Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 3.11.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpgUtorak2.jpgUtorak11.jpg

Utorak3.jpgUtorak4.jpgUtorak22.jpg

Utorak5.jpgUtorak6.jpgUtorak33.jpg

Utorak7.jpgUtorak8.jpgUtorak44.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.11. u 0:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

 

Link to comment
Share on other sites

18:55 CET - Moscow (Stadion Lokomotiv)
FC Lokomotiv Moskva (RUS) - Club Atlético de Madrid (ESP)  | Group A
Sudac: Benoit Bastien (FRA)
 
18:55 CET - Kyiv (NSK Olimpiyskiy)
FC Shakhtar Donetsk (UKR) - VfL Borussia Mönchengladbach (GER) | Group B
Sudac: Serdar Gozubuyuk (NED)
 
21:00 CET - Salzburg (Stadion Salzburg)
FC Salzburg (AUT) - FC Bayern München (GER)  | Group A
Sudac: Danny Desmond Makkelie (NED)
 
21:00 CET - Madrid (Estadio Alfredo Di Stéfano)
Real Madrid CF (ESP) - FC Internazionale Milano (ITA)  | Group B
Sudac: Clement Turpin (FRA)
 
21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium)
Manchester City FC (ENG) - Olympiacos FC (GRE)  | Group C
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (ESP) 
 
21:00 CET - Porto (Estádio do Dragão)
FC Porto (POR) - Olympique de Marseille (FRA)  | Group C
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP)
 
21:00 CET - Herning (Arena Herning)
FC Midtjylland (DEN) - AFC Ajax (NED)  | Group D
Sudac: Robert Madden (SCO)
 
21:00 CET - Bergamo (Stadio di Bergamo)
Atalanta BC (ITA) - Liverpool FC (ENG)  | Group D
Referee: Ovidiu Alin Hategan (ROU)
Link to comment
Share on other sites

Porto - Marseille 1 (1.83) bet365

Porto je otvorio Ligu prvaka protiv Manchester Cityja u utakmici koju su izgubili sa 3-1. Međutim, napravili su povratak protiv Olympiacosa i sada se nalaze na drugoj poziciji na tabeli. U ovoj skupini će sigurno City završiti na prvoj poziciji, tako da će se voditi velika borba za drugu. Ako u utorak ekipa Porta uspije pobijediti i uzeti sva tri boda, oni bi skoro sigurno mogli zasjesti na tu drugu poziciju. Oni također imaju 100% rekord bez poraza protiv Marseillea i odličan rekord na domaćem terenu protiv ovog protivnika.

prije 14 sati, IzudinB said:

Utorak33.jpg

 

Ekipa Andresa Villasa Boasa je pod velikim pritiskom, nakon poraza u prva dva kola. Sa još jednim porazom bi se oprostili od Lige prvaka. To bi definitivno Porto mogao predočiti u svoju korist i ostvariti pobjedu u ovom susretu.

Porto je zabilježio pobjedu od 2-0 u prethodnom susretu u Ligi prvaka na domaćem terenu protiv Olympiacosa, dok je ekipa Marseillea izgubila sa 0-3 na domaćem terenu protiv Manchester Cityja.

Domaćini su ostvarili 16 pobjeda u posljednjih 20 utakmica na ovom stadionu. Nisu uspjeli ostvariti samo pobjedu u samo četiri utakmice od listopada 2019. godine. Postigli su dva ili više golova u sedam od posljednih osam domaćih utakmica.

Marseille je bez pobjede u šest od prethodnih osam utakmica na svim natjecanjima. Marcano i Mbaye neće igrati za Porto, na drugoj strani nema Nagatoma. Sretno!

