Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 31.10.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 10 sati, popo64 said:

Inter vs Parma      Serie A      jedinica kao kuca

Opet ja. Opet Inter. Danas imam jedan od onih dana zbog kojih ne bi vredelo ni ustajati. Jedan od onih dana kada se pitate ima li ovaj zivot uopste smisao. Em sto je danas sveta subota, dan za kladjenje, em sto sam morao da odvojim od sna da bi samo za vas napisao analizu za utakmicu, em sto nisam celu noc oka sklopio jer sam morao da se kladim tokom noci, posto necu biti u prilici tokom danasnjeg dana. Jednostavno, danas je idealan dan da se ispune suicidne misli koje cuce u svakome od nas. Jedini izbor je se odlucim da li da skocim sa dovoljno visokog mosta ili da se ipak penjem na krov neke zgrade i skocim kao covek. Na glavu, razume se.

Posto nemam dovoljno vremena, a uz to pisem i spavajuci u gluvo doba noci, analizu cu napisati veceras kasno kada tiket prodje i Inter vec uveliko potopi Parmu. Danas cu, na kratko da vas podsetim na dve stvari.

Ne zaboravite da i dalje uplacujete novac na Antepost da ce Inter ove godine osvojiti scudetto. Na danasnji dan kvota da Juventus osvaja prvenstvo je 2,80 (!?!?!?????) a vi mi recite da li se secate da je to ikada bilo moguce. Ako mislite da jeste, ja cu da vam kazem da vi imate neki gadan poremecaj u mozgu. Kvotu od 2,80 za osvajanje prvenstva Juventus nije imao cak ni one sezone, sada me mrzi da se secam koje, kada je u toku prvenstva imao 11 bodova zaostatka za primitivcima sa juga, Napolijem. Dobro, tada su imali pravoga trenera na klupi, a ne ovoga klovna, ali 11 boda zaostatka je ipak 11 boda. Kvota na Inter je i dalje izmedju 3,25 i 3,30. Imate srece i sto sam umesto vas, ja morao da odgledam sve utakmice Juventusa tokom ove sezone, i tako vas spasem najgluplje utrosenog vremena u vasem zivotu. Iskoristicu i priliku da se izvinim Vicenzu Montelli, Mauriziju Sarriju, Jurgenu Kloppu, svim dosadasnjim trenerima Arsenala, Napolija i Liverpoola sto sam godinama pisao da su najgori treneri u istoriji ove toliko glupe igre kao sto je fudbal. Oprostite mi svi, je** ga, do ove sezone nisam jos nikada imao prilike da gledam Andrea Pirlu. Svi vi iz Arsenala, Liverpoola i ostalih Napolija ste bili prave male mace naspram ovog mongoloida Pirla. Nadajmo se samo da ce ovi iz Juventusa imati dovoljno strpljenja i sto duze drzati tog majmuna na klupi, a koliko vidim i bet365 online kladionica" rel="">bet365 se slaze sa mnom, cim daju kvotu od 2,80. Zamislite da je moguce da jedan bet365 online kladionica" rel="">bet365 danas kvotira da Bayern Munchen osvaja nemacko prvenstvo sa kvotom 2,80, a ne 1,12 koliko stvarno kvotira. A Juventus je za italijansko prvenstvo isto sto i Bayern za nemacko. Dok su imali pravog trenera, razume se.

Ne zaboravite da i dalje uplacujete novac, i to veliki novac na Inter. Narocito na utakmice kod kuce, narocito na prvenstvene utakmice. Ja sam nekoliko dana bio veeeeeeeeoma siromasan covek. Potopio me, naravno Inter na derby utakmici sa Milanom. Bilo je to moje padanje koje apsolutno ulazi u “best of” mojih 25 najtezih padanja u zivotu. Osim toga, sezona jos nije ni pocela, a ja sam upravljao novcem odvojenim za kladjenje kao pocetnik. Posle derby utakmice sam se osecao kao da sam u nekom ringu na nekom boks mecu sa nekim nepoznatim bugarinom koji udara kao cekicem, a mom treneru ne pada na pamet da baci peskir.

