Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.11.2020.

trottel1950

Recommended Posts

Sassuolo - Udinese 1 (2.10) bet365

Sassuolo je u odličnoj formi i nalaze se na drugoj poziciji samo dva boda ispod AC Milana. Pobijedili su Napolija sa 0-2 u gostima prošlog tjedna, gdje su golovi Manuela Locatellija i Maxija Lopeza bili dovoljni da ostvare sva tri boda i u ovaj susret krenu sa dobrim raspoloženjem. Oni su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet susreta, gdje su pobijedili Speziju (1-4), Crotonea (4-1) i Bolognu (3-4), prije nego što su remizirali sa Torinom (3-3). Oni su u ovom trenutku postigli najveći broj golova u ligi (18), što najavljuje napadački pristup ovoj utakmici večeras.

Screenshot_147.jpg

Izvor: bet365

Udinese se mučio u defanzivi i zbog toga se nalaze u zoni ispadanja na pretposljednjem mjestu na tabeli. Oni u ovaj susret ulaze nakon poraza protiv Milana (1-2). Gosti su primili osam golova u četiri utakmice, a sada očekujem da prime barem još nekoliko u ovom susretu. Po meni je odlična vrijednost igrati na pobjedu domaćina u ovom susretu, jedino budite oprezni sa ulozima, jer Sassuolou nedostaju Berardi, Caputo, Djuričić, Haraslin i Romagna. Podsjećam da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako domaćin povede sa dva gola razlike, što je ogromna prednost. Na drugoj strani su Jajalo, Mandragora i Prodl van terena. Sretno!

Screenshot_146.jpg

(Koeficijenti 6.11. u 13:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Raonić - Humbert 1 @1.40 

Ovdje računam na umor Humberta, nakon osvojenog Antverpena, došao je u Pariz i dobio tri meča u tri seta, svaki težak i naporan i njegov govor tijela odaje da je prilično umoran. Sa druge strane je Miloš koji je odličan na hardu u dvorani gdje servis maksimalno dolazi do izražaja, dosada je na turniru dozvolio samo jednu brejk loptu. Potencijalnih 2:0 za Miloša.

Fredericia - Viborg 3+ 1.50-1.60

Sjajan derbi druge danske lige. Viborg je lider, Fredericia takođe u gornjem dijelu tabele. Igraju otvoreno i napadački i jedni i drugi, Viborg je 9 od 10 mečeva završio sa overom 2.5 gola ove sezone, a Fredericija 7 od 10. Od posljednjih sest medjusobnih susreta, pet je uslo over 2.5 uz po bar gol sa obje strane.

Viborg je u protekla tri kola dvaputa okretao zaostatak sa poluvremena, a u prethodnih godina upravo ovi rivali su imali tri velika prelaza, pa nije loše probati na sitno i 1-2 i 2-1.

Brighton - Burnley 1 (1.85) bet365

Oba tima su u očajničkoj potrebi za bodovima u ovom susretu, ali je Brighton nešto bolje pozicioniran, te igra dosta bolji nogomet u ovom trenutku. Jest da su uspjeli uzeti samo pet bodova u sedam odigranih utakmica do sada, ali su i pored toga mnogo bolji od Burnleya u napadu. U prošlom susretu su izgubili od Tottenhama (2-1) što ih je ostavilo u nizu od šest utakmica bez pobjede na svim natjecanjima, pet od tih šest je bilo u Premier ligi.

Screenshot_149.jpg

Burnley je među tri tima koji još uvijek nisu ostvarili pobjedu ove sezone. Igrali su šest utakmica, jednu manje od ostatka lige, ali su pretrpjeli pet poraza u tom periodu. Poraženi su sa 3-0 protiv Chelseaja prošlog tjedna što ih je zadržalo na dnu tabele u ligi. Oni su također tim koji je postigao najmanje golova u ligi ove sezone, samo tri u šest odigranih kola.

Uprkos tome što su pobijedili samo jedan od sedam mečeva, Brighton je igrao solidno u svakoj od tih utakmica, u nekima nisu jednostavno imali sreće. Porazi protiv Totetnhama i Uniteda kao i remi protiv Crystal Palacea su na toj listi.

U međuvremenu Burnley ima mnogo problema u svojoj momčadi. Njihovi napadači su se uspavali ove sezone, dok je obrana koja im je bila odlična prošle, ove sezone to više nije. Pod ovim uslovima, mislim da je pobjeda Brightona neminovna. Opet pozivam na oprez sa ulozima, jer ima tu nekih i izostanaka. Andone i Dunk sigurno neće igrati za domaćina, dok su Izquierdo, Jahanbakhsh, March i Walton pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Corka i Pietersa, dok su Gudmundsson i Mee pod upitnikom. Sretno!

Screenshot_148.jpg

(Koeficijenti 6.11. u 14:06 CET) 

Randers - Aalborg | Oba tima daju gol (1.61) bet365

Randers je pobijedio Vejlea (3-0) prošle subote, ali ovo je bila njihova prva pobjeda od početka lige, nakon što su do sada izgubili četiri i remizirali jednu. U međuvremenu je Aalborg ponovo iznenadio sa svojom disciplinom i bili su bolji od favorita za titulu Brondbyja sa 2-1. Ovo nije prvi put da su pobijedili favorita, nakon što su to uradili i protiv Kopenhagena u gostima sa istim rezultatom prije dva tjedna. Što se tiče tabele, Aalbrog se trenutno nalazi na sedmoj poziciji, a Randers na desetoj sa četiri boda koja ih dijele pred ovaj susret.

