Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 sati, Goksim said:

Meni se danas sviđa Milan i CSKA. 

O Milanu je bilo dosta govora, Celtic je ispao te su užasni na gostovanjima a i ono što sam od njih do sada vidio nije me impresioniralo. 

CSKA-u zadnji vlak za prva dva mjesta - bolji su od Wolfsbergera kojeg je Dinamo dva puta za redom pobjedio i sigurno im srušio moral i šanse za prolaz. Celtik

Celtic poludio 

prije 22 sati, IzudinB said:

AC Milan - Celtic 1 (1.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Celtic je najgora momčad u skupini i zasluženo su prikovani na dno tabele. Već su matematički ispali, tako da neće imati motiva u preostalim utakmicama u grupnoj fazi. Postigli su najmanji broj golova u ovoj skupini, a primili najviše. Što je najvažnije, nisu uspjeli ostvariti nijednu pobjedu do sada.

Na drugoj strani su Rossoneri najjača momčad u skupini, unatoč tome što su trenutno plasirani na drugoj poziciji na tabeli. Oni žele prvo mjesto i sada imaju priliku da ispune taj cilj.

Prvoplasirani Lille će imati relativno težu utakmicu (gdje se očekuje da će izgubiti bodove), a ako bi ekipa Stefana Piolija osigurala sva tri boda u ovoj utakmici mogli bi zasjesti na vrh tabele. Svakako računam da će AC Milan ovdje ostvariti pobjedu po koeficijentu 1.30 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Moja preporuka da igrate ovu okladu u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, s obzirom da računaju okladu dobitnom ako AC Milan povede sa dva gola razlike.

Za Milan neće biti Ibrahimovića, Leaoa i Musacchija. Na drugoj strani nema Forresta, Griffithsa, Johnstona i Turnbulla.

AC Milan (4-2-3-1): Gianluigi Donnarumma; Theo Hernandez, Alessio Romagnoli, Simon Kjaer, Davide Calabria; Franck Kessie, Sandro Tonali; Alexis Saelemaekers, Brahim Diaz, Rade Krunic; Ante Rebic

Celtic (4-2-3-1): Scott Bain; Diego Laxalt, Kristoffer Ajer, Christopher Jullien, Hatem Abd Elhamed; Callum McGregor, Scott Brown; Mohamed Elyounoussi, Olivier Ntcham, Ryan Christie; Odsonne Edouard

Screenshot_30.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 3.12. u 2:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 21 sati, IzudinB said:

Lille - Sparta Prague 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Lille se nalazi na vrhu tabele i jedina su momčad koja je uspjela ostati neporažena do sada. Oni su također postigli najveći i primili najmanji broj golova u skupini. Međutim, imaju samo jedan bod prednosti ispred drugoplasiranog AC Milana, koji je u nevjerojatno dobroj formi. Talijani igraju protiv posljednje plasiranog Celtica i imaju dosta lakši zadatak.

Dakle, očekuje se pobjeda AC Milana, a to ekipu Lillea stavlja pod neizmjeran pritisak. Ovog četvrtka moraju pobijediti pod svaku cijenu, ako žele ostati na vrhu tabele. S obzirom na njihovu formu i laganu pobjedu u prethodnom međusobnom susretu, Lille bi ovdje trebao uzeti sva tri boda po koeficijentu 1.36 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Napominjem da bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako Lille povede sa dva gola razlike.

Domaćinima nedostaju Celik, Pied i Sanches, dok na drugoj strani nema Hlozeka, Kozaka, Polidara, Saceka i Stetina, dok je Hancko pod znakom sumnje.

Lille (4-4-2): Maignan; Djalo, Botman, Fonte, Reinildo; Ikone, Andre, Xeka, Bamba; David, Yazici

Sparta Prague (3-5-2): Nita; Lischka, Plechaty, Hancko; Vindheim, Krejci, Dockal, Travnik, Hanousek; Julis, Plavsic

Screenshot_31.jpg

(Koeficijenti 3.12. u 2:23 CET) 

Feyenoord - Dinamo Zagreb | Manje od 3.5 gola (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Izvrsna obrana isplatila se Dinamo Zagrebu. Hrvatski prvaci samo su na korak od još jednog sudjelovanja u nokaut fazi Europske lige. Oni još uvijek nisu primili gol u skupini, uspjevši prikupiti osam bodova u prve četiri utakmice. Bod protiv Feyenoorda u Rotterdamu ovog četvrtka bi im sigurno dobro došao.

Domaćini su pod pritiskom, jer pod svaku cijenu moraju prikupiti sva tri boda. Niz od tri pobjede je prekinut tijekom proteklog vikenda sa remijem protiv Utrechta (1-1) na domaćem terenu. Najpopularnija momčad iz Rotterdama izgleda spremna da konačno napadne naslov u Nizozemskoj ove sezone. Trenutno zaostaju za Ajaxom na samo nekoliko bodova, tako da će veliki derbiji odlučiti o mnogim stvarima u domaćoj ligi.

Trenutno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa pet bodova. Srušili su CSKA Moskvu (3-1) na ovom stadionu, ali teško da će to uraditi i Dinamu, pogotovo jer im fali veliki broj igrača. Dinamo bi ovo definitivno mogao iskoristiti u svoju prednost, ali po mom mišljenju najbolje je igrati na golove. Oba tima ne daju mnogo golova, tek po četiri u prve četiri utakmice, dok također nisu ni primili veliki broj golova, a već sam spomenuo Dinamovu neprikosnovenu obranu. Manje od 3.5 gola po koeficijentu 1.40 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici mi izgleda vrlo izgledno.

