Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 17.10.2020.

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Italia vs Moldavia prijateljska utakmica

Pobeda Italije na poluvremenu i na kraju, Italija pobedjuje preko handicapa 1, Italija pobedjuje preko handicapa 2, pobeda Italije i over 2,5, pobeda Italije i over3,5, Italija prva daje gol, Italija poslednja daje gol, Italija daje vise od gola u prvom poluvremeu, Italija daje vise od gola u drugom poluvremenu, over 2,5 over 3,5... Italija ce imati vise kornera sa handicapom ...

Pre nego sto podelim svoju pamet sa vama, opet moram, jednostavno moram, da vas nagovaram, molim, ubedjujem, preklinjem ... da pocnete da odvajate novac, veeeeeeliki novac sa strane i budete disciplinovani, strpljivi, stalozeni sve do 17.10, a to je obicnih desetak dana.

Jedino vas molim da mi ne kazete da nemate novaca, mnoooooogo novaca. Do novca mozete doci na razne nacine. Mozete da ga zaradite, pozajmite, ukradete, podignete kredit, mozete da rasprodate sve sto imate, mozete da opljackate banku... uvek postoji nacin da dodjete do novca. Na kraju, krajeva uvek mozete da se kockate, i na taj nacin dodjete do para koje su vam potrebne. Dakle, nacin da dodjete do para uvek postoji. Evo, na primer, slucaj iz moga dela grada, iz kvarta u kome zivim. Jedne noci u neko gluvo doba, negde oko 03.00 dosla neka grupa kriminalaca, neki bugari, albanci ili marokanci, ne secam se vise, naravno maskirani, sa kapuljacama i nekim instrumentima iskljucili struju u celom kvartu. Nakon toga su parkirali neki traktor ili bager, nemam pojma sta je bilo, ispred postamata, postanskog automata za podizanje novca, lepo ga obmotali celicnim uzadima, vezali za bager ili traktor, i lagano razvalili, izbili bankomat iz zida. Sve te rusevine su lepo utovarili u vec pripremljenu prikolicu i ceo postamat, zajedno sa ciglama i cementom odneli sa sobom. Cela operacija je trajala celih 42 sekundi, dok je, na primer, sutradan glupim elektricarima, trebalo pola dana da vrate struju u kvart. Ja sam se u to vreme uveliko kladio live na neke NBA utakmice i logicno je da nista nisam cuo. Ali sta je sa gradjanima, koji qurac ??? Niko nista nije cuo, niko nije izasao iz kuce sve do narednog jutra. Slusao sam svakakve bajke, kako je nemoguce opljackati bankomat ili postamat, te kako su novcanice obelezene, te kako je sve pokriveno telekamerama, kako se sve snima, bla bla bla... jedino nikada nisam cuo da su te razbojnike nekada pronasli. Dakle, ako ne mozete da zaradite, pozajmite, rasprodate, ako ne postoji nacin da dodjete do novca do 17.10. siguran sam da u vasoj blizini postoji barem neki bankomat.

Dakle, 17.10 se igra veliki derbi Inter vs Milan, i vi jednostavno do tada, morate da dodjete, kako znate i umete do novca, veeeeeelikog novca. Veliki bet365 je jos pre deset dana izbacio kvote za taj mec, bez obzira sto ce se mec igrati dvadesetak dana kasnije nakon izlaska kvota. Na danasnji dan kvote su 2,10 3,40 3,40. Zaboravite na sve price da pravi kladionicari ne igraju gradske derbije, da u derbijima nema veze ko je trenutno bolji, da je lopta okrugla, da je u glupom fudbalu sve moguce … bla bla bla. Ne propustite da se obogatite toga dana, ne propustite da promenite svoj zivot za 90 minuta, obicnih 90 minuta. Ja se za taj dan pripremam vec desetak dana, a i vama sam ostavio deset duuuugih dana da se pripremite. Inter nece samo pobediti Milan, ocekujem da ce ih razmontirati, poniziti, demolirati, rastaviti na sastavne delove, vratiti na fabricka podesavanja. Naravno da cu napisati analizu i za taj mec, a naravno i da cu svakako iskoristiti priliku da popljujem Milan onoliko koliko i zasluzuju. Posto sam kolega sa foruma, podelicu sa vama svoj sistem bogacenja. Vec desetak dana igram doublove u kome je jedan par “jedinica koja je vec prosla” na Inter protiv Milanovih govana. Drugi par je sve ono sto mi pada, a tek ce mi jos padati na pamet u narednim danima. Dakle, Roland Garros, Euroleague, EuroCup, Nba, prijateljske utakmice, nacionalna prvenstva u basketu... jedan par je “zicer” toga dana, a drugi “kecina” na Inter i tako dok ne napunim prosecan vagon pun tiketa. Jednostavan nacin da se obogatite, zar ne? E sad zamislite jednog prosecnog drvosecu, koliko on tek drva treba da isece da se obogati !?!?!?

