Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 17.10.2020.

LeonardoDrugi

Recommended Posts

prije 18 minute, Silviyo1302 said:

Eto zašto tako rijetko stavljam analize... Rulja se pojavi bez pola jebene momčadi, a ni jedna jebena sportska stranica nema ni jednu informaciju o tome, a ja nek se brukam tu na stranici... I naravno da se osjećam ko jeb*** de***... Ispričavam se svakom tko je odigro na drugu momčad Bodea protiv Moldea !

Nemoras se nikom ispricavat. Kome ne odgovara il nemoze podnjeti pad neka ne igra.

Popo64 je veliki gospodin i osvojio je moje kladionicarsko postovanje kada je Manchester United zamijenio Mourinha sa Ole Gunarom, popo je sam izjavio da United dobiva svaku ali bas svaku utakmicu i sam je naglasia trpajte sve šta imate na ove antilope jer ce trcat kao bolesni i onda kada dode PSG na Old Trafford sve trpajte na PSG, PSG dosao na Old Trafford i mislim da je kvota bila 2.50 nesto tako na PSG i PSG razmontira Uniteda na old traffordu !!! 

Tip pise fenomenalne analize koje poveze sa zivotnim malim stvarima, tipa kad je nastupila korona i nije se imalo sta kladit i njemci odlucili prvi vratit nogomet pa covik mi je popravija dan kad sam vidia kolko je nahvalio njemacku xD

Danas svi favoriti bacali i zalosno je sta moram rec da je Manchester United bio najsigurniji par dana xDDDD

IDEMO DALJE!!!!

prije 2 sati, Silviyo1302 said:

Eto zašto tako rijetko stavljam analize... Rulja se pojavi bez pola jebene momčadi, a ni jedna jebena sportska stranica nema ni jednu informaciju o tome, a ja nek se brukam tu na stranici... I naravno da se osjećam ko jeb*** de***... Ispričavam se svakom tko je odigro na drugu momčad Bodea protiv Moldea !

Nemaš se što ispričavati. Napisao si super analizu, obrazložio zašto igraš taj tip i lijepo fino objasnio. 

Moram se  i ja referirati na 

@Silviyo1302

Pad je sastavni dio igre ,većina nas tu igra uglavnom svaki dan tako da to nije ništa novo ,npr. Ja padnem Atalantu a povukao me   koef 3,poluvrijeme 4-0 za Napoli ...mada da se sutra igra opet ista utakmica mislim da meni vidjeli ni blizu 4 0... No jebiga dogodi se to je sport, ubiti znaš kako se kaže "bolje se roditi bez kurca,nego bez sreće !

*Općenito još što se odnosi i na druge članove foruma , nekuzin koji problem imate sa @popo64 većina vas nepise ubiti ništa nikad ,al uvik ima par koji se nađu bit generali nakon bitke(da je Inter danas dobio nebi baš tako pisali) ,Al čovjeka ic vrijeđati pa što je sa glavom, frajer vas je sve naložio ,točno si mogu predociti/zamisliti  na 1-2 kako ste svi iščekivali  takozvanu "Lauru",tjt da Inter počne trpati da vas ubije adrenalin do kraja sa dobitkom , no to se nažalost jeli ,nije desilo pa sad svi frustrirani jebu mater bezveze.... Tko vas je natjerao da igrate ??ponuda subotom top ali ne vidim tamo baš objave pod:"dobitni listići "

A natjerao vas je neki osjećaj lagodni koji vam je  ON dao kroz svoj stil pisanja pa da niste prije meča potpisali njegove riječi nebi se ni kladili onda  na Inter ...?! A time niti kapitulirali. A ovo liječenje frustracija na forumu ne vidim svrhu .. trebalo bi biti ljut sam na sebe jer svako donosi odluke za sebe ...

Pozdrav svima iz prohladnog Stuttgarta!?

Ni ja ne kuzim zasto nekom smeta sto covjek pise. Ako se nekom ne da citati postoji ignore opcija pa necete vidjeti postove koje ne zelite. Mene zaboli prst nekad od scrolanja na laptopu kroz quotove i duge postove al sta ces :D 

Dakle preko nekoliko favorita je palo. Goksim je bio u pravu s izjavom da treba oprez jer su se igraci tek vratili u maticne klubove. Idemo dalje, novi dan nove sanse za cashiranje i uzimanje novaca od kladionica ;) 

Nažalost jučer je bio jako loš dan za klađenje. Upozoravao sam da bi se isto moglo desiti zbog reprezentativne pauze i pozivao na oprez kod uloga međutim ni utakmice koje sam sam probrao nisu najbolje završile. 

Skor od 1/5 je katastrofalan. Samo City je prošao. Jedna oklada je bila na kartone, jedna na tenis - u oba smo vidjeli "iznenađenja" a ovdje je utjecaj reprezentativne pauze trebao biti anuliran. Čorić je prošao nakon što je prvi set izgubio 6:1 (koeficijent na Raonica je tada bio 1,08). Celtic - Rangers bez kartona prvo poluvrijeme što je bilo pogubno za okladu. 

Barcelona i Inter su oboje izgubili ali najgore od svega, nisu bili u stanju niti pobjediti jedno poluvrijeme. 

