Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.10.2020

IzudinB

Recommended Posts

On 18. 10. 2020. at 10:00, IzudinB said:

Današnja ponuda mi se daleko više sviđa od jučerašnje. Sugeriram svima da pričekaju sastave da ne bi bilo neugodnih iznenađenja. 

Ono što razmatram jesu pobjede u barem jednom poluvremenu Intera, Bayerna i Atalante. Vidjet ćemo što će se na kraju od toga probrati. bet365 i unibet imaju i zanimljive specijalne oklade na udarce, posjed lopte i sl.

Svakako večeras pogledajte i sutrašnju dnevnu temu jer će uskoro izaći kartoni za Europsku ligu ;)

prije 2 sati, zeko1088 said:

Na tragu ovog beta iznad, opcenito danas su mi favoriti malo preveliki favoriti, neocekujem bas takva razbijanja.

Shakhtar +2.5 po 1,65 mi je recimo puno previse, real nikoga nije razbio vec jakooo dugo, opcenito pod Zidaneom rijetko igraju utakmice sa puno golova, za vikend su porazeni i ovaj hendi mi je preveliki.

Moglo bi ovo proci, Real cuva vecinu standardnih za El Clasico.

Nekako mi je Inter danas najsigurniji a lijep koef. Istina da su razocarali sa Milanom al to je derby i nema neke pameti u takvim utakmicama uvijek igraju sva tri znaka. M'gladbach sam gledo za vikend sa Wolfsburgom i katastrofa su izgledali. Penal im je neki sviro, generalno ne lice mi na onu atraktivnu ekipu unazad par godina.

Nakon Intera, Bayern naravno. Nema ovdje sta puno da se prica, masinerija, melju sve redom, ubjedljivo najbolja ekipa trenutno na svijetu. Mali oprez je sto Atletico zna biti neugodan mozda najbolji primjer da su nedavno izbacili favorizovani Liverpool. Opet vjerujem u Bavarsku silu i Lewu.

Kartone je neko vec spomenuo na utakmici Oly - Mars. Mislim da je to najbolji izbor 4,5 5,5 over. Orsato bi se ovdje bas mogao raspojasati. 

Marseille have conceded at least 2 goals in their last 9 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in Man City’s last 4 games in Champions League.

Bayern have won their last 11 matches in Champions League.

Lokomotiv Moscow have conceded at least 2 goals in their last 5 matches in Champions League.

There have been under 2.5 goals scored in Liverpool’s last 4 games in Champions League.

Olympiacos have kept a clean sheet in their last 3 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in Atalanta’s last 4 games in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in 80% of Porto’s last 10 games in Champions League.

Marseille have lost their last 9 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in 91% of Real Madrid’s last 11 games in Champions League.

Lokomotiv Moscow have lost their last 5 matches in Champions League.

There have been over 2.5 goals scored in 83% of Shakhtar’s last 18 games in Champions League.

There have been under 2.5 goals scored in Sheff Wed’s last 5 games in Championship.

QPR have drawn their last 3 matches in Championship.

There have been under 2.5 goals scored in Watford’s last 5 games in Championship.

Sheff Wed have failed to win their last 8 home matches in Championship.

Stoke have scored at least 3 goals in their last 3 matches against Barnsley in all competitions.

There have been under 2.5 goals scored in 89% of Stoke’s last 9 games in Championship.

Cardiff have lost their last 3 home matches in Championship.

There have been under 2.5 goals scored in Brentford’s last 4 away games in Championship.

Sheff Wed have won 83% of their last 6 home matches against Brentford in all competitions.

Hamburg have won their last 3 matches in Bundesliga II.

There have been over 2.5 goals scored in Erzgebirge Aue’s last 4 away games in Bundesliga II.

Hamburg have won with a 1 goal margin in their last 3 matches in Bundesliga II.

Slask Wroclaw have lost 83% of their last 6 away matches in Ekstraklasa.

Legia Warszawa have kept a clean sheet in 80% of their last 10 matches against Slask Wroclaw in all competitions.

There have been under 2.5 goals scored in PEC Zwolle’s last 5 away games in Eredivisie.

prije sat vremena, Izmailov said:

Nekako mi je Inter danas najsigurniji a lijep koef. Istina da su razocarali sa Milanom al to je derby i nema neke pameti u takvim utakmicama uvijek igraju sva tri znaka. M'gladbach sam gledo za vikend sa Wolfsburgom i katastrofa su izgledali. Penal im je neki sviro, generalno ne lice mi na onu atraktivnu ekipu unazad par godina.