Evo na primer danasnja utakmica. Kvote koje ja predlazem ne prelaze, ili jedva da prelaze kvotu 1,20. Ali kada stavite i Inter po kvoti od 2,10 dolazite do kvote 2,52, pa kada na kvotu od 2,52 na jednom tiketu ulozite milion necega, zaradili ste cistih i lakih 1,52 miliona. Pa ako uz to, jos i na svaki ostali tiket ulozite po milion, a znate i sami koliko tiketa moze da stane u prosecan vagon jasno vam je da je put do bogatstva veoma lak i kratak. I ne zaboravite, uvek mislite i na drvosece koji za to vreme, dok se vi kockate, po ceo dan testerisu drva.

Danas cu vam predstaviti Moldaviju, i kao zemlju i kao nacionalnu selekciju. Ja sam imao tu nesrecu, na zalost, da posetim tu zemlju, ako se to uopste i moze nazvati zemljom. Posetio sam, nekada davno i Ganu, u Africi, koja nema nikakve veze sa analizom za kladjenje. Dok nisam video te dve zemlje, mislio sam da su Bosna i Split dva najgora mesta za zivot na svetu. Danas mogu hrabro da kazem da se duboko izvinjavam i Bosni i Splitu. Ako vam nekada u glavu dodju suicidne misli, ili ako nekada pomislite da ovaj zivot nema smisla, pre nego sto polozite pistolj na slepoocnicu, ja vam najiskrenije preporucujem da prvo posetite Moldaviju, a mozete i Ganu. Nakon posete Moldaviji, shvaticete da ovaj zivot ipak ima smisla, da vredi ziveti, da ima i gorih mesta od Bosne ili Splita. I to mnooooooogo gorih. Moldavija je jedna od nasiromasnijih zemalja u Evropi, bivsa clanica nekadasnjeg SSSR-a, koja se negde devedesetih godina osamostalila i postala “zemlja”, da ne napisem “drzava” Po nekim parametrima, Moldavija je ubedljivo najsiromasnija drzava u Evropi, a po nekim drugim medju tri najsiromasnije. Jedna od najvaznijih stavki u budzetu te zemlje jesu devizne doznake koje gradjani te zemlje, a koji zive u evropskim zemljama, salju svojim najblizima. Ako vam nekada bude tesko u zivotu znajte da postoji zemlja koja se granici sa Rumunijom i Ukrajinom, da postoji zemlja koja nema more, nema puteve, nema pruge, nema narod vec stoku, da postoji zemlja koja je siromasna, korumpirana, da postoji zemlja u kojoj se govori rumunski/moldavski i ruski. Bosanska liga u fudbalu, bosanski stadioni, bosanska trava, i bosanski fudbaleri, u odnosu na sve to u Moldaviji je kao kada bi ste uporedili Allianz Arenu u Munchenu sa stadionom u Kaknju. Moldavija ima dva kluba koja nesto znace u tamosnjem nivou takmicenja, ali je to toliko nizak nivo, da bi bilo koji njihov klub ubedljivo izgubio cak i od Liverpoola ili Crvene Zvezde, na primer. Cak sam imao prilike da pogledam jedno poluvreme neke utakmice njihove lige. To je bilo najgluplje potrosenih 45 minuta u mom zivotu. Moldavija ima jednog ili dva fudbalera u nacionalnoj selekciji koji igraju u italijanskoj Seriji A i nekoliko igraca koji igraju po evropskim drugim ligama. Ja cak nisam siguran da igraci te selekcije znaju fudbalska pravila, onda mozete zamisliti kako tek igraju fudbal. U kvalifikacijama za evropsko prvenstvo gubili su sve sto se moglo izgubiti, od turaka dva puta po 0:4, od Albanije dva puta, po 0:2, i 0:4, od Islanda 1:2 i 0:3, a uspelo im je da izgube cak i od Andorre u gostima sa 0:1. U proslogodisnjim kvalifikacijama za Evroppsko prvenstvo imali su jednu pobedu (kod kuce nad Andorrom), nula neresenih i devet ne poraza, vec potopa. Da ne bih gubio vreme, na moldavce, jednostavno zamislite da Crvena Zvezda ide na noge Bayernu u Munchen, a na vama je da se odlucite kako da se kladite. Ako ipak nemate ideju, tu sam ja da vas podsetim na neke od rezultata Crvene Zvezde u Evropi.

