Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

06.10.2009. listić dana

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo što sam ja danas našao kao dosta zanimljivu ponudu...volio bih kada bi i drugi prokomentirali ovo po mogućnosti do 17:00h jer onda ću ići uplatit pa da ćujem i druga razmišljanja...

Hokej:

Karlovy Vary - Kometa Brno  1

Farjestad - Sodertalje          1

Wien - Medveščak              1

Nogomet:

(U20) Egipat - Kostarika      1

Evo što sam ja danas našao kao dosta zanimljivu ponudu...volio bih kada bi i drugi prokomentirali ovo po mogućnosti do 17:00h jer onda ću ići uplatit pa da ćujem i druga razmišljanja...

Hokej:

Karlovy Vary - Kometa Brno   1

Wien - Medveščak               1

Nogomet:

Kometa uvjerljivo najslabija ekipa u českoj ligi, ali i Karlovy je dosta slabašan...trebao bi dobiti ,ali dosta opasan par....

po meni je bolje igrati na Salzburg protiv jasenica

(U20) Egipat - Kostarika       1

Hokej:

Nogomet:

Kometa uvjerljivo najslabija ekipa u českoj ligi, ali i Karlovy je dosta slabašan...trebao bi dobiti ,ali dosta opasan par....

Evo moj rekreativni danas, iako sam ja glavni posao za danas jutros odradio. Ponuda danas nije neka, tako da ovo ide sa rekreativnim ulogom, iako mi se čini dosta realan i lako proloazan listić...

Mađarska(20)(rbg)-Češka(20 06.10. 20:00

briöi par 21237 2-3 1,95

ViennCap-KHL Medveščak Z. 06.10. 19:15

briöi par 1535 1 1,40

Langent-HC Neuchatel YS 06.10. 20:00

briöi par 1560 1 1,35

HC Thurgau-HC Chaux de F. 06.10. 19:45

briöi par 1558 X2 1,25

Maguire S.-Bond N. 06.10. 20:00

briöi par 1532 1 1,25

+ večeras najbitniji par mi je Shelbourne koji igra zaostalu utakmicu. Nisam se kladio na taj par, međutim još prije početka sezone sam pisao da je koef. nerealan da će Shelborune biti prvak (u tom trenutku je bio 7,00!). Trenutno je koef. 1,90 i to je i najrealnija opcija, pogotovo ako danas sa teškog gostovanja uzmu 1 ili 3 boda i ako sa Sporting Fingdalom za par dana odigraju na razini...

Btw. Koper je povečao svoju prednost te je koef. na bwinu 1,40 dok je taj par BAH maknuo iz ponude, međutim podsjecam da je do prije par dana bilo 2,50 što je bio veliki valuebet i ta analiza i dalje stoji na portalu SvijetKladjenja.com, kao što sam pisao i na forumu. Nadam se da je još netko odigrao, jer vjerujem da oko dobiivanja ove oklade neće trebati ništa drugog osim strpljenja... ;)

Hokej:

Nogomet:

Nisam skužio jel igrat i na salzburg i protiv jesenica ili si ti nešt zeznio...?? jer oni danas ne igraju jedno protiv drugog... salzburg igra u linzu

no, ok ja sma ipak odigro ova svoja 4 para...mislim da Karlovy Vary ipak mogu pobjedit jer ipak imaju iskustvo u extraligi, a kometa brno nema i kao i većina europskih momčadi Karlovy Vary su domaćinska ekipa...tak sam ipak odigro

Držte mi fige nisam dobio već tjedan dana  ;)

Hokej:

Nogomet:

Nisam skužio jel igrat i na salzburg i protiv jesenica ili si ti nešt zeznio...?? jer oni danas ne igraju jedno protiv drugog... salzburg igra u linzu

no, ok ja sma ipak odigro ova svoja 4 para...mislim da Karlovy Vary ipak mogu pobjedit jer ipak imaju iskustvo u extraligi, a kometa brno nema i kao i većina europskih momčadi Karlovy Vary su domaćinska ekipa...tak sam ipak odigro

Držte mi fige nisam dobio već tjedan dana  ;)

imas red bull salzburg i salzburg..dva kluba...

+ večeras najbitniji par mi je Shelbourne koji igra zaostalu utakmicu. Nisam se kladio na taj par, međutim još prije početka sezone sam pisao da je koef. nerealan da će Shelborune biti prvak (u tom trenutku je bio 7,00!). Trenutno je koef. 1,90 i to je i najrealnija opcija, pogotovo ako danas sa teškog gostovanja uzmu 1 ili 3 boda i ako sa Sporting Fingdalom za par dana odigraju na razini...

Odgođeno zbog natopljenog terena  :-\

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use