Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

03.10.2009. Subota (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Budući da sam za vikend na putu i da ću posjecivati forum sa iphonea ulovio sam malo vremena pa ću napisati moja razmišljanja za vikend...

Atl.Madrid-R.Zaragoza 1   1,60

Vjerujem da ovaj par mnogi neće igrati budući da je unazad mjesec dana Atletico Madrid srušio veliki broj ljudi, pogotovo kada u Ligi Prvaka nisu pobjedili protiv Apoela, međutim ja ću im protiv Zaragoze vjerovati.

Atletico Madrid je započeo katastrofalno sezonu i ruku na srce ne igraju kao što bi mogli. U zadnjih 6 utakmica nemaju pobjede te se nalaze na katastrofalnom 18.mjestu sa sakupljena 3 boda iz, do sada odigranih 5 kola. U zadnjem kolu su poveli protiv Valencije, međutim vodstvo nije dugo trajalo, te su u zadnjoj minuti dali gol za 2:2 i izvukli bod. U ligi prvaka su se solidno držali protiv Porta do sredine drugog poluvremena kada su primili gol te izgubili 2:0. Prema prikazanoj igri bili su inferiorna momčad, međutim imali su svoje prilike.

U klubu vlada alarmantno stanje i ovo je utakmica koju moraju pobjediti. Mjesto trenera je ozbiljno ugroženo i ukoliko ne pobjede može pakirati kofere. Uprava mu je dala ultimatum da u utakmicama protiv Valencije i Porta mora vratiti klub na pobjedničke staze, međutim on to nije uspio. Prema mojim saznanjima i dalje je na klupi Atletica, a vjerojanto uprava ozbiljno potiho traži nekoga tko će ga zamjeniti. U Atleticu nema većih izostanaka te bi ekipa napokon trebala upisati prvu pobjedu u sezoni. Igrači će sigurno biti nervozni ali i motivirani jer ipak stanje na ljestvici nije realan odraz snaga a i prema prikazanom Atletico je do sada zaslužio uzeti koji bod više (sjetimo se da su jednu utakmicu u 90'+ primili gol za 1:1 i tako izgubili 2 boda...)

Nakon kraceg izleta u 2.Španjolsku nogometnu ligu Zaragoza se vrati gdje im je i mjesto te su startali solidno i skupili 7 bodova u 5 kola. U zadnjem kolu su pobjedili Getafe 3:0, međutim vidljivo je da ekipa ima dva lica  te da vecinu bodova skupljaju kod kuće.

Kvaliteta i domaći teren su na strani Atletica. Ukoliko daju rani pogodak mislim da će utakmica ići samo u jednom smjeru i sigurno će napasti od prve minute jer će sa vremenom i igraći biti sve nervozniji pa im je cilj rano vodstvo do kojeg vjerujem da će i doći.

Wolverhampton-Portsmouth X2 1,80

Imao sam prilike pogledati obje ekipe u zadnjim kolima i Portsmouth  stvarno nije imao sreće protiv Evertona. Bili su barem ravnopravna ekipa a i u 90'minuti su pogodili prečku. I dalje imaju 0 bodova na saldu, u klubu je alarmantna situacija i igrači nisu dobili place zbog katastrofalnih rezultata... Realno gledano slabi su ove sezone i realnost je grčevita borba za opstanak, međutim niti današnji protivnik nije puno kvalitetnija ekipa i tu vidim Portsmouthovu šansu jer moraju početi skupljati bodove, pogotovo protiv direktnih kandidata za ispadanje...

Istra 1961 - Hajduk Split 2 1,65

Utakmica se igra na Kantridi budući da stadion na Verudi nema adekvatnu rasvjetu, a utakmica je predviđena u nocnom terminu. Hajduk je prošlo kolo odigrao mizernih 0:0 protiv Cibalije u Vinkovcima, međutim budući da su gotovo cijelu utakmicu igrali sa igračem manje moraju biti zadovoljni bodom. Cibalija je tu utakmicu dominirala ali je Hajduk imao par šansi pred kraj utakmice gdje su trebali postici pogodak. Istra 1961 će u ovu utakmicu ući ohrabrena nakon uzetog boda u Zadru te će tražiti bodove i protiv Hajduka. Ipak, treba uzeti u obzir da će se utakmica igrati u Rijeci te da je lako moguće da Hajduk bude imao gotovo jednaku (ako ne i veću podršku) od Istre 1961, te sam poprilično ugodno iznenađen koef. za koji sam očekviao da će biti manji...

Inter Milano-Udinese 1 1,45

I Inter i Juve su kiksali prošlo kolo. Inter je izgubio od Sampdorije dok je Juve primio gol u 90'+ i tako izgubio 2 vrlo vrijedna boda u borbi za naslov prvaka, a i vjerujem da je potopio mnoge listiće tim X-om. Inter je u utorak u ranijem terminu gostovao kod Kazana u Rusiji te je odigrao 1:1. U LP imaju 2 boda u možda i najtežim utakmicama (očekuje ih još gostovanje na Nou Campu, dok bi u drugim utakmicama trebali upisati bodove) dok su u prvenstvu u samom vrhu. Jasno je da će se Inter i Juve boriti do samog kraja i lako moguće da će to biti neizvjesna borba. Udinese je solidna i nezogdna ekipa na gostovanjima budući da se baziraju na čvrstoj odbrani i brzim i neugodnim kontrama, međutim vjerujem u Interovu ekipu i u Mourinha koji će, vjerujem, znalački posložiti sve konce u igri Intera.