Porto (4-3-3): Augustin Marchesin; Zaidu Sanusi, Pepe, Chancel Mbemba, Wison Manafa; Sergi Oliveira, Danilo Pereira, Mateus Uribe; Otavio, Moussa Marega, Jesus Corona

Marseille (3-5-2): Steve Mandanda; Leonardo Balerdi, Duje Caleta-Car, Alvaro Gonzalez; Hiroki Sakai, Boubacar Kamara, Valentin Rongier, Michael Cuisance, Jordan Amavi; Dimitri Payet, Florian Thauvin

Screenshot_103.jpg

(Koeficijenti 2.11. u 13:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Salcburg - Bajern Minhen

Delovalo je prošle sezone da LASK može pomrsiti račune „večitom šampionu“ Austrije, ali je klub iz Linca sam sebi pucao u koleno odlukom da se ogluše o propise Fudbalskog saveza. Na kraju su pali na treće mesto, a Salcburg je osigurao mesto u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Domaći tim opet dominira austrijskom Bundesligom, pobedivši svih šest puta do sada. Seku Koita i momci postižu četiri gola po meču u proseku, dok i u Ligi šampiona rešetaju mreže. Ipak, u prvom kolu su ispustili pobedu protiv Lokomotive iz Moskve, koja je sa ovog stadiona otišla kući sa 2:2 i bodom u džepu. Salcburg se hrabro suprotstavio i Atletiku iz Madrida, čak imao i vođstvo na Vandi, ali su se kući vratili praznih šaka. Pred njima je najveći izazov do sada, i ukoliko ne ostvare pozitivan rezultat, teško da će uspeti da se bore za neko od prva dva mesta u grupi.

Posle poraza od Hofenhajma od 4:1 koji im je prekinuo fantastičan pobednički niz, Bajern se vratio na staro. Osam pobeda u svim takmičenjima ih opet stavlja u red glavnih favorita na svim frontovima. Pobedom nad Kelnom od 2:1 u gostima prošlog vikenda, Bavarci su se popeli na vrh nemačke Bundeslige, koji, doduše, dele sa Borusijom iz Dortmunda. Na otvaranju nove sezone u Ligi šampiona, Robert Levandovski i momci su pokazali ko je gazda, i rasterali „čopor“ Čolovih „pasa“ pobedom od 4:0. U Moskvi nisu pružili toliko ubedljivu partiju, ali su se ipak vratili sa sva tri boda zahvaljujući pobedi od 2:1. Bavarci su i ove sezone prava gol mašina, i slično kao i svoji rivali postižu četiri gola u proseku u domaćem prvenstvu.

Šta mi igramo na golove?

Ovo će biti sudar dve veoma ofanzivne ekipe i očekujemo da gledamo interesantan duel. Salcburg je pokazao da nema pardona, da ne respektuje previše protivnika, te verujemo da i timu iz Minhena mogu da zatresu mrežu.

Kad igra neki od ova dva tima, vrlo retko imamo priliku da vidimo manje od tri gola. Ne očekujemo ništa drugačije, štaviše, mogli bi da nam prirede vatromet golova. Nadamo se da će ih biti barem četiri.

GG @1.38

UG 4+ @ 1.52

Izvor: https://www.3plus.rs/salcburg-bajern-minhen-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-liga-sampiona/

Link to comment
Share on other sites

Nevjerojatne vijesti dolaze nam iz Amsterdama. Čak jedanaest nogometaša Ajaxa zaraženo je koronavirusom dan uoči utakmice 3. kola skupine D Lige prvaka protiv Midtjyllanda u danskom Herningu, tvrdi list De Telegraaf.

List ne navodi imena zaraženih, ali kaže da za put u Dansku nisu konkurirali Srbin Tadić, Klaassen, Onana, Gravenberch i Stekelenburg, čime se implicira da su upravo oni među zaraženima.

Iz Ajaxa su samo priopćili da će svi nogometaši proći tijekom ponedjeljka još jedno testiranje, a navodno je otputovalo samo 17 nogometaša. Ajax nakon dva kola ima samo 1 bod, a danski sastav je bez bodova.

Nizozemski velikan trenutno ima samo jedan bod nakon dvije odigrane utakmice. Izgubili su od Liverpoola kod kuće, a potom su uzeli bod na gostovanju kod talijanske Atalante.

 

https://nogometne-vijesti.hr/sok-u-europi-klub-iz-lige-prvaka-ima-cak-11-zarazenih-uoci-dvoboja/?fbclid=IwAR3d0uc-ZRlDuOCEo17a1Sw7Yc0dWqPWK5qq-pFQ1_oywhU1TnFKweBJhqA

Treba pratit situaciju...

