Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 1.11.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 15 sati, Goksim said:

Nisam zadovoljan jučerašnjim rezultatima, kao vjerujem i mnogi, iako je na kraju ispao podnošljiv dan. 

Od tri glavna para pogođena su dva što i dalje nije prihvatljivo te jedan točan rezultat na poluvremenu. Barcelona je pogođena jer sam igrao pobjedu u barem jednom poluvremenu. 

Nije baš nomalno da još nije bilo vikenda u kojem su slavili i City i Barcelona i Inter sve momčadi koje su u top 2 kandidata za osvajanje naslova svojih zemalja. Inter i Barcelona u nacionalnim natjecanjima imaju 1 pobjedu u zadnjih 5-6 utakmica što je raritetan podatak. 

Barcelona je bila daleko bolja ali su si dali komičan gol i da nije bilo crvenog kartona tko zna kako bi to završilo. I unatoč njemu nisu uspjeli preokrenuti što je sramotno. Inter je pak imao 100%tnu priliku u prvoj minuti, bio daleko bolji ali u trenucima i bezidejan. Očito je bilo kalkuliranja zbog Reala u Ligi Prvaka. Primili su dva gola iz jedina dva puta kada je Parma prešla centar. Da su ušli u utakmicu kao što su odigrali zadnjih 15ak minuta pobjeda ne bi došla u pitanje, ovako ostaje gorkih 2:2 uz kornere 15:2 i brdo propuštenih poluprilika i prilika. Imali su lijepu šansu i u zadnjem napadu sa 5 metara ali nije išlo...

Danas je uz nogomet na rasporedu i NFL kao i Formula 1 te finala teniskih natjecanja

U finalu Beča očekujem laganu pobjedu Rubleva koje je prikazao odličnu igru i daleko je bolji od talijana Sonega koji je do ovdje stigao na impresivan način, pobjedišvi 2:0 Lajkovica, Hzrkacza, Đokovića i onda jučer Evansa. Vrijedi spomenuti i da vjerojatno ne bi bio tu gdje je da se Šokoviću igrao tenis u četvrtifinalu. 

Formula 1 - kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 se može igrati broj vozača koji završavaju utrku. Igrao sam manje od 17,5 dakle potrebna su svega tri ispadanja. Staza ima dosta šljunka i prostora za izljetanja a nadam se i nekoj gužvi i incidentu na startu utrke. 

Unatoč kiksu Intera mislim da imaju ozbiljne šanse za osvajanje naslova. Duga je sezona i kako su oni u rezultatskoj krizi bit će i drugi. Biti će fanimljivo vidjeti kako će proći protiv Reala i Atalante kada budu igrali "veće" utakmice. Juve nije ni sjena Juventusa od prijašnjih sezona ali i dalje imaju odlične pojedince. Jedna Spezija ipak ne bi trebala prirediti iznenađenje Juventusu koji je pokazao dosta ranjivosti i bezopasnosti protiv Barcelone.

NLF

Kako je @cullinan i upozorio očekuje nas čudno vrijeme u SAD-u večeras a samim tim granice na overe poena su nešto manje nego inaće. Vjetar znači teža duga dodavanja i veću mogućnosti interceptionsa pa će se više igrati rushing. 

Ono što mi se jako sviđa jesu prijelazi kojd Buffalo - New England i Seattle - San Francisco. Obje utakmice bi mogao odlučiti jedan posjed i mislim da uopće nije tako nemoguće da npr. New England vodi sa 3-4 poena na poluvremenu a da izgubi utakmicu. 

Uz isto za ove dvije utakmice sam odigrao i overe na najnižim granicama. Kod New Englanda se očekuje loše vrijeme i New England je već u dva navrata ove sezone srušio najnižu granicu za over ali mislim da neće danas. Jednostavno, granica od 26 je stvarno mala i unatoč lošem vremenu to bi se trebalo preći. U lošim vremenskim uvjetima šanse za interceptionse i fumbleove su veće nego inaće...

2020-11-01-09-15-54-bet365-Online-Sports

2020-11-01-09-15-48-bet365-Online-Sports

2020-11-01-09-15-42-bet365-Online-Sports

2020-11-01-09-15-28-bet365-Online-Sports

2020-11-01-09-15-21-bet365-Online-Sports

2020-11-01-09-15-15-bet365-Online-Sports

2020-11-01-09-15-03-bet365-Online-Sports

Sve proslo svaka cast i hvala ?

prije 7 sati, sparow said:

Sve proslo svaka cast i hvala ?

Sve osim prijelaza u NFL-u ali na njih nisam igrao sa ozbilnijim ulozima. 

Realnij rezultati jučer ali i dalje ostaje gorak okus Barcelone i Intera. Američki predsjednički izbori, Liga Prvaka, Europska liga i sljedeći vikend će nadam se umnožiti dobiveno ;)

Inter bez Lukakua kao i Juventus bez Ronalda. Jucer se jadni pate cijelo prvo i dio drugog dijela i nikako povesti... dok nije Ronaldo usao i u dvije minute zakucao. Cini se treba cekati sa tim favorit utakmica dok ne objave sastav ili bar se informirati jesu im kljucni igraci ozlijedjeni prije uplate. Za Barcelonu nema objektivnog objasnjenja osim da ih boli kuki za ligu i pobjedu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use