Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.11.2020.


bjorn

Recommended Posts

Dinamo Zagreb - Wolfsberger 1 (2.33) unibet

Ovo je još jedna izjednačena skupina, gdje sve četiri tima imaju jednake šanse za prolazak u nokaut fazu. Do sada je Dinamo Zagreb odigrao dva remija bez golova protiv Feyenoorda i CSKA Moskve, što ovu utakmicu čini još važnijom. Bili su vrlo blizu pobjedi u obje utakmice, ali jednostavno ih je izdala završnica.

Generalno su Modri u dobroj formi nakon što su ostali neporaženi u devet od posljednjih deset utakmica. Još uvijek su neporaženi u domaćem prvenstvu nakon što su ostvarili pobjedu u sedam od posljednjih devet utakmica. Prošlog tjedna su odigrali remi protiv Lokomotive (1-1), što je dovelo do toga da Mamić kritizira neke igrače. To bi ih moglo motivirati pred ovaj susret.

Međutim, Dinamo ima velikih problema sa koronavirusom, gdje im praktički nedostaje pola momčadi za sutrašnju utakmicu. Neki mediji navode da su u pitanju Livakovic, Petkovic, Stojanovic, Leovac, Tolić i Ivanušec, s obzirom da klub ne želi objaviti imena. I pored toga bi Dinamo imao dobru postavu, jedino bi možda falio Livaković kao što moje lijepe kolege iznad kažu. 

Dinamo Zagreb: Zagorac-Moharami-Perić-Lauritsen-Gvardiol-Ademi-Franjić(Jakić)-Kastrati-Majer-Oršić-Gavranović. Ovo je sastav koji nam je kolega iznad @sexon predložio.

Wolfsberger je jedina momad koja je uspjela zabilježiti pobjedu u ovoj skupini do sada, ali njihova pobjeda je bila kontraverzalna. Pobijedili su Feyenoorda sa 1-4 prošlog četvrtka, ali tri od četiri gola su postignuta iz sumnjivih penala. Međutim, ta pobjeda i remi protiv CSKA Moskve (1-1) su postavili Wolfsbergera na prvu poziciju u ovoj skupini.

Wolfsberger je također izgledao loše u domaćem prvenstvu, gdje su izgubili četiri od posljednjih šest utakmica, uključujući tri od posljednje četiri. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji u austrijskoj ligi koja broji 12 klubova. Imaju 12 bodova manje u odnosu na lidera Salzburga.

Izgleda da je i njihovu momčad pogodio koronavirus, s obzirom da im je osam igrača zaraženo. U vodećoj momčadi skupine Europa lige zaraženi su i igrači i trenersko osoblje, a konkretna imena se ne spominju.

"Nije se puno toga promijenilo. Dinamo je i dalje veliki favorit kao što je bio i prije ovih pozitivnih testova u obje momčadi. Dinamo je vrlo jaka momčad koja ima odlične individualce.

"Morali smo puno stvari drukčije organizirati nakon što smo danas doznali koliko imamo zaraženih. Nadao sam se da ih neće biti toliko, ali nije bilo tako. Došli smo ovdje osobnim automobilima kako bismo zadržali distancu", rekao je Feldhofer trener Wolfsbergera.

Čak i pored svih problema sa koronavirusom, Dinamo Zagreb je po mom mišljenju veliki favorit za pobjedu po koeficijentu 2.33 na unibet kladionici. Sretno!

Screenshot_137.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, Goksim said:

SL Benfica – Rangers FC
Referee: Jesus Gil Manzano" rel="">Jesus Gil Manzano (ESP)

Evo po meni jedne odlične utakmice za kartone. Utakmicu sudi nitko drugi nego španjolski sudac Jesus Gil Manzano. Svi znamo koliko su rigorozni suci iz Španjolske i koliko su lagani na kartonima. To pokazuje i posljednjih par utakmica koje je sudio Manzano. Zaista je bilo ludilo nakon što je u posljednje četiri utakmice pokazao ukupno 28 kartona uz tri crvena.

