Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

pomoc oko stranih online kladionica

Recommended Posts

prije 2 sati, volverine said:

dajte netko pomozite, a ova nasa stoka zablokirala sve strane online kladionice, ne znam kako , sto, kud...imam nekog lika sa dobrim prognozama, iz srbije ili iz bosne je i uvijek stavlja dobre parove, koji na nasim kladionicama nema, a na strane vise ne znam kako uc, daj nek netko objasni, molim vas.

Gore ti piše otvori račun ;)

prije 2 sati, volverine said:

dajte netko pomozite, a ova nasa stoka zablokirala sve strane online kladionice, ne znam kako , sto, kud...imam nekog lika sa dobrim prognozama, iz srbije ili iz bosne je i uvijek stavlja dobre parove, koji na nasim kladionicama nema, a na strane vise ne znam kako uc, daj nek netko objasni, molim vas.

@volverine otvori račun te pristupaj bet365 kladionici preko sljedećih linkova

https://www.svijetkladjenja.com/online-kladionice/bet365/alternativni-mirror-linkovi/

prije 2 sati, unibetash said:

Friendly tip: Mislim da ti javni forum o kladjenju nije pravo mjesto za to pitanje. 

jbga, ne znam na sto si ciljao s tim odgovorom, mozes privatno, ali ovakvo pitanje sam vidio na opcenitom forumu, na temi o kladenju, tocnije na temi ovakvoj - kladenje na stranim onilne kladinicama i onda je netko upitao za ovo, a sto ako...ali mislim da nitko nije odgovorio nesto konkretno.

prije 16 minute, volverine said:

jbga, ne znam na sto si ciljao s tim odgovorom, mozes privatno, ali ovakvo pitanje sam vidio na opcenitom forumu, na temi o kladenju, tocnije na temi ovakvoj - kladenje na stranim onilne kladinicama i onda je netko upitao za ovo, a sto ako...ali mislim da nitko nije odgovorio nesto konkretno.

Pa da, to ti zelim rec. Neces dobit konkretan odgovor na koji se mozes vezat. Jedini odgovor koji ce ti imati neku pravnu tezinu je ako kontaktiras poreznu upravu za misljenje :) A mislim da ne zelis ic u tom smjeru.

• 1 month later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use