Imam i dobru vest, relativno dobru vest. Nije najgora stvar kada padnete na kolena. Nije to najgore sto moze da vam se desi. Nije vazno sto ste pali na kolena u ringu, ili sto nisam znao da pronadjem izlaz, i kako se izlazi sa ringa nakon sto me je nepoznati bugarin izudarao kao vola. Vazno je podici se sa kolena i ustati kao covek. Podigao sam se, ili cu se tek podici. Kada Inter osvoji scudetto, postacu najbogatija osoba na forumu, a tada vam se, kolege, crno pise. Prvo sto cu uraditi, jeste da cu kupiti ovaj portal i napraviti ga onakvim kakav treba da bude. Ne zaboravite, ja sam prvi na forumu predlozio da se igrate Antepost na Inter. Ne zaboravite, jos u vreme dok je bilo leto, dok ste se vi kupali, negde na nekoj plazi. Ne zaboravite, dok jos niko nije znao kakva je neznalica Pirlo. Ne zaboravite, prvi put posle devet uzastopnih prvenstava, ja sam predlozio da je bas ova sezona ta, kada je doslo vreme da se obogatite. Ne zaboravite, da sam ja prvi koji je predlozio da se igra protiv ekipe koja ima jednog Ronalda, i napad sa Dybalom, Ronaldom, Moratom, a imali su i Douglas Costu, o najboljoj odbrani na svetu, da i ne pisem. Ne zaboravite, da se prvenstva gube na “malim” utakmicama, a Juventus nije uspeo da pobedi ni jedan Crotone, a ni Veronu kod kuce, a pravicu se da se ne secam da su u prvenstvu odigrali vec pet utakmica i da imaju samo dve pobede, od kojih je ona protiv Napolija najubedljivija jer su pobedili sa laganih 3:0. Doduse za “zelenim” stolom, jer primitivni juznjaci nisu dosli zbog Covida, ali pobeda je pobeda.

Ah da, umalo da zaboravim. Ima i druga dobra stvar. Nakon pada na derby utakmici, a zbog, sa jedne strane, “zarobljavanja” novca na igri Antepost da Inter osvaja scudetto, sa druge strane velikog gubitka novca, i sa trece strane ocajnog i pocetnickog upravljanja novcem, za jedno vece sam ostao bez novca za normalno kladjenje. Dobro, imao sam neke konzerve gotovih jela u kuci, u slucaju da pocne treci svetski rat, ne bih bas odmah umro od gladi, nekoliko sedmica bih preziveo. Vece nakon sto je Inter izgubio derby, a ja bio na kolenima (dok Inter ne osvoji prvenstvo), pozvao sam jednu devojku, poznanicu. Odmah da se razumemo, nikada se nismo testerisali, ona je neka naucnica, neki nuklearni fizicar, pametna devojka, a pametne devojke se ne testerisu. Rekao sam joj da veceras nije moj dan, pa je predlozila da prosetamo. Ona je sjajna devojka, ali setnja na svezem vazduhu, isuse !!!!!!! Bio je to moj najgori dan u zivotu. Kakva besmislica, udisanje svezeg vazduha, gledanje u zvezde, setnja u parku, cccccccc. Ako tako izgleda zdrav zivot i ako tako treba da zivim da bih ziveo duze, evo ja odmah pristajem da sam bolestan, da sam kladionicar. A pristajem i da zivim deset, dvadeset, pedeset godina krace, samo da se kladim. I tu dolazimo do moje poruke, vama kolegama kladionicarima. Vec sutradan nakon pada na derbiju, rekao sam sebi; popo64, zelis li da udises svez vazduh i zivis duze, ili da po cenu i da ponekad padnes na tiketima, budes srecan kladionicar, pa makar ziveo nekoliko desetina godina krace? Moj odgovor samom sebi je glasio: da zelim da budem srecan, zelim da budem kladionicar. Zelim u ovom, a zelecu i u sledecem zivotu. Nakon sto sam to sam sebi odbrusio, uredno sam nazvao neke svoje poznanike u svetoj emigraciji i lagano skupio novac, naravno samo na nekoliko meseci dok Inter ne osvoji prvenstvo. Onima koji me poznaju dobro, jednostavno sam rekao da kupujem akcije i deonice fudbalskog kluba Inter i da mi je novac neophodan. One koji me poznaju nesto manje dobro, sam slagao, ali lagano, da mi novac treba za neki humanitarni rad, za neke volonterske organizacije koje pomazu ljudima koji su imali manje srece u zivotu.

