Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 21.11.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Just now, IzudinB said:

Slaven Belupo - Hajduk | Oba tima daju gol (1.72) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Slaven Belupo sutra s Hajdukom, Stipić: “U Koprivnici smo uvijek favoriti, bez obzira tko je protivnik!”

Nogometaši Slaven Belupa u 12. će kolu Hrvatski Telekom Prve lige snage odmjeriti sa splitskim Hajdukom. Utakmica će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igrati sutra s početkom u 17:05 bez prisustva publike, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić. Zanimljivo je da su Splićani tek jednom u posljednjih šest gostovanja slavili u Koprivnici.

– Tradicija je dio prošlosti. Od nje se ne živi i nije garancija za budućnost. U Koprivnici smo uvijek favoriti, bez obzira tko je protivnik. Uvijek se u našoj kući osjećamo dovoljno jaki, stabilni i spremni za svaki izazov. U subotu ćemo učiniti sve da to i dokažemo.

Bit će to prva prvenstvena utakmica nakon tri tjedna za našu momčad. Svi su igrači na raspolaganju treneru Stipiću.

– Još jedan u nizu prekida ove sezone zbog COVID-19 virusa je potvrda više da je ovo prvenstvo, po meni, dobilo pečat na kojem piše ‘neregularno’. Ne samo mi, svi se klubovi u nogometu nalaze u nenormalnoj situaciji, s nejasnim kriterijima i neodrživim planovima. Ne želim kukati, ali za mene je ova sezona već sada neregularna. Dečki se vraćaju kao domine kockice, jedan za drugim u trening. Pokušavamo ih uklopiti, obradovati, oraspoložiti, ujediniti i naravno mentalno i fizički pripremiti za subotu.

Recept za sutrašnju utakmicu je jasan.

– Mi ćemo se kao krpelj uhvatiti za Hajduk i nećemo popuštati. Teška je utakmica pred nama jer se teško pripremiti za Splićane. Sve što rade prema naprijed temelje na individualnosti i spontanosti igrača. Idu na energiju i silu i zato ćemo za ostvarenje našeg konačnog cilja morati tijekom svih 90 minuta pobjeđivati u duelima jedan na jedan.

Jasno je da će naša momčad pružiti sve što ima u sutrašnjih 90 minuta.

– Atmosfera u svlačionici je pozitivna, ali i podijeljena. S jedne strane neizvjesnost, a na drugoj znatiželja. Neizvjesnost jer smo prekinuti u vrijeme kada smo pružali dobre igre, a znatiželja jer nas zanima kako ćemo naše snage prenijeti na teren. Veselimo se suboti, čekamo utakmicu puni samopouzdanja i vjere. Bit će svega jer su naše utakmice s Hajdukom uvijek bile specifične i zanimljive.

Izvor: nk-slaven-belupo.hr

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Manchester City oba tima daju gol (1.57) bet365

Spursi su dosta dobro krenuli ove sezone, imaju samo jedan bod manje od vodećeg Leicestera, mada još uvijek imaju oscilacija u igri, te im defanzivni segment još uvijek nije na najvišem nivou. S druge strane, napad na čelu sa Kaneom i Sonom funkcioniše odlično, a pomenuti dvojac je postigao 15 od 19 golova Spursa ove sezone. Son je inače raspoložen protiv Cityja, protiv kojeg je postigao četiri gola u četiri utakmice.

Dosta turbulencija u uvodnom dijelu sezone za tim Pepa Guardiole, trenutno su tek deseti, iako su još uvijek neporaženi u gostima, te su postigli barem po gol na svakoj utakmici. Gol-razlika im je 10:9, ali kada govorimo o Cityju, jasno je da im je napad jači dio tima. U prošlom kolu su remizirali protiv Liverpoola na svom terenu, propustivši priliku za priključak ka vrhu, tako da ovdje nemaju previše prostora za kalkulacije, pogotovo jer igraju protiv direktnog rivala za titulu. Sve u svemu, očekujem barem po jedan pogodak na obe strane.

