najbolju obranu u ligi nakon što su primili najmanji broj golova. Oni su i dalje jedina momčad koja još nije primila dvocifren broj golova u prvih deset kola. U isto vrijeme su samo Liverpool i Chelsea postigli po više od njih.

Ovog vikenda igraju protiv Topnika koji se muči ove sezone. Ekipa Mikela Artete se nalazi na 14. poziciji sa 13 osvojenih bodova. Ovo je odlična šansa za Josea i njegovu momčad da uspostave nadmoć nad svojim gradskim rivalima, koji su im trn u oku posljednjih nekoliko godina. S obzirom na impresivnu formu Mourinhovog tima i njihovu nedavnu povijest međusobnih susreta sa Arsenalom,  očekujem da će Tottenham biti bolja momčad na terenu ove nedelje sa koeficijentom 2.00 koji je u padu. 

Lamela neće nastupiti za Tottenham ovog vikenda, dok je Carlos Vinicus pod znakom sumnje. Na drugoj strani za Topnike neće biti Luiza, Martinellija, Ozila, Sokratisa i Thomasa.

Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Sissoko, Hojbjerg; Son, Ndombele, Bergwijn; Kane

Arsenal (3-4-3): Leno; Holding, Gabriel, Tierney; Bellerin, Ceballos, Elneny, Saka; Willian, Lacazette, Aubameyang

Screenshot_51.jpg

(Koeficijenti 6.12. u 1:49 CET) 

Schalke - Leverkusen 2 (1.45) bet365

Bayer Leverkusen je jedna od dvije momčadi u ligi ove sezone koja je neporažena u prvih devet kola. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa četiri boda iza prvoplasiranog Bayerna, te samo 2 iza drugoplasiranog Leipziga. S obzirom da su Bavarci odigrali remi protiv Leipziga u ovom kolu (3-3), ovo je savršena prilika za Petera Bosza da se popne na drugu poziciju, te preskoči Leipziga i Dortmunda na drugoj i trećoj – pogotovo jer igraju protiv Schalkea, koji je apsolutno najgora momčad u Bundesligi ove sezone.

Schalke je izgubio protiv M’gladbacha (4-1) u posljednjoj utakmici u Bundesligi, dok je Leverkusen remizirao protiv Herthe (0-0).

Ne samo da su domaćini jedina momčad koja nije ostvarila pobjedu do sada, već su postigli i najmanji broj golova, te primili najviše. Pored svega toga, Leverkusen je mnogo bolji u međusobnim omjerima protiv Schalkea posljednjih godina. Iz tog razloga očekujem da Bayer Leverkusen ove nedelje zabilježi veliku pobjedu i pruži oštru konkurenciju najboljim momčadima u ligi. Koeficijent u bet365 kladionici iznosi 1.45. Svakako računajte da bet365 kladionica smatra okladu dobitnom kada Leverkusen povede sa dva gola razlike.

Schalke također ima veliki problema sa izostancima, gdje im fali dosta igrača. Bentaleb, Harit, Ibišević, Paciencia, Sane, Fahrmann, Kabak, Kutucu, Matondo i Ronnow su van terena. Leverkusen će biti bez Aranguiza, Ariasa, Palaciosa, Paulinha, Alarija i S. Bendera.

Schalke (3-4-1-2): Langer – Thiaw, Stambouli, Nastasic – Ludewig, Mascarell (c), Serdar, Oczipka – Uth – Skrzybski, Raman

Leverkusen (4-3-3): Hradecky – L. Bender (c), Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Wirtz, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Schick, Diaby

Screenshot_52.jpg

(Koeficijenti 6.12. u 1:55 CET) 