Crvena Zvezda vs Bayern 0:6

Psg vs Crvena Zvezda 6:1

Tottenham vs C. Zvezda 5:0

C.Zvezda vs Tottenham 0:4

Crvena Zvezda vs Psg 1:4

Odmah da se razumemo, o ovoj generaciji italijanske selekcije ne mislim nista dobro, na protiv mislim da je u pitanju jedna od najgorih selekcija u istoriji ove zemlje, imaju i smenu generacija, ali o njima sada necu nista pisati. Oni ce tek doci na naplatu kada budu igrali teske utakmice. Tacno je da je utakmica prijateljska. Tacno je da se igra bez publike. Tacno je da ce italijanski selektor menjati igrace, i da nece igrati samo onaj koji zuri na autobus. Ali, boli vas qurac za te detalje. Igraju protiv jedne od najgore zemlje na svetu, igraju protiv jedne od najgore selekcije na svetu. Ako se neko na forumu boji iznenadjenja, ja cu vam napisati prezimena fudbalera te selekcije, a vi ako se uplasite, slobodno zaobidjite kladjenje na ovaj mec. Epureanu, Craciun, Marandici, Cojocari, Cociucuk, Bojiciuc …

I ne zaboravite, kvote za ovaj mec su smesne. Ni jedan normalan kladionicar nece ni pogledati kvote za ovaj mec, jednostavno ce preskociti ovu utakmicu. Ali ja nisam normalan kladionicar. Ja sam poseban. Ja sve sto mi padne na pamet vezujem sa Interom, a to je vec druga prica. U petak cu, na primer mec Euroleague Armani vs Asvel (pobeda domacina) takodje vezati sa Interom, a gde je tenis, a gde su Eurocupovi, gde je Nba, gde je basket....

Na vama je samo da potrazite najblizi bankomat, iskljucite struju, razvalite ceo zid, sve to utovarite na traktor ili bager, svejedno, kod kuce, na miru, razvalite celicnu kasu, pokupite sav novac i sve to ulozite na Inter. Poneki tiket sa X-om na mecu Inter vs Milan kao “zastitom”, “odbranom” se podrazumeva. Kada postanete bogati dovoljno je samo da mi se zahvalite.

Premier liga

Subota1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Subota6.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.10. u 17:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Livingston - Kilmanrock 1 (1.85)

Uplacujte dok mozete, skoro ceo tim Kilmanrocka je zarazen covidom-19 i nalaze se u samoizolaciji, samo 5 seniorskih igraca im je na raspolaganju, barem tako pise na zvanicnom sajtu ekipe Kilmanrock. Takodje pise da je njihov trener trazio da se ova utakmica odlozi zbog situacije sa covidom ali je odluceno da utakmica ne bude odlozena te ce se odigrati u subotu u 16:00.

Ocekujem da koeficijent na pobedu Livingstona opadne na 1.50 do veceras, a sutra ce je vecina kladionica ukloniti iz ponude.

C27590B3-30F9-462A-85E2-A3AC82423B30.png

prije 58 minute, Jackson said:

Uplacujte dok mozete, skoro ceo tim Kilmanrocka je zarazen covidom-19 i nalaze se u samoizolaciji, samo 5 seniorskih igraca im je na raspolaganju, barem tako pise na zvanicnom sajtu ekipe Kilmanrock. Takodje pise da je njihov trener trazio da se ova utakmica odlozi zbog situacije sa covidom ali je odluceno da utakmica ne bude odlozena te ce se odigrati u subotu u 16:00.

Ocekujem da koeficijent na pobedu Livingstona opadne na 1.50 do veceras, a sutra ce je vecina kladionica ukloniti iz ponude.

Odličan info @Jackson, hvala!

Koliko vidim bet365 i unibet su utakmicu već maknuli iz ponude

U ponudi je još drže bet at home i 22bet kladionica

2020-10-15-13-34-36-Kladionica-22-Bet-Vi

prije 44 minute, Goksim said:

Odličan info @Jackson, hvala!

Koliko vidim bet365 online kladionica" rel="">bet365 i unibet" rel="">unibet su utakmicu već maknuli iz ponude

U ponudi je još drže bet at home" rel="">bet at home i 22bet kladionica" rel="">22bet kladionica

2020-10-15-13-34-36-Kladionica-22-Bet-Vi

Odlican tip. Uhvatio upravo na sportsbetu, koeficijent 1.75

Everton - Liverpool | Više od 2 gola + po jedan žuti karton za obje ekipe (2.25) bet365

288. Merseyside derbi pretvara se u jedan od najfascinantnijih u posljednjih nekoliko godina, gdje će rano iznenađenje i lider Premier lige Everton u subotu na svom Goodison Parku dočekati vječnog rivala i prvaka Liverpoola.

Momčad Jurgena Kloppa na Goodison park putuje nakon najgoreg poraza u Premier ligi ikada od Aston Ville (7-2), gdje će igrati protiv Evertona kao jedinog tima koji je ostvario sve pobjede (4) od početka sezone.