Link to comment
Share on other sites

Juventus - Cagliari 1 & više od 2 gola - Bet Builder (1.61) bet365

Iako su još uvijek neporaženi, neobično loš početak prvenstva za Juve, pošto prvi put nakon pet godina osmo kolo dočekuju van prva dva mjesta na tabeli (trenutno su peti). U sva prethodna duela sa Cagliarijem u Torinu ubjedljivo su slavili, a tim sa Sardinije inače se ne može pohvaliti učinkom u gostima. Na njihovih 7 utakmica ove sezone postignuto je čak 29 golova, što je 4,14 u prosjeku. Mislim da mogu postići pogodak protiv Juventusa, koji je primio gol u pet od šest posljednjih utakmica u Serie A, ali opredijelio sam se za nešto sigurniju varijantu Bet Builderu, a ukoliko se over 2 goals zamijeni sa Both Teams to Score koeficijent je čak 2.60. U svakom slučaju, golovi mi ovdje djeluju kao izgledna opcija, Ronaldo će sigurno biti motivisan da nastavi golgeterski niz (postigao je pet golova u posljednja tri nastupa u Serie A) i trku za najboljeg strijelca sa Ibrahimovićem.

Link to comment
Share on other sites

Partizan - Proleter Novi Sad 1 & manje od 4 gola - Bet Builder (1.86) bet365

Partizan se muči i ove sezone, imaju već 9 bodova zaostatka za Zvezdom, a trenutno gledaju u leđa i drugoplasiranoj Vojvodini, od koje imaju bod manje. Imaju velikih problema na gostovanjima (4 1 3), međutim, na svom terenu su uglavnom sigurni, te su na 6 utakmica ostvarili pet pobjeda i remi (protiv Zvezde), uz gol-razliku 17:2. U prošloj polusezoni slavili su u svim domaćim utakmicama, a posljednji poraz doživjeli su prije nešto manje od godinu dana. Posljednje tri utakmice na JNA završene su under 2.5 golova.

Proleter igra vrlo dobro ove sezone, trenutno su na šestom mjestu, sa samo tri boda manje od Partizana, a na njihovim utakmicama pada ubjedljivo najmanje golova ove sezone u Superligi (samo 1.64). Primili su samo devet golova, što je manje i od Partizana, a pružili su odličan otpor Zvezdi prije dva mjeseca, koja je uz dosta muke u završnici utakmice došla do tri boda. Sigurno je da se neće lako predati ni protiv crno-bijelih u Beogradu, tako da ne očekujem neku goleadu, ali ipak vjerujem da će Partizan stići do sva tri boda. Slavili su u svih dosadašnjih osam međusobnih susreta sa Proleterom.

Link to comment
Share on other sites

Fantastičan sportski vikend je pred nama a onda slijedi Liga Prvaka i Europska liga u utorak, srijedu i četvrtak!

Veseli me da se klupski nogomet vratio a još više da ovoga puta neće tako skoro biti reprezentativne stanke što znači da ćemo moći uloviti forme momčadi i mislim imati bolji % pogođenosti.

Kao i prošli put nakon reprezentativne pauze, kada se upozorenje pokazalo dobrim, pozivam sve na oprez sa ulozima budući da su lošije momčadi sa manje reprezentativaca mogle trenirati u miru dok su bolje momčadi imale reprezentativce u raznim okruženjima i pitanje je koliko je tko spreman i fokusiran na današnje utakmice.

Prvo kolo nakon reprezentativnih stanki baš zato često rezultira pomorom favorita - nadam se da to neće biti slučaj na tipovima koji slijede. 

 

Newcastle - Chelsea (13:30)

Newcastle je do sada pokazao razočaravajući nogomet i sa razlogom je Chelsea danas veliki favorit. Newcastel u ovu utakmicu ulazi sa 13te pozicije dok je Chelsea ima lijepi niz od četiri pobjede prije reprezentativne pauze. Očekujem da nastave sa istom, igraju lijep nogomet i daleko su bolji od Newcastlea.

Za ovu utakmicu vrijedi early payout kod bet365 gdje se oklada odmah isplaćuje kao dobitna ako momčad na koju se kladimo povede sa 2 razlike - mislim da je isto realna opcija a koliko ova opcija bet365 za lige petice znači za igrače najbolje se moglo vidjeti na utakmici Monaco - PSG jučer. PSG je vodio 2:0 da bi izgubio 3:2. Naravno, mnogi koji su se kladili na PSG u zemaljskim kladionicama su jučer gužvali listiće dok je bet365 okladu na PSG isplatio kao dobitnu još kad je bilo 2:0. 

