Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.10.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 minute, trottel1950 said:

Da znam sve, nije mi prvi i kockam samo preko bet365 online kladionica" rel="">bet365. Al pitanje je bilo gdje vidim taj bonus ako stisnem X, kao jel ja negdi na racunu vidim svoje aktivne bonuse ili ne... Jer ako se ne varam, ja sam dobio bonus za tekmu od Salzburga

Kad si logiran u goršnjem desnom kutu trebap odabrati "My Offers". Također, ako si pozvan za sudjelovati u određenoj promocij iobično ćeš dobiti email ali isto tako i privatnu poruku koja je vidljiva kada se logiraš na bet365 račun. 

prije 23 sati, IzudinB said:
18:55 CET - Kyiv (NSK Olimpiyskiy)

FC Dynamo Kyiv (UKR) - Juventus (ITA) | Group G unibet" rel="">unibet
Referee: Ovidiu Alin Hategan" rel="">Ovidiu Alin Hategan (ROU)
Juve.jpg

Hategan je sudac koji zna biti itekako brz na kartonima. Juventus je po pitanju kartona nepredvidljiv. Znaju biti izuzetno korektni ali isto tako imati i utakmice koje završavaju sa igračem manje poput zadnje utakmice u Serije A. U svakom slučaju zanimljiva utakmica za kartone koja bi se mogla pratiti i loviti na liveu ako se granica smanji u iostanku kartona u prvih 20ak minuta. 

Dynamo Kyiv - Juventus 2 (1.80) bet365

Dinamo Kyiv će danas ugostiti Juventusa na nacionalnom sportskom kompleksu Olimypiyskiy u svojoj prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka. Domaćini u ovaj meč ulaze nakon pobjede protiv Rukh Vynnykyja (2-0) za vikend u ukrajinskoj Premier ligi. Golovi ukrajinskog krilnog napadača Carlosa de Penea i luksemburškog internacioanlca Gersona Rodriguesa osigurali su pobjedu ekipi Micee Lucescua.

Na drugoj strani je Juventus remizirao protiv Crotonea (1-1) u subotu na stadionu Ezio Scida u Seriji A. Crotone je poveo sa 1-0 preko Simeonea Nwankwoa, da bi nekoliko minuta kasnije preko Alvara Morate, Stara dama izjednačila. U toj utakmici je Juventus od 60 minute imao crveni karton, kojeg je dobio Federico Chiesa.

U četiri međusobna susreta između ove dvije ekipe Juventus drži očitu prednost. Još uvijek nisu izgubili od Dynamo Kijeva, pobijedivši tri i remizirajući jedan susret. U ovom susretu je Stara dama je favorit za pobjedu sa koeficijentom 1.80 u bet365 kladionici koji je pao. Jučer je bio 1.90. Ukoliko još uvijek nemate račun u najboljoj kladionici na svijetu, onda požurite i napravite ga, s obzirom da računaju okladu dobitnom kada tim na koji ste igrali povede sa dva gola razlike.

Uzmimo za primjer utakmicu Chelsea ili Tottenhama koju su igrali u Premier ligi za vikend. Chelsea je poveo sa 2-0 protiv Southamptona, ali se utakmica na kraju završila sa 3-3. Mi smo naravno pogodili pobjedu Chelseaja, s obzirom da nam je bet365 kladionica računala par dobitnim kada je Werner postigao prva dva gola. Ista situacija i sa Tottenhamom, koji je igrao u nedelju. Poveli su sa 3-0, a zatim je West Ham do kraja izjednačio.

Dynamo Kyiv nema problema sa ozljedama, a izgleda da će Mircea Lucescu imati sve igrače na raspolaganju za ovaj susret. U međuvremenu, Juventus mora riješiti nekoliko problema sa ozljedama. Mladi nizozemski branič Matthijs de Ligt i velški veznjak Aaron Ramsey su van terena. Veznjak Weston McKennie i superzvijezda Cristiano Ronaldo pozitivni su na koronavirus i neće biti dostupni za ovaj susret. Lijevi bek Alex Sandro ostaje pod znakom sumnje.

Dynamo Kyiv (4-3-3): Heorhiy Bushchan, Oleksandr Karavayev, Illya Zabarnyi, Denys Popov, Vitaliy Mykolenko, Serhiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Vitaliy Buyalskyi, Viktor Tsyhankov, Vladyslav Supriaha, Carlos de Pena

Juventus (4-4-2): Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Danilo, Dejan Kulusevki, Adrien Rabiot, Arthur Melo, Paulo Dybala, Alvaro Morata, Federico Bernardeschi

Screenshot_31.jpg

Chelsea - Sevilla | Više od 2.5 gola (1.72) bet365

Chelsea će danas dočekati Sevillu na Stamford Bridgeu u prvom kolu grupne faze Lige prvaka. Plavci u ovaj susret ulaze nakon razočaravajućeg remija od 3-3 protiv Southamptona u Premier ligi. Werner je napokon proradio i postigao dva gola protiv Southamptona, dok se i Kai Havertz upisao u listu strijelaca.

