Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 12.11.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo - PLAY-OFF

Četvrtak.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

2020-11-09-15-46-59-bet365-Online-Sports

(Koeficijenti 9.11. u 14:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

Bolivija - Ekvador | više do 2.5 gola (1.95) bet365

Iako su nedavno započele kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Americi, momčad Bolivije je već pod velikim pritiskom. Već se desetljećima nisu kvalificirali za bilo kakav veliki turnir, a to će se nadaju se uskoro i promijeniti. Oni su izgubili oba prva susreta u ovoj skupini, pa bi ih sve osim tri boda na domaćem terenu protiv Ekvadora u četvrtak zakovalo na dno tabele, iako se na dnu već nalaze. Zbog toga mislim da će i oni potegnuti u ovom susretu.

Gosti u ovaj susret ulaze sa velikim samopouzdanjem i dobrim raspoloženjem nakon što su na svom terenu pobijedili Urugvaja sa 4-2. Ovdje kladionice favoriziraju Ekvadora po koeficijentu 1.90.

Da budem iskren, Bolivija je u uvodnim utakmicama igrala protiv dvije najbolje reprezentacije, kako u Južnoj Americi, tako i u svijetu. Brazil ih je lako pobijedio sa 5-0, dok su pružili veći otpor protiv Argentine na domaćem terenu. Bolivija je u toj utakmici čak imala i vodstvo od 1-0, zahvaljujući golu Marcela Martinsa, ali na kraju su izgubili meč sa 1-2. 

Ekvador je bio katastrofalan u prošlom ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, završivši na osmoj poziciji sa samo šest pobjeda u 18 mečeva. Čini se da se momčad od tada mnogo popravila. Nakon poraza u prvom kolu protiv Argentine, odgovorili su sa fantastičnim nastupom protiv Urugvaja. Trener Gustavo Alfaro ima mnogo sjajnih igrača na raspolaganju. Najpoznatiji su Enner Valencia, Romario Ibarra i Xavier Arreaga. Vjerujem da je oklada na više od 2.5 gola u ovom susretu najbolja opcija, s ozirom da su se četiri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima završila sa više od 2.5 gola. Posljednji put kada su igrali utakmicu na ovom terenu bilo je 2-2. Igrati pobjedu Ekvadora je nešto rizičnije, jer svi znamo na kojoj nadmorskoj visini se igra u Boliviji (3.500), te kako su neugodni na svom terenu. Sretno!

Screenshot_206.jpg

(Koeficijenti 11.11. u 17:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Link to comment
Share on other sites

Mađarska - Island | Više od 1 gola na utakmici (1.44) bet365

Mađarska se oporavila od katastrofalnog poraza protiv Rusije prošlog mjeseca, sa pobjedom protiv Bugarske (3-1). Mađari su pozitivno ocijenili svoje šanse za plasman na Europsko prvenstvo i imaju što dokazati u ovoj utakmici. Ne treba ih olako otpisivati nakon što su odigrali tri utakmice bez poraza u Ligi nacija. Imaju tri pobjede u posljednjih pet susreta.

Island je bio odličan u kvalifikacijama za Euro u posljednjih nekoliko mjeseci i prošlog mjeseca su ostvarili pobjedu protiv Rumunjske (2-1). Iako su nakon toga izgubili protiv Danske i Belgije. Gostujuća momčad ima izvrstan niz igrača u svojim redovima, ali jednostavno nisu uspjeli nametnuti svoju igru u skupini A2 gdje su igrali protiv najboljih reprezentacija na svijetu.

Mađarska ima odličan rekord protiv Islanda, nakon što su pobijedili u sedam od 11 utakmica koje su odigrali. Island je uspio ostvariti samo jednu pobjedu protiv Mađara i ovdje to moraju poboljšati. Prethodni susret između ove dvije ekipe je bio na Euru 2016 i završio je remijem (1-1). Gylfi Sigurdsson je postigao gol u toj utakmici i definitivno će biti vrlo važan dio gostujuće momčadi i u ovom susretu.

