Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

30.09.2009. Srijeda (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Real Madrid-Marseillie 1  1.25

APOEL-Chelsea 2  1.30

Man.Utd.-Wolfsburg 1  1.35

CSKA Moskva-Bešiktaš 1  1.75

Bordeaux-Maccabi 1  1.25

Ulog: 100,00kn

Dobitak: 479,88 kn.

Može vaš komentar?

Je realno ali ja sigurno nebi igrao sve favorite danas....

-ja ću odigrat na man utd i bordeaux u kombinaciji sa mladom Brazilskom reprezentacijom (protiv češke)...

Real Madrid-Marseillie 1  1.25

APOEL-Chelsea 2  1.30

Man.Utd.-Wolfsburg 1  1.35

CSKA Moskva-Bešiktaš 1  1.75

Bordeaux-Maccabi 1  1.25

Ulog: 100,00kn

Dobitak: 479,88 kn.

Može vaš komentar?

Sviđa mi se odabir a najviše me brine Man.Utd. jer je Wolfsburg efikasna i nepredvidiva ekipa i mislim da bi lako molgi gledati golijadu i potencijalno iznenađenje...

real

macabi ne daje gol

detroit

Jel detroit u hokeju ili u baseballu?? (pretpostavljam baseball)

hokej

Ajd držim ti fige jer detroit nije imao sjajne pripreme (i ovo je priprema, ali švedski klub će biti nabrijan, oni su prvaci švedske)

Farjestad kod kuće ove sezone nema poraz...no ovo je prijateljska utakmica...

Do sada su Detroit Red Wingsi  odigrali 7 pripremnih utakmica i imaju 3 pobjede i 4 poraza u regularnom vremenu i jedan poraz na penale...i još niti jednu pobjedu u gostima (valjd je došlo vrijeme i za to)

real

macabi ne daje gol

detroit

Jel detroit u hokeju ili u baseballu?? (pretpostavljam baseball)

hokej

Ajd držim ti fige jer detroit nije imao sjajne pripreme (i ovo je priprema, ali švedski klub će biti nabrijan, oni su prvaci švedske)

Farjestad kod kuće ove sezone nema poraz...no ovo je prijateljska utakmica...

Do sada su Detroit Red Wingsi  odigrali 7 pripremnih utakmica i imaju 3 pobjede i 4 poraza u regularnom vremenu i jedan poraz na penale...i još niti jednu pobjedu u gostima (valjd je došlo vrijeme i za to)

ma velika je razlika u kvaliteti....

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use