Bila je to godišnjicom ispunjena međunarodna stanka za Liverpool, koji je prošlog tjedna proslavio pet godina pod vodstvom Kloppa i desetljeće u vlasništvu Fenway Sports grupe. Subota je također posebna prilika, obilježavajući točno pet godina od kada je Klopp preuzeo odgovornost za svoj prvi meč kao menadžer Liverpoola i izvanrednih deset godina otkako je Everton posljednji put pobijedio Redse.

To je jedan od onih neobičnih preokreta sudbine koje se povremeno događaju u nogometu, gdje se dva gradska rivala sastaju točno istog datuma kao i prije deset godina.

Ako bi netko rekao strancu da ove dvije momčadi igraju na Goodison Parku, vjerojatno bi očekivao da će Liverpool biti pobjednik, iako njihovi gradski rivali dolaze u ovaj susret preporođeni i na prvoj poziciji pod vodstvom Carla Ancelottija.

Talijan je osvojio nagradu za menadžera mjeseca u Premier ligi, a Dominic Calvert-Lewin je bio igrač mjeseca. Ekipa Carla Ancelottija se sada nalazi na prvoj poziciji sa tri boda više od drugoplasirane Aston Ville. Everton će u ovom susretu pokušati da ostvari još veću prednost nad ostalim ekipama, nakon što su do sada ostvarili dvije pobjede na Goodison Parku, te postigli devet, a primili četiri gola u Premier ligi.

Ne samo da su neporaženi u svih sedam odigranih utakmica ove sezone na svim natjecanjima, već su i jedini klub koji je pobijedio sve te utakmice. Ekipa je izgubila samo jedan susret u posljednjih 16 na domaćem terenu u svim natjecanjima. Everton je pobijedio sve četiri odigrane utakmice na ovom stadionu tijekom posljednjih mjesec dana, postigavši najmanje tri gola u svakoj.

Branthwaite, Gbamin, Holgante, Kenny, Tosun i Mina neće nastupiti za Everton u ovom susretu.

Everton: Pickford; Coleman, Keane, Godfrey, Digne; Gomes, Allan, Doucoure; Rodriguez, Calvert-Lewin, Richarlison

Početak sezone bez poraza se nije mogao završiti na lošiji način nakon što je Liverpool poražen od Aston Ville (7-2) na Villa Parku prije međunarodne stanke. Svi u klubu će se sada nadati povratku na pobjedničke staze nakon tog razočarenja.

Taj poraz je Liverpoola spustio na petu poziciju u Premier ligi, a sada zaostaju tri boda za rivalom Evertonom. Redsi imaju rekord od jedne pobjede i jednog poraza u gostima u ligi, gdje su postigli četiri, a primili sedam golova.

Liverpool je pobijedio u četiri uzastopne utakmice na svim natjecanjima prije nego što je ispao iz Liga kupa na penale protiv Arsenala, a potom se osramotio protiv Aston Ville. Pobijedili su prethodna tri gostovanja na svim natjecanjima, dok su postigli barem dva gola u četiri uzastopne gostujuće utakmice, prije tog poraza protiv Aston Ville.

U ovom susretu će biti bez Alissona, Keite, Oxlade-Chamberlaina i Tsimikasa.

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Firmino, Mane

Bazirano isključivo na ovosezonskim utakmicama, čini se da ovaj susret obećava golove - do sada ih je bilo 39 u kombiniranih osam utakmica u 2020/21 sezoni. Međutim, to je rijetko slučaj na ovim derbijima, posebno na Goodison Parku. Everton je u izvanrednoj formi na početku sezone, dok je i Liverpool bio prije tog razočaravajućeg poraza, ali nema sumnje u kvalitetu koju gosti imaju na raspolaganju.

Očekujem da se duga suša na Goodison Parku između ova dva tima ovdje završi, ali samo u smislu golova, a ne pobjede Evertona, jer očekujem da će Klopp uspjeti održati svoj niz bez poraza protiv ekipe Carla Ancelottija.

Pored toga očekujem barem po jedan karton za obje ekipe, s obzirom da je ovo velika derbi utakmica u kojoj se uvijek očekuje nešto agresivnija igra na obje strane. Između ova dva tima je u četiri od posljednjih pet utakmica bio barem po jedan karton na obje strane. Sudac Michael Oliver je prošle sezone imao prosjek od 3.28 kartona po utakmici, a u 13 od posljednjih 15 utakmica koje je sudio pokazao je dva i više kartona.