Međutim, Mađari imaju neke ozljede, a u ovom susretu će morati biti bez Adama Kovacsika, Botonda Baratha i Benjamina Babatija. Zvijezda i veznjak tima Dominik Szoboszlai se vraća u ovom susretu i trebao bi igrati.

Mađarska (3-5-2): Peter Gulacsi; Attila Szalai, Adam Lang, Willi Orban; Filip Holender, Dominik Szoboszlai, David Miklos Siger, Adam Nagy, Attila Fiola; Roland Sallai, Adam Szalai

Island na raspolaganu ima cijelu momčad i vjerojatno će izaći sa skoro istim sastavom kao i protiv Rumunjske.

Island (4-4-2): Hannes Halldorsson; Hordur Magnusson, Ragnar Sigurdsson, Kari Arnason, Victor Palsson; Arnor Traustason, Birkir Bjarnason, Aron Gunnarsson, Johann Gudmundsson; Alfred Finnbogason, Gylfi Sigurdsson

Mađarska će morati da bude u svojoj najboljoj formi ukoliko žele pobjedu. Igrači poput Sigurdssona i Finnbogasona su bili izvrsni za goste i u ovoj utakmici će vjerojatno igrati. Mađarska je u prošlosti bila odlična protiv Islanda i očekujem da na visini zadatka budu i u ovom susretu. Koeficijent na njihovu pobjedu trenutno pada, nisam siguran zašto, ali definitivno ima vrijednost.

Island je ove sezone u LIgi nacija postigao samo dva gola u četiri odigrane utakmice, dok su primili čak 11. Trenutno Mađari u dosta boljoj formi, no pozivam na oprez sa ulozima. Pobjeda definitivno ide na ovaj nešto rizičniji listić, dok ovima koji igraju za veće uloge preporučujem da igraju više od 1.5 gola na bet365 kladionici gdje na daju koeficijent od 1.44. Po meni vrlo realna oklada s obzirom da je u posljednjih pet susreta između ova dva tima bilo dva ili više golova. Sretno!

Screenshot_207.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.11. u 17:43 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Srbija - Škotska

Kako vreme brzo leti dokaz je i činjenica da je prošlo čak 20 godina od učešća reprezentacije Srbije (tada Savezne Republike Jugoslavije) na glavnoj evropskoj smotri. Iako smo svi mislili da ćemo se osvetiti Lalama za poraz na Svetskom prvenstvu dve godine ranije (da, Mijatova prečka se i dalje trese), Holanđani su bili više nego ubedljivi sa 6:1. Dve decenije kasnije, Sergej Milinković Savić i društvo su samo na korak od plasmana na završni turnir. Istina, zaobilaznim putem, pošto je Srbija glavne kvalifikacije završila na trećem mestu u grupi. Ekipa Ljubiše Tumbakovića kida živce svima koji prate reprezentaciju, a u poslednjih šest mečeva Orlovi su pobedili samo jednom. Ali, ta pobeda je bila najvažnija i ostvarena je protiv Norveške u gostima. To je bila sigurno najbolja partija srpskog nacionalnog tima u poslednjih pet godina, a iako je Norveška predvođena Erlingom Halandom bila favorit, Srbija je zasluženo pobedila posle produžetaka. Međutim, posle te utakmice, sve se vratilo na staro, i usledio je poraz od Mađarske na ovom stadionu, kao i remi protiv Turske uprkos vođstvu od 2:0. Iako je situacija sa koronavirusom dosta krojila sastav Orlova, svi igrači sem Veljkovića i Đuričića bi trebalo da budu u konkurenciji za tim.