 

Link to comment
Share on other sites

Shimizu - Vissel Kobe BTTS  kvota  1,40  bet365

Shimizu je doma u 12 utakmica svaki put zabio i primio gol ( Shimizu doma daje 1,75, a prima 2,25 golova po utakmici )

Vissel Kobe je u gostima u 13 utakmica primio  i zabio gol u njih 11 odnosno 86% utakmica ( Vissel Kobe u gostima daje 0,77, a prima 2,8 golova po utakmici )

 

Kawasaki - Sapporo   1 i Kawasaki over 1,5 goals  kvota 1,57  bet365

Kawasaki daje doma po utakmici 2,85 golova, a prima samo 0,85 dok Sapporo u gostima daje 1,08 a prima 2,08 po utakmici

Kawasaki je u 11 od 13 utakmica doma dao minimalno dva gola

Međusobni susreti  Sapporo - Kawasaki 1:6

                                Sapporo - Kawasaki 1:2

                                Sapporo - Kawasaki 4:5

Kawasaki je prvi sa 68 bodova dok je Sapporo 13. sa 27 bodova.

Ukupna kvota 2,19

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Liverpool - Atalanta over 3.5 shots on target @1.57 / Atalanta over 11.5 total shots @1.50 bet365

Za ovaj meč vjerovatno velika većina će igrati na golove, ali meni su ovdje ovi šutevi poprilično izgledni. Obje opcije mi se sviđaju - četiri šuta Atalante u okvir gola ili ukupno 12 šuteva, tečaj je tu negdje. Liverpool stvarno nije imao sreće što se tiče povreda od početka ove sezone. Van Dijk, Matip, Fabinho su out. Na štoperu će vjerovatno biti mladi Rhys Williams i Joe Gomez. Atalanta generalno dosta udaraca na gol upućuje i u prvenstvenim utakmicama i u Ligi prvaka. Ne libe se šutati sa svih pozicija, tako da mi se ova opklada itekako sviđa, i mislim da je veoma izgledna. Iskreno se nadam da ćemo gledati jednu dobru, otvorenu i efikasnu utakmicu sa pogocima na obje strane.

Link to comment
Share on other sites

Isplati se sutra na Vidala da ce dobit zuti kvota 2.62 u bet365.

Procitao sam na par mjesta kako spominje da ce igrat ovu utakmicu za Interove i Barcine navijace a posebno ga smeta crveni sta je dobija protiv Reala u onoj vec ispricanoj kradji ima 3 god:

“Vidal does not have a great record against Real. He was sent off in their Champions League semi-final defeat against them during his days at Bayern Munich in 2017, while his two meetings with Los Blancos in La Liga last term resulted in a draw and a defeat.”

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, bjorn said:

Atalanta - Liverpool - Atalanta over 3.5 shots on target @1.57 / Atalanta over 11.5 total shots @1.50 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Za ovaj meč vjerovatno velika većina će igrati na golove, ali meni su ovdje ovi šutevi poprilično izgledni. Obje opcije mi se sviđaju - četiri šuta Atalante u okvir gola ili ukupno 12 šuteva, tečaj je tu negdje. Liverpool stvarno nije imao sreće što se tiče povreda od početka ove sezone. Van Dijk, Matip, Fabinho su out. Na štoperu će vjerovatno biti mladi Rhys Williams i Joe Gomez. Atalanta generalno dosta udaraca na gol upućuje i u prvenstvenim utakmicama i u Ligi prvaka. Ne libe se šutati sa svih pozicija, tako da mi se ova opklada itekako sviđa, i mislim da je veoma izgledna. Iskreno se nadam da ćemo gledati jednu dobru, otvorenu i efikasnu utakmicu sa pogocima na obje strane.

Ovo je po meni podcjenjivanje Atalante. Oni definitivno mogu imat cetiri suta na gol pogotovo sada kad nema Virgila. Pratim

Link to comment
Share on other sites

There have been over 2.5 goals scored in Atalanta’s last 6 games in Champions League.