Screenshot_7.jpg

DIRETAN LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 15.10. u 16:55 CET) 

Premier liga

Everton - Liverpool (13:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.28)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.00
USrea19.png

Chelsea - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Robert Jones (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.42
zjiZSfD.png

Manchester City - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.31) 
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.24
Rs62qHF.png

Newcastle - Manchester Utd (21:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.78)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.92
N40bwN0.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Granada - Sevilla (13:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (5.89)
Prosjek ekipe 1: 2.84
Prosjek ekipe 2: 2.55
BVjdRVK.png

Celta Vigo - Atl. Madrid (16:00) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 2.39
HTBnOww.png

Real Madrid - Cadiz (18:30) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.76)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: -
jAZSM6R.png

Getafe - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: César Soto Grado (5.26)
Prosjek ekipe 1: 3.53
Prosjek ekipe 2: 2.29    
jsKT5Pw.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

Napoli - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Marco Di Bello (4.18)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.05
X7RnF2A.png

Inter - AC Milan (18:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.66
Prosjek ekipe 2: 2.47
CeDu4Ph.png

Sampdoria - Lazio (18:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (5.47)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.55
6m6Rqr0.png

Crotone - Juventus (20:45) bet365
Sudac: Francesco Fourneau (6.67)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 2.26

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Augsburg - RB Leipzig (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.44

Freiburg - W. Bremen (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.24
Prosjek ekipe 2: 2.24

Hertha - Stuttgart (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: -

Hoffenheim - Bor. Dortmund (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 1.41

Mainz - B. Leverkusen (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 1.71

A. Bielefeld - Bayern (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.53    

B. Monchengladbach - Wolfsburg (20:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 2.03

(Koeficijenti 1610. u 14:16 CET) 

Newcastle - Manchester United 2 1,66

United gori pocetak sezone nije moga zamislit, imaju tri utakmice i tri boda. Internet se ruga rezultatima Uniteda ali za sve to mislim da su djecje price, Unitedova vezna i napadacka igra je dobra, njima je najveci problem obrana... Maguire je proslu utakmicu koju je igrao sa Englezima pokupio crveni i vjerojatno ce ga Ole ostavit na klupi da malo ohladi sto ostavlja prostora podcjenjenom Baillyu da se dokaze. Newcastle je za svoja ocekivanja dobro startao sezonu, ovu utakmicu nece moci racunati na svoga golmana Dubravku... Bez obzira u kakvoj je formi United i na formu Newcastle mislim da ovdje odlaze sa pobjedom 1-0 2-0, isto tako igraju bez Martiala sto je po meni definitivno plus za United jer Martial je igrac sa najgorim primanjem lopte, uz sve to United ima individualne igrace odlicnih kvaliteta kao Pogba (ovi tjedan strasna asistencija protiv Hrvatske ), Rashford, Bruno Fernandes ( s vremenom ce postat kapetan Uniteda )

Inter - Milan | Više od 2 gola + po jedan karton za obje ekipe (1.86) bet365

Povijesni derbi della Madonnina održava se na San Siru ove subote u 18 sati usred rijetkih okolnosti u njihovoj dugoj i slavnoj povijesti. Ovo puta je Inter domaćin na poznatom stadom stadionu kojeg dijeli sa gradskim rivalom AC Milanom. Imali su problema sa pozitivnim testovima koronavirusa za nekoliko igrača - uključujući bivšeg krilnog igrača Engleske Ashley Younga.

U međuvremenu je nova momčad Stefana Piolija započela sezonu sa tri uzastopne pobjede protiv skromnih protivnika, nakon čega su zasjeli na vrh tabele u Seriji A. Milan je također prošao u grupnu fazu Europske lige nakon što su na penale dobili Rio Avea.

Uz pripreme Intera koje su poremećene zbog igrača u karanteni i kasnog povratka južnoameričkih zvijezda Lautara Martineza, Artura Vidala i Alexisa Sancheza sa međunarodne dužnosti, niz od četiri pobjede Nerazzura u derbiju della Madonnina u Seriji A bi se potencijalno mogao prekinuti.

Iako će postava koju Conte izvede u ovoj utakmici biti prilično kvalitetna, destabilizirajući učinci posljednjih dana mogli bi dovesti do poremećaja u ravnoteži - pogotovo s obzirom na to da će spomenuti igrači imati samo jedan cijeli dan za rad sa preostalim timom.

Sa neprikosnovenim napadačkim tandemom Romeluom Lukakuom i Lautarom Martinezom, Inter će barem očekivati postizanje gola u utakmici u kojoj se očekuje golijada.

U posljednja tri meča Inter je ostvario pobjedu protiv Fiorentine (4-3), Beneventa (5-2) i remi protiv Lazija (1-1). U ovom susretu Inter će biti bez Bastonija, Skriniara, Gagliardinija, Nainggolana, Radua i već spomenutog Younga.

Inter: Handanovic; De Vrij, D'Ambrosio, Kolarov; Hakimi, Brozovic, Vidal, Barella, Perisic; Lukaku, Martinez

Hakan Calhanoglu je uspio briljirati pod vodstvom Piolija. Nadareni turski plejmejker će pokušati da diktira tempo igre u naprednoj ulozi broja 10, koja najviše odgovara njegovom bogatom talentu. Otkako je nogomet nastavljen nakon koronavirusa, izravno je bio uključen u 14 golova (šest postignutih i osam asistencija).