S druge strane, Sevilla je u subotu izgubila u La Ligi sa 1-0 protiv Granade u gostima. Kasni pogodak u drugom poluvremenu od strane veznjaka Yangela Herrere bio je dovoljan da Granada osigura sva tri boda. Sevillin veznjak Joan Jordan je u toj utakmici dobio crveni karton. Chelsea do sada nikada nije igrao natjecateljsku utakmicu protiv Seville.

Chelsea mora riješiti nekoliko problema sa ozljedama. Novo pojačanje i vratar Edouard Mendy i mladi škotski veznjak Billy Gilmour su van terena zbog ozljeda. I dalje postoje sumnje u vezi brazilskog veterana Thiaga Silve. U međuvremenu, menadžer Seville Julen Lopetegui neće moći računati na usluge talentiranog mladog braniča Julesa Koundea, koji je bio pozitivan na koronavirus. Osim toga, nema poznatih problema, a očekuje se da će Lopetegui imati na raspolaganju cijelu momčad.

Chelsea je bio izuzetno zauzet u ljetnom prijelaznom roku, ali nije uživao u najboljem početku svoje sezone. Menadžer Frank Lampard je pod pritiskom i nadat će se da sezonu u Ligi prvaka može započeti na pozitivan način. Koeficijent na pobjedu Chelseaja u ovoj utakmici iznosi 2.00 u bet365 kladionici.

S druge strane, Sevilla je impresionirala pod vodstvom menadžera Julena Lopeteguija. Igrači poput Diega Carlosa, Joana Jordana i Feranda izgledaju prilično dobro, a povratak Ivana Rakitića iz Barcelone mogao bi se pokazati pametnom akvizicijom. Chelsea sa problemima u obrani koja je kao staklo, što smo vidjeli protiv Southamptona, te zbog toga ovdje očekujem više od 2.5 gola. Sretno!

Chelsea (4-3-3): Willy Cabellero, Reece James, Andreas Christensen, Kurt Zouma, Ben Chilwell, Mateo Kovacic, N'Golo Kante, Kai Havertz, Callum Hudson-Odoi, Timo Werner, Mason Mount

Sevilla (4-3-3): Bono, Jesus Navas, Sergi Gomez, Diego Carlos, Marcos Acuna, Joan Jordan, Fernando, Ivan Rakitic, Suso, Youssef En-Nesyri, Munir El Haddadi

Screenshot_32.jpg

PSG-Man Utd BTS+over 2.5 gola 1.75 na bet365 Betbuilderu (često možete na betbuilderu dobit bolji tečaj nego u običnom meniju - tamo je 1.72, može se desit i razlika za 0.1)

Danas nas čeka super derbi sa dvije super napadačke ekipe - svaki ekipi fali nešto igrača, ali mislim da budemo gledali spektakl sa dosta golova. Dosta igrača u top formi - Mbappe, Neymar, Rashford, Fernandes, Wan-bissaka, tako da mislim da možemo vidjet veliki broj šuteva i golova na svakoj strani. Moje mišljenje je da je over gola bolja opicija nego pobjeda PSG-a.

Sretno!!! ?

EDIT: Super utakmica sa puno prilika, kontra, kornera (19 kornera bilo - sljedeči duel igram over kornera) i taman toliko golova koliko je trebalo za ovaj tip. Nadam se da je neko ispratio :)

U moru promocija koje su kladionice lansirale povodom početka Lige Prvaka svakako vrijedi izdvojiti i promociju bet at home kladionice gdje daju 50% bonusa na uplatu do 200€. Uplatite 400€ a na računu imajte 600€ za klađenje. 

Ovo je vrijeme kada se, tko je u prilici, pune računi za klađenje kako bi se iskoristile promocije. 

2020-10-20-18-22-06-Sportski-bonus-natje

2020-10-20-18-22-20-Sportski-bonus-natje

BET-AT-HOME

prije 2 minute, McGarrett said:

Pozdrav,moze pomoc.

Razmisljam za jaci ulog staviti FERENCAVORS vise kartona (1,60).

Koeficijent me malo brine jer je visok,ali ocekujem 70% Barcu u posjedu i nekako mi je realno da Mađari imaju vise zutih kartona.

Hvala unaprijed.

Mislim da je to poprilično izgledno. Barcelona bi trebala dominirati i uvjerljivo slaviti a Ferencvaroš će sigurno svim sredstvima zaustavljati Messija i društvo. Jedina prijetnja su eventalne polukontre Ferencvaroša ali nekako sumnjam da će ih biti puno...

Za druge koji će možda ispratiti, u kojoj kladionici si našao 1,60 na ovaj tip? 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use