Unibet je ponudio primamljivu kvotu 4.0 ako uplatim Liverpool & Tottenham pobjedu veceras (pojedinacno su inace 1.5 i 2.0) sto sam ionako mislio staviti za double. Tottenham ima dobar skor do sad protiv Arsanala, po prvi put od pocetka korone imat ce i odredjeni broj publike na utakmici i opcenito mislim da je Tottenham bolji tim. Za Liverpool svi znamo, nadam se samo da nece biti jedan od favorita ovaj vikend koji je podbacio (kao Barcelona i Dortmund - oba tima su mi srusili dva veca dobitka na dva listica)

pozdrav ljudovi.... :D

Schalke - Bayer Leverkusen  2

Schalke očajan na posljednjem mjestu sa samo 3 boda iz 9 utakmica, posjekle su ih ozljede, korona, svašta nešto...  Lista onih koji nedostaju je podugačka

Screenshot_20201206_092134.jpg

Leverkusenu je ovo prilika ugrabiti 2.mjesto na tablici, i mislim da to neće propustiti, jer to bi im trebala biti najlakša 3 boda na gostovanju koja mogu uzeti... 

SRETNO.... ?

moj drugi par danas je 

Crotone - Napoli   2

Crotone kao zadnji na ljestvici sa samo 2 boda iz 9 utakmica, nema puno izgleda protiv ekipe iz Napulja koji lovom pobjedom stižu Juve na 3.mjestu talijanskog prvenstva... 

Iako Napoli ima važnu utakmicu protiv Real Sociedada za 4 dana, ne vjerujem da će se sprezati na ovoj utakmici jer je protivnik što se kaže "po mjeri"... 

Da je koji jači protivnik, možda bi i tankirali utakmicu ali ovdje se to neće i ne smije dogoditi... Napoli je ipak ozbiljna ekipa i mislim da i sa nekoliko rezervnih igrača mogu odnijeti sva 3 boda... 

SRETNO... ?

prije 34 minute, moneyhunter said:

moj drugi par danas je 

Crotone - Napoli   2

Crotone kao zadnji na ljestvici sa samo 2 boda iz 9 utakmica, nema puno izgleda protiv ekipe iz Napulja koji lovom pobjedom stižu Juve na 3.mjestu talijanskog prvenstva... 

Iako Napoli ima važnu utakmicu protiv Real Sociedada za 4 dana, ne vjerujem da će se sprezati na ovoj utakmici jer je protivnik što se kaže "po mjeri"... 

Da je koji jači protivnik, možda bi i tankirali utakmicu ali ovdje se to neće i ne smije dogoditi... Napoli je ipak ozbiljna ekipa i mislim da i sa nekoliko rezervnih igrača mogu odnijeti sva 3 boda... 

SRETNO... ?

Slažem se. Napoli je odigrao prijateljskih 1:1 u Europskoj ligi u četvrtak. Igrali su sa mix sastavom te odigrali utakmicu izuzetno niskog tempa tako da mislim da su svi igrači odmorni za današnji, znatno bitniji susret. 

Uz Napoli ja sam odigrao i CSKA koji je podbacio više puta za redom. Jednostavno, mislim da je krajnje vrijeme da taj loš niz stane. Mogli su barem do X-a u nekim utakmicama Europske lige a u ruskoj ligi su sigurno favoriti. CSKA je u krizi i pobjeda im je itekako potrebna... Sve igrano kod bet365

2020-12-06-10-13-12-bet365-Online-Sports

2020-12-06-10-13-04-bet365-Online-Sports

Schalke - Leverkusen 2 (1.45)

Salke je teska rupa ove sezone ,i čeka da ih patnja da ostanu u Bundesligi , Leverkusen je puno kvalitetniji pobjeda ih lansira na 2.mjesto, fali podosta igrača kod obje momčadi ,Alario nedostaje nažalost kod levera po meni najbolji njihov napadač ,ali izuzev toga ne vidim ni jednu prednost Salkea i mislim da će Leverkusen ovo rutinski odradit (nadam se da neće bit umorni ,jer su odigrali podosta utakmica u zadnje vrijeme)

prije 46 minute, Ivan98 said:

Udinese - Atalanta 2 (2.15) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Iskreno nebi igro ovo da je kvota 1.4 1.5 ,ali 2.15 se isplati uzet IMO pa kako god da završi , Bergamo bolje u gostima prolazi nego doma ,nešto što nam ide u korist je pobjeda Bergama u posljednjih 5/5 utakmica 

IMG_20201206_115544.jpg

Ukoliko bi se odigralo lani da, ovako nikako. Udinese ima ovu godinu dobar tim, dosli su najbolji i iz Watforda..Pereira i Delofeu a tu je i De Paul.