Škotska nije zaigrala na nekom od glavnih takmičenja već 22 godine, tačnije od 1998. i Svetskog prvenstva u Francuskoj. Dosta sličnosti se može povući između ova dva nacionalna tima. Oba imaju vrlo dobre igrače od kojih su neki i lideri u svojim klubovima, ali osetno slabije funkcionišu u nacionalnom dresu. Ako bi se samo gledala statistika, deluje da su Škoti u mnogo boljoj formi. Istina, po rezultatima jesu, jer nisu izgubili osam puta zaredom. Od toga, samo jednom nisu pobedili. Međutim, imali su dosta slabije rivale, a u nekim situacijama čak im je „pomogao“ i Kovid-19. Do prilike da se bore za mesto na Evropskom prvenstvu došli su posle pobede nad Izraelom nakon boljeg izvođenja penala, a u naredne dve utakmice bili su bolji od Slovačke i Češke identičnim rezultatom – 1:0. Ipak, javnost i navijači nikako nisu zadovoljni igrama Škota, i svi se slažu da im je sreća umnogome pomogla da dođu u ovu poziciju.

Šta mi igramo na golove?

Srbija u poslednje vreme igra poprilično efikasne utakmice, ponajviše zbog velikih problema u odbrani. Iako Orlovi svakome mogu dati gol, teško čuvaju svoju mrežu netaknutom. Ipak, važnost ovog duela će diktirati oprezniju igru obe strane, te ne verujemo da ćemo videti više od dva gola.

Srbija bi trebalo da iskoristi veliku priliku da se plasira na Evropsko prvenstvo, a mi mislimo da će je iskoristiti. Vreme je da odbrana sačuva svoj gol, tako da je naš drugi izbor NG.

UG 0-2 @1.58

NG @ 1.60

Izvor: https://www.3plus.rs/srbija-skotska-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-uefa-liga-nacija/

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, IzudinB said:

Bolivija - Ekvador | više do 2.5 gola (1.95) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Iako su nedavno započele kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Americi, momčad Bolivije je već pod velikim pritiskom. Već se desetljećima nisu kvalificirali za bilo kakav veliki turnir, a to će se nadaju se uskoro i promijeniti. Oni su izgubili oba prva susreta u ovoj skupini, pa bi ih sve osim tri boda na domaćem terenu protiv Ekvadora u četvrtak zakovalo na dno tabele, iako se na dnu već nalaze. Zbog toga mislim da će i oni potegnuti u ovom susretu.

Gosti u ovaj susret ulaze sa velikim samopouzdanjem i dobrim raspoloženjem nakon što su na svom terenu pobijedili Urugvaja sa 4-2. Ovdje kladionice favoriziraju Ekvadora po koeficijentu 1.90.

Da budem iskren, Bolivija je u uvodnim utakmicama igrala protiv dvije najbolje reprezentacije, kako u Južnoj Americi, tako i u svijetu. Brazil ih je lako pobijedio sa 5-0, dok su pružili veći otpor protiv Argentine na domaćem terenu. Bolivija je u toj utakmici čak imala i vodstvo od 1-0, zahvaljujući golu Marcela Martinsa, ali na kraju su izgubili meč sa 1-2. 

Ekvador je bio katastrofalan u prošlom ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, završivši na osmoj poziciji sa samo šest pobjeda u 18 mečeva. Čini se da se momčad od tada mnogo popravila. Nakon poraza u prvom kolu protiv Argentine, odgovorili su sa fantastičnim nastupom protiv Urugvaja. Trener Gustavo Alfaro ima mnogo sjajnih igrača na raspolaganju. Najpoznatiji su Enner Valencia, Romario Ibarra i Xavier Arreaga. Vjerujem da je oklada na više od 2.5 gola u ovom susretu najbolja opcija, s ozirom da su se četiri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima završila sa više od 2.5 gola. Posljednji put kada su igrali utakmicu na ovom terenu bilo je 2-2. Igrati pobjedu Ekvadora je nešto rizičnije, jer svi znamo na kojoj nadmorskoj visini se igra u Boliviji (3.500), te kako su neugodni na svom terenu. Sretno!

