Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 4.10.2009.

tonivk

Recommended Posts

Chelsea - Liverpool 1X

Derby ovog kola, utakmica koja bi trebala da pruzi sve ono sto se ocekuje od nogometa. Chelsea je sjajno igrao do proslog kola kada su porazeni od Wigana,ali ponajvise zbog crvenog kartona Cecha. U Ligi Pravaka su ipak se vratili svojim starim navikama a to je pobijedama,u gostima su savladali APOEL. Liverpool je u ligi nakon losijeg starta sa jednom pobijedom i dva poraza nanizao 4 pobijede,ali su u Ligi Prvaka izgubili od Fiorentine. Liverpool je u prelaznom roku prodao svog veoma vaznog igraca,Xabi Alonsa,te je tako srednji red veoma oslabljen te danas treba trazit prednost Chelsea upravo tu jer Chelsea posjeduje nevjerovatansrednji red. Ekipu Liverpoola u ovoj sezoni se najvise mora zahvaliti Torresu koji je u sjajnoj formi te ce upravo on biti najveca prijetnja po gol Chelsea. Kod Chelsea danas nece nastupiti Cech zbog suspenzije pa ce ga na golu zamijeniti Hilario,dok bi se Ballack trebao vratiti nakon povrede,iako je upitan,kao i Mikel i Alex. Kod Liverpoola nece biti u sastavu zbog povrede Dossena,Aquilani dok je upitan Ager. Najavljene postave : Chelsea : Hilario, Bosingwa, Terry, Carvalho, A. Cole, Essien, Kalou, Malouda, Lampard, Drogba, Anelka. Liverpool : Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Gerrard, Benayoun, Torres. U proslogodisnjim duelima izmedu ove dvije ekipe obije pobijede je odnijela ekipa Liverpoola tako da Chelsea danas ima i motiv vise za igru. Chelsea je mnogo jaci na sredini terena ali ni napad ne zaostaje, i odbrana Chelsea je kvalitetnija dok Benitez jos uvijek ima problema na poziciji lijevog beka te stalno rotira a na centralnoj poziciji je Caragher koji ove sezone nije u dobroj formi pa je nekoliko puta katastrofalno grijesio. Po meni danas 1X na Chelsea je nesto sto mora proci !! Sretno !!

Ja danas idem sa max ulogom na triple:

Arsenal - Blackburn 1

Olhanense - Porto 2

Sevilla - Real Madrid oba daju gol

Tecaj 2,99

Arsenal ima sve na svojoj strani, povijest međusobnih susreta, igru, formu, kvalitetu.. pa morali bi pobjedit, sam da se previse ne zaigraju...

Porto je novopecenom prvoligasu posudio navodno 6-7 igraca i utakmica je vec dobivena kazu neki, osim toga Porto je napokon pronasao formu, pobjeda nad Sportingom i Atl. Madridom u LP. Trebali bi i morali ovdje upisat 3 boda jer kasne vec 7 bodova u ligi za prvim mjestom.

Poslastica tjedna između Seville i Real Madrida. Oba tima postizu jako puno golova, a i međusobni susreti su im zavrsavali sa nevjerojatnim brojem golova. Sevilla ce napast Real Madrid od prve minute, a po postavu koji ima Real i nacinu igre koji preferira Pellegrini isto ocekujem od Reala. Oba tima imaju jaku napadacku moc al nekak me brine Real, siguran sam da ce Sevilla zabit dok za Real ne znam. Ronaldo ne igra, al eto nadam se da ce suci svirat penal pa ce se Kaka pobrinut ak nist drugo  :P

May the luck be with me *.*

Nemam baš vremena za pisat analizu pa ću samo napisat šta sam odigro za danas...uglavnom, za velike uloge sam malo za promjenu išao zaobići ove glavne lige pa sam odigrao slijedeće:

Rosenborg-Start        1

Stabaek-Fredrikstad  1

Olhanense-Porto        2

CFR Cluj-Poli Iasi        1

Young Boys-Aarau      1

Ukupni koef: 4,79

Sretno svima!

Što kažete za navečer...(da se izvučem za danas)  :P ...

Dinamo - Varteks    1

Olhanense - Porto    2 

Sevilla - R Madrid   oba daju gol

Može bilo čiji komentar samo da se posavjetujem ;D

Heh to je bio moj prvotni listic al sam onda odlucio zaobic HNL i stavit Arsenal umjesto Dinama.

Ja inace ne igram popravne listice al moralo bi proci. Sta da ti kazem, pazi na banku, ak ti je pametnije sacuvat novce cekaj drugi tjedan, ak si mozes dopustit jos jedan listic danas onda igraj.  ;)

Što kažete za navečer...(da se izvučem za danas)  :P ...

Dinamo - Varteks    1

Olhanense - Porto    2 

Sevilla - R Madrid   oba daju gol

ajd bar se izvuko...sad od sljedećeg tjedna krećem ispočetka... ;)

Ja danas idem sa max ulogom na triple:

Arsenal - Blackburn 1

Olhanense - Porto 2

Sevilla - Real Madrid oba daju gol

Tecaj 2,99

Arsenal ima sve na svojoj strani, povijest međusobnih susreta, igru, formu, kvalitetu.. pa morali bi pobjedit, sam da se previse ne zaigraju...

Porto je novopecenom prvoligasu posudio navodno 6-7 igraca i utakmica je vec dobivena kazu neki, osim toga Porto je napokon pronasao formu, pobjeda nad Sportingom i Atl. Madridom u LP. Trebali bi i morali ovdje upisat 3 boda jer kasne vec 7 bodova u ligi za prvim mjestom.

Poslastica tjedna između Seville i Real Madrida. Oba tima postizu jako puno golova, a i međusobni susreti su im zavrsavali sa nevjerojatnim brojem golova. Sevilla ce napast Real Madrid od prve minute, a po postavu koji ima Real i nacinu igre koji preferira Pellegrini isto ocekujem od Reala. Oba tima imaju jaku napadacku moc al nekak me brine Real, siguran sam da ce Sevilla zabit dok za Real ne znam. Ronaldo ne igra, al eto nadam se da ce suci svirat penal pa ce se Kaka pobrinut ak nist drugo  :P

May the luck be with me *.*

Eto dobili smo  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use