Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 4.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.jpgPrimera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak2.jpgBundesliga.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak3.jpgLigue 1.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.12. u 09:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Hertha - Union Berlin 

Ovo igram isključivo na osnovu statistike. Union Berlin ima samo jedan poraz u 9 utakmica gdje su ostvarili gol razliku 21:11. Taj poraz je bio u prvom kolu doma od Augsburga sa 1:3. Znači u sljedećih osam kola 20:8 gol razlika. Sa B. Dortmund dijele 2. najbolji napad lige. Ono što mi posebno ulazi u oko je to da je Hertha najgori domaćin lige gdje imaju 1 nerješeno i 3 poraza, dok s druge strne Union nema poraza u gostima - ima 2 pobjede i 2 nerješena. Nadam se da se to danas neće promijenti.

X2   1.53

2   2.87

I za manji ulog:

image.thumb.png.9d63617b8b2705a813d06c205d4f9c67.png

prije sat vremena, Kiks77 said:

Hertha - Union Berlin 

Ovo igram isključivo na osnovu statistike. Union Berlin ima samo jedan poraz u 9 utakmica gdje su ostvarili gol razliku 21:11. Taj poraz je bio u prvom kolu doma od Augsburga sa 1:3. Znači u sljedećih osam kola 20:8 gol razlika. Sa B. Dortmund dijele 2. najbolji napad lige. Ono što mi posebno ulazi u oko je to da je Hertha najgori domaćin lige gdje imaju 1 nerješeno i 3 poraza, dok s druge strne Union nema poraza u gostima - ima 2 pobjede i 2 nerješena. Nadam se da se to danas neće promijenti.

X2   1.53

2   2.87

I za manji ulog:

image.thumb.png.9d63617b8b2705a813d06c205d4f9c67.png

Slazem se s tobom potpuno. Ja sam ulovio kvotu 3 za pobjedu Uniona sto mi se cinilo malo previse i podcjenjivacki prema Unionu. Proslu utakmicu sam gledao kad su zabili dva gola u startu sto je bilo dovoljno za early payout kod bet365, iako su poslije primili tri gola i dali jos jedan (protiv Frankfurta). Vidim da je u medjuvremenu kvota pala

Ostali su singles:

Besiktas - Kasimpasa BTTS i vise od 2.5 kvota 1.9

Barnsley - Bournemouth 2 @2.1

Sydney - Yokohama F-Marinos 1 @3.75 (jako mali ulog) 

Rumunjska 1. liga

19:30 FC Arges - Din. Bucharest, tip: Arges daje gol i ne gubi utakmicu @ 1,75 bet365

The situation in Dinamo has been extremely difficult for a long time due to unpaid salaries and bonuses to players, so the situation culminated because the coach Cosmin Contra left the team, as well as players Isma Lopez (8/0 d) and Borje Vallea (top scorer 9/5 m). Besides them, Gonzalez (7/1 d), captain Puljic (11/0 d), Ehmann (4/0 d) and Moldoveanu are unavailable. After the defeat of the Second League team Viitorul Tg. Jiu in the 1/16 finals of the Cup, Arges changed their coach and I expect them to come maximally motivated to win the match against desperate Dinamo.

Screenshot_1.jpg

Sparta - Emmen 1 (1.61) bet365

Sudeći prema uvodnih deset tjedana, ovogodišnja bitka za opstanak u nizozemskoj Erediviziji bit će zaista zanimljiva. Razlika u tabeli između desetoplasirane Sparte i posljednje-plasiranog Emmena iznosi samo šest bodova. Ove dvije momčadi igraju večeras  u Rotterdamu, gdje će vjerujem domaćini iskoristiti čvrstu formu i samopouzdanje koje su izgradili posljednjih tjedana.

LIga.jpg

Izvor: bet365

Gostujuća momčad ima najgoru gol razliku u ligi ulazeći u ovaj susret sa četiri uzastopna poraza. Sve u svemu, kvota 1,61 na pobjedu Sparte ne iznenađuje i trenutno je u padu.