Screenshot_206.jpg

(Koeficijenti 11.11. u 17:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Ekvadorcima nadmorska visina nije problem jer igraju u sličnim uvjetima !

Link to comment
Share on other sites

21/Škotska-21/Hrvatska preko 4.5 kartona

Gruzija-Makedonija preko 5.5 kartona

Srbija-Škotska preko 4.5 kartona

Sj.Irska-Slovačka preko 4.5 kartona

Mađarska-Island preko 4.5 kartona

 

Bitna,možda i presudna utakmica između mlade reprezentacije Skotske i mladih Hrvata.Skoti su drugi.,Hrvatsi su trci. u skupini te ovaj medusobni ogled vjerojatno odlucuje prolaznika dalje.

Utakmicu sudi Fabbri,talijan koji je hajmo reci dosta lak na obaracu ,te redovno ide na 5 kartona.S obzirom na vaznost ove utakmicu,mislim da bi slican performans mogli gledati danas.

https://int.soccerway.com/referees/michael-fabbri/98085/

 

Ostali mecevi su direktna finala za odlazak na Euro,mislim da o vaznosti utakmica ne bi trebalo toliko pisati.Ukratkim crtama cu probati napisati zasto mislim da bi sve utakmice trebale ici preko-

-Gruzijci i Makedonci strasno grubi,2  meca u L.Nacija igrali,prvi zavrsilo sa 6 zutih i 1 crvenim,2.mec zavrsio sa 3 zuta i 1 crvenim.

Sudi A.Taylor,engleski sudac koji s obzirom da je englez je dosta lak na obaracu.Veoma realno sudi i kaznjava propisno,valjda nece promijeniti kriterij danas.    https://int.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/

-Srbi i Škoti nisu nesto grube ekipe,no svi znamo kakav je nas balkanski mentalitet kad se igraju bitne utakmice.Sve sama nervoza i prljavstine,toga ocekujem i danas.

Sudi Lahoz,nepredvivi spanjolac.Samo cu to rec za njega. https://int.soccerway.com/referees/antonio-mateu-lahoz/46239/

-Ovaj mec mi je veoma riskantan,ali s obzirom na vaznost utakmice mislim da bi mogli gledati utakmicu s podosta kartona.

Sj.Irska veoma fer i korektna momcad,no Slovaci su ti koju tuku i koji imaju dosta mesara u ekipi.

Sudi Brych,jedan od boljih svjetskih sudaca te mislim da ne moramo brinuti za njegov kriterij.                          https://int.soccerway.com/referees/felix-brych/44615/

-I zadnji mec isto rizican između blagih Islanđana i grubih meadara.Tu se nadam nekom nepovoljnom rezultatu za ISland jer kad njima ne ide onda se i oni pretovre u udarace i oni krenu udarati.

Sudi jedan od najvecih idiota Kuipers,koji bi mogao biti jaka smetnja ,no svejedno ga igram jer vjerujem da ce utakmica biti takva da me nece moci zajebati.

https://int.soccerway.com/referees/bjorn-kuipers/44867/

 

 

Link to comment
Share on other sites

18:00 CET - Tbilisi (Boris Paichadze National Stadium Dinamo Arena)
GEORGIA - NORTH MACEDONIA bet365
Referee: Anthony Taylor (ENG)
Screenshot_208.jpg
 
20:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić)
SERBIA - SCOTLAND bet365
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP) 
Screenshot_211.jpg
 
20:45 CET - Belfast (Windsor Park)
NORTHERN IRELAND - SLOVAKIA bet365
Referee: Felix Brych (GER)
Screenshot_210.jpg
 

20:45 CET - Budapest (Puskás Aréna)
HUNGARY - ICELAND bet365
Referee: Bjorn Kuipers (NED)
Screenshot_209.jpg

DIREKTAN LINK NA KARTONE!

