Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 10.10.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Subota1.jpg

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.10. u 16:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

League C - Group 1
10 October 2020, 15:00 CET - City of Luxembourg (Stade Josy Barthel)
Luxembourg - Cyprus
Referee: Donald Robertson (SCO)

League C - Group 1
10 October 2020, 15:00 CET - Podgorica (Gradski Stadion)
Montenegro - Azerbaijan
Referee: Ricardo de Burgos Bengoechea (ESP)

League D - Group 1
10 October 2020, 18:00 CET - Tórshavn (Tórsvøllur)
Faroe Islands - Latvia
Referee: Ivaylo Stoyanov (BUL)

League D - Group 2
10 October 2020, 18:00 CET - Vaduz (Rheinpark Stadion)
Liechtenstein - Gibraltar
Referee: Kirill Levnikov (RUS)

League D - Group 1
10 October 2020, 20:45 CET - Andorra La Vella (Estadi Nacional)
Andorra - Malta
Referee: Alain Durieux (LUX)

League A - Group 4
10 October 2020, 20:45 CET - Kyiv (NSK Olimpiyskiy)
Ukraine - Germany
Referee: Orel Grinfeld (ISR)

League A - Group 4
10 October 2020, 20:45 CET - Madrid (Estadio Alfredo di Stéfano)
Spain - Switzerland
Referee: Ali Palabıyık (TUR)

Španjolska - Švicarska 1 + više od 1 gola (1.66) bet365

Španjolska će nastojati da ostvari drugu pobjedu zaredom u UEFA-inoj ligi nacija kada u subotu navečer u skupini A4 ugosti Švicarsku na Alfredo di Stefano stadionu u Madridu. Momčad Luisa Enriquea se trenutno nalazi na vrhu tabele sa četiri boda, dok Švicarci zauzimaju posljednje mjesto sa jednim bodom osvojenim u dosadašnje dvije utakmice.

Španjolska je započela UEFA-inu Ligu nacija remijem (1-1) protiv Njemačke početkom rujna prije nego što je tri dana kasnije zabilježila pobjedu nad Ukrajinom (4-0), što ih je ostavilo na vrhu tabele. Ekipa Luisa Enriquea je u međuvremenu igrala prijateljsku utakmicu u srijedu navečer protiv Portugala (0-0), što je bila njihova dragocjena priprema pred sljedeća dva dvoboja.

Pošteno je reći da je Španjolska imala problema posljednjih godina, ali uprkos tome su lagano prošli kroz kvalifikacije za Europsko prvenstvo, pobijedivši devet od deset odigranih utakmica. La Roja je također bez poraza u svim natjecanjima otkako je izgubila od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, niz koji se proteže na 14 utakmica. Svjetski prvaci bit će odlučni u namjeri da ostvare nova tri boda uoči svoje četvrte utakmice protiv Ukrajine u gostima 13. listopada.

Španolski selektor Enrique će definitivno napraviti izmjene u sastavu koji je igrao protiv Portugala u srijedu, sa Davidom de Geom, Pauom Torresom, Jesusom Navasom i Ansuom Fatijem koji bi se trebali vratiti.

Španjolska: De Gea; Navas, Ramos, Torres, Gaya; Merino, Busquets, Rodri; Fati, Moreno, Olmo

Švicarska je svoju Ligu nacija započela sa porazom protiv Ukrajine (2-1) 3. rujna prije nego što su tri dana kasnije odigrali remi (1-1) sa Njemačkom. Momčad Vladimira Petkovića se nalazi na dnu skupine A4 sa jednim bodom, ali nema sumnje da će ih ohrabriti njihov nastup protiv Njemačke u posljednjem susretu.

Švicarska će u ovu utakmicu ući nakon poraza od Hrvatske (2-1) u prijateljskoj utakmici u srijedu, a sada se suočavaju sa Španjolskom i Njemačkom u gostima. Nati je impresionirao u prošloj Ligi nacija nakon što su osvojili skupinu u kojoj je bila Belgija, prije nego što su u polufinalu natjecanja izgubili od Portugala, koji je na kraju osvojio Ligu nacija. Petkovićevu ekipu je zatim Engleska pobijedila na jedanaesterce za treće mjesto nakon remija bez golova.

