Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.11.2020.

bjorn

Recommended Posts

prije 12 sati, bjorn said:

Još jedan tip za Zvezda - Gent, za one malo hrabrije ili za malo sitniji ulog. Opklada je da će Nemanja Milunović (stoper) dobiti karton na utakmici. On će se skoro sigurno naći u početnom sastavu, a vrlo lako će dobiti i karton. Generalno dobija dosta kartona, nezgrapan je, visok 1.94 i zbog nedostatka brzine nerijetko pravi faule već u ranoj fazi napada. Dalje, u skok igri je poprilično opasan i često pravi faul. Kod njega mi je to uvijek bilo nevjerovatno, da igrač od 1.94 ne može uzeti čisto skok, već se lakta, što sudije često sankcionišu. On je po meni veoma kritična tačka u timu Zvezde.

Gent kao ekipa je dosta opasna iz kontranapada, igrat će sa dva napadača - Yaremchuk i Bukari koji je veoma brz, iza njih će najvjerovatnije igrati Odjidja-Ofoe, jedan od najiskusnijih igrača. Tako da, prilika za faule će itekako biti. 

Untitled.png

So easy ?

prije 9 sati, wannabe said:

but wait, prošao si?

Najtragikomicniji prolaz ikad.. ovo sto se jucer dogodilo na toj tekmi, neznam kako bih opisao.. :D Ni sam ne vjerujem..

Svejedno ostaje gorak okus u ustima kad znam da sam konacno nesto i pogodio, ali na tip koji NIKAD ne bih igrao da se nisam za*ebao :D :D  

prije 38 minute, lele92 said:

Najtragikomicniji prolaz ikad.. ovo sto se jucer dogodilo na toj tekmi, neznam kako bih opisao.. :D Ni sam ne vjerujem..

Svejedno ostaje gorak okus u ustima kad znam da sam konacno nesto i pogodio, ali na tip koji NIKAD ne bih igrao da se nisam za*ebao :D :D  

U mom kraju se za to govorilo "ko corava kokos zrno" :D 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use