Bayern München-1.FC Köln 1 1,20

Mislim da ovdje ne treba previše komentirati... Bayern je protiv HSV-a bio barem ravnopravna ako ne i bolja ekipa te su nezasluženo izgubili. U LP su bili bolji do Juventusa međutim odigrali su mršavih 0:0. U Bundesligi zaostaju 6 bodova za vodecim i moraju početi ulaziti u pobjedničke serije. Imaju najkvalitetniju ekipu Bundeslige i mislim da ovdje Koln nema šta tražiti.

Njemačka(ož)-Italija 2 1,25    odbojka

Mislim da su Talijanke puno kvalitetnije od Njemica za koje sam iznenađen da su do ovdje dogurale. Italija ima vrhunsku odbojku, i malo sam ih gledao protiv Srbije gdje su uvjerljivo pobjedili. Mislim da ovdje neće biti iznenađenje i očekujem 3:0 (3:1) za Italiju.

Pozivam i druge da se pridruže sa razmišljanjima/analizama...

Budući da sam za vikend na putu i da ću posjecivati forum sa iphonea ulovio sam malo vremena pa ću napisati moja razmišljanja za vikend...

Atl.Madrid-R.Zaragoza 1   1,60

Vjerujem da ovaj par mnogi neće igrati budući da je unazad mjesec dana Atletico Madrid srušio veliki broj ljudi, pogotovo kada u Ligi Prvaka nisu pobjedili protiv Apoela, međutim ja ću im protiv Zaragoze vjerovati.

Atletico Madrid je započeo katastrofalno sezonu i ruku na srce ne igraju kao što bi mogli. U zadnjih 6 utakmica nemaju pobjede te se nalaze na katastrofalnom 18.mjestu sa sakupljena 3 boda iz, do sada odigranih 5 kola. U zadnjem kolu su poveli protiv Valencije, međutim vodstvo nije dugo trajalo, te su u zadnjoj minuti dali gol za 2:2 i izvukli bod. U ligi prvaka su se solidno držali protiv Porta do sredine drugog poluvremena kada su primili gol te izgubili 2:0. Prema prikazanoj igri bili su inferiorna momčad, međutim imali su svoje prilike.

U klubu vlada alarmantno stanje i ovo je utakmica koju moraju pobjediti. Mjesto trenera je ozbiljno ugroženo i ukoliko ne pobjede može pakirati kofere. Uprava mu je dala ultimatum da u utakmicama protiv Valencije i Porta mora vratiti klub na pobjedničke staze, međutim on to nije uspio. Prema mojim saznanjima i dalje je na klupi Atletica, a vjerojanto uprava ozbiljno potiho traži nekoga tko će ga zamjeniti. U Atleticu nema većih izostanaka te bi ekipa napokon trebala upisati prvu pobjedu u sezoni. Igrači će sigurno biti nervozni ali i motivirani jer ipak stanje na ljestvici nije realan odraz snaga a i prema prikazanom Atletico je do sada zaslužio uzeti koji bod više (sjetimo se da su jednu utakmicu u 90'+ primili gol za 1:1 i tako izgubili 2 boda...)

Nakon kraceg izleta u 2.Španjolsku nogometnu ligu Zaragoza se vrati gdje im je i mjesto te su startali solidno i skupili 7 bodova u 5 kola. U zadnjem kolu su pobjedili Getafe 3:0, međutim vidljivo je da ekipa ima dva lica  te da vecinu bodova skupljaju kod kuće.

Kvaliteta i domaći teren su na strani Atletica. Ukoliko daju rani pogodak mislim da će utakmica ići samo u jednom smjeru i sigurno će napasti od prve minute jer će sa vremenom i igraći biti sve nervozniji pa im je cilj rano vodstvo do kojeg vjerujem da će i doći.

Ne znam za ovo...

Svi vide kako igra Atletico i u kojoj formi.

Nekad moraju dobiti, ali da li je ovo ta tekma?

Ako nastave ovako očekujem da će im trener dobiti otkaz.

Ne znam zašto ovo ne bi bila kap koja će preliti čašu  ???

Ovo je tema za subotu no ja cu se osvrnit na petak i napisat par parova...