Benfica i Rangers se nalaze na prve dvije pozicije u skupini sa po dvije pobjede protiv Lecha i St. Liegea. Ovo će biti velika borba za prvu poziciju između ove dvije ekipe. Očekujem nešto grublju igru gostiju iz Škotske koji inače dobijaju dosta žutih kartona na svojim utakmicama, barem je tako bilo protiv St. Liegea, gdje su dobili četiri kartona. Čak su i na domaćem terenu protiv mnogo slabijeg Lecha dobili dva žuta.

Screenshot_138.jpg

Jedino što me brine ovdje je nedostatak kartona za Benficu, ali vjerujem da i oni mogu dobiti barem 2-3 kartona u žaru borbe, s obzirom da će sigurno tražiti pobjedu protiv Škota, te povratak na pobjedničke staze nakon poraza u prošlom kolu domaćeg prvenstva protiv Boaviste (3-0). Veliki je to poraz Benfice, što je dobra stvar, jer dodatno stavlja pritisak i nervozu za ekipi i trenera. Svakako oprez sa ulozima na sve današnje utakmice, dva dana su prošla nevjerojatno u Ligi prvaka, teško je zaredati i tri takva, ali pokušat ćemo. Europska liga je uvijek puna iznenađenja. Sretno!

Screenshot_139.jpg

Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda - KAA Gent - KAA Gent +0.75 (AH) @1.90 bet365

Ne sviđa mi se potcjenjivačka atmosfera u javnosti pred ovaj veoma važan meč za Zvezdu. Istina, pobjeda protiv Libereca od 5-1 je stvarno bila iznenađujuća, ali treba priznati da je Gent daleko ozbiljniji protivnik od Čeha, a pravo je čudo kako su uspjeli izgubiti od njih, imali su posjed lopte 80-20% u svoju korist. Liberec je po mom mišljenju tim u rangu Čukaričkog iz Srbije. 

Prije par dana pojavila se informacija da Gent dolazi desektovan u Srbiju, da im fali dosta igrača, da će im braniti 17-godišnjak, što se naravno ispostavilo kao neistina. Branit će 28-godišnjak Colin Coosemans, a za Belgijance neće nastupiti samo dva igrača - Davy Roef i Michael Ngadeu Ngadjui. Veoma opasan tim, kojeg se dosta potcijenilo u Srbiji, ponajviše takav utisak se stekao kroz natpise u medijima. 24-godišnji Ukrajinac Roman Yaremchuk je najveća zvijezda tima, na Transfermarktu vrijedi 11 miliona eura.

Ponavljam, Gent veoma opasan tim kojeg se ne smije podcijeniti, kvalitetnom su daleko od Libereca, istina da nisu u najboljoj formi, ali sada su u zadnjoj utakmici u belgijskom prvenstvu slavili u gostima protiv Waasland-Beverena 1-4. Kada je riječ o ovakvim ekipama, samo je pitanje vremena kada će ponovo proigrati. 

Link to comment
Share on other sites

On 02. 11. 2020. at 22:29, bjorn said:

Četvrtak

HNK Rijeka - SSC Napoli - SSC Napoli -1.5 (AH) @1.82

Rijeci slijedi utakmica protiv Napolija, a kadar je desetkovan. Andrijaševića nije bilo zbog udarca, Pavičića, Halilovića i Štefulja zbog problema s mišićima (sumnja se u rupture), Čerin je bolestan…

– U problemu smo zbog zdravstvene bilance. Nadam se da ćemo za Napoli imati 12 zdravih igrača pa da ćemo to nekako izgurati, ako ne, morat ćemo koristiti juniore. Porazi su sastavni dio igre, ali ponašanje na travnjaku nije bilo na razini – zaključio je Rožman.

Mogu samo napisati da potpisujem. Očekujem uvjerljviu pobjedu Napolija koji je već kiksao u Europskoj ligi i ne bi si trebao priuštiti još jedan kiks. 

