Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 2.11.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

P1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

P2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

P3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.10. u 10:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Lids Junajted - Lester Siti

Iako su mnogi sumnjali u ovaj tim i predviđali im ekspresan povratak u Čempionšip, mi koji pamtimo Lids  sa početka veka, srećni smo što su za sada daleko od opasne zone. Već u prvom kolu su bili blizu tome da pomrse račune Liverpulu na Enfildu, ali nisu imali sreće. Ipak, četa Marsela „Ludaka“ Bijelse uspeva da pobedi tri puta u uvodnih šest kola. Patrik Bamford i momci su poprilično raspoloženi ispred protivničke mreže, koju su do sada tresli 12 puta. Sa druge strane, odbrana deluje sasvim solidno i posle meča sa Redsima, domaći tim je primio samo pet golova. Nakon dva meča bez trijumfa, Lids Junajted je odigrao odličnu partiju i u prošlom kolu pobedio Aston Vilu u Birmingemu sa 3:0. Tim sa Eland Rouda može pomrsiti račune bilo kom timu u ligi, a nadamo se da će održati formu i ostati barem u sredini tabele.

Lester Siti je imao furiozan početak kampanje, i sa tri ubedljive pobede delovalo je kao da mogu ponoviti uspehe iz sezone 2015/16. Džejmi Vardi i momci su isprašili Mančester Siti sa 5:2 na Etihadu, ali nakon tog meča, sledi pad forme. Najpre su Lisice izgubile od Vest Hema, a u sledećem kolu i od Aston Vile. U oba meča, Lester je bio domaćin i nije uspeo da postigne gol. Ipak, ekipa Brendana Rodžersa vraća samopouzdanje pobedom nad Zorjom u Ligi Evrope, dok su u još jednom derbiju slavili protiv Arsenala sa 1:0 na Emiratima. Iako se gosti trenutno nalaze na sedmom mestu, potencijalni trijumf bi ih pomerio na poziciju broj dva, i imali bi samo poen manje od Liverpula.

Šta mi igramo na golove?

Obe ekipe igraju zanimljiv fudbal, iako su domaći malo disciplinovaniji. Ipak, očekujemo interesantnu borbu i golove na obe strane. Rivali su svojim izdanjima ove sezone pokazali da mogu dati gol bilo kome.

Lester Siti je ove sezone posebno inspirisan na gostujućim terenima, gde su zabeležili sve tri pobede i postizali u proseku tri gola po meču. Verujemo da ćemo videti još jednu efikasnu utakmicu i najmanje tri pogotka.

GG @1.58

UG 3+ @ 1.75

Izvor: https://www.3plus.rs/lids-junajted-lester-siti-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-premijer-liga/

Hoffenheim - Union Berlin 1 (1.90) bet365

Hoffenheim je bio konstantan u posljednjih par godina. Prošle sezone su završili na šestoj poziciji na tabeli i tako osigurali prolazak u Europsku ligu. Hoffenheim ima samo dva poraza ove sezone do sada i to protiv Frankfurta i Dortmunda, dva ponajbolja tima u Bundesligi.

U međuvremenu, gosti ovdje tek igraju drugu sezonu ikada, a očekivano se susreću sa poteškoćama. Do sada nisu uspjeli napraviti zapažene rezultate, a jedina pobjeda je ove sezone stigla protiv Mainza - posljednjeplasirane momčad na tabeli sa 100% rekordom poraza. Ekipa Sebastiana Hoeneba također ima savršen rekord u međusobnim omjerima protiv današnjih gostiju. 

Domaćini su zabilježili remi (1-1) na gostovanju protiv Bremena u poslejdnjem susretu, dok su gosti također odigrali remi na domaćem terenu protiv Freiburga. Trenutno Hoffenheim ima veliku prednost u ovom susretu. Oni su bez poraza u 16 od posljednjih 20 utakmica, a na ovom stadionu su pobijedili u sedam od prethodnih devet nastupa.Za domaćine neće bti Bičakčića, Hubnera, Kasima, Kramarića i Stafylidisa. Na drugoj strani nema Kariusa, Schlotterbecka i Ujaha. Očekujem pobjedu Hoffenheima. Sretno!