Bayern have won their last 13 matches in Champions League.

Lokomotiv Moscow have failed to win their last 7 matches in Champions League.

Salzburg have scored at least 2 goals in their last 4 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in Real Madrid’s last 7 games in Champions League.

Liverpool have kept a clean sheet in their last 3 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in Man City’s last 6 games in Champions League.

Lokomotiv Moscow have conceded at least 2 goals in their last 7 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in Salzburg’s last 4 games in Champions League.

Marseille have lost their last 11 matches in Champions League.

There have been under 2.5 goals scored in Liverpool’s last 6 games in Champions League.

Man City have won 83% of their last 6 matches in Champions League.

Lokomotiv Moscow have lost 86% of their last 7 matches in Champions League.

Liverpool have won their last 3 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in 89% of Bayern’s last 9 games in Champions League.

There have been under 2.5 goals scored in Olympiacos’s last 5 games in Champions League.

There have been under 2.5 goals scored in Cardiff’s last 5 games in Championship.

Bournemouth are undefeated in their last 8 matches in Championship.

Cardiff have drawn their last 3 matches in Championship.

Sheff Wed have failed to win their last 10 home matches in Championship.

There have been over 2.5 goals scored in 80% of Blackburn’s last 10 games in Championship.

Middlesbrough are undefeated in their last 7 matches in Championship.

There have been under 2.5 goals scored in 88% of Middlesbrough’s last 8 games in Championship.

Portsmouth have won with at least a 2 goal margin in their last 3 matches in League One.

Charlton have kept a clean sheet in their last 5 matches in League One.

Milton Keynes Dons have lost with a 1 goal margin in their last 3 away matches in League One.

There have been under 2.5 goals scored in AFC Wimbledon’s last 5 games in League One.

Lincoln City have kept a clean sheet in their last 4 matches in League One.

Charlton have won their last 4 matches in League One.

Lincoln City have won 80% of their last 10 matches in League One.

Gillingham have lost their last 4 matches in League One.

Milton Keynes Dons have lost their last 4 away matches in League One.

There have been under 2.5 goals scored in Charlton’s last 6 games in League One.

Swindon have lost their last 4 matches in League One.

Portsmouth have won 83% of their last 6 matches in League One.

Milton Keynes Dons have failed to win their last 19 away matches in League One.

Shrewsbury have lost 83% of their last 6 home matches in League One.

Peterborough have won their last 3 away matches in League One.

Gillingham have failed to score in their last 4 matches in League One.

Wigan have failed to score in their last 3 away matches in League One.

Burton have failed to win their last 7 matches in League One.

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, Goksim said:

Danas su na rasporedu izbori u USA-u

Sve informacije za klađenje vezane za tu temu možete naći na 

 

 

Evo i tekst na ovu temu na SvijetKladjenja portalu gdje ćete naći i aktivne listiće ;)

https://www.svijetkladjenja.com/dugorocne-oklade/kladite-se-na-pobjednika-americkih-predsjednickih-izbora/

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Inter | Više od 2.5 gola (1.53) bet365

Real Madrid će večeras odmjeriti snage sa Interom nakon što su oba kluba ove sezone u LIgi prvaka krenula loše prema njihovim standaridima. Real Madrid je remizirao protiv M'gladbacha u gostima (2-2) u prošlom susretu, dok su na otvaranju razočaravajuće izgubili na domaćem terenu protiv Shakhtara (2-3). Sada je ekipa Zidanea na dnu tabele sa jednim bodom osvojenim u dvije utakmice. Real je imao sličan početak u Ligi prvaka i prošle sezone kada su uspjeli ostvariti tri pobjede i remi, te završili na drugoj poziciji iza PSG-a u skupini.

U ovom susretu će Real Madrid biti bez Nacha Fernandeza, Martina Odegaarda i Danija Carvajala, dok je Alvaro Odriozola pod znakom sumnje.