Milan je savršeno započeo svoju sezonu i sada imaju isti broj bodova kao i Atalanta na vrhu tabele. Momčad Stefana Piolija još uvijek nije primila gola nakon tri odigrane utakmice, što je 270 minuta akcije, a dobra vrijest je da će im se sada vratiti Zlatan Ibrahimović i kapetan Alessio Romagnoli.

Međutim, nedostajat će im usluge Rebića, koji je i dalje izvan terena zbog ozljede lakta koju je zadobio u pobjedi protiv Crotonea. No, imat će usluge Brahima Diaza koji je posuđen iz Real Madrida.

U posljednja tri susreta Milan je pobijedio Crotonea (2-0), remizirao sa Rio Aveom (2-2) kojeg su pobijedili na penale u Europskoj ligi i pobijedio Speziju (3-0).

Conti, Duarte, Gabbia, Musacchio i Rebić su van terena za ovu utakmicu.

Milan: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Castillejo, Calhanoglu, Saelemaekers; Ibrahimovic

Dominacija Intera u ovom derbiju je pod ozbiljnom prijetnjom. Problemi sa obranom i igračima koji nedostaju - osobito Skriniar i Bastoni - stvaraju veliku glavobolju Conteu, osobito jer se u protivnički tim vraća nevjerojatni Ibrahimović.

Međutim, Inter je ekipa koja je sposobna zabiti gol sa Martinezom i Lukakuom u napadu i još uvijek su sposobni donekle usporiti preporod Milana otimajući im bod u izazovnim okolnostima. Zbog toga ovdje očekujemo golijadu sa više od dva gola na utakmici, uz to da će oba tima dobiti barem po jedan žuti karton. S obzirom da je ovo jedan od najvećih derbija u Seriji A, vjerujem da ćemo gledati nešto agresivniju igru koja će rezultirati barem sa po jednim kartonom na obje strane.

U dva od posljednja tri međusobna susreta između ova dva tima bilo je više od tri gola na utakmici, dok je u sva tri posljednja susreta bilo barem po karton na obje strane, pa čak i više! 

Screenshot_11.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 16.10. u 14:58 CET) 

On 15. 10. 2020. at 12:36, Jackson said:

ima li novosti u vezi ovog?

ja sto sam nasao na njihovoj stranici neki ti slucaji pozitivnih testova su otkriveni 1.10. sto znaci da ako su morali biti 2 tjedna u karanteni sutra ce vec moci nastupiti

prije 10 minute, IzudinB said:

Celtic - Rangers (13:30) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: John Beaton (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.07
Prosjek ekipe 2: 1.28
Screenshot_12.jpg

Odlična utakmica za kartone. Igra se veliki derbi u Škotskoj, prvi ove sezone i ovdje definitivno očekujem veliki broj kartona. Navijači se lagano vraćaju na tribine, iako u ograničenom broju, vjerujem da će to ipak biti potpuno drugačija atmosfera, nego da su tribine totalno prazne. U svakom slučaju ovo je derbi u kojem uvijek bude dosta žutih kartona, te u posljednja tri uzastopna derbija po crveni. Dobra stvar je što bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta i definitivno su odlični za kartone.

Možda će vam se granica od 6 kartona činiti prevelikom, ali vjerujte da nije, jer samo u posljednjem međusobnom susretu između ova dva tima bilo čak osam žutih i jedan crveni karton. Pozitivna stvar jeste što su oba tima na vrhu tabele. Rangers bježi samo jedan bod Celticu, uz to što Celtic ima utakmicu manje, tako da to pridodaje dodatni pritisak na obje ekipe. Sudac nije sjajan za ovaj susret, ali vjerujem da će i on biti pod velikim pritiskom, stoga očekujem da će probiti svoju granicu, kao što je to uradio i ranije ove sezone. Vidimo ispod da mu crveni karton također nije nepoznanica. Sretno!

Screenshot_13.jpg

prije 3 minute, IzudinB said:

Odlična utakmica za kartone. Igra se veliki derbi u Škotskoj, prvi ove sezone i ovdje definitivno očekujem veliki broj kartona. Navijači se lagano vraćaju na tribine, iako u ograničenom broju, vjerujem da će to ipak biti potpuno drugačija atmosfera, nego da su tribine totalno prazne. U svakom slučaju ovo je derbi u kojem uvijek bude dosta žutih kartona, te u posljednja tri uzastopna derbija po crveni. Dobra stvar je što bet365 online kladionica">bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta i definitivno su odlični za kartone.

Možda će vam se granica od 6 kartona činiti prevelikom, ali vjerujte da nije, jer samo u posljednjem međusobnom susretu između ova dva tima bilo čak osam žutih i jedan crveni karton. Pozitivna stvar jeste što su oba tima na vrhu tabele. Rangers bježi samo jedan bod Celticu, uz to što Celtic ima utakmicu manje, tako da to pridodaje dodatni pritisak na obje ekipe. Sudac nije sjajan za ovaj susret, ali vjerujem da će i on biti pod velikim pritiskom, stoga očekujem da će probiti svoju granicu, kao što je to uradio i ranije ove sezone. Vidimo ispod da mu crveni karton također nije nepoznanica. Sretno!