Nakon Intera, Bayern naravno. Nema ovdje sta puno da se prica, masinerija, melju sve redom, ubjedljivo najbolja ekipa trenutno na svijetu. Mali oprez je sto Atletico zna biti neugodan mozda najbolji primjer da su nedavno izbacili favorizovani Liverpool. Opet vjerujem u Bavarsku silu i Lewu.

Kartone je neko vec spomenuo na utakmici Oly - Mars. Mislim da je to najbolji izbor 4,5 5,5 over. Orsato bi se ovdje bas mogao raspojasati. 

Bayern melje pa popuši 4 1 od sela hoffenheim

prije 34 minute, Ivan98 said:

Bayern melje pa popuši 4 1 od sela hoffenheim

Pa jel ima neka ekipa u historiji sporta da nema poraz ? Smjesno je o tome pricati, naso si tu utakmicu gdje si se ocito nahladio a zaboravio kako su protutnjali ligom prvaka sto je puno vaznije od jedne prvenstvene utakmice gdje imaju pravo na kiks. Ne volim Bayern, nisam njihov fan al moras malo biti realan.

prije 2 minute, Izmailov said:

Pa jel ima neka ekipa u historiji sporta da nema poraz ? Smjesno je o tome pricati, naso si tu utakmicu gdje si se ocito nahladio a zaboravio kako su protutnjali ligom prvaka sto je puno vaznije od jedne prvenstvene utakmice gdje imaju pravo na kiks. Ne volim Bayern, nisam njihov fan al moras malo biti realan.

Slažem se ali također sve su osvojili prosöe sezone nisu supermotivirani, i Atletico zna bit gadan zato pozivam na oprez, ništa lose nisam mislio ;)

prije 2 sati, Izmailov said:

Moglo bi ovo proci, Real cuva vecinu standardnih za El Clasico.

Bravo za tip......

Dok je Real osvajao LP sa Zidaneom govorio sam da je prevara od trenera,da nije on ništa napravio.......Imao je ekipu u naponu snage i sreću na svojoj strani......

Na žalost navijača Reala izlazi to na vidjelo....Prvo u ligi ,a sada i ova sramota od pola momčadi Šahtjora ....... Ovo na šta Real liči je sramota za grb koji predstavljaju........ Igrači gledaju kako ih rudari pretrčavaju,trude se i zabijaju......

Na sve to,da potvrdi svoju genijalnost,vadi Modrića i time ugasi Real....... Postignu 2,on napravi izmjenu i više nema poštene šanse...... Znam da je Modrić star,El Classico i a bla,bla....ALI ono,bravo ZiZu,sjedi 5..........

prije 43 minute, trottel1950 said:

ima li neko nesto za live?

Atalanta da ce zabiti jos minimalno jedan 1,30. Sumnjam da ce stati, takva su ekipa kad krenu ne staju.

Olympiakos - Marseille preko 2,5 kartona 1,55 Ovo bi isforsiro. Prekrsaji 7:4 u prvom. Vrijeme je da krenu zuti sad..

2,02 ukupna kv. djeluje mi dosta sigurno

Sretno

prije 11 minute, Matan21 said:

Orsato od dns na moj listic neide...oprosti covjek sve zivo...dao karton u 95 min...uzas

27 prekrsaja 1 zuti u 95' nisam gledo al ovo do sad vidio nisam ovakve dvije mesarske ekipe... stvarno kartone treba skroz izbaciti iz igre, prije se prodje.

Ps. Jebo nas je i Norveska - Srbija. Mada tad ruku na srce i nije bilo materijala.

prije 3 minute, Izmailov said:

27 prekrsaja 1 zuti u 95' nisam gledo al ovo do sad vidio nisam ovakve dvije mesarske ekipe... stvarno kartone treba skroz izbaciti iz igre, prije se prodje.

Ps. Jebo nas je i Norveska - Srbija. Mada tad ruku na srce i nije bilo materijala.

Gledao sam...pusti prednost i onda neda kartona a igrac lezi i dalje...pa 3 opomene za cisti karton...znaci katastrofa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use