Koeficijent 7,00 za 2:0 na poluvremenu za Chelsea je mislim valuebet i mislim da su šanse da se isto desi daleko veće od svega 15%. Očekuje se vodstvo Chelsea na poluvremenu a mislim da nužno isti ne mora biti minimalno. Bit će prilika, samo je pitanje što će realizirati ali koeficijent 7,00 je vrijedan rizika. 

2020-11-21-09-54-09-bet365-Online-Sports
2020-11-21-09-54-00-bet365-Online-Sports
2020-11-21-09-53-48-bet365-Online-Sports

 

Manchester United - WBA

Utakmica je neuobičajeno na rasporedu tek u 21. Nekad se većina utakmica igrala paralelno u 16 ali zbog situacije gdje nema gledatelja raspored je modificiran na način da se što manje utakmica igra paralelno te da ljudi moglu pogledati naravno što veći broj. 

WBA nema pobjedu u zadnjih 6 utakmica gdje je tri puta gubio te tri puta izvukao X. Na 18oj su poziciji sa najgorom gol razlikom lige te najviše primeljnih golova. Manchester United je tek na 14om mjestu (imaju utakmicu manje) i očekujem da krenu sa nizom pobjeda nakon reprezentativne stanke. 

Tko igra kod bet365 - vrijedi early payout pa ako Manchester United povede sa dva razlike oklada je dobitna neovisno o razvoju situacije kasnije. 

2020-11-21-09-59-47-bet365-Online-Sports

 

Spezia - Atalanta 

Atalanta igra lijep napadački nogomet te se pormetnula u jednog od ozbiljnijih kandidata za osvajanje Serije A po bookmakerima. Vidjet ćemo koliko je to realno kroz sezonu ali za očekivati je da budu na pozicijama koji će osigurati Ligu Prvaka sljedeće sezone. Ipak mislim da će se borba za naslov voditi između Juventusa i Intera. 

Ovo igram prevenstveno zbog lijepog i učinkovitog nogometa koji Atalanta igra. Sigurnosti radi igram pobjedu u barem jednom poluvremenu, pa ako se nešto i izjalovi u prvom tu će biti drugo poluvrijeme kao backup. 

2020-11-21-10-00-04-bet365-Online-Sports

 

Levante - Elche

Levanteu je reprezentativna stanka došla kao naručena budući da su nakon tri poraza nanizali tri remija i na predposljednjem mjestu dočekali stanku. Ne igraju toliko loše kao što bi tablica i rezultati u zadnje vrijeme sugerirali a pozicija je rezultat teškog rasporeda gdje su igrali protiv Reala, Atletico Bilbaoa, Seville i Celte - sve jačih momčadi.

Očekujem da se Levante počne dizati na ljestvici jer im slijedi povoljniji raspored. Iako je Elche trenutno bolje pozicijoniran kvaliteta je na strani domaćina kojem su danas 3 boda impreativ zbog lošeg niza koji su imali te sramotne pozicije na kojoj su trenutno. 

Kako Levante nema velik broj reprezentativaca mogli su se fokusirati na ovu utakmicu te ozbiljno pripremiti. 

2020-11-21-09-59-56-bet365-Online-Sports

Osim pobjede Levantea očekujem i da ćemo vidjeti 30+ prekršaja na ovoj utakmici. Stil igre obje momčadi je takav da protivnika često presjecaju sa manjim prekršajima, Elche pogotovo. Prijatnja ovoj okladi je rano visoko vodstvo Levantea. 

2020-11-21-10-31-13-Unibet-Online-Bettin

Budući da već duže sugeriram da su često koeficijenti kod bet365 za 2:0 na poluvremenu na favorite preveliki isot sam odigrao za sljedeće utakmice:

Bio bi zadovoljan već sa jednim pogođenim od četiriti odigrana para (Chelsea, Atalanta, Lazio, Juve)

2020-11-21-10-00-32-bet365-Online-Sports
2020-11-21-10-00-26-bet365-Online-Sports
2020-11-21-10-00-19-bet365-Online-Sports

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tottenham have won with a 1 goal margin in their last 3 matches in Premier League.

There have been over 2.5 goals scored in Newcastle’s last 7 home games in Premier League.

Chelsea have scored at least 3 goals in 83% of their last 6 matches in Premier League.

There have been over 2.5 goals scored in 91% of Chelsea’s last 11 away games in Premier League.

There have been under 2.5 goals scored in Nottingham Forest’s last 9 away games in Championship.

Barnsley have kept a clean sheet in 78% of their last 9 home matches in Championship.