Vezano uz prijašnje rasprave - Licemjerno je nikad ništa ne napisati ne suegirati i niti ne pokušati pomoći drugima a onda se javljati kada neki tip ne prođe. Svako ima svoj stil pisanja, bitno je da je tekst napisan u najboljoj namjeri. 

Svi prijedlozi na forumu su dobronamjerni ali nemojte upirati prstom u drugoga kada isti ne prođu, u konačnici svi na kraju donosimo odluke za sebe i odlučujemo što ćemo igrati.

Inter je imao svoje prilike ali je imao katastrofalno otvaranje utakmice. Trebali su imati kazneni udarac u drugom poluvremenu koji je bio dosuđen pa poništen. Unatoč tome očekivao sam više od njih. Kada pogledamo širu sliku i Juve je kiksao, na daleko lakšoj utakmici. Atalanta koja se zadnjih dana prometnula u trećeg favorita za osvajanje Serie A je gubila 4:0 na poluvremenu...

Messi je pak pogodio stativu u 20'minuti a Greiezmann je sramotno promaštio 100%tnu priliku. Da je išta od toga realizirano utakmica bi sasvim drugačije završila. Getafe je dao gol iz komičnog kaznenog udarca koji je uslijedio nakon kornera u 58'minuti kada su se prvi put ozbiljnije približili golu Barcelone. Penal je bio tragikomičan ali unatoč tome Barcelona je odigrala ispod svih očekivanja i nakon što su primili gol nisu složili poštenu priliku. 

Kiksali su i Real, Juve, Chelsea (tko je igrao kod bet365 ima dobitnu okladu jer je bio "early payout" odnosno vodstvo od dva razlike), Sevilla, Porto, M'gladbach... lista je duga.

Siguran sam da će nedjelja biti bolja jer teško može gore :D Glavu gore, sa Ligom Prvaka i Europskom ligom bi se stvari trebale vratiti na svoje ;)

Imamo još 23 dana do nove reprezentativne pauze. 

prije 9 sati, kellner said:

Popo64 je veliki gospodin i osvojio je moje kladionicarsko postovanje kada je Manchester United zamijenio Mourinha sa Ole Gunarom, popo je sam izjavio da United dobiva svaku ali bas svaku utakmicu i sam je naglasia trpajte sve šta imate na ove antilope jer ce trcat kao bolesni i onda kada dode PSG na Old Trafford sve trpajte na PSG, PSG dosao na Old Trafford i mislim da je kvota bila 2.50 nesto tako na PSG i PSG razmontira Uniteda na old traffordu !!! 

Tip pise fenomenalne analize koje poveze sa zivotnim malim stvarima, tipa kad je nastupila korona i nije se imalo sta kladit i njemci odlucili prvi vratit nogomet pa covik mi je popravija dan kad sam vidia kolko je nahvalio njemacku xD

Danas svi favoriti bacali i zalosno je sta moram rec da je Manchester United bio najsigurniji par dana xDDDD

IDEMO DALJE!!!!

Fenomenalno napisano.Popo64 jako lijepo piše postove, točno tako ,kroz dozu humora ukazuje na neke živote istine i nadam se da ćemo ga još čitati na forumu. Pozdrav svim forumašima ,puno čitam ,rijeđe pišem ali zahvalan sam svima na trudu i razmišljanjima .A tko ne može podnijeti pad neka ne igra. Svako dobro svima....

Marko

prije 6 sati, Ivan98 said:

Moram se  i ja referirati na 

@Silviyo1302

Pad je sastavni dio igre ,većina nas tu igra uglavnom svaki dan tako da to nije ništa novo ,npr. Ja padnem Atalantu a povukao me   koef 3,poluvrijeme 4-0 za Napoli ...mada da se sutra igra opet ista utakmica mislim da meni vidjeli ni blizu 4 0... No jebiga dogodi se to je sport, ubiti znaš kako se kaže "bolje se roditi bez kurca,nego bez sreće !

*Općenito još što se odnosi i na druge članove foruma , nekuzin koji problem imate sa @popo64 većina vas nepise ubiti ništa nikad ,al uvik ima par koji se nađu bit generali nakon bitke(da je Inter danas dobio nebi baš tako pisali) ,Al čovjeka ic vrijeđati pa što je sa glavom, frajer vas je sve naložio ,točno si mogu predociti/zamisliti  na 1-2 kako ste svi iščekivali  takozvanu "Lauru",tjt da Inter počne trpati da vas ubije adrenalin do kraja sa dobitkom , no to se nažalost jeli ,nije desilo pa sad svi frustrirani jebu mater bezveze.... Tko vas je natjerao da igrate ??ponuda subotom top ali ne vidim tamo baš objave pod:"dobitni listići "

A natjerao vas je neki osjećaj lagodni koji vam je  ON dao kroz svoj stil pisanja pa da niste prije meča potpisali njegove riječi nebi se ni kladili onda  na Inter ...?! A time niti kapitulirali. A ovo liječenje frustracija na forumu ne vidim svrhu .. trebalo bi biti ljut sam na sebe jer svako donosi odluke za sebe ...

Pozdrav svima iz prohladnog Stuttgarta!?

Moram bit iskren i priznat da sam i ja cekao Lauru da razotkrije svoje butine ? al  sam ostao suhog k...a.

Al nitko me nije tjerao na spoj s Laurom

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use