Screenshot_101.jpg

(Koeficijenti 2.11. u 10:23 CET) 

Braga - Famalicao 1 (1.40) bet365

Nakon što su izgubili prve dvije utakmice, Braga se sjajno vratila u Primeira ligu sa tri uzastopne pobjede u ligi. Domaćin će u ovaj susret ući nakon pobjede od 0-1 na gostovanju protiv Guimaraesa. 

Famalicao se drži sredine tabele dok se muče postići pobjednički gol već tri utakmice zaredom. Oni u ovaj susret ulaze nakon remija od 2-2 protiv Boaviste u prethodnom susretu. Oni su također remizirali posljednje tri utakmice.

Braga je u nizu od pet pobjeda u svim natjecanjima uključujući dvije pobjede u Europskoj ligi. Domaćin je pobijedio u tri ligaška susreta zaredom, sa dvije pobjede bez primljenog gola, obje u gostima.

Nema sunje da su domaćini ogromni favoriti za pobjedu i to mi se čini najbolja oklada u ovom susretu. Domaćini su u izvanrednoj formi u ovom trenutku i pobjeda im je potrebna kako bi se pridružili vrhu tabele. Sa pobjedom ovdje će preskočiti Porta na trećoj poziciji. Mnogo su bolji i kvalitetniji tim, te zbog toga mislim da mogu do pobjede. Bragi će nedostajati Carmo, Fonte i Fransergio. Sretno!

Screenshot_102.jpg

(Koeficijenti 2.11. u 10:23 CET) 

Leeds - Leicester bet365 (21:00)

Izuzetno zanimljiva utakmica visokog tempa očekuje nas večeras. Obje momčadi igraju lijep nogomet te gaje svoj stil igre koji ne modificiraju neovisno o protivniku.

unibet je kao granicu za zbroj udaraca prema (ne u okvir!) golu stavio na 26,5 dok bet365 daje 1,57 za over 23,5 udarca na gol. Mislim da je granica poprilično mala ako uzmemo u obzir stil igre obje momčadi. 

Kod udaraca na gol roje se i udarci koji ne idu u okvir kao i blokirani udarci. 

2020-11-02-11-56-11-bet365-Online-Sports

prije sat vremena, Goksim said:

Leeds - Leicester bet365 online kladionica" rel="">bet365 (21:00)

Izuzetno zanimljiva utakmica visokog tempa očekuje nas večeras. Obje momčadi igraju lijep nogomet te gaje svoj stil igre koji ne modificiraju neovisno o protivniku.

unibet je kao granicu za zbroj udaraca prema (ne u okvir!) golu stavio na 26,5 dok bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje 1,57 za over 23,5 udarca na gol. Mislim da je granica poprilično mala ako uzmemo u obzir stil igre obje momčadi. 

Znaci broje se blokirani udarci? Jesi siguran ? Pitam zbog toga jer sam pitao to pitanje prije 2-3 tjedna pa si rekao da se blokirani udarci ne broje

prije 11 minute, fran said:

Znaci broje se blokirani udarci? Jesi siguran ? Pitam zbog toga jer sam pitao to pitanje prije 2-3 tjedna pa si rekao da se blokirani udarci ne broje

Blokirani udarci se ne broje statistički kao udarci u okvir gola. Tu sam navodio primjer da je lopta upućena u okvir i da je sa gol linije blokira obrambeni igrač, isto se ne bi računalo kao udarac u okvir jer je šut blokiran. Kada bi golman isto obranio naravno brojalo bi se.

Kod udaraca na gol broji se svaki udarac prema golu, neovisno o tome je li završio u golu ili ne. Primjera radi, slobodni udarac sa 20 metara koji pogodi živ izid je udarac prema golu ali nije udarac u okvir. 

Vidjet ćemo kako će se danas igrati ali mislim da je granica poprilično niska. Samo se nadam da će se dosta igrati pred golovima odnosno da većina igre neće biti na centru. Kkao obje momčadi igraju ne bi trebala...

prije 1 minutu, Goksim said:

Blokirani udarci se ne broje statistički kao udarci u okvir gola. Tu sam navodio primjer da je lopta upućena u okvir i da je sa gol linije blokira obrambeni igrač, isto se ne bi računalo kao udarac u okvir jer je šut blokiran. Kada bi golman isto obranio naravno brojalo bi se.

Kod udaraca na gol broji se svaki udarac prema golu, neovisno o tome je li završio u golu ili ne. Primjera radi, slobodni udarac sa 20 metara koji pogodi živ izid je udarac prema golu ali nije udarac u okvir. 