Real Madrid (4-3-3): Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Casemiro, Marco Asensio, Karim Benzema, Eden Hazard

Na drugoj strani imamo Intera koji je bio mnogo bolji u svojoj utakmici protiv Shakhtara u gostima, iako je susret završio bez golova. Oni su također remizirali protiv M'gladbcha (2-2) na otvaranju Lige prvaka. Ekipa Antonija Contea je eliminirana u grupnoj fazi prošle sezone, nakon što su bili na trećoj poziciji iza Dortmunda i Barcelone. Međutim, oni su i dalje uspjeli da se plasiraju u Europsku ligu, gdje su stigli do finala u kojem su izgubili sa 3-2 protiv Seville. Eventualni poraz jedne od ove dvije ekipe u ovoj utakmici bi vjerojatno značio eliminaciju.

U ovom susretu za Inter nema Matiasa Vecina, dok su Romelu Lukaku, Milan Skriniar, Alexis Sanchez i Steano Sensi pod znakom sumnje.

Inter (3-5-2): Samir Handanovic, Danilo D’Ambrosio, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Achraf Hakimi, Marcelo Brozovic, Arturo Vidal, Ashley Young, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Ivan Perisic

Ovo je Must-Win utakmica za oba tima nakon što nisu uspjeli ostvariti niti jednu pobjedu u prve dvije utakmice. Ovdje je igranje na pobjedu bilo kojeg tima vrlo rizično, iako malu prednost dajem Realu kojem se vratio Hazard, međutim, Španjolci nisu bili baš konstantni što se tiče rezultata ove sezone. Oni su uspjeli ostvariti dvije pobjede u posljednjih pet utakmica, dok su ostvarili pobjedu od 4-1 protiv Huesce u La Ligi pred ovaj susret. 

Na drugoj strani imamo INtera koji je remizirao sa Parmom (2-2) za vikend na domaćem terenu, dok imaju samo jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica. Bilo kako bilo, ova dva tima imaju neke od najboljih napadača na svijetu, dok su u posljednje vrijeme imali i loše obrane i zbog toga vjerujem da bi ovdje mogli vidjeti više od 2.5 gola na utakmici.

Screenshot_105.jpg

(Koeficijenti 3.11. u 12:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

England League 1 

Blackpool - Wigan, tip under 12.5 kornera @ 1,30 bet365

Blackpool u 10 utakmica nije niti jednom presao ovu granicu, opcenito kod njega je trenutno prosjek najnizi u citavoj ligi, sa prosjekom od 8.4 kornera po utakmici. Wigan ima nesto više kornera po utakmici, prosjek 10,4. Dva puta je prešao ovu marginu Wigan, jednom debelo preko sa Peterboroughom, te za jedan više sa Plymouthom. S obzirom na sve mislim da ce doci maksimalno do 10 kornera, tako da ipak idem sa sigurnijom opcijom.

Switzerland League 2

Aarau - Kriens, tip: oba daju gol @ 1,44 bet365

Obje ekipe igraju izrazito otvoren nogomet, Aarau do sad 100% sto se tiče oba daju gol. dok kod Kriensa 5 puta od 7 tekmi. U njihovih zadnjih 10 H2H susreta samo jednom nije bilo oba daju gol, stoga mislim je vrlo izgledna oklada da ce obje ekipe postici po barem jedan pogodak.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, Goksim said:

Odlično napisano, brate, naročito dio o swing državama što mnogi ne razumiju...

I vidim da si uzeo Bidena po 1.50, sad gledam ponovo, recimo, Mozzart je oborio kvotu na Trumpa, sad je tamo 1.85-1.85, jutros je bilo 1.95-1.75

 

Link to comment
Share on other sites

Atalanta - Liverpool 2 (2.05) bet365

Atalanta u ovaj susret ulazi nakon pobjede protiv Crotonea (2-1) u Seriji A u subotu. Golovi kolumbijskog napada Luisa Muriela u prvom poluvremenu su osigurali pobjedu ekipi Giana Piera Gasperinija.

Atalanta je već neko vrijeme jedna od najzabavnijih momčadi u Seriji A, a počinju postajati poznati širom Europe. Momčad Gasperinija prošle sezone se plasirala u četvrtfinale Lige prvaka i glavni cilj će im biti da to ponove i ove sezone.