Rijeka je odigrala iznad svih očekivanja protiv Real Sociedada ali na prošlom gostovanju pokazala sve svoje slabosti te u treće kolo Europske lige ulazi sa 0 bodova i šanse za prolaz su im samo matematičke. 

I da je Rijeka kompletna Napoli bi bio ogroman favorit a uz sve probleme koje imaju očekujem da se Napoli prošeće i uvjerljivo i lagano slavi. Lako moguće 2:0 na poluvremenu. 

2020-11-05-09-09-01-Bet-on-Football-with

2020-11-05-09-09-56-bet365-Online-Sports
 

Od drugih rezultata na poluvremenu igrao sam kod bet365

Ovo je zgodno igrati kod bet365 jer u slučaju da utakmica završi 0:0 daju povrat uloga a već više puta se isto desilo. Ako igrate ovakve oklade često definitivno preporučujem bet365 zbog "bore draw" promocije odnosno toga da vraćaju ulog na poluvrijeme/kraj i točne rezultate ako rezultat bude 0:0. Nekad sam znao igrati prijelaze u HNL-u dok ih je bilo puno više nego sad i često me ova opcija spašavala :) 

Sa rezultatima na poluvremenu bio bi zadovoljan sa 1/5 a prezadovoljan ako bude bilo što više od toga (što je mislim lako moguće)...

2020-11-05-09-12-46-bet365-Online-Sports


2020-11-05-09-12-40-bet365-Online-Sports


2020-11-05-09-12-34-bet365-Online-Sports


2020-11-05-09-12-24-bet365-Online-Sports

Link to comment
Share on other sites

Humbert - Čilić 1 1,53 bet365

ATP u Parisu. Čilić je iznenađujuće dobio Auger-Aliassimea da bi u prošlom kolu slavio bez da je izašao na teren jer mu je protivnik bio pozitivan na koronavirus. Unatoč tome Čilić nije na razini kao kada je igrao najbolji tenis i bio u zvršnici Grand Slamova. 

Humbert je dobio Caspera Ruuda 2:1 i to nakon što je gubio 1:0. Tu je pokazao karakter a impresionirao me tenis koji je igrao protiv Tsitsipasa u prošlom kolu. Bio je to fantastčan meč. 

Na temelju viđene igre očekujem pobjedu Humberta. Za one koji traže sigurniju opciju bet365 daje 1,22 da Humbert osvaja set. 

Link to comment
Share on other sites

  1. Benfica have scored at least 3 goals in their last 3 matches in Europa League.
  2. Rangers have won their last 5 matches in Europa League.
  3. There have been under 2.5 goals scored in CSKA Moscow’s last 7 games in Europa League.
  4. Sparta Prague have conceded at least 2 goals in their last 4 matches in Europa League.
  5. Sivasspor have lost their last 4 matches in Europa League.
  6. There have been over 2.5 goals scored in Sparta Prague’s last 5 games in Europa League.
  7. Rapid Wien have lost their last 4 matches in Europa League.
  8. Sparta Prague have lost their last 3 matches in Europa League.
  9. There have been over 2.5 goals scored in LASK’s last 6 games in Europa League.
  10. Lille have failed to win 92% of their last 12 matches in Europa League.
  11. Sparta Prague have failed to win 91% of their last 11 matches in Europa League.
  12. Cluj are undefeated in their last 7 matches in Europa League.
  13. There have been under 2.5 goals scored in Napoli’s last 4 games in Europa League.
  14. AC Milan are undefeated in their last 5 matches in Europa League.
  15. There have been over 2.5 goals scored in 83% of Villarreal’s last 6 games in Europa League.
  16. Rangers are undefeated in their last 5 matches in Europa League.
  17. There have been over 2.5 goals scored in Leicester’s last 3 games in Europa League.
  18. Braga have scored at least 2 goals in 89% of their last 9 matches in Europa League.
  19. Feyenoord have failed to win their last 6 matches in Europa League.
  20. There have been under 2.5 goals scored in 91% of Cluj’s last 11 games in Europa League.
  21. There have been over 2.5 goals scored in 86% of Maccabi Tel Aviv’s last 7 games in Europa League.
  22. CSKA Moscow have failed to win 90% of their last 10 matches in Europa League.
  23. There have been over 2.5 goals scored in 89% of Braga’s last 9 games in Europa League.
  24. Granada are undefeated in their last 5 matches in Europa League.
  25. There have been over 2.5 goals scored in Benfica’s last 4 games in Europa League.
  26. There have been over 2.5 goals scored in Zorya’s last 4 games in Europa League.
Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, Goksim said:

Crvena Zvezda – KAA Gent
Referee: Michael Fabbri" rel="">Michael Fabbri (ITA)

 

prije 10 sati, Goksim said:

GNK Dinamo – Wolfsberger AC
Referee: Jerôme Brisard (FRA)

Granice za kartone za obje utakmice su u zemaljskim kladionicama 5,5 dok unibet ima granice 3,5 i 4,5. 

Michael Fabbrija smo nahvalili na forumu za nekoliko utakmica i prema onome što piše na Michael Fabbri čovjek ima odličan kriteri i vjerujem da će podijeliti dosta kartona ako bude materijala. Zvezda nije oličenje fair playa a jedina prijetnje ovome je uvjerljivo rano vodstvo jedne od momčadi. 

 

Za Dinamo ću pričekati i službene sastave ali uz sve probleme obje momčadi kartoni bi mogli biti najpametnija opcija. Da je situacija normalna i Dinamo kompeltan igrao bi da Dinamo dobiva barem jednom poluvrijeme kod bet365 a ovako mislim da će kartoni biti najbolji izbor te možda oklada na Dinamo na liveu ukoliko Dinamo bude dominirao terenom...

Link to comment
Share on other sites

Još jedan tip za Zvezda - Gent, za one malo hrabrije ili za malo sitniji ulog. Opklada je da će Nemanja Milunović (stoper) dobiti karton na utakmici. On će se skoro sigurno naći u početnom sastavu, a vrlo lako će dobiti i karton. Generalno dobija dosta kartona, nezgrapan je, visok 1.94 i zbog nedostatka brzine nerijetko pravi faule već u ranoj fazi napada. Dalje, u skok igri je poprilično opasan i često pravi faul. Kod njega mi je to uvijek bilo nevjerovatno, da igrač od 1.94 ne može uzeti čisto skok, već se lakta, što sudije često sankcionišu. On je po meni veoma kritična tačka u timu Zvezde.

Gent kao ekipa je dosta opasna iz kontranapada, igrat će sa dva napadača - Yaremchuk i Bukari koji je veoma brz, iza njih će najvjerovatnije igrati Odjidja-Ofoe, jedan od najiskusnijih igrača. Tako da, prilika za faule će itekako biti. 

Untitled.png

Link to comment
Share on other sites

Čuvajte se, Wolfsberger igra sjajno, ima stopera od 100 kg i prefriganca koji iznuđuje penale

Podsjećaju me na 'Hajdukov' Liberec: nije veliko ime, a odlični su. Igraju vrlo visoki presing, a glavna zvijezda je Michael Liendl (35), kreativan igrač, jedna od zadnjih 'desetki' u modernom nogometu. Takvi polako nestaju sa scene, kaže trener Admire

Mi smo radili nevjerojatne individualne greške kod tih penala, dva igrača su mi loše reagirala, sve je brzo bilo gotovo. Wolfsbgerer je iskusna momčad, a kad imaju luksuz rezultata 2-0 u ranoj fazi utakmice, brzo oni to privedu kraju. No, bez obzira na naš dvoboj, oni su dobra momčad, po kvaliteti, igri i razini fleksibilnosti su odmah iza Salzburga koji je godinama dominantan u Austriji, kaže nam Damir Burić (56).

https://www.24sata.hr/sport/cuvajte-se-wolfsberger-igra-sjajno-ima-stopera-od-100-kg-i-prefriganca-koji-iznuduje-penale-725807

Link to comment
Share on other sites

Evo primjer kako bet365 nagrađuje svoje aktivne članove. Ovo su personalizirane promocije koje šalju po određenom ključu aktivnim članovima međutim ne pamtim da sam, prije nego je došao porez na dobitak, u više godina igranja kod lokalnih kladionica dobio ni jednu kunu bonusa. 