I ne zaboravite, samo hrabro na Inter ove sezone. Ja sam uz vas, ja koji samo kladjenje volim vise od Juventusa. Ako treba, ja cu umesto vas svaki dan pocinjati molitvama da ovi u Juventusu sto duze imaju strpljenja sa Pirlom. Dovoljno dugo, dok ne bude kasno.

O Parmi cu napisati analizu veceras kasno kada budem kod kuce, a vas tiket bude odavno dobitan.

Opet se ovaj vratio sa svojim glupostina

prije 3 sati, fran said:

Luton -Brentford over 1,5 goals

Luton u zadnje 4 utakmice  doma ima rezultat 2;1, 2;0, 0;2 i 1;1 dok Brentford u gostima ima 1;0. 1;1, 1;2 i 3;2 dok su zadnja dva međusobna susreta završila 2;1 i 7;0

Swansea - Blackburn over 8 corners

Swansea u zadnje 4 utakmice ima u kornerima 5;8, 5;7, 14;2 i 10;2 dok Blackurn u zadnje 4 utakmice u gostima u kornerima ima 5;2, 9;4, 1:9 i 0;5U

Ukupna kvota 2,04

Lagano u 51. min ?

prije 12 sati, popo64 said:

Inter vs Parma      Serie A      jedinica kao kuca

Opet ja. Opet Inter. Danas imam jedan od onih dana zbog kojih ne bi vredelo ni ustajati. Jedan od onih dana kada se pitate ima li ovaj zivot uopste smisao. Em sto je danas sveta subota, dan za kladjenje, em sto sam morao da odvojim od sna da bi samo za vas napisao analizu za utakmicu, em sto nisam celu noc oka sklopio jer sam morao da se kladim tokom noci, posto necu biti u prilici tokom danasnjeg dana. Jednostavno, danas je idealan dan da se ispune suicidne misli koje cuce u svakome od nas. Jedini izbor je se odlucim da li da skocim sa dovoljno visokog mosta ili da se ipak penjem na krov neke zgrade i skocim kao covek. Na glavu, razume se.

Posto nemam dovoljno vremena, a uz to pisem i spavajuci u gluvo doba noci, analizu cu napisati veceras kasno kada tiket prodje i Inter vec uveliko potopi Parmu. Danas cu, na kratko da vas podsetim na dve stvari.

Ne zaboravite da i dalje uplacujete novac na Antepost da ce Inter ove godine osvojiti scudetto. Na danasnji dan kvota da Juventus osvaja prvenstvo je 2,80 (!?!?!?????) a vi mi recite da li se secate da je to ikada bilo moguce. Ako mislite da jeste, ja cu da vam kazem da vi imate neki gadan poremecaj u mozgu. Kvotu od 2,80 za osvajanje prvenstva Juventus nije imao cak ni one sezone, sada me mrzi da se secam koje, kada je u toku prvenstva imao 11 bodova zaostatka za primitivcima sa juga, Napolijem. Dobro, tada su imali pravoga trenera na klupi, a ne ovoga klovna, ali 11 boda zaostatka je ipak 11 boda. Kvota na Inter je i dalje izmedju 3,25 i 3,30. Imate srece i sto sam umesto vas, ja morao da odgledam sve utakmice Juventusa tokom ove sezone, i tako vas spasem najgluplje utrosenog vremena u vasem zivotu. Iskoristicu i priliku da se izvinim Vicenzu Montelli, Mauriziju Sarriju, Jurgenu Kloppu, svim dosadasnjim trenerima Arsenala, Napolija i Liverpoola sto sam godinama pisao da su najgori treneri u istoriji ove toliko glupe igre kao sto je fudbal. Oprostite mi svi, je** ga, do ove sezone nisam jos nikada imao prilike da gledam Andrea Pirlu. Svi vi iz Arsenala, Liverpoola i ostalih Napolija ste bili prave male mace naspram ovog mongoloida Pirla. Nadajmo se samo da ce ovi iz Juventusa imati dovoljno strpljenja i sto duze drzati tog majmuna na klupi, a koliko vidim i bet365 online kladionica" rel="">bet365 se slaze sa mnom, cim daju kvotu od 2,80. Zamislite da je moguce da jedan bet365 online kladionica" rel="">bet365 danas kvotira da Bayern Munchen osvaja nemacko prvenstvo sa kvotom 2,80, a ne 1,12 koliko stvarno kvotira. A Juventus je za italijansko prvenstvo isto sto i Bayern za nemacko. Dok su imali pravog trenera, razume se.