(Koeficijenti 12.11. u 00:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Srbija danas igra za povijesni uspjeh i okršaj s Hrvatskom. Evo što kaže Tumbaković

99854c21-ae01-4ae7-b89a-9406610fbced.jpg
Foto: EPA

IZBORNIK srpske nogometne reprezentacije Ljubiša Tumbaković održao je jučer konferenciju za medije pred utakmicu sa Škotskom u kojoj Srbija igra za odlazak na Europsko prvenstvo.

Podsjetimo, pobjednik ovog susreta play-offa Lige nacija koji se igra danas od 20:45 na Marakani bit će četvrti sudionik skupine Eura u kojoj se već nalaze Engleska, Hrvatska i Češka.

Lov na povijesni uspjeh

Srbija se na Europsko prvenstvo nije plasirala od 2000. godine, a Škoti čak 22 godine nisu bili ni na jednom velikom natjecanju. Srbija je favorit u tom okršaju, a ovako situaciju vidi izbornik Srbije.

"U mojim godinama je ovo vjerojatno najveća utakmicu u karijeri, ali zbilja sam imao priliku igrati puno utakmica koje su bile ključne za nešto. Bilo to finale Kupa ili utakmica za naslov prvaka, uvijek je bilo nešto bitno. Ipak, ova se nameće kao najznačajnija u mojoj karijeri", rekao je Tumbaković pa dodao:

"Svi su spremni za utakmicu sa Škotskom i nemam nikakvu dilemu oko startnih 11. Volio bih da cijela Srbija diše istim plućima. Želja mi je da tako bude, da reprezentaciju približim narodu. Ako stvarno dišemo istim plućima, onda je to ozbiljna podrška za našu utakmicu."

Zadovoljan je kadrom koji ima

Na pitanje je li spremio neki tajni adut za Škote, pored Mitrovića, Tumbaković je dao kratak odgovor. Nakon toga je odahnuo jer će na raspolaganju imati i Nikolu Milenkovića za kojeg se nije znalo hoće li biti spreman.

"Ne znam je li adut koji imam tajni, ali naravno da postoje igrači koji u datom trenutku mogu dati rezultat. Ne postiže Mitrović jedini golove, doduše bilo je utakmica gdje ih je samo on davao, ali sada imamo igrače koji to isto mogu raditi. Vjerojatno izbornik Škotske to zna i pokušat će ih zatvoriti", rekao je Tumbaković pa dodao:

"Milenković je standardan u momčadi od samog mog dolaska. Naravno da je on velika podrška, vrlo mi je drago što je tu i pao mi je kamen sa srca kada sam ga vidio."

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Srbija - Škotska 1 (1.70) bet365

20-godišnje čekanje na Europsko prvenstvo za Srbiju bi moglo da se prekine večeras, gdje dočekuju Škote na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Reprezentacija Srbije je uvijek imala tu individualnu kvalitetu u timu, ali se na Europsko prvenstvo nisu kvalificirali od davne 2000. godine.

Ekipa koju vodi Ljubiša Tumbaković je veliki favorit za prolazak u ovoj utakmici, pogotovo nakon što su prošlog mjeseca nadigrali Norvešku u Oslu.

Škotska ima ulogu autsajdera u ovom susretu, međutim, teško da će oni ovdje doći sa bijelom zastavom.

U domaćoj ekipi je vlada optimizam pred ovaj susret. Bili su mnogo bolja ekipa protiv Norveške, unatoč tome što su bili autsajderi u Oslu. Sergej Milinković-Savić je bio igrač utakmice nakon što je postigao dva gola protiv Norvežana.

Veznjak Lazija u posljednje vrijeme igra jako dobro, a očekujem ga u početnoj postavi, nakon što je protiv Norvežana ušao sa klupe. Aleksandar Mitrović trebao bi biti ključni igrač u napadu, iako njegova nedavna forma i nije baš sjajna u Fulhamu. Dobra vijest za trenera Tumbakovića je da je Ajaxov Dušan Tadić prije par dana bio negativan na testiranju i trebao bi biti u timu, ali vjerojatno ne u prvoj postavi.