Vidjet ćemo kako će se danas igrati ali mislim da je granica poprilično niska. Samo se nadam da će se dosta igrati pred golovima odnosno da većina igre neće biti na centru. Kkao obje momčadi igraju ne bi trebala...

Hvala I mislio sam na udarce van gola

Nije mi jasna ova granica za kornere na utakmici Fulham -WBA. Znaci over 9,5 je 1,72 dok je under 2,0

Fulham doma ima 3,67 kornera, a od toga dozvoljava samo 3,33 po utakmici

Dok WBA u gostima daje 1,33 po utakmici a dozvoljava 4,25

Ak cemo gledat statistiku logika je under 9,5

Recimo na bet builderu ima under 11 po kvoti 1,61

prije 4 sati, Goksim said:

Odličan tip @Goksim, možda znaš dali se broje kao šut na gol isto korner ako ide prema golu ili ubačaj sa strane ako ide prema golu? teško je tu kategoririrat ili ide za šut ili za ubačaj; recimo može se pogodit i gol iz kornera ili ubačaja...

Spojio sam ovaj tip sa over 24.5 šuteva na Atalanta-Liverpool sutra, mislim da ne treba govorit o formi i napadima ovih dveh ekipa a i u obrani vrlo loši (za lpool nema van dijka što je velik + ovom tipu), tako da mislim da opet ide golijada i puno puno prilika i šuteva jer to je igra ovih dveh ekipa :)

prije 6 sati, fran said:

Nije mi jasna ova granica za kornere na utakmici Fulham -WBA. Znaci over 9,5 je 1,72 dok je under 2,0

Fulham doma ima 3,67 kornera, a od toga dozvoljava samo 3,33 po utakmici

Dok WBA u gostima daje 1,33 po utakmici a dozvoljava 4,25

Ak cemo gledat statistiku logika je under 9,5

Recimo na bet builderu ima under 11 po kvoti 1,61

Samo 7 kornera 

prije 2 sati, marand5 said:

Odličan tip @Goksim, možda znaš dali se broje kao šut na gol isto korner ako ide prema golu ili ubačaj sa strane ako ide prema golu? teško je tu kategoririrat ili ide za šut ili za ubačaj; recimo može se pogodit i gol iz kornera ili ubačaja...

Spojio sam ovaj tip sa over 24.5 šuteva na Atalanta-Liverpool sutra, mislim da ne treba govorit o formi i napadima ovih dveh ekipa a i u obrani vrlo loši (za lpool nema van dijka što je velik + ovom tipu), tako da mislim da opet ide golijada i puno puno prilika i šuteva jer to je igra ovih dveh ekipa :)

Ako je očito da je udarac brojat će ga ali ako je udarac a završi u autu sumnjam da će ga tako okarakterizirati. bet365 broji udarce u okvir i na gol live u live ponudi pa možete pratiti kako se kreće granica i koliko ih je trenutno ;) 

Uz to, za 10 minuta počinje Verona - Benevento. Trebaka bi to biti jedna prava utakmica talijanskog tempa sa velikim brojem prekršaja i rezanja igre. unibet daje lijepih 1,80 za over 28,5 prekršaja.

prije 20 sati, Goksim said:

Leeds - Leicester bet365 online kladionica">bet365 (21:00)

unibet je kao granicu za zbroj udaraca prema (ne u okvir!) golu stavio na 26,5 dok bet365 online kladionica">bet365 daje 1,57 za over 23,5 udarca na gol. Mislim da je granica poprilično mala ako uzmemo u obzir stil igre obje momčadi. 

Užasna utakmica jučer. Vidjeli smo 5 golova ali i izuzetno malo udaraca. Nevjerojatan podatak je bio da je do 80'te minute 85% svih udaraca bilo u okvir. Inaće je taj postotak oko 20-30%.

U konačnici izuzetno puno udaraca u okvir ali i nedovoljno za over ukupnih udaraca. Leeds je igrom podbacio i jako razočarao. 

prije 11 sati, Goksim said:

Uz to, za 10 minuta počinje Verona - Benevento. Trebaka bi to biti jedna prava utakmica talijanskog tempa sa velikim brojem prekršaja i rezanja igre. unibet">unibet daje lijepih 1,80 za over 28,5 prekršaja.

Ovo je lagano prošlo ali uz Benficu i over udaraca loš dan.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use