U momčadi Švicarske neće biti Renata Steffena i Breel Embola, što znači da će biti izmjena u momčadi koja je igrala protiv Njemačke.

Švicarska: Sommer; Widmer, Elvedi, Comert, Rodriguez, Benito; Zuber, Sow, Xhaka, Freuler; Seferovic

Švicarska je zasigurno sposobna učiniti ovu noć vrlo teškom za Španjolsku u kojoj se još uvijek osjeti ta smjena generacija. Očekujem vrlo tešku utakmicu, ali vjerujem da će domaćini imati dovoljno kvalitete da uzmu sva tri boda u španjolskoj prijestolnici po koeficijentu 1.36 u bet365 kladionici. Pored toga vjerujem da na ovoj utakmici može pasti više od jednog gola.

Screenshot_25.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 8.10. u 17:14 CET) 

Nakon današnjeg iznenadujuceg pada idemo jako za vikend. Dosadašnja statistika triplova je 2/4 te je ostvaren minimalan, ali bas minimalan profit. Za grupu C odabirem double na pobjedu FNC. Jedna zanimljiva činjenica je ta da FNC nije izgubio week 2(14W0L) na Worldsu od 2015.

Moj odabir je:

FNC-TSM 1    @1.5

FNC-LGD  1   @1.9

Sveukupna kvota @2.85

Ukratko u prvom matchu. Prvi game izmedu njih je bio vrlo blizu, ali je ipak prešao na stranu FNC-a, no kako stvari napreduju i grupna faza ide dalje očekujem samo bolju igru FNC-a i siguran sam da prolaze grupnu fazu. Za TSM jedini konstantni igrači su Bjergsen i Doublelift, no znajuci kako Rekkles igra ,sumnjam da ce zadržati konstantu. Već navedena meta vrti se oko junglera, a FNC ima jednog od najboljih. Statistiku igrača navesti cu u nastavku.

FNC-TSM

Drugi game igraju protiv LGD-a. U prvom tjednu su od njih izgubili, djelomično zbog odlicnog zatvaranja nemessisa, ali i zbog greedy picka Selfmadea( ignite umjesto flasha) te su zbog toga mogli teže contestati objective i bili su ranjiviji na invade. Sljedeci match pretopstavljam da ce se FNC bolje pripremiti za pick jer "stari" igraci moraju ici na sve ili nista, preveliki je to turnir u pitanju.

FNC-LGD

FNC timska statistika:

Gold Per Minute:1818

Gold Differential per Minute:+106

Gold Differential at 15 min:+1483

CS Per Minute:35.9

CS Differential at 15 min:+30.3

Takoder moram navesti da svaki game na worldsu koji su odigrali, uzeli su first blood te to opisuje njihovu agresiju pa tko zeli moze i odigrati i first blood iako je to po meni riskantnije

First Blood: 100 %

Kills Per Game:11

Deaths Per Game:8.7

Kill / Death Ratio:1.5

Average Assists / Kill:2.2

Da ne duljim ovaj post previše, izdvojit cu samo "bitne" laneove

Jungle: Selfmade

CS Differential at 15 min:+9

Gold Differential at 15 min:+452

XP Differential at 15 min:+751

ADC: Rekkles

CS Differential at 15 min:+14

Gold Differential at 15 min:+799

XP Differential at 15 min:-6

TOP: Bwipo

CS Differential at 15 min:+9.7

Gold Differential at 15 min:+415

XP Differential at 15 min:+364

Trenutno Nemessis je na midu malo utišan i stavljen u drugi plan, ali ocekujem da bolja igra tek slijedi. Hyli na supportu je klasa od igrača, zna kad treba odigrati i tad ce odigrati perfektno kao što je vec i dokazao. Svatko tko prati LOL zna koliko je pobjeda bitna Rekklesu te očekujem hype FNC-a i zatvaranje grupe u pobjednickom stilu.Sretno.