St.Louis Blues - Detroit Red Wings (NHL)  2  2,00  4:3

-ova utakmica se igra u glavnom gradu švedske tako da prednosti domaćeg terena nema, međutim siguran sam kako će Detroit imati puno veću poptoru u dvoravi jer za Detroit Red Wingse igraju: Zetterberg, Franzen, Holmstrom, Lidstrom, Kronwall, Ericcson, Lilja pa čak i mladi golman Larsson...svi su oni šveđani i vrlo vjerojatno će htjeti ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu baš u svojoj zemlji, da se dokažu domaćoj publici  ;). Još k tome pošto je neutralni teren nema prednosti domaćeg leda, a smatram da je Detroit puno bolja ekipa od St.Louisa i zasigurno iskusnija i ovdje očekujem pobjedu Detroita koji je i u zadnjoj pripremnoj utakmici upravo u Stockholmu pobjedio prvaka švedske Farjestad pa su se već dobro zagrijali za skandinavsku atmosferu...

Alba - Medveščak   1   2,05  6:5 na produžetke

-ovu tekmu bi i inače odigraona domaćina jer je Medveščaku teško igrat u gostima, sve druge ekipe imaju bolje klizače i po mom mišljenju Medveščak ima šanse osvajat bodove samo kod kuće, mora im se posrećit da bi u gostima nešto osvojili...još k tome i ovaj požar, pa razne ozljede i suspendirani dosta važan Mike Prpich meni daju dovoljan razlog da odigram čistu 1 na mađarsku momčad koja je kao i svaka druga ekipa u EBEL ligi više orjentirana na osvajanje bodova kod kuće...

Pittsburgh Penguins - New York Rangers   2   3,60

-Pittsburgh je branitelj naslova, ali su izgubili dosta važne igrače u obrani i sigurno im taj di omomčadi neće biti isti kao u playoffu, još k tome njihove udarne igle Malkin i Crosby neće biti 100% spremne večeras, barem Crosby jer je dosta pripremnih utakmica propustio zbog ozljede...Rangersi će se sigurno pripremiti za pakleni početak sezone i užarenu atmosferu...trebaju zaustaviti Malkina i mislim da su dosta riješili jer ovakav Crosby mislim da ne može puno... Još kad se doda da branitelji naslova obično imaju problema u početnim utakmicama jer su druge ekipe nabrijane upravo na njih mislim da će im biti jako teško. Gledao sam Rangerse u pripremnim utakmicama dva puta i igrali su zaista sjajno i po mom mišljenju je ovdje koeficjent krivo postavljen, a to je samo zato što je Pittsburgh branitelj naslova...naravno oni su i rivali iz divizije i sigurno neće biti nikakvog popusta, a i nitko ne želi početi sezonu sa porazom...moja prognoza je pobjeda New York Rangersa

A ne znam Gorane, ja sam se predomislio za Bayern, izgleda da ne igraju ni Robben ni Ribery.

Za Atl. Madrid dijelim mišljenje s slap_shot jer mi je rađe igrati na one koji su u formi nego vijat nekog da pocne igrat.

Inter i Hajduk bi trebali proci, pa makar na silu.

A Portsmouth, hehe s tom analizom si me podsjetio na Espanyol zadnje sezone (ak se dobro sjecam on je bio u pitanju) kad su isto dobro igrali al stalno gubili, i onda smo ih mi docekali i potrpali pare kod kuce i oni su naravno opet kiksali jer su promasivali sve moguce i ne moguce. Ako stalno gube onda gube jer su losi, pa koliko god se oni trudili ocito to nije dovoljno  ;)

Meni danas ponuda i nije bas nest bajna, dapace preskocit cu danasnji dan.

Sutra imam na umu za veliki ulog: Porto, Sevilla/Real M. oba daju gol i jos jedan par. Dinamo mi pada napamet, trebali bi dobit Varteksa, mislim to se ne bi trebalo uopce spominjat al kad sam ja uvijek skeptican za nasu ligu i njihove namjestaljke. To troje je tecaj 2,97.

Eto toliko od mene za danas.

A ne znam Gorane, ja sam se predomislio za Bayern, izgleda da ne igraju ni Robben ni Ribery.

Za Atl. Madrid dijelim mišljenje s slap_shot jer mi je rađe igrati na one koji su u formi nego vijat nekog da pocne igrat.

Inter i Hajduk bi trebali proci, pa makar na silu.

A Portsmouth, hehe s tom analizom si me podsjetio na Espanyol zadnje sezone (ak se dobro sjecam on je bio u pitanju) kad su isto dobro igrali al stalno gubili, i onda smo ih mi docekali i potrpali pare kod kuce i oni su naravno opet kiksali jer su promasivali sve moguce i ne moguce. Ako stalno gube onda gube jer su losi, pa koliko god se oni trudili ocito to nije dovoljno  ;)

Meni danas ponuda i nije bas nest bajna, dapace preskocit cu danasnji dan.

Sutra imam na umu za veliki ulog: Porto, Sevilla/Real M. oba daju gol i jos jedan par. Dinamo mi pada napamet, trebali bi dobit Varteksa, mislim to se ne bi trebalo uopce spominjat al kad sam ja uvijek skeptican za nasu ligu i njihove namjestaljke. To troje je tecaj 2,97.

Eto toliko od mene za danas.

Ja bi rađe odigro sutra young boyse nego dinamo...a isti je koeficjent

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use