Ne zaboravite da i dalje uplacujete novac, i to veliki novac na Inter. Narocito na utakmice kod kuce, narocito na prvenstvene utakmice. Ja sam nekoliko dana bio veeeeeeeeoma siromasan covek. Potopio me, naravno Inter na derby utakmici sa Milanom. Bilo je to moje padanje koje apsolutno ulazi u “best of” mojih 25 najtezih padanja u zivotu. Osim toga, sezona jos nije ni pocela, a ja sam upravljao novcem odvojenim za kladjenje kao pocetnik. Posle derby utakmice sam se osecao kao da sam u nekom ringu na nekom boks mecu sa nekim nepoznatim bugarinom koji udara kao cekicem, a mom treneru ne pada na pamet da baci peskir.

Imam i dobru vest, relativno dobru vest. Nije najgora stvar kada padnete na kolena. Nije to najgore sto moze da vam se desi. Nije vazno sto ste pali na kolena u ringu, ili sto nisam znao da pronadjem izlaz, i kako se izlazi sa ringa nakon sto me je nepoznati bugarin izudarao kao vola. Vazno je podici se sa kolena i ustati kao covek. Podigao sam se, ili cu se tek podici. Kada Inter osvoji scudetto, postacu najbogatija osoba na forumu, a tada vam se, kolege, crno pise. Prvo sto cu uraditi, jeste da cu kupiti ovaj portal i napraviti ga onakvim kakav treba da bude. Ne zaboravite, ja sam prvi na forumu predlozio da se igrate Antepost na Inter. Ne zaboravite, jos u vreme dok je bilo leto, dok ste se vi kupali, negde na nekoj plazi. Ne zaboravite, dok jos niko nije znao kakva je neznalica Pirlo. Ne zaboravite, prvi put posle devet uzastopnih prvenstava, ja sam predlozio da je bas ova sezona ta, kada je doslo vreme da se obogatite. Ne zaboravite, da sam ja prvi koji je predlozio da se igra protiv ekipe koja ima jednog Ronalda, i napad sa Dybalom, Ronaldom, Moratom, a imali su i Douglas Costu, o najboljoj odbrani na svetu, da i ne pisem. Ne zaboravite, da se prvenstva gube na “malim” utakmicama, a Juventus nije uspeo da pobedi ni jedan Crotone, a ni Veronu kod kuce, a pravicu se da se ne secam da su u prvenstvu odigrali vec pet utakmica i da imaju samo dve pobede, od kojih je ona protiv Napolija najubedljivija jer su pobedili sa laganih 3:0. Doduse za “zelenim” stolom, jer primitivni juznjaci nisu dosli zbog Covida, ali pobeda je pobeda.