Sparta je otvorila novu sezonu sa tri uzastopna poraza od Ajaxa, Vitessea i Zwollea, dok u tom periodu nisu uspjeli postići nijedan gol. Situacija je krenula nabolje nakon remija u gradskom derbiju protiv Feyenoorda. Momčad je pobijedila u dva od posljednja tri susreta, gdje su uspjeli pobijediti Waalwijka i Den Haaga sa ukupnom gol razlikom 8-0. Prošli tjedan su imali pristojan nastup i protiv PSV-a, ali su na kraju izgubili sa 1-0. Po mom mišljenju, mislim da ova momčad zaslužuje biti u gornjem dijelu tabele i ne sumnjam da će ostvariti pobjedu protiv Emmena večeras. Sretno!

Screenshot_38.jpg

(Koeficijenti 3.12. u 11:08 CET) 

Pravi gradski derbiji bar u 50% situacija odu u kontru, gora ekipa do tad na tabeli i po formi obicno da maximum i na neki nacin spasi sezonu jer se zna sta svakom istinskom navijacu znaci pobjeda protiv najljuceg rivala. Oprez na Herthi, moja preporuka je preko 3 kartona 1,45. Iako sudi underas Brych mislim da ce ovdje biti krvi i nezvjesnosti. 

Pozz

prije 45 minute, Izmailov said:

Pravi gradski derbiji bar u 50% situacija odu u kontru, gora ekipa do tad na tabeli i po formi obicno da maximum i na neki nacin spasi sezonu jer se zna sta svakom istinskom navijacu znaci pobjeda protiv najljuceg rivala. Oprez na Herthi, moja preporuka je preko 3 kartona 1,45. Iako sudi underas Brych mislim da ce ovdje biti krvi i nezvjesnosti. 

Pozz

U bet365 je preko 3 kartona 1,66

Nimes - Marseille 2 (1.72) bet365

Nakon intenzivnog rasporeda sredinom tjedna u Ligi prvaka, Marseille se vraća domaćim obavezama. Sastav je zadržao realne šanse za osvajanje trećeg mjesta u skupini zahvaljujući pobjedi protiv Olympiakosa (2-1). Dimitri Payet postigao je oba gola u tom susretu, a očekuje se da će i ovog petka voditi svoju momčad protiv Nimesa.

PSG je do sada ispustio mnogo bodova u domaćem prvenstvu, tako da Marseille ima sjajnu priliku da to nadoknadi na vrhu tabele.  Trenutno se nalaze na šestoj poziciji sa 21 osvojenim bodom do sada, ali imaju i dvije utakmice manje od ostalih timova iznad njih.

Nimes trenutno prolazi kroz veliku krizu, pa su kladionice označile Marseillea velikim favoritom u ovom susretu, na kojeg je koeficijent u velikom padu. Na početku je bio 2.15, a sada je već 1.72.

Nimesova orma je znatno pala zahvaljujući pet poraza u posljednjih šest utakmica. Upropastili su sav dobar posao iz rane faze ove sezone i sada se nalaze na 16. mjestu sa 11 bodova, samo tri iznad zone ispadanja.

Jedan od glavnih razloga takve situacije je slaba učinkovitost - Nimes je do sada postigao samo 11 golova, što je drugi najgori rekord u ligi. U međuvremenu je Marseille povezao četiri uzastopne pobjede u ligi, nakon što su pobijedili Bordeauxa, Lorienta, Strasbourga i Nantesa. 

Nimesu nedostaje čak devet igrača, a to su: Aribi, Benrahou, Briancon, Denkey, Depres, Martinez, Meling i Valerio zbog ozljeda, dok je Deaux suspendiran zbog crvenog kartona. Za Marseille neće biti samo Radonjića. Sretno!

Screenshot_39.jpg

(Koeficijenti 4.12. u 13:57 CET) 

Maastricht - De Graafschap | Više od 2.5 gola (1.40) bet365

Domaćini su produžili svoj niz bez pobjede na devet utakmica u ligi ove sezone. Bliži dnu tabele, Maastricht je u 14 nastupa uspio osvojiti 10 bodova u dvije pobjede i četiri remija. Njihov prethodni susret bio je poraz protiv Nijmegena u gostima (2-1).