Screenshot_13.jpg

Igrači koji nedostaju za Celtic zbog koronavirusa su Abd Elhamed, Bitton i Christie, dok je Edouard pod znakom sumnje. Utakmicu će također propustiti Forrest i Johnston. Za Rangers neće nastupiti Katić, Aribo i Roofe.

bet365 kvote 

Everton - Liverpool 2 1,80

• Strašan nas derbi ceka ovu subotu, i to u ranom terminu sa pocetkom u 13:30, Everton je fenomenalno poceo sezonu tu se nema sta reci, 4 utakmice 4 pobjede sa 12:5 gol razlikom. U ovom susretu za Everton su upitni L.Digne i stoper Mina, bitni igraci za Everton. Za goste nece nastupiti Alisson i Keita i upitan je Mane jer se tek vratio iz samoizolacije, ali i bez Manea imaju odlicnu zamjenu a to je Portugalac Diogo Jota koji je u odlicnoj formi. Liverpool je proslu utakmicu sramotno izgubio 7:2 ali takve utakmice se ovakvim momcadima dese jedanput u 10 godina, Liverpool ima odlicnu napadacku kvalitetu i ovdje Evertona ceka tezak posao iako dosta ljudi uzdiže sam Everton i ovdje ih vide kao favorita. Sta se tice medusobne statistike Liverpool je bez poraza 20 utakmica zaredom !!! Uz svo postovanje Evertonu i njihovom treneru na fantasticnom pocetku sezone mislim da Liverpoolov trojac Jota-Firmino-Salah ce pokazati tko je glavni u gradu Liverpoolu, nadam se da nekim cudom Adrian nesto nece zajebati ili u slucaju da Everton ovdje fenomenalno odigra i izvuce barem X ali polazem sve nade u igrace Kloppa i njihovu pobjedu ! 

Mančester Siti - Arsenal

Posle startne pobede na gostovanju Vulverhemptonu od 3:1, Siti je uspeo da osvoji samo bod iz naredna dva kola. Lester Siti ih je isprašio na ovom istom stadionu sa 5:2, dok su šansu da osvoje nova tri boda propustili na Eland Roudu, pošto je Lids odoleo u meču koji je završen 1:1. Četa Pepa Gvardiole ima dosta problema u odbrani, a trener se suočava sa mnogobrojnim kritikama. Utakmica sa Arsenalom dolazi u nezgodno vreme, posle reprezentativne pauze. Domaći tim će biti lišen pomoći Kevina de Brujnea zbog povrede, a iz istog razloga su pod upitnikom Serhio Aguero i Gabrijel Žezus. Mančester Siti već zaostaje pet bodova za Liverpulom, i moraće pod hitno da unapredi igru kako već na početku kampanje ne bi napravio veliki zaostatak.

Sa druge strane, navijači Arsenala mogu biti veoma zadovoljni startom njihove ekipe. Tobdžije su podigle pehar Komjuniti Šilda, a iako to nije značajan trofej, pokazao je da mogu mnogo bolje ove sezone. Jedini poraz u dosadašnja četiri kola doživeli su na Enfildu, gde je Liverpul slavio sa 3:1. Aleksandre Lakazet i ekipa igraju dobro pred protivničkim golom, i uspeli su da savladaju svakog rivala do sada. Odbrana nije toliko sigurna, primetne su greške koje se ponavljaju već neko vreme, ali ipak defanziva izgleda malo bolje u odnosu na prethodnu sezonu. Arsenal želi da se bori za prva četiri mesta, a kako bi uspeli u tome, moraju pružati dobre partije i na ovako teškim gostovanjima.

Šta mi igramo na golove?

Nijedan trener ne može biti zadovoljan defanzivnim izdanjima svojih ekipa, posebno ne Pep Gvardiola. Arsenal je sposoban da zatrese mrežu Građana, te je naš prvi izbor igra da oba tima daju gol.

Međusobni susreti ove dve ekipe su uglavnom bili efikasni, i publika je imala prilike da uživa u golovima. Verujemo da ćemo sličnu priču videti i ovoga puta, a ne očekujemo manje od tri gola ukupno.