Ah da, umalo da zaboravim. Ima i druga dobra stvar. Nakon pada na derby utakmici, a zbog, sa jedne strane, “zarobljavanja” novca na igri Antepost da Inter osvaja scudetto, sa druge strane velikog gubitka novca, i sa trece strane ocajnog i pocetnickog upravljanja novcem, za jedno vece sam ostao bez novca za normalno kladjenje. Dobro, imao sam neke konzerve gotovih jela u kuci, u slucaju da pocne treci svetski rat, ne bih bas odmah umro od gladi, nekoliko sedmica bih preziveo. Vece nakon sto je Inter izgubio derby, a ja bio na kolenima (dok Inter ne osvoji prvenstvo), pozvao sam jednu devojku, poznanicu. Odmah da se razumemo, nikada se nismo testerisali, ona je neka naucnica, neki nuklearni fizicar, pametna devojka, a pametne devojke se ne testerisu. Rekao sam joj da veceras nije moj dan, pa je predlozila da prosetamo. Ona je sjajna devojka, ali setnja na svezem vazduhu, isuse !!!!!!! Bio je to moj najgori dan u zivotu. Kakva besmislica, udisanje svezeg vazduha, gledanje u zvezde, setnja u parku, cccccccc. Ako tako izgleda zdrav zivot i ako tako treba da zivim da bih ziveo duze, evo ja odmah pristajem da sam bolestan, da sam kladionicar. A pristajem i da zivim deset, dvadeset, pedeset godina krace, samo da se kladim. I tu dolazimo do moje poruke, vama kolegama kladionicarima. Vec sutradan nakon pada na derbiju, rekao sam sebi; popo64, zelis li da udises svez vazduh i zivis duze, ili da po cenu i da ponekad padnes na tiketima, budes srecan kladionicar, pa makar ziveo nekoliko desetina godina krace? Moj odgovor samom sebi je glasio: da zelim da budem srecan, zelim da budem kladionicar. Zelim u ovom, a zelecu i u sledecem zivotu. Nakon sto sam to sam sebi odbrusio, uredno sam nazvao neke svoje poznanike u svetoj emigraciji i lagano skupio novac, naravno samo na nekoliko meseci dok Inter ne osvoji prvenstvo. Onima koji me poznaju dobro, jednostavno sam rekao da kupujem akcije i deonice fudbalskog kluba Inter i da mi je novac neophodan. One koji me poznaju nesto manje dobro, sam slagao, ali lagano, da mi novac treba za neki humanitarni rad, za neke volonterske organizacije koje pomazu ljudima koji su imali manje srece u zivotu.

I ne zaboravite, samo hrabro na Inter ove sezone. Ja sam uz vas, ja koji samo kladjenje volim vise od Juventusa. Ako treba, ja cu umesto vas svaki dan pocinjati molitvama da ovi u Juventusu sto duze imaju strpljenja sa Pirlom. Dovoljno dugo, dok ne bude kasno.

O Parmi cu napisati analizu veceras kasno kada budem kod kuce, a vas tiket bude odavno dobitan.

Svak ima pravo na svoje... ali ja ti samo ka covjek kazem ostavi se Intera jer ces ostat sam bez prijatelja jer neces moc vratit novce koje si posudio od njih... vjerujem da si strasan interista pa da srce kuce i sva ta zelja te nosi do svega toga sta pises... ali realnost je sasvim druga... kolko god juve los ipak jaci od intera jer ovaj inter sa ovim contejem nema nista ni ideje  nema smisla u igri.. nezna se ko sto radi kad igra lukaku vadi se na njega igra visoke lopte i on spusca... nema igraca na sredini barela,gagliardini, sta je to? Darmian ?... nemoj mjesat svoje emocije  i srce u stave.. jer bi ja vec davno zivio na ulici ako bi igra na svoj hajduk za kojeg sam proso europu i hrvatsku a zivim u ljubljani. Jednostavno nikad ne igraj sa tuđim novcem... moj dobar savjet ostavi se Intera i kladi nesto drugo... i svi sretni:)..