De Graafschap je u ovoj sezoni imao tri poraza u posljednjih deset utakmica u ligi. Gosti su u prethodnih 14 utakmica uspjeli prikupiti 28 bodova sa devet pobjeda i remijem u tom periodu. Trenutno su u nizu od dva poraza, nakon što su poraženi protiv Eindhovena u prošlom susretu u gostima (3-2).

Inače u posljednjim godinama u ovom natjecanjum kada se ova dva tima sastanu uvijek bude dosta golova. Posljdnja četiri međusobna susreta su proizvela barem tri ili više golova. Tako da je po meni ovdje najbolje igrati na više od 2.5 gola po koeficijentu 1.40 u bet365 kladionici.

Graafschap također postiže u prosjeku po utakmici po dva gola. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa tri boda manje od drugoplasiranog Almerea, te definitivno imaju šansu za vrh tabele. Prve dvije pozicije u ligi vode direktno u veću ligu.

Maastrich se nalazi na 18-oj poziciji od mogućih 20, te imaju tri poraza u posljednjih pet utakmica. Katastrofalna forma domaćina ide u korist gostima, ali svakako po meni najbolje igrati na golove. Sretno!

Screenshot_40.jpg

(Koeficijenti 4.12. u 14:32 CET) 

prije 7 sati, thescaaar said:

Slazem se s tobom potpuno. Ja sam ulovio kvotu 3 za pobjedu Uniona sto mi se cinilo malo previse i podcjenjivacki prema Unionu. Proslu utakmicu sam gledao kad su zabili dva gola u startu sto je bilo dovoljno za early payout kod bet365 online kladionica" rel="">bet365, iako su poslije primili tri gola i dali jos jedan (protiv Frankfurta). Vidim da je u medjuvremenu kvota pala

Ostali su singles:

Besiktas - Kasimpasa BTTS i vise od 2.5 kvota 1.9

Barnsley - Bournemouth 2 @2.1

Sydney - Yokohama F-Marinos 1 @3.75 (jako mali ulog) 

Bešiktaš oba daju gol u oba poluvremena kvota 9 vrijedi probat , kad pogledamo međusobne susrete vise puta se  dešavalo , također 5+ po KV 3.5

prije 2 sati, Ivan98 said:

Bešiktaš oba daju gol u oba poluvremena kvota 9 vrijedi probat , kad pogledamo međusobne susrete vise puta se  dešavalo , također 5+ po KV 3.5

Lijeoa kvota, na zalost crveni karton je zeznuo sve. Ionako losiji tim sa igracem manje nisu imali sanse ni za jedan gol.

No Bournemouth je zato donio $$$ :D Zao mi zbog Sydneya, znao sam da su slabiji tim od Yokohame no isto tako sam znao da imaju taktiku i obranu slicnu kao sto je imao Atletico Madrid  nekad prije. 1X bi bio bolji izbor

prije 10 sati, IzudinB said:

Nimes - Marseille 2 (1.72) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nakon intenzivnog rasporeda sredinom tjedna u Ligi prvaka, Marseille se vraća domaćim obavezama. Sastav je zadržao realne šanse za osvajanje trećeg mjesta u skupini zahvaljujući pobjedi protiv Olympiakosa (2-1). Dimitri Payet postigao je oba gola u tom susretu, a očekuje se da će i ovog petka voditi svoju momčad protiv Nimesa.

PSG je do sada ispustio mnogo bodova u domaćem prvenstvu, tako da Marseille ima sjajnu priliku da to nadoknadi na vrhu tabele.  Trenutno se nalaze na šestoj poziciji sa 21 osvojenim bodom do sada, ali imaju i dvije utakmice manje od ostalih timova iznad njih.

Nimes trenutno prolazi kroz veliku krizu, pa su kladionice označile Marseillea velikim favoritom u ovom susretu, na kojeg je koeficijent u velikom padu. Na početku je bio 2.15, a sada je već 1.72.

Nimesova orma je znatno pala zahvaljujući pet poraza u posljednjih šest utakmica. Upropastili su sav dobar posao iz rane faze ove sezone i sada se nalaze na 16. mjestu sa 11 bodova, samo tri iznad zone ispadanja.