Kolumbija - Venezuela - 1

Kolumbija je tu prilican favorit i bilo bi veliko iznenađenje da Venezuela tu ista napravi.

La lakers - Miami  - 2 (3.70)

Lakersi vode 3-1 i ocekuju da ce danas slaviti titulu, ja mislim da ce slaviti ali ne danas.

Miami je izgubio ovu seriju odmah cim se ozljedio Dragic oni za njega nemaju zamjena a covjek cijelu playof seriju igra fantasticno po meni najvazni igrac playof serije za Miami vazni po meni cak i od Butlera. Za sad se jos nezna oce li igrati nocas ali igro on ili ne smatram da Miami danas dobiva, za pocetak lakersi ce biti pod pritiskom da znam da je ovo vecini smjesno da kazem da netko ko vodi 3-1 ce biti pod pritiskom ali oni od bitnih igraca osim Lebrona nemaju igraca koji zna kako osvajati titule tu je danny green od kojeg ocekujem losu predstavu Davis za njega je ovo nesto novo i ne mislim da ce bajno reagirati veceras, Lebron i sam bog zna da on cesto u finalima nije pokazivao ono cime ga se smatra. Lakersi na ovoj lakoci dolaska do finala mogu ponajprije zahvaliti Doc Riversu koji je svojim smjesnim odlukama izbacio Kliperse protiv Denvera a prilicno sam uvjeren da bi Klipersi izbacili lakerse al ok.

Uglavnom zelim reci da Lakersi nisu ni prilicno snazni ni mocni kako izgleda kad neko pogleda rezultate i tu Miami moze traziti sansu bar nocas kad ce lakersi biti pod najvecim pritiskom dosada.

prije 11 sati, Indijanac said:

Kolumbija - Venezuela - 1

Kolumbija je tu prilican favorit i bilo bi veliko iznenađenje da Venezuela tu ista napravi.

La lakers - Miami  - 2 (3.70)

Lakersi vode 3-1 i ocekuju da ce danas slaviti titulu, ja mislim da ce slaviti ali ne danas.

Miami je izgubio ovu seriju odmah cim se ozljedio Dragic oni za njega nemaju zamjena a covjek cijelu playof seriju igra fantasticno po meni najvazni igrac playof serije za Miami vazni po meni cak i od Butlera. Za sad se jos nezna oce li igrati nocas ali igro on ili ne smatram da Miami danas dobiva, za pocetak lakersi ce biti pod pritiskom da znam da je ovo vecini smjesno da kazem da netko ko vodi 3-1 ce biti pod pritiskom ali oni od bitnih igraca osim Lebrona nemaju igraca koji zna kako osvajati titule tu je danny green od kojeg ocekujem losu predstavu Davis za njega je ovo nesto novo i ne mislim da ce bajno reagirati veceras, Lebron i sam bog zna da on cesto u finalima nije pokazivao ono cime ga se smatra. Lakersi na ovoj lakoci dolaska do finala mogu ponajprije zahvaliti Doc Riversu koji je svojim smjesnim odlukama izbacio Kliperse protiv Denvera a prilicno sam uvjeren da bi Klipersi izbacili lakerse al ok.

Uglavnom zelim reci da Lakersi nisu ni prilicno snazni ni mocni kako izgleda kad neko pogleda rezultate i tu Miami moze traziti sansu bar nocas kad ce lakersi biti pod najvecim pritiskom dosada.

Prosao listic :) 

Partizan - Budućnost | Partizan over 81.5 (1.83) bet365

Ovo je definitivno derbi Aba lige. Partizan u posljednje vrijeme bilježi loše rezultate. Oni imaju poraz protiv Mornara, dok im se Juventud izvukao za dlaku, dok su također doživjeli debakl protiv Borca. Sve su to igrači Partizana zaboravili nakon što su pobijedili Venciju sa 22 koša razlike. Ovaj meč je za Partizan od velike važnosti i mislim da su također kvalitetnija ekipa u ovom duelu.