On 30. 10. 2020. at 17:47, IzudinB said:

Inter - Parma | Inter postiže gol u oba poluvremena (1.83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Uprkos tome što su doživjeli pad forme u posljednjih par tjedana, Inter nije daleko od vrha tabele u Seriji A. Momčad Antonija Contea izgubila je veliki gradski derbi od AC Milana prije dva tjedna, ali su se brzo vratili sa pobjedom u sljedećem kolu protiv Genoe. Ove subote Nerazzuri dočekuju Parmu i sve osim pobjede domaćina bila bi velika katastrofa, pogotovo nakon loših nastupa u Ligi prvaka. Kao što se i očekivalo, kladionice favorizuju domaćine sa koeficijentom 1.33 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Interovi remiji u Ligi prvaka protiv M'gladbacha i Shakhtara bili su prilično nesretni, jer su dominirali u obje te utakmice, ali nisu uspjeli postići gola. Potencijal napadača u Interu je zaista ogroman, očekujem da iskoriste ovu utakmicu kao podizanje samopouzdanja, te zbog toga vjerujem da će postići gol u oba poluvremena po koeficijentu 1.83.

Drugi razlog je statistika Parme koja potkrepljuje ovu moju odluku. U posljednjih pet utakmica u Seriji A su primili čak 11 golova, te se sada nalaze na 16. poziciji sa četiri boda, samo jedan iznad zone ispadanja. Inter će u ovom susretu biti bez Lukakua, Snacheza i Vecina, Sensi i Skriniar su pod znakom sumnje. Parmi nedostaje čak šest igrača. Brunetta, Busi, Inglese, Laurini, Mihaila i Osorio. Sretno!

Screenshot_90.jpg

(Koeficijenti 30.10. u 17:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 10 sati, IzudinB said:

Real Madrid - Huesca 1 (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Real Madrid radi na tome da se vrati na čelnu poziciju u La Ligi nakon te fenomenalne pobjede u El Clasicu. Oni će sada igrati protiv tima koji je tek ušao u ligu i koji u ovaj susret ulazi nakon poraza od 4-1 protiv Real Sociedada. Međutim, pobjeda od 1-3 u gostima protiv Barcelone u prošlom susretu će sigurno poboljšati moral Zidaneove momčadi pred ovaj susret.

Screenshot_94.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Huesca je jedina momčad pored Valladolida ove sezone koja nema pobjede u prvih sedam odigraniih utakmica. Njihov niz bez pobjede će se vjerojatno nastaviti i protiv Reala.

Domaćini u ovaj susret dolaze nakon dvije utakmice bez poraza nakon što su odigrali remi protiv M'gladbacha (2-2) u gostima. Zidane je sada skinuo pritisak sa svojih leđa sa tom pobjedom protiv Barce i ovoj utakmici može pristupiti rasterećen.

Los Blancosi imaju i prednost domaćeg terena i pored tog poraza od Cadiza u prošlom susretu na ovom stadionu, Real je u dobroj formi na domaćem terenu. Za Real u ovom susretu neće biti Carvajala, Diaza, Nachoa, Odegaarda i Odriozole. Na drugoj strani nema Lopeza, Ricoa i Valere. Okazaki pod znakom sumnje zbog ozljede. Očekujem pobjedu Reala, po meni solidan koeficijent na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Podsjećam da ako povedu sa dva gola razlike bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom. Sretno!

Screenshot_93.jpg

(Koeficijenti 31.10. u 12:51 CET) 

prije 10 sati, IzudinB said:

Burnley - Chelsea 2 (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Težak start sezone za Lamparda i Chelsea ove sezone. Plavci u ovaj susret ulaze nakon pobjede od 4-0 protiv Krasnodara, čime su prekinuli niz od tri uzastopna remija u svim natjecanjima. To će definitivno povećati samopouzdanje za ekipu Frank Lamparda, pogotov nakon što se i Ziyech upisao u listu strijelaca, pored Wernera i Pulišića u toj pobjedi u Rusiji. Chelsea je remizirao sa Manchester Unitedom prošlog tjedna u Premier ligi i nadaju se da će ovo biti njihova treća pobjeda u prvih sedam kola.

Screenshot_96.jpg

Burnley je sjena onog tima koji su bili prošle sezone i sada se nalaze na donjem dijelu tabele. Uspjeli su remizirati samo jednom u prvih pet kola, dok su ostale četiri utakmice izgubili. Da stvar bude još gora Burnley je postigao samo tri gola do sada u prvih pet kola. Oni su uz Sheffield Utd najgori tim po tom pitanju.