Srbiji ove sezone nije išlo baš dobro u UEFA-inoj Ligi nacija, ali čini se da te utakmice ne uzimaju baš tako ozbiljno, dok su ovdje ogromni ulozi. Škotska se jedva plasirala u ovu fazu nakon što su eliminirali Izraela na jedanaesterce. Očekujem pobjedu Srbije u ovom susretu.

Srbija: Dmitrovic; Milenkovic, Pavlovic, Kolarov; Lazovic, Maksimovic, Gudelj, Ristic; Tadic, Milinkovic-Savic; Mitrovic

Škotska: Marshall; McTominay, McKenna, Tierney; O'Donnell, McGinn, Jack, McGregor, Robertson; Christie, Dykes

Screenshot_212.jpg

(Koeficijenti 12.11. u 11:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Ja sam pored ostalih listica danas uplatio i jedan single na Skote, koeficijent je previse dobar da bi mu odolio. Mali iznos, naravno ($10).

Ostali su:

Iceland U21 - Italy U21 / 2

Georgia - North Macedonia / X i under 2.5 

Serbia - Scotland / under 2.5 + BTTS NO

Wales - USA / over 1.5

 

Ne ocekujem puno golova na euro kvalifikacijama, imam osjecaj da ce dosta njih igrati produzetke ili penale tj utakmice ce zavrsiti nerijeseno u 90 minuta ili sa jednim ili dva gola.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Srbija danas igra za povijesni uspjeh i okršaj s Hrvatskom. Evo što kaže Tumbaković

IZBORNIK srpske nogometne reprezentacije Ljubiša Tumbaković održao je jučer konferenciju za medije pred utakmicu sa Škotskom u kojoj Srbija igra za odlazak na Europsko prvenstvo.

Podsjetimo, pobjednik ovog susreta play-offa Lige nacija koji se igra danas od 20:45 na Marakani bit će četvrti sudionik skupine Eura u kojoj se već nalaze Engleska, Hrvatska i Češka.

Lov na povijesni uspjeh

Srbija se na Europsko prvenstvo nije plasirala od 2000. godine, a Škoti čak 22 godine nisu bili ni na jednom velikom natjecanju. Srbija je favorit u tom okršaju, a ovako situaciju vidi izbornik Srbije.

"U mojim godinama je ovo vjerojatno najveća utakmicu u karijeri, ali zbilja sam imao priliku igrati puno utakmica koje su bile ključne za nešto. Bilo to finale Kupa ili utakmica za naslov prvaka, uvijek je bilo nešto bitno. Ipak, ova se nameće kao najznačajnija u mojoj karijeri", rekao je Tumbaković pa dodao:

"Svi su spremni za utakmicu sa Škotskom i nemam nikakvu dilemu oko startnih 11. Volio bih da cijela Srbija diše istim plućima. Želja mi je da tako bude, da reprezentaciju približim narodu. Ako stvarno dišemo istim plućima, onda je to ozbiljna podrška za našu utakmicu."

Zadovoljan je kadrom koji ima

Na pitanje je li spremio neki tajni adut za Škote pored Mitrovića, Tumbaković je dao kratak odgovor. Nakon toga je odahnuo jer će na raspolaganju imati i Nikolu Milenkovića za kojeg se nije znalo hoće li biti spreman.

"Ne znam je li adut koji imam tajni, ali naravno da postoje igrači koji u datom trenutku mogu dati rezultat. Ne postiže Mitrović jedini golove, doduše, bilo je utakmica gdje ih je samo on davao, ali sada imamo igrače koji to isto mogu raditi. Vjerojatno izbornik Škotske to zna i pokušat će ih zatvoriti", rekao je Tumbaković pa dodao:

"Milenković je standardan u momčadi od samog mog dolaska. Naravno da je on velika podrška, vrlo mi je drago što je tu i pao mi je kamen sa srca kada sam ga vidio."