Na drugoj strani imamo Budućnost koja je baš lijepo vođena od strane Miljovića. On igra sa brzim tempom i zonskom obranom i tu vidim najviše poena ako naravno šuteri budu spremni. Budućnost je u sedam od posljednjih osam mečeva primila preko 80 koševa, dok jejedini under bio protiv Splita. Prethodni meč je Partizan ubacio 87 koševa, što bi mogao biti slučaj i večeras. Sretno!

Screenshot_26.jpg

DIREKTAN LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 10.10. u 11:31 CET) 

Brno - Zabiny | Manje od 147.5 (1.83) bet365

Još jedan derbi u košarci, ali u češkoj ženskoj ligi, gdje je po mom mišljenju granica prenapuhana. Gosti u ovaj susret dolaze sa pola tima, dok i kod domaćina ima izostanaka koji nisu uobičajeni. Mislim da u ovom susretu 5. manje efikasnih minuta može dovesti do prolaza UNDERA. U posljednjih 19 međusobnih utakmica između ova dva tima samo jednom je prebačena ova granica, tako da ovdje ni u ludilu ne vidim preko 140 poena. Sretno!

Screenshot_27.jpg

(Koeficijenti 10.10. u 11:40 CET) 

Ukrajina - Njemačka 2/2 (1.72) bet365

Igra se treći meč u skupini A koji je vrlo važan za Nijemce, jer se nalaze na trećoj poziciji sa samo dva boda osvojena do sada. Oni su ostvarili samo dva remija u prva dva kola. Ovo je MUST WIN za njih, pogotovo jer je Ukrajina dosta slabija nakon što im nedostaju neki važni igrači.

Nijemci su igrali zanimljivu prijateljsku utakmicu protiv Turske prije tri dana, koja je završila sa 3-3. Trener njemačke Low je odmorio neke igrače i pustio je ostale da se dokažu, gdje je Neuhaus postigao svoj prvi gol u debiju za reprezentaciju. Ovdje očekujem da vidim Gnabryja, Wernera, Draxlera, Neuera i Kimmicha u prvoj postavi, tako da će oni imati mnogo jaču napadačku liniju u odnosu na onu koja je igrala protiv Turske. Nijemci još uvijek nemaju pobjede u ovoj skupini, tako da mislim da je vrijeme da to i ostvare i to ubjedljivo.

Nijemcima nedostaju ter Stegen, Serdar, Sane, Gundogan, Hector, Kehrer i Reus, dok je Kroos pod znakom sumnje.

Na drugoj strani, Ukrajinci ne izgledaju kao tim koji su bili ranije. Dosta su uznapredovali, ali u posljednja dva susreta su primili čak 11 golova, dok su postigli samo jedan. Međutim, u ovoj skupini su uspjeli pobijediti Švicarsku, izgubili od Španjolske i sada imaju tri boda. Shevchenko je napravio dosta sa ovom ekipom i zaista su igrali dobro pod njegovim vodstvom, ali sada su u nekoj vrsti krize koja ne može biti riješena u par dana. Kvalitet koji su pokazali protiv Španjolske i Francuske bio je zaista katastrofalan i mislim da sa takvim nastupom ne mogu pored Njemačke. Ukrajina je također izgubila dosta igrača, a ovdje će im nedostajati Kravets, Marlos, Moraes, Pyatov, Matviyenko, Konoplyanka, Zinchenko i Stepanenko. Sretno!

Screenshot_28.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 10.10. u 13:15 CET) 

prije 18 sati, SleepyBear said:

Nakon današnjeg iznenadujuceg pada idemo jako za vikend. Dosadašnja statistika triplova je 2/4 te je ostvaren minimalan, ali bas minimalan profit. Za grupu C odabirem double na pobjedu FNC. Jedna zanimljiva činjenica je ta da FNC nije izgubio week 2(14W0L) na Worldsu od 2015.