Sa nevjerojatnim rekordom u međusobnim omjerima, po meni bi ovdje bilo veliko iznenađenje kada Chelsea ne bi ostvario pobjedu, zbog toga mislim da bi ovo trebala biti lagana pobjeda sa više golova razlike. Međutim, mnogo sigurnija opcija je igrati samo pobjedu Chelseaja, s obzirom da bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako Plavci povedu sa dva gola razlike, što će se vjerujem dogoditi ovdje. 

Burnley će u ovom susretu biti bez Corka i Meea, dok su Bardsley, Gudmundsson i Pieters pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Gilmoura i Arrizabalage. Sretno!

Screenshot_95.jpg

(Koeficijenti 31.10. u 13:35 CET) 

prije 9 sati, IzudinB said:

Crotone - Atalanta 2 (1.53) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nakon intenzivne Lige prvaka protiv Ajaxa sredinom tjedna, Atalanta se vraća utakmicama u Seriji A. Atalanta će igrati sa novo-pečenim Corotneom. Domaćini ne izgledaju baš dobro pred ovaj susret, ali remi od 1-1 protiv Juventusa na ovom stadionu će im definitivno dati neko samopouzdanje. Interesantno je da je to bio jedini bod kojeg su uzeli ove sezone, tako da mislim da bi Atalanta ovdje mogla ostvariti pobjedu.

Screenshot_98.jpg

Menadžer domaćina Giovanni Stroppa sigurno ima glavobolju zbog svoje obrane koja je užasna. Njegova momčad je primila 15 golova u pet utakmica do sada, što je najveći broj u ligi do sada. Izgleda nisu iskoristili prijelazni rok baš kako su očekivali da će, jer se njihov ruster nije promijenio mnogo od prošle sezone.

Igrač koji im najbolje nastupa je 28-godišnji napadač Simeon Nwankwo koji je do sada postigao dva gola. Crotone je poražen protiv Cagliarija (2-4) prošlog vikenda.

Nakon jakog starta, Atalantu su malo spustili na zemlju ovog mjeseca. Gasperinijev tim se trenutno nalazi na šestoj poziciji sa devet osvojenih bodova, četiri iza lidera Milana. Doživjeli su poraz protiv Sampdorije prošlog vikenda, što je razlog više da ovdje ostvare pobjedu i vrate se pozitivnim rezultatima. Crotoneu nedostaju Cigarini, Dragus i Molina, dok im je Riviere pod znakom sumnje. Na drugoj strani Atalanta će biti bez Caldare, Carnesecchija i Gosensa. De Roon je pod upitnikom. Očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Screenshot_97.jpg

(Koeficijenti 31.10. u 14:11 CET) 

prije 9 sati, IzudinB said:

Liverpool - West Ham | Oba tima daju gol i više od 2.5 gola (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Redsi u ovaj susret ulaze nakon pobjede protiv Sheffielda u prošlom kolu, dok Čekićari na Anfield dolaze prilično raspoloženi nakon što su odigrali tri teške utakmice u nizu bez poraza.

West Ham je bio u dobroj formi u posljednje vrijeme nakon što su odigrali dva uzastopna remija protiv Tottenhama i Manchester Cityja u posljednje dvije utakmice. Sada bi trebali putovati na Anfield, gdje će igrati protiv trenutnog engleskog prvaka koji ima velikih problema u obrani zbog ozljeda. Pobjede protiv Leicestera i Wolvesa su ostvarene prije spomenutih remija, što znači da se Čekićari sada nalaze na 12-oj poziciji. Mnogi su im predviđali donji dio tabele pred početak ove sezone, ali su sve iznenadili sa svojim nastupima protiv timova koji su prošle sezone završili u najboljih sedam. Već su putovali u Liverpool ove sezone, ali na Goodison, gdje su poraženi od Evertona u EFL kupu. Jedini ligaški poraz West Hama ove sezone bio je protiv Arsenala, nakon što su izgubili sa 2-1 zahvaljujući golu Eddieja Nketiaha u posljednjim minutama.

