Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 1.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liverpool - Ajax BTTS (1.44) bet365

U skupini D još ništa nije odlučeno, tri od četiri momčadi imaju dobre šanse da se kvalificiraju u nokaut fazu. Liverpool se nalazi na prvoj poziciji sa devet osvojenih bodova u prve četiri utakmice, dok je Ajax na drugoj sa dva boda manje. U ovom susretu obje momčadi imaju imperativ pobjede, ali je Liverpool i pored svih izostanaka u prvom timu i dalje veliki favorit sa koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici.

Ako Redsi osiguraju tri boda, praktički bi se mogli zakovati za prvu poziciju, budući da se u sljedećem kolu suočavaju sa Midtjyllandom.

Na drugoj strani ekipa Erika Haga ima isti broj bodova kao i Atalanta, a ako izgube na Anfieldu, vjerojatno će pasti na treće mjesto – budući da Talijani ovog tjedna igraju protiv Danaca, koji su ujedno i najslabiji tim u skupini. Ajax je u prethodna dva kola u Ligi prvaka ostvario dvije pobjede protiv Midtjyllanda (2-1, 3-1). Ovdje očekujem jedan žestok susret, a sudeći prema fenomenalnim napadima koje obje momčadi posjeduju na pomolu je golijada i vjerojatno golovi na obje strane po koeficijentu 1.44 u bet365 kladionici.

Liverpool će u ovom susretu biti bez Alcantare, Alexander-Arnolda, Gomeza, Milnera, Oxlade-Chamberlaina, Shaqirija i Van Dijka, dok je Keita pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema samo Kudusa koji je ozlijedio koljeno.

Liverpool (4-2-3-1): Alisson Becker; James Milner, Joel Matip, Fabinho, Andy Robertson; Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum; Diogo Jota, Roberto Firmino, Sadio Mane; Mohamed Salah

Ajax (4-3-3): Andre Onana; Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico; Zakaria Labyad, Daley Blind, Ryan Gravenberch; David Neres, Lassina Traore, Dusan Tadic

Screenshot_17.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 1.12. u 14:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 2 sati, Playmaker91 said:

Cini mi se neloša opcija da ce na utakmici Liverpool - Ajax biti 2-4 gola koja se plaća pristojnih @ 1,57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Svidja mi se ova ideja.

Klopp je pokazao proslo kolo kako razmislja iskljucivo pragmaticno zbog gustog rasporeda, u nedjelju im dolaze Wolvesi, mogao bi idanas izvesti sarenu postavu, sa bodom bi osigurali prolazak dalje.

@goksim  hvala za podsjetnik na unibet ?

Atalanta - Midtjlland under 4.5 gola 1.45 bet365

Mislim da je ovo veeeeliki value, Atalanta u rezultatskoj krizi, igraju napadačku fudbal i stvaraju puno prilika, ali imaju vrlo lošu realizaciju. Zbog ofenzivne igre i pobjede 4:0 u danskoj mislim da je ovakav mali tečaj na over, ali trebate znat da atalanta nije zabila protiv Spezie i Verone, a zabili 2 protiv katastrofalnog Lpoola na anfieldu. Matematički gledano: Atalanta može zabit max 3 gola i danci jednog i tip je još uvijek dobitan, ali sumnjam na to, mislim da će danci vrlo teško doč do gola, ali Atalanta zabija 2-3 komada. Na under 3.5 je kvota 2, što je isto dobar single, ali ja idem na sigurnije i ispratim under 4.5 uz under azijskih 4 na lpool-ajax po 1.45 što ste več pisali danas, i dobimo odličan double sa kvote 2.1. Mislim da su očekivane golijade precijenjene sa srane kladionica; samo pogledajte utakmicu celzi-totenham gdje se je isto očekivala golijada, a vidjeli taktičku zatvoreno utakmicu koja nije vrijedila dva sata gledanja. 

Sretno!!! :)?

EDIT: Glatki wiiiiin. Nadam se da ste ispratili :D

prije 13 sati, marand5 said:

Atalanta - Midtjlland under 4.5 gola 1.45 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da je ovo veeeeliki value, Atalanta u rezultatskoj krizi, igraju napadačku fudbal i stvaraju puno prilika, ali imaju vrlo lošu realizaciju. Zbog ofenzivne igre i pobjede 4:0 u danskoj mislim da je ovakav mali tečaj na over, ali trebate znat da atalanta nije zabila protiv Spezie i Verone, a zabili 2 protiv katastrofalnog Lpoola na anfieldu. Matematički gledano: Atalanta može zabit max 3 gola i danci jednog i tip je još uvijek dobitan, ali sumnjam na to, mislim da će danci vrlo teško doč do gola, ali Atalanta zabija 2-3 komada. Na under 3.5 je kvota 2, što je isto dobar single, ali ja idem na sigurnije i ispratim under 4.5 uz under azijskih 4 na lpool-ajax po 1.45 što ste več pisali danas, i dobimo odličan double sa kvote 2.1. Mislim da su očekivane golijade precijenjene sa srane kladionica; samo pogledajte utakmicu celzi-totenham gdje se je isto očekivala golijada, a vidjeli taktičku zatvoreno utakmicu koja nije vrijedila dva sata gledanja. 

Sretno!!! :)?

EDIT: Glatki wiiiiin. Nadam se da ste ispratili :D

Da sam bar stavio to umjesto AH-1 ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use