Screenshot_151.jpg

Oba tima su bila nedosljedna, ali itekako sposobna za iznenađenje. Kladionice nisu znale koga da označe favoritom pa su stavili iste koeficijente pred ovaj susret, iako je koeficijent na Randers pao , jer se vjerojatno kladioničari klade na njihovu pobjedu. No, otom potom, vidjet ćemo. Iskreno dajem malu prednost Aalborgu u ovom meču zbog njihovih pobjeda nad Kopenhagenom i Brondbyjem koje su definitivno utjecale na povećanje samopouzdanja u momčadi. Po meni je ovdje najbolje igrati na to da će pasti po gol na obje strane jer je tako bilo u posljednjih pet mečeva Randersa na ovom stadionu. U duelima između ova dva tima inače bude dosta golova, tako da su golovi ovdje po meni najbolja opcija. U tri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima na ovom stadionu su pali golovi na obje strane.

Screenshot_150.jpg

(Koeficijenti 6.11. u 14:37 CET) 

prije 7 sati, Goksim said:

Hvala @bjorn

bet365 i unibet" rel="">unibet su par već maknuli iz ponude, moguće da će ih i drugi slijediti. 

22bet daje 1,55 na Den Bosch a 1/1 i hendikepe plaćaju znatno više. Uz to daju i 100% bonusa na prvi uplatu do 1.000kn

2020-11-06-07-34-02-Kladionica-22-Bet-Vi

Oprez ovde jer je Den Bosch bez 11 igraca, po meni najbolje juriti golove, sretno..

Nadal-careno busta (+5.5 gemova) 2 1.72 bet365

Mislim da moze busta namucit nadala danas, busta igra odlicno, a nadal se mucio protiv lopeza i u drugom setu protiv thompsona. Nadal na tvrdoj podlagi ne dominira ko na pjesku, tako da mislim da ima ovaj hendi value. Uz to je dobra opcija over 19.5 gemova po 1.83 na bet365

Sretno!!! :)

prije 1 sat, marand5 said:

Nadal-careno busta (+5.5 gemova) 2 1.72 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da moze busta namucit nadala danas, busta igra odlicno, a nadal se mucio protiv lopeza i u drugom setu protiv thompsona. Nadal na tvrdoj podlagi ne dominira ko na pjesku, tako da mislim da ima ovaj hendi value. Uz to je dobra opcija over 19.5 gemova po 1.83 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Moram te malo ispraviti, ovo je u neku ruku tvrda podloga, ali ovo je indoors, podloga na kojoj Nadal ima najmanje mečeva. Slažem se za hendi, ali iz godine u godinu inoors turniri su sve sporiji, što je u neku ruku dobro, jer su prije mečevi bili negledljivi sa jakim serverima.

Podržavam 5,5 na Bustu, ali uvijek je nezahvalo igrati kh protiv najboljih.

Pozz svima

Ako netko nesto zna zasto kvota na Elche ovako visoka 3.9 i elche daje gol 1.57 daje bet365... celta ove godine buranja poslednjih 5 utakmica 4 poraza i remi ove godine primili 14 gola na 8 utakmica... elche  poslednjih 5 utakmica ima 3 pobjede poraz i remi istina zabili samo 6 golova ali se dize u napadu  odigrali su samo 6 utakmica i imajo 10 bodova na kontu dok celta odigrala 8 i ima samo 6 bodova nalazi se na 16 mjestu... i sad se pitam po kakvoj logiki kvota 1.57 da elche daje gol... a nisam pronasao nekih bitnih izostanka... pa ako netko zna nesto vise nek javi inace mi je ovo poklon...

prije 1 sat, jansavc said:

Pozz svima

Ako netko nesto zna zasto kvota na Elche ovako visoka 3.9 i elche daje gol 1.57 daje bet365 online kladionica" rel="">bet365... celta ove godine buranja poslednjih 5 utakmica 4 poraza i remi ove godine primili 14 gola na 8 utakmica... elche  poslednjih 5 utakmica ima 3 pobjede poraz i remi istina zabili samo 6 golova ali se dize u napadu  odigrali su samo 6 utakmica i imajo 10 bodova na kontu dok celta odigrala 8 i ima samo 6 bodova nalazi se na 16 mjestu... i sad se pitam po kakvoj logiki kvota 1.57 da elche daje gol... a nisam pronasao nekih bitnih izostanka... pa ako netko zna nesto vise nek javi inace mi je ovo poklon...

Odličan tip. Ispratio 1x po 1.9 in na mali ulog čista 1 po 4.20 :)?

prije 5 sati, marand5 said:

Nadal-careno busta (+5.5 gemova) 2 1.72 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da moze busta namucit nadala danas, busta igra odlicno, a nadal se mucio protiv lopeza i u drugom setu protiv thompsona. Nadal na tvrdoj podlagi ne dominira ko na pjesku, tako da mislim da ima ovaj hendi value. Uz to je dobra opcija over 19.5 gemova po 1.83 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

EDIT: Sve prošlo, over i hendi, ali hendi jedva u trečom setu gdje je rafa razmontriao busto :)

prije 2 sati, jansavc said:

Pozz svima

Ako netko nesto zna zasto kvota na Elche ovako visoka 3.9 i elche daje gol 1.57 daje bet365 online kladionica" rel="">bet365... celta ove godine buranja poslednjih 5 utakmica 4 poraza i remi ove godine primili 14 gola na 8 utakmica... elche  poslednjih 5 utakmica ima 3 pobjede poraz i remi istina zabili samo 6 golova ali se dize u napadu  odigrali su samo 6 utakmica i imajo 10 bodova na kontu dok celta odigrala 8 i ima samo 6 bodova nalazi se na 16 mjestu... i sad se pitam po kakvoj logiki kvota 1.57 da elche daje gol... a nisam pronasao nekih bitnih izostanka... pa ako netko zna nesto vise nek javi inace mi je ovo poklon...

4min elche zabija... kvota 1.57 poklon:)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use