West Ham nije pobijedio Liverpoola od 2015/16 sezone, ali su u tri od posljednje četiri utakmice na ovom stadionu postigli jedan i više golova. Gosti će također u ovaj susret ući sa problemima u sastavu, s obzirom da će biti bez Michail Antonija koji je ključni igrač ovog tima. On je morao napustiti teren u utakmici protiv Cityja zbog ozljede.

West Ham (5-4-1): Lukasz Fabianski; Vladimír Coufal, Fabian Balbuena, Angelo Ogbonna, Aaron Cresswell, Arthur Masuaku; Jarrod Bowen, Tomas Soucek, Declan Rice, Pablo Fornals; Sebastien Haller.

Redsi su dobro reagirali nakon teške ozljede Virgila van Dijka i ostvarili su tri uzastopne pobjede protiv Ajaxa, Sheffielda i Midtjyllanda. No, sada Klopp ima još većih problema, s obzirom da mu neće biti ni Fabinha koji je pokrivao Virigl van Dijka i Matipa koji su ozlijeđeni. Također će im nedostajati Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita i Kostas Tsimikas. Dobre vijesti za domaćina su da se Thiago vratio sa ozljede koljena, te trenira sa momčadi već nekoliko dana.

Odlaskom Dejana Lovrena tijekom ljeta, Joe Gomez je sada ostao jedina opcija u centru obrane Liverpoola, te će Jurgen Klopp morati okrenuti mladim igrčima ili možda nesvakidašnjem rješenju poput Jordana Hendersona u obrani. Uprkos klimavim nastupima i desetkovanoj obrani u posljednje vrijeme, od Liverpoola će se ovdje očekivati da uzmu sva tri boda po koeficijentu 1.36 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Liverpool (4-3-3): Alisson Becker; Trent Alexander-Arnold, Rhys Williams, Joe Gomez, Andrew Robertson; Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Thiago; Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino.

Momčad Davida Moyesa je uspjela postići gol u osam utakmica na svim natjecanjima od tog poraza protiv Newcastlea u prvom kolu ove sezone. Uprkos tome što su se morali suočiti sa Arsenalom, Wolvesom, Evertonom, Leicesterom, Tottenhamom i Manchester Cityjem, West Ham uspio postići dva gola u prosjeku po utakmici, dok su današnji domaćini izgledali ranjivo sa 14 primljenih golova do sada. Isti broj primljenih golova imaju WBA i Fulham na dnu tabele.

Zbog toga se na ovu utakmicu isplati igrati na to da će na utakmici biti više od 2.5 gola, te da će oba tima postići po gol sa koeficijentom 1.72 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Ovaj koeficijent je pao sa 1.80 od sinoć. Sretno!

Screenshot_99.jpg

(Koeficijenti 31.10. u 14:19 CET) 

4/5 danas, po meni prilično dobra subota. Inter nas je ljudi sve zeznuo, čak i da popo nije objavio analizu, većina nas bi odigrala Intera jer je to trebao biti prilično siguran tip, što se vidi i po statistici, ali je Gervinho postigao dva gola skoro na isti način, obrana Intera amaterski ispala, za to ne možete kriviti popu, sve pohvale Gervinhu svakako.

Hvala vam na svim prijedlozima danas, ispratio sam par vaših i pogodio, ajmo jako i za nedelju i sutra ima zaista finih utakmica za odigrati, nadam se da ste nešto danas ispratili i uzeli neke novce, nadam se da niste odigrali intera na svakom listiću. Svakako se moglo probrati lijepih parova za danas. 

prije 9 sati, thescaaar said:

Covjek vas trola od pocetka. Kod mene je na ignore pa ni ne vidim njegove "prognoze", ne zbog stalnih promasaja koliko jer ne volim citati sapunice od analiza

Ma lik je redikul totalni kako bi mi rekli. Sjecam se kako je u analizi za inter-milan trubio sa sa trpa na intera sa kreditima (milan dobija 2:1) i uz to se ruga sa Splitom i jos nekim gradom... E pa kralju redikul si skupa sa Interom... ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use