There have been under 2.5 goals scored in Derby’s last 8 games in Championship.

There have been under 2.5 goals scored in Middlesbrough’s last 7 games in Championship.

Preston have lost 80% of their last 10 home matches in Championship.

Middlesbrough have kept a clean sheet in 86% of their last 7 matches in Championship.

There have been under 2.5 goals scored in Ipswich’s last 8 home games in League One.

Peterborough have scored at least 2 goals in their last 10 home matches in League One.

Charlton have won their last 6 matches in League One.

There have been under 2.5 goals scored in 92% of Sunderland’s last 12 away games in League One.

Oxford have lost with at least a 2 goal margin in their last 4 away matches in League One.

Gillingham have lost with at least a 2 goal margin in their last 3 home matches in League One.

Ipswich have won their last 5 home matches in League One.

Peterborough have won 90% of their last 10 home matches in League One.

Ipswich have kept a clean sheet in their last 5 home matches in League One.

St. Mirren have lost with a 1 goal margin in their last 3 away matches in Premiership.

Celtic are undefeated in their last 17 away matches in Premiership.

Hamilton Academical have conceded at least 4 goals in their last 3 matches in Premiership.

There have been under 2.5 goals scored in St. Johnstone’s last 8 home games in Premiership.

Kilmarnock have lost with a 1 goal margin in their last 3 matches in Premiership.

Hamilton Academical have lost with at least a 2 goal margin in their last 3 matches in Premiership.

Bayern have scored at least 4 goals in their last 3 home matches in Bundesliga.

Werder Bremen have drawn their last 4 matches in Bundesliga.

Schalke have failed to win their last 23 matches in Bundesliga.

There have been over 2.5 goals scored in 85% of Hoffenheim’s last 13 home games in Bundesliga.

Stuttgart have drawn their last 3 matches in Bundesliga.

Borussia Dortmund have won 89% of their last 9 away matches in Bundesliga.

Arminia Bielefeld have lost their last 5 matches in Bundesliga.

There have been over 2.5 goals scored in Bayern’s last 9 games in Bundesliga.

RBL are undefeated in 91% of their last 22 matches in Bundesliga.

Wolfsburg have drawn their last 3 away matches in Bundesliga.

Borussia Dortmund have kept a clean sheet in 71% of their last 7 away matches in Bundesliga.

Atletico have won with at least a 2 goal margin in their last 4 matches in LaLiga.

Villarreal have won their last 4 home matches in LaLiga.

There have been under 2.5 goals scored in Sevilla’s last 9 home games in LaLiga.

Atletico have won their last 4 matches in LaLiga.

Levante have drawn their last 3 matches in LaLiga.

Atletico have kept a clean sheet in 83% of their last 6 matches in LaLiga.

There have been under 2.5 goals scored in 85% of Levante’s last 13 home games in LaLiga.

Atletico are undefeated in their last 23 matches in LaLiga.

Celta Vigo have drawn 83% of their last 6 away matches in LaLiga.

Saint-Etienne have lost 83% of their last 12 away matches in Ligue 1.

Atalanta are undefeated in 93% of their last 29 away matches in Serie A.

There have been over 2.5 goals scored in Molde’s last 14 away games in Eliteserien.

Salzburg have scored at least 4 goals in their last 4 home matches in T-Mobile Bundesliga.

LASK have won with at least a 2 goal margin in their last 3 matches in T-Mobile Bundesliga.

Salzburg have won with at least a 3 goal margin in their last 5 home matches in T-Mobile Bundesliga.

Willem II have lost with at least a 2 goal margin in their last 3 home matches in Eredivisie.

Vitesse have won 89% of their last 9 matches in Eredivisie.

Universitatea Craiova have won their last 8 away matches in Liga I.

Universitatea Craiova have won with a 1 goal margin in their last 3 away matches in Liga I.

Olympiacos have won with at least a 2 goal margin in their last 5 home matches in Super League.

Olympiacos have kept a clean sheet in their last 5 home matches in Super League.

Young Boys are undefeated in their last 34 home matches in Super League.

Shakhtar are undefeated in their last 18 matches in Premier League

Link to comment
Share on other sites

M'gladbach - Augsburg 1 (1.45) bet365

M'gladbach će željeti da se vrati na pobjedničke staze u ovom susretu. Nakon sporog starta nove sezone, M'gladbach se vratio na pozitivne rezultate sa impresivnim nastupima u Bundesligi i Ligi prvaka. Međutim, njihov niz od osam utakmica bez poraza prekinut je u prošlom kolu gdje su izgubili od Leverkusena (4-3).