Budite oprezni sa ulozima na Feyenoord s obzirom da im fali dosta igrača. Bijlow, Bozenik, Conteh, Fer, Haps, Jorgensen, Malacia i Sinsterra neće nastupiti, dok je Van Beek pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema samo Gavranovića.

Feyenoord (4-3-3): Marsman; Nieuwkoop, Botteghin, Senesi, Geertruida; Diemers, Toornstra, Kokcu; Berghuis, Bannis, Linssen

Dinamo Zagreb (4-3-3): Livakovic; Moharrami, Lauritsen, Peric, Gvardiol; Franjic, Ademi, Majer; Kastrati, Petkovic, Orsic

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 3.12. u 2:29 CET) 

Nice - Leverkusen | Oba tima daju gol (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nice je izgubio tri od svoja četiri susreta u grupnoj fazi Europske lige ove sezone. Sa samo jednom pobjedom protiv Hapoela, domaćin je prikupio tri boda. Oni su trenutno u nizu od dva poraza, nakon što su u posljednjoj utkamici poraženi od Slavije Prag (1-3) kod kuće.

Izgubivši samo jedan od četiri nastupa u Europskoj ligi, Leverkusen je na korak od nokaut faze. Oni u ovaj susret ulaze nakon dvije uzastopne pobjede, uključujući i tu protiv Hapoela (3-1) na domaćem terenu u prošlom kolu. U prethodnom meusobnom susretu, Leverkusen je ostvario pobjedu (6-2), tako da je u ovom susretu najbolje igrati da oba tima daju gol po koeficijentu 1.66. S obzirom da je Nice uspio postići dva gola u gostima protiv Leverkusena, trebali bi biti u stanju postići barem jedan na domaćem terenu.

Dobra stvar je što Leverkusenu također nedostaje veliki broj igrača, gdje će biti bez Alarija, Bellarabija, Bendera, Palaciosa, Aranguiza, Ariasa, Paulinha i Tapsobe koji je zaražen koronavirusom. Za domaćine neće nastupiti Atal, Dante, Dolberg, Kamara i Lees Melou, dok Boudaoui i Schneiderlin služe suspenziju zbog kartona.

Nice (4-3-3): Walter Benitez; Andy Pelmard, Robson Bambu, Stanley Nsoki, Jordan Lotomba; Khephren Thuram, Morgan Schneiderlin, Jeff Reine-Adelaide; Rony Lopes, Amine Gouiri, Alexis Claude Maurice

Bayer Leverkusen (4-3-3): Lukas Hradecky; Daley Sinkgraven, Tin Jedvaj, Jonathan Tah, Lars Bender; Julian Baumgartlinger, Wendell, Kerem Demirbay; Leon Bailey, Patrik Schick, Moussa Diaby

Screenshot_33.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.12. u 2:34 CET) 

prije 8 sati, IzudinB said:

AZ Alkmaar - Napoli | Oba tima daju gol (1.70) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Derbi utakmica u skupini F koja se igra u Nizozemskoj. Domaćini su u situaciji gdje im trebaju tri boda kako bi ostali u aktivnoj utrci za nokaut fazu, dok bi talijanska ekipa ovdje bila zadovoljna i sa jednim bodom, jer su uspjeli prikupiti već devet bodova u dosadašnje četiri utakmice. Ekipa Gennara Gattusa je demolirala Romu tijekom proteklog vikenda u velikom stilu, tako da nije iznenađenje kada vidimo da su i ovdje veliki favoriti. AZ Alkmaar nije ni blizu forme i rezultata iz prethodne sezone kada su bili kandidati za titulu. Napoli je pobijedio u svakoj utakmici ove sezone u ovoj skupini osim protiv Alkmaara. Talijani su lideri sa devet bodova, ali potencijalni poraz bi ovdje definitivno mogao naštetiti ekipi, pogotovo ako Real Sociedad pobijedi Rijeku. Vrlo moguće da bi se našli na trećoj poziciji.

Gattusov prioritet je Serija A, ali ne mogu dopustiti sebi da pokvare šanse u Europi kada su vrlo blizu nokaut faze. Momčad ima četiri pobjede u posljednjih pet nastupa na svim natjecanjima. Jedini poraz doživjeli su kod kuće od AC Milana. Mislim da Napoli ovdje može ostvariti pobjedu, ali vjeruem da će i AZ Alkmaar postići barem jedan gol, te da se neće predati bez borbe. Zbog toga mi se oklada na to da oba tima daju gol čini mnogo sigurnijom. Sretno!

Clasie, Helmer, Svensson i Vlaar su van terena za domaćine, dok su gosti u Nizozemsku stigli bez Hysaja, Osimhena i Rrahmanija.

Screenshot_37.jpg

(Koeficijenti 3.12. u 15:36 CET) 

5/7 za četvrtak! Idemo jako i ovog vikenda, očekuju nas fenomenalne utakmice.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Gledajte ove ljepotice sa opcijom Zlatnog gola (tip pogođen bez obzira na krajnji rezultat) ako Borac ili Dinamo zabiju prvi gol.
    • Hvala na brzim reakcijama kolege, a posebno kolegi @furyshaa na iscrpnoj i ocekivano dobroj analizi a obzirom da nam se misljenja oko gola Sloge podudaraju u skladu s time cu i igrati da nece doci gg3+. Hvala vam jos jednom, lp
    • E ovako treba da se pisu analize na ovom smesnom Forumu.  
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use