Moj odabir je:

FNC-TSM 1    @1.5

FNC-LGD  1   @1.9

Sveukupna kvota @2.85

Ukratko u prvom matchu. Prvi game izmedu njih je bio vrlo blizu, ali je ipak prešao na stranu FNC-a, no kako stvari napreduju i grupna faza ide dalje očekujem samo bolju igru FNC-a i siguran sam da prolaze grupnu fazu. Za TSM jedini konstantni igrači su Bjergsen i Doublelift, no znajuci kako Rekkles igra ,sumnjam da ce zadržati konstantu. Već navedena meta vrti se oko junglera, a FNC ima jednog od najboljih. Statistiku igrača navesti cu u nastavku.

FNC-TSM

Drugi game igraju protiv LGD-a. U prvom tjednu su od njih izgubili, djelomično zbog odlicnog zatvaranja nemessisa, ali i zbog greedy picka Selfmadea( ignite umjesto flasha) te su zbog toga mogli teže contestati objective i bili su ranjiviji na invade. Sljedeci match pretopstavljam da ce se FNC bolje pripremiti za pick jer "stari" igraci moraju ici na sve ili nista, preveliki je to turnir u pitanju.

FNC-LGD

FNC timska statistika:

Gold Per Minute:1818

Gold Differential per Minute:+106

Gold Differential at 15 min:+1483

CS Per Minute:35.9

CS Differential at 15 min:+30.3

Takoder moram navesti da svaki game na worldsu koji su odigrali, uzeli su first blood te to opisuje njihovu agresiju pa tko zeli moze i odigrati i first blood iako je to po meni riskantnije

First Blood: 100 %

Kills Per Game:11

Deaths Per Game:8.7

Kill / Death Ratio:1.5

Average Assists / Kill:2.2

Da ne duljim ovaj post previše, izdvojit cu samo "bitne" laneove

Jungle: Selfmade

CS Differential at 15 min:+9

Gold Differential at 15 min:+452

XP Differential at 15 min:+751

ADC: Rekkles

CS Differential at 15 min:+14

Gold Differential at 15 min:+799

XP Differential at 15 min:-6

TOP: Bwipo

CS Differential at 15 min:+9.7

Gold Differential at 15 min:+415

XP Differential at 15 min:+364

Trenutno Nemessis je na midu malo utišan i stavljen u drugi plan, ali ocekujem da bolja igra tek slijedi. Hyli na supportu je klasa od igrača, zna kad treba odigrati i tad ce odigrati perfektno kao što je vec i dokazao. Svatko tko prati LOL zna koliko je pobjeda bitna Rekklesu te očekujem hype FNC-a i zatvaranje grupe u pobjednickom stilu.Sretno.

WIN WIN WIN. FNC sve razbio i prolaze grupu. Prošle su i first blood varijante.

Po mom misljenju mogu dobiti i GenG sada da pokazu  dominaciju, ali i da sigurno budu prvi kako bi izbjegli timove poput DWG i TES-a. Moj pick, bez analize( cisto po osjecaju) je GenG-FNC 2   @2.3 pa ako netko zeli ispratiti,slobodno. Sretno.

Gipuzkoa - Zaragoza | Zaragoza više od 83.5 (1.80) bet365

Zaragoza igra dosta brzu košarku i oni ne mare mnogo za svoju obranu. Sedam od posljednjih osam utakmica u domaćem prvenstvu su prelazili ovu granicu, dok su jednom samo stali točno na 83. Gipuzkoa je momčad koja je drugoj Španjolskoj ligi primala manji broj poena, međutim, sada su okolnosti poptuno drugačije. Mislim da će njihovo neiskustvo biti ključno. Teško da će zaustaviti napad Zaragoze. Sretno!

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 10.10. u 14:21 CET) 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use