Na drugoj strani, Augsburg je započeo novu sezonu tako što su pobijedili prve dvije utakmice. Druga je bila impresivna pobjeda protiv Dortmunda sa 2-0. Međutim, nakon toga su izgubili tri, remizirali jednu i pobijedili jednu i to protiv Mainza.

Augsburgova forma u posljednje vrijeme je vrlo loša nakon što su izgubili tri od posljednje četiri utakmice. Također imaju tendenciju da se muče u gostujućim utakmicama, baš kao što je to bio slučaj prošle sezone. Oni također imaju loš rekord protiv timova koji su završili iznad top 5 pozicija prošle sezone.

M'gladbach je veliki favorit za pobjedu u ovom susretu. Oni su izgubili samo dvije od posljednjih 18 utakmica na domaćem terenu u Bundesligi, a u tom periodu su zabilježili čak 13 pobjeda. U ovom susretu će domaćinima nedostajati Hofmann i Plea. Na drugoj strani nema Jansena, Moraveka, Sarenren-Bazeea i Frambergera. Sretno!

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 21.11. u 12:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Levante - Elche | Pobjeda domaćina barem u jednom poluvremenu (1.28) bet365

Nakon što su ostvarili pobjedu u jednoj od osam utakmica u La Ligi do sada ove sezone, Levante je prikovan na dno tabele. Nakon tri uzastopna poraza ranije ovog mjeseca u ligi, domaćini sada imaju tri uzastopna remija. U ovaj susret ulaze nakon remija na domaćem terenu protiv Alavesa. Oni moraju krenuti sa pobjedama, pogotovo protiv ovakvih protivnika gdje definitivno imaju šansu da uzmu sva tri boda.

Što se tiče Elchea, oni nisu gradili svoju formu nakon te dvije pobjede prije dva kola u ligi. Gosti su trenutno u nizu bez pobjede u posljednja dva meča u ligi sa porazom i remijem. Imaju pet bodova više od domaćina pred ovaj susret. Oni ulaze u ovaj susret također nakon remija protiv Celte Vigo na domaćem terenu.

S obzirom da su oba tima u lošoj formi, očekujem jedan težak susret sa vrlo malo akcije, ali vjerujem da Levante može ostvariti pobjedu na svom terenu barem u jednom poluvremenu. Bardhi i Doukoure su van terena za domaćina, dok Elche ne može računati na Fidela i Rigonija. Kone je pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_30.jpg

(Koeficijenti 21.11. u 13:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Pozz banda

Zapelo mi u oko lazio over 1.5 gola kvota 1.66 na bet365. Lazio se polako al sigurno dize danas nema Savica al u napadu Ciro i correa i vezna linija sasvim okk... crotone po meni glavni kandidat za izpadanje osim onog 1 1 sa juvetom sve gladko gubili imaju 2 remija i 5 poraza... dobili 2 gola od atalante i milana pa onda 4 od Genoe, sassuola i cagliarija. Danas ocekujem pobjedu lazia a nevjerujem u 0 1 ali kvota 1.66 na ovo mi se cini okk i onda ni ne trebam pobjede.

Dodajem i nesto iz nase lige Maribor over 1.5 gola... i Maribor polako dize nivo igre, daleko je to od perfekcije ali dize se... Bravo ove godine igra lose poslednjih 7 utakmcia ima 1 pobjedu 2 remija i 4 poraza. Ove godine jih je Maribor pregazio 4 1 u 9.mjesecu... a danas Maribor izgleda bolje nego tada.. pa ocekujem danas barem 2 pogodka u mrezi Brava. Kvota je isto 1.66 na bet 365.

Nesto za pocetak danas double a ide vjerovatno i triple sa neko kombinacijo sa chelsea.

Link to comment
Share on other sites

Villarreal - Real Madrid |Oba tima daju gol (1.50) bet365

Villarreal je trenutno na drugoj poziciji u ligi sa 18 bodova osvojenih iz 5 pobjeda i tri remija u devet odigranih utakmica do sada ove sezone. Nakon što su izgubili samo jednu utakmicu do sada ove sezone, imaju dva boda ispred aktualnih šampiona La Lige. Trenutno su u nizu od dvije pobjede, a u posljendoj su ostvarili pobjedu u gostima protiv Getafea (1-3). 