Jedan od glavnih razloga takve situacije je slaba učinkovitost - Nimes je do sada postigao samo 11 golova, što je drugi najgori rekord u ligi. U međuvremenu je Marseille povezao četiri uzastopne pobjede u ligi, nakon što su pobijedili Bordeauxa, Lorienta, Strasbourga i Nantesa. 

Nimesu nedostaje čak devet igrača, a to su: Aribi, Benrahou, Briancon, Denkey, Depres, Martinez, Meling i Valerio zbog ozljeda, dok je Deaux suspendiran zbog crvenog kartona. Za Marseille neće biti samo Radonjića. Sretno!

Screenshot_39.jpg

(Koeficijenti 4.12. u 13:57 CET) 

prije 12 sati, IzudinB said:

Sparta - Emmen 1 (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sudeći prema uvodnih deset tjedana, ovogodišnja bitka za opstanak u nizozemskoj Erediviziji bit će zaista zanimljiva. Razlika u tabeli između desetoplasirane Sparte i posljednje-plasiranog Emmena iznosi samo šest bodova. Ove dvije momčadi igraju večeras  u Rotterdamu, gdje će vjerujem domaćini iskoristiti čvrstu formu i samopouzdanje koje su izgradili posljednjih tjedana.

LIga.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Gostujuća momčad ima najgoru gol razliku u ligi ulazeći u ovaj susret sa četiri uzastopna poraza. Sve u svemu, kvota 1,61 na pobjedu Sparte ne iznenađuje i trenutno je u padu.

Sparta je otvorila novu sezonu sa tri uzastopna poraza od Ajaxa, Vitessea i Zwollea, dok u tom periodu nisu uspjeli postići nijedan gol. Situacija je krenula nabolje nakon remija u gradskom derbiju protiv Feyenoorda. Momčad je pobijedila u dva od posljednja tri susreta, gdje su uspjeli pobijediti Waalwijka i Den Haaga sa ukupnom gol razlikom 8-0. Prošli tjedan su imali pristojan nastup i protiv PSV-a, ali su na kraju izgubili sa 1-0. Po mom mišljenju, mislim da ova momčad zaslužuje biti u gornjem dijelu tabele i ne sumnjam da će ostvariti pobjedu protiv Emmena večeras. Sretno!

Screenshot_38.jpg

(Koeficijenti 3.12. u 11:08 CET) 

prije 9 sati, IzudinB said:

Maastricht - De Graafschap | Više od 2.5 gola (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Domaćini su produžili svoj niz bez pobjede na devet utakmica u ligi ove sezone. Bliži dnu tabele, Maastricht je u 14 nastupa uspio osvojiti 10 bodova u dvije pobjede i četiri remija. Njihov prethodni susret bio je poraz protiv Nijmegena u gostima (2-1).

De Graafschap je u ovoj sezoni imao tri poraza u posljednjih deset utakmica u ligi. Gosti su u prethodnih 14 utakmica uspjeli prikupiti 28 bodova sa devet pobjeda i remijem u tom periodu. Trenutno su u nizu od dva poraza, nakon što su poraženi protiv Eindhovena u prošlom susretu u gostima (3-2).

Inače u posljednjim godinama u ovom natjecanjum kada se ova dva tima sastanu uvijek bude dosta golova. Posljdnja četiri međusobna susreta su proizvela barem tri ili više golova. Tako da je po meni ovdje najbolje igrati na više od 2.5 gola po koeficijentu 1.40 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Graafschap također postiže u prosjeku po utakmici po dva gola. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa tri boda manje od drugoplasiranog Almerea, te definitivno imaju šansu za vrh tabele. Prve dvije pozicije u ligi vode direktno u veću ligu.

Maastrich se nalazi na 18-oj poziciji od mogućih 20, te imaju tri poraza u posljednjih pet utakmica. Katastrofalna forma domaćina ide u korist gostima, ali svakako po meni najbolje igrati na golove. Sretno!

Screenshot_40.jpg

(Koeficijenti 4.12. u 14:32 CET) 

3/3 danas! Nadam se da ste ispratili. Odlična uvertira za vikend. Idemo se aktivirati u dnevnim temama za subotu i nedelju. :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use