Izvor: index.hr/

 
Link to comment
Share on other sites

Argentina - Paragvaj 1 + više od 1 gola (1.66) bet365

Argentina je jedna od deset najboljih svjetskih momčadi u posljednjih nekoliko desetljeća, a gotovo je nezamislivo da propuste mjesto na Svjetskom prvenstvu. Međutim, dopustili su sebi da se u posljednjim utakmicama bore za to mjesto u prošlom izdanju kvalifikacija. Sada ne namjeravaju to dopustiti ponovo i odlučni su da osiguraju što veći broj bodova u ranoj fazi natjecanja. Do sada su ostvarili taj cilj i zadržali 100% rekord.

Večeras će ugostiti Paragvaja na domaćem terenu protiv kojeg imaju sjajan međusobni rekord. Pobjeda Argentinaca protiv Paragvaja (5-1) u polufinalu Copa Amerike 2015. godine i dalje budi svježa sjećanja. Nakon toga je Argentina u dva navrata dijelila bodove, dok su u jednoj izgubili sa 0-1 protiv ovog tima.

Međutim, gostujuća ekipa je bila katastrofalna u gostima u posljednjih nekoliko natjecateljskih utakmica. Zbog toga očekujem ugodnu pobjedu Argentine u ovom susretu na stadionu Alberto J. Armada.

Argentina je u posljednjem susretu ostvarila pobjedu od 1-2 na gostovanju protiv Bolivije. U međuvremenu je Paragvaj upisao pobjedu od 0-1 u gostima kod Venecuele. Domaćini su već devet utakmica bez poraza, dok su također ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet susreta. Zapravo se njihov posljednji poraz dogodio prije 14 mjeseci, protiv Brazila. Kod kuće su ostvarili četiri pobjede od posljednjih pet susreta i u tom periodu su postigli čak 15 golova. S druge strane, njihove kolege su bez pobjede u 16 od posljednjih 20 mečeva. Mislim da bi Argentina ovdje trebala slaviti, te očekujem više od 1 gola na utakmici. Sretno!

Argentina:
Martinez; Montiel, Otamendi, Martinez Quarta, Tagliafico; Paredes, De Paul, Palacios; Messi, Martinez, Ocampos

Paragvaj:
Silva; Espinola, Gomez, Alonso, Arzamendia; Gimenez, R. Rojas, Villasanti; A. Romero, Lezcano, Almiron

Screenshot_213.jpg

(Koeficijenti 12.11. u 15:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sjeverna Irska - Slovačka X2 & under 3 goals - Bet Builder (2.05) bet365

Sjeverna Irska se provukla u polufinalu protiv BiH, te su nakon penala prošli dalje, a u posljednjih 10 utakmica ostvarili su samo jednu pobjedu, i to u prijateljskoj utakmici protiv Češke. U prvom izdanju Lige nacija završili su kao posljednji u grupi, sa samo jednim osvojenim bodom, ali su zbog specifičnog sistema takmičenja i raznih pomjeranja dobili priliku da zaigraju u playoffu. Ni Slovačka ne blista u posljednje vrijeme, ali mislim da su kvalitetnija ekipa od domaćih, te da su ovdje bliži prolazu. Ni jedni ni drugi nisu naročito efikasni u posljednje vrijeme, Sj. Irska je postigla po jedan gol u posljednjih pet utakmica, dok su Slovaci u četiri od prethodnih pet postigli po jedan pogodak. Utakmica od izuzetnog značaja, zbog čega očekujem oprezan i defanzivan pristup sa obe strane, tako da bi ovo lako moglo da ode u produžetke, a možda i na penale, kao što je to bio slučaj i u njihovim polufinalnim duelima - Sj. Irska je nakon penala bila bolja od BiH, a Slovačka od Republike Irske.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use