To nije bio najbolji strat sezone za Real Madrid, jer su uglavnom loše igrali protiv nešto slabijih timova ove sezone. Los Blancosi su izgubili dvije od prvih osam utakmica u ligi, nakon što su uspjeli osvojiti 16 bodova sa pet pobjeda i remijem. Dva poraza su stigla u posljednjih pet susreta, uključujući katastrofalni poraz protiv Valencije (4-1).

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima bilo je tri ili više golova, dok je u četiri utakmice od posljednih pet bilo 4 i više golova, te je uvijek bilo golova na obje strane. Tako da mislim da ovdje možemo očekivati ponovo da će oba tima postići gol. Sretno!

Što se tiče izostanaka, Costa, Foyth i Moreno neće nastupiti za domaćina. Acacer, Chukwueze i Estupinan su pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Benzeme, Casemira, Jovića, Militaoa, Odriozole, Ramosa i Valverdea.

Screenshot_31.jpg

(Koeficijenti 21.11. u 14:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Spezia - Atalanta | Više od 3.5 gola (2.00) bet365

Iako je sve ukazivalo na to da će se Spezija ove sezone boriti u zoni ispadanja, oni su na dobrom putu da izbjegnu tu borbu. Za sada su uspjeli prikupiti osam bodova u sedam utakmica, te se nalaze na sigurnoj sredini tabele. Prvu pobjedu u Seriji A su osigurali prije međunarodne stanke tako što su pobijedili Beneventa u gostima. Sljedeći protivnik će biti nešto jači. Atalanta dolazi u posjetu na Dino Manuzzi stadion i sve osim gostujuće pobjede u ovom susretu će biti veliko iznenađenje.

Međutim, Spezia nije tim koji će parkirati bus pred svojim golom. Iako su izgubili od Milana i Juventusa sa 0-3 i 1-4, trener Vincenzo Italiano još uvijek insistira na agresivnom pristupu igri. Utakmice koje su igrali u listopadu protiv Fiorentine i Parme su bili vrlo zanimljivi i oba su završila 2-2.

Protiv Fiorentine Spezia je napravila veliki pvoratak nakon što su imali dva gola zaostatka. Na drugoj strani su upropastili rezultat od 2-0 protiv Parme.

Atalanta na drugoj strani ima iste probleme kao i prošle godine. Nisu uspjeli da se bore na visokom nivou na dva fronta u ligi i Ligi prvaka. Oni su ove sezone proveli dosta vremena na drugoj poziciji u Seriji A, ali nakon uzastopnih poraza od Napolija i Sampdorije pali su na šestu poziciju. Međutim, i dalje imaju samo četiri boda manje od prvoplasiranog Mialna. Oni su tim koji postiže najviše golova u ligi, a do sada su postigli 18. Po meni bi ovo trebala biti utakmica sa dosta golova, te mi se sviđa opcija sa više od 3.5 gola na bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 21.11. u 14:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, jansavc said:

Pozz banda

Zapelo mi u oko lazio over 1.5 gola kvota 1.66 na bet365 online kladionica" rel="">bet365. Lazio se polako al sigurno dize danas nema Savica al u napadu Ciro i correa i vezna linija sasvim okk... crotone po meni glavni kandidat za izpadanje osim onog 1 1 sa juvetom sve gladko gubili imaju 2 remija i 5 poraza... dobili 2 gola od atalante i milana pa onda 4 od Genoe, sassuola i cagliarija. Danas ocekujem pobjedu lazia a nevjerujem u 0 1 ali kvota 1.66 na ovo mi se cini okk i onda ni ne trebam pobjede.

Dodajem i nesto iz nase lige Maribor over 1.5 gola... i Maribor polako dize nivo igre, daleko je to od perfekcije ali dize se... Bravo ove godine igra lose poslednjih 7 utakmcia ima 1 pobjedu 2 remija i 4 poraza. Ove godine jih je Maribor pregazio 4 1 u 9.mjesecu... a danas Maribor izgleda bolje nego tada.. pa ocekujem danas barem 2 pogodka u mrezi Brava. Kvota je isto 1.66 na bet 365.

Nesto za pocetak danas double a ide vjerovatno i triple sa neko kombinacijo sa chelsea.

Lagano rjeseno:)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use