Atalanta je u ocajni formi, ne kazem da ne moze do pobjede ali da je kvota prava.

Lille gledam jas na kartonima i golova.

prije 5 minute, whimp said:

Ukoliko bi se odigralo lani da, ovako nikako. Udinese ima ovu godinu dobar tim, dosli su najbolji i iz Watforda..Pereira i Delofeu a tu je i De Paul.

Atalanta je u ocajni formi, ne kazem da ne moze do pobjede ali da je kvota prava.

Lille gledam jas na kartonima i golova.

Slažem se zato i kažem , svjestan sam toga zato i kažem jedini razlog zašto ću ispratiti je kvota preko 2 ,a vidjeli smo da i Bergamo nije zaboravio igrat nogomet protiv Liverpoola

prije sat vremena, Ivan98 said:

Udinese - Atalanta 2 (2.15) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Iskreno nebi igro ovo da je kvota 1.4 1.5 ,ali 2.15 se isplati uzet IMO pa kako god da završi , Bergamo bolje u gostima prolazi nego doma ,nešto što nam ide u korist je pobjeda Bergama u posljednjih 5/5 utakmica 

IMG_20201206_115544.jpg

Atalanta u Udine dolazi bez Gomeza i Iličića, Gosens je pozitivan na COVID-19. U srijedu Atalanta igra najvažniju utakmicu u sezoni još kad uzmemo u obzir formu ova kvota je realna.

ŽENSKI RUKOMET/   MAĐARSKA-SRBIJA    1       (1,80)     WWIN

Juce sam na poluvremenu izbacio sa rezultata mec Nizozemska-Srbija u rukometu jer +6 i plus povreda Lekic mi je bila zicer da ce dobiti.Kad sam vidio da je Sebija dobila nisam mogao da vjerujem i stvarno im skidam kapu za to,ali danas opet cu probati protiv Srbije i to ne iz nekog inata,vec smatram da su juce dali 101%,Lekic ce povrijedila a Mađarice uopste nisu bezazlena ekipa iako su izgubili od Hrvatske u šrvom kolu-Mađari pored Nizozemske se vide kao favoriti i bas zbog tog poraza od Hrvatske ovdje ocekujem maksimalan angazman i pobjedu.Srbiji svaka cast,ne bi se cudio ni da danas ostvare pobjebu ili da se vrate sa -5,ali jednostavno kvalitet trentni i situacija sa koronom u Srbiji mi vise naginju na Mađarsku stranu,tako da sretno svima...

prije 8 minute, rossonero7 said:

Atalanta u Udine dolazi bez Gomeza i Iličića, Gosens je pozitivan na COVID-19. U srijedu Atalanta igra najvažniju utakmicu u sezoni još kad uzmemo u obzir formu ova kvota je realna.

To za Ilicica i Gomeza nisam pročitao do sad, ali btw ostajem pri svom tipu, po meni su Zapata i Muriel puno bolji nego Gomes i ilicic, ilicic igra užasno otkada se vratio .

Možda oba gol isto nije loša opcija ..

prije 7 minute, Ivan98 said:

To za Ilicica i Gomeza nisam pročitao do sad, ali btw ostajem pri svom tipu, po meni su Zapata i Muriel puno bolji nego Gomes i ilicic, ilicic igra užasno otkada se vratio .

Možda oba gol isto nije loša opcija ..

Slažem se, ne kazem da Atalanta neće dobiti i ja bi prije igrao oba daju ili x2 i oba daju. Atalanta nema ni priblizno adekvatnu zamijenu za Gosensa po toj lijevoj strani. Gomez je sigurno njihov najbitiniji igrač. Opet ponavaljam nije nemguće da Atalanta dobije samo proslijeđujem informacije. Sretno !

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use