GG @1.47

UG 3+ @ 1.55

Izvor: https://www.3plus.rs/mancester-siti-arsenal-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/

On 15. 10. 2020. at 12:36, Jackson said:

Svi igraci su izasli iz karantene i vec su trenirali svi zajedno, moze doci 1 ali info je pogresan

Molde FK- Bodo/Glimt     2     2,70 (SuperSport)

Mislim da je Bode puno kvalitetnija momčad od Moldea ove sezone i da im nitko u ovom trenutku ne može parirat u prvenstvu... Ne kažem to samo radi stanja na tablici već sam pogledao doslovno svaku njihovu utakmicu od početka sezone jer se već na kraju prošloga prvenstva dalo zamijetiti kakvu strašnu ekipu radi trener s planom Knutsen... Ekipa koju posjeduje je vrlo mlada, puna snage i rade jako visok pritisak na terenu, a o tehničkim sposobnostima igrača ne treba puno pričati s obzirom da su zabili 69 golova u 20 kola... Njihov po meni glavni igrač Zinckernagel je definitivno prejak igrač za ovu ligu i radi na terenu što ga volja, s druge strane igra Hauge koji je nevjerojatno prodoran i mislim da se takodjer neće još dugo zadržat u Bodeu, mladi napadač Boniface koji stilom igre jako podsjeća na Lukakua i za njega vrijedi ista stvar, kapetan Saltnes koji je nevjerojatno učinkovit s obzirom da je vezni igrač i mladi zadnji vezni Berg koji pokreće svaki napad Bodea i koji je sigurno vrlo interesantan mnogim ekipama u Europi ! Ima tu još mnogo igrača, ali pišem analizu, a ne knjigu !

Domaćin Molde igra toplo hladno, jako se muče ove sezone, i ne ostavljaju dojam branitelja naslova na terenu... Gube bodove protiv momčadi koje je Bode gazio i cijelu sezonu ne mogu uhvatiti pravi ritam ! Obranu naslova mogu zaboraviti, a u igri za drugu poziciju su samo zato što je Rosenborg katastrofalno započeo sezonu... Svakako upada u oči velika borba za Europu i 5 momčadi u 4 boda i važnost utakmice za Molde, te samo 2 poraza na domaćem terenu ove sezone, ali ta 2 poraza su došla u 3 zadnja dvoboja... Molde ne igra dobro i nemaju konstantu, a uzevši u obzir da ih preko tjedna čeka utakmica kod Dundalka i prioritet pobjede protiv ipak slabijeg protivnika, te činjenica da je Bode lišen Europe ispadanjem kod Milana mislim da svaka logika govori da Molde ovdje jednostavno ne može biti, pa čak ni u blagoj ulozi favorita, čak štoviše...

prije 31 minute, Silviyo1302 said:

Molde FK- Bodo/Glimt     2     2,70 (SuperSport)

Mislim da je Bode puno kvalitetnija momčad od Moldea ove sezone i da im nitko u ovom trenutku ne može parirat u prvenstvu... Ne kažem to samo radi stanja na tablici već sam pogledao doslovno svaku njihovu utakmicu od početka sezone jer se već na kraju prošloga prvenstva dalo zamijetiti kakvu strašnu ekipu radi trener s planom Knutsen... Ekipa koju posjeduje je vrlo mlada, puna snage i rade jako visok pritisak na terenu, a o tehničkim sposobnostima igrača ne treba puno pričati s obzirom da su zabili 69 golova u 20 kola... Njihov po meni glavni igrač Zinckernagel je definitivno prejak igrač za ovu ligu i radi na terenu što ga volja, s druge strane igra Hauge koji je nevjerojatno prodoran i mislim da se takodjer neće još dugo zadržat u Bodeu, mladi napadač Boniface koji stilom igre jako podsjeća na Lukakua i za njega vrijedi ista stvar, kapetan Saltnes koji je nevjerojatno učinkovit s obzirom da je vezni igrač i mladi zadnji vezni Berg koji pokreće svaki napad Bodea i koji je sigurno vrlo interesantan mnogim ekipama u Europi ! Ima tu još mnogo igrača, ali pišem analizu, a ne knjigu !

Domaćin Molde igra toplo hladno, jako se muče ove sezone, i ne ostavljaju dojam branitelja naslova na terenu... Gube bodove protiv momčadi koje je Bode gazio i cijelu sezonu ne mogu uhvatiti pravi ritam ! Obranu naslova mogu zaboraviti, a u igri za drugu poziciju su samo zato što je Rosenborg katastrofalno započeo sezonu... Svakako upada u oči velika borba za Europu i 5 momčadi u 4 boda i važnost utakmice za Molde, te samo 2 poraza na domaćem terenu ove sezone, ali ta 2 poraza su došla u 3 zadnja dvoboja... Molde ne igra dobro i nemaju konstantu, a uzevši u obzir da ih preko tjedna čeka utakmica kod Dundalka i prioritet pobjede protiv ipak slabijeg protivnika, te činjenica da je Bode lišen Europe ispadanjem kod Milana mislim da svaka logika govori da Molde ovdje jednostavno ne može biti, pa čak ni u blagoj ulozi favorita, čak štoviše...

Jel nije Hauge presao u Milan

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use