Zato sam im nalazio razne "bonuse" u ponudi :D ali ako još nemate bet365 račun evo razlog više da ga otvorite. Sa istim si otvarate mogućnost da budete pozvani sudjelovati u raznim promocijama kao ja u ovoj. Uz ovu gotovo svakog tjedna Lige Prvaka dobijem slično za to natjecanje ili kada su veći derbiji Premier League ili La Lige. ;)

2020-11-05-11-02-11-bet365.png

T&C Apply, 18+, Gamble Responsibly

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, lele92 said:

Jel ima neko informaciju zasto je na CSKA M. toliki koeficijent? Objektivno gledano protiv dinama su pokazali puno vise nego Feyenoord.

X2 po 1.60 mi se cini sasvim okej za neki double?

I zanimljiv bet builder na SS

http://prntscr.com/vdv7zn 

Pa ako moze misljenje?

Hvala

Ovo ima velike šanse za prolaz, ali kolko god zvucalo 3 kornera malo lako se može dogodit da ih bude još i manje.

Evo turci jucer protiv Manchestera samo jedan korner.

Na bet365 nemožeš birati kornere momcadi samo ukupno od obe ekipe

Link to comment
Share on other sites

prije 12 minute, fran said:

Ovo ima velike šanse za prolaz, ali kolko god zvucalo 3 kornera malo lako se može dogodit da ih bude još i manje.

Evo turci jucer protiv Manchestera samo jedan korner.

Na bet365 online kladionica" rel="">bet365 nemožeš birati kornere momcadi samo ukupno od obe ekipe

Hvala za odgovor Fran, ali ako sam dobro primjetio, ovih 2.5+ kornera na ovom builderu je za obje ekipe.. Dovoljno da Rijeka mozda iz kontre dobije 1, a Napoli pretpostavljam da ce imati inicijativu i da ce se desiti bar 2 kornera..

 

Sta kazes?

Link to comment
Share on other sites

prije 5 minute, lele92 said:

Hvala za odgovor Fran, ali ako sam dobro primjetio, ovih 2.5+ kornera na ovom builderu je za obje ekipe.. Dovoljno da Rijeka mozda iz kontre dobije 1, a Napoli pretpostavljam da ce imati inicijativu i da ce se desiti bar 2 kornera..

 

Sta kazes?

Na bet365 slicna kombinacija (vise od 3 kornera, vise od jednog gola i pobjeda Napolia) daje ukupnu kvotu 1.40 tak da imas odlicnu kvotu i uplati bez dvoumljenja

Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, lele92 said:

Hvala za odgovor Fran, ali ako sam dobro primjetio, ovih 2.5+ kornera na ovom builderu je za obje ekipe.. Dovoljno da Rijeka mozda iz kontre dobije 1, a Napoli pretpostavljam da ce imati inicijativu i da ce se desiti bar 2 kornera..

 

Sta kazes?

Jebote sad baš gledam. Ako uplatis sve to bez kornera kvota je 1,38 a sa 2,5 kornera više kvota se penje na 2,60. Koji k....??

Idem u supersport

Link to comment
Share on other sites

prije 16 minute, lele92 said:

Hvala za odgovor Fran, ali ako sam dobro primjetio, ovih 2.5+ kornera na ovom builderu je za obje ekipe.. Dovoljno da Rijeka mozda iz kontre dobije 1, a Napoli pretpostavljam da ce imati inicijativu i da ce se desiti bar 2 kornera..

 

Sta kazes?

Nije, svaka momcad mora imati minimalno 3 kornera

5.5 je najmanja marga za obje momcadi

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use