U ovom susretu će biti bez Marca Carnesecchija i Mattije Caldare, dok su Marten de Roon i Robin Gosens pod znakom sumnje.

Atalanta (3-4-2-1): Marco Sportiello, Rafael Toloi, Cristian Romero, Berat Djimsiti, Hans Hateboer, Mario Pasalic, Remo Freuler, Johan Mojica, Josip Ilicic, Papu Gomez, Duvan Zapata

Liverpool je u subotu ostvario pobjedu protiv West Hama (2-1) u engleskoj Premier ligi. Golovi egipatskog reprezentativca Mohameda Salaha i portugalskog napadača Dioga Jota osigurali su pobjedu Liverpoola, koji je u prvom poluvremenu gubio nakon pogotka španjolskog veznjaka Pabla Fornalsa za Čekićare.

Liverpool ima problema u obrani. Ozljede Virgila van Dijka i Fabinha ostavile su im ograničene mogućnosti na poziciji centralnog braniča. Jurgen Klopp se nada da su mladi Nathaniel Phillips i Joe Gomez sposobni stvoriti pouzdano partnestvo u srcu obrane, ali bi Matip mogao uskočiti u prvu postavu prije Phillipsa. Očekuje se vrlo teška utakmica za oba tima, gdje Atalanta definitivno može napraviti probleme za krhku obranu Liverpoola. Te zbog toga oklada na oba tima daju gol u ovom susretu izgleda najbolja, ali je kvota zaista mizerna. Međutim, momčad Jurgena Kloppa bi trebala biti sposobna ostvariti pobjedu u ovom susretu po koeficijentu 2.05 u bet365 kladionici. Kvota je u padu. 

Liverpool će biti bez već spomenutih Virgila van Dijka i Fabinha, dok također nema Alexa Oxlade-Chamberlaina i Kostasa Tsimikasa. Kao što vidim Keita i Alcantara su pod znakom sumnje. Sretno!

Liverpool (4-3-3): Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Joe Gomez, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Roberto Firmino, Diogo Jota, Mohamed Salah, Sadio Mane

Screenshot_109.jpg

(Koeficijenti 3.11. u 13:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Inter Milan  1  1.80 / -1.5  3.0

 

Inter večeras opet bez lukakua, opet su se obrukali  kući protiv Parme jedva x izvukli u 92oj min golom Perišića..prosto nema ko dati gol ...0:0sa Šahtarom,Inter je očajan zadnje vrijeme ...,iako je  i Real cak i izgubio od Šahtara(tada Ramos nie igrao) ,mislim da je vrijeme da Real pobjedi nešto, a Inter ovakav kakav je, dolazi ko naručen na "Bernabeu" prosto imam sad osjećaj da će ih real večeras iskusno 2-3:0 rastaviti, skladno tomu probat ću i dupli hendi za sicu po 5.75

Link to comment
Share on other sites

RB Salzburg- Bayern Munchen Oba daju gol 1.4

Dvije napadačke ekipe koje neznaju za obranu , Bayern puno kvalitetniji no  već na 6 bodova i možda će malo rotirati, RB igra kući vjerujem da su u stanju dati bar jedan gol a mislim i više , dok za Bayern to nebi trebalo biti upitno,pobjeda Bayerna 1.33 također nije lose ali mislim da ćemo već do poluvremena vidjeti prolazni tip sa GG,pa zato biram GG rade nego 2 ,plus tipu je stoper Süle ne igra ,nego vjerojatno Boateng sto je veliki plus tipu haha

 

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiv Moskva - Atletico Madrid 2 1.4 

 Očekujem rutinsku pobjedu atletika ,kao i 2019 oba puta po 2 0 , ekipe nisu toliko promjenjene značajno , po meni je Atletico i jači nego lani ,tu je i early payout , moskov odigrao dobru tekmu protiv Bayerna Ali osjeti se razlika u klasi,Simeone je preiskusan za ovakve mečeve očekujem laganini Atletico, za sitno  ili neki "narodni" X/2 3.6 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use