Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.10.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Engleska League 1

Screenshot_15.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.10. u 16:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Sutra na rasporedu je Grupa B, Lol Worlds( E-sports ) pa evo mog triple odabira

PSG - DamWon   2     @1.1

JDG- PSG             1     @1.12

PSG-Rogue          2     @1.45

Trenutna tablica :

DamWon 3W0L

JDG          2W1L

ROGUE    1W2L

PSG          0W3L

Isto kao i jučer, opet očekuje totalni potop pacifičke regije. PSG je uvjerljivo izgubio svaki game te očekujem da i nastave takav niz. DamWon je ozbiljna ekipa, jedni od kandidata za osvajanje(1. mjesto koreje), JDG, kineska ekipa, mogu biti težak izazov za svaki tim. Takoder ocekujem ozbiljnu igru Roguea iako im vjerojatno ta pobjeda neće značajno utjecati jer vrlo vjerojatno nece proci grupnu fazu osim ako naprave "miracle run"

Ukratko o igračima PSG

TOP LANE: Hanabi

CS Differential at 15 min:+8

Gold Differential at 15 min:-686

XP Differential at 15 min:-208

Jungle: River

CS Differential at 15 min:-23

Gold Differential at 15 min:-1030

XP Differential at 15 min:-1416

MID LANE: TANK

CS Differential at 15 min:-9.7

Gold Differential at 15 min:-874

XP Differential at 15 min:-427

ADC: Unified

CS Differential at 15 min:-16

Gold Differential at 15 min:-992

XP Differential at 15 min:-308

SUPPORT: Kaiwing

CS Differential at 15 min:-1.3

Gold Differential at 15 min:-513

XP Differential at 15 min:-183

Sve u svemu, vidljivo je da je svaki lane gubitan, individualno se igraci ne isticu te po mom misljenju nemaju nikakve sanse. Moje pickove opravdavam time da je najbitniji jungler u ovoj meti, a vidljivo je da River gubi previše igrajuci oko svoji lanera koji takoder gube. Prednost dajem ostalim ekipama pretežno zbog junglera, ali i zbog bolje individualne igre midlanera. Ukratko, svaki igrač iz ove grupe je individualno bolji od PSG-a te ocekujem da ce svi igraci ozbiljno shvatiti ove matcheve.

Dosadasnji matchevi PSG:

DWG-PSG

JDG-PSG

Rouge-PSG

U svakom gameu PSG biva pobjeden  uz ogromnu razliku te nema razloga da se tako i ne nastavi.

Ovaj triple daje kvotu od 1.78. Sretno

Armani Milano vs Asvel Euroleague 1

Cudno je takmicenje Euroleague. Meni licno, uz englesku Premier Ligu u fudbalu, najdraze takmicenje, dok sa kladionicarske strane, prosto je neverovatno koliko sam proslu sezonu lose igrao Euroleague. Ono sto sam primetio prosle, a takodje i na pocetku ove sezone, su relativno visoke kvote na konacan ishod. To je posledica nekoliko faktora. Takmicenje je kvalitetno, tesko i izjednaceno. Gotovo sve ekipe su dobro popunjene, igra se veliki broj utakmica, veoma cesto cak i dve sedmicno, plus utakmice za one ekipe koje igraju i nacionalna ili regionalna takmicenja. Posto su ekipe relativno izjednacene, a i takmicenje je dugo, a igra se, na zalost, i play-off, logicno je da su iznenadjenja cesta, a svaki neplanirani poraz moze da se nadoknadi u dugom takmicenju. Ako na to dodate i ovaj qurac od virusa, gde se igra bez publike, ili mogucnost da vam sutra tri kljucna igraca budu pozitivna, i tako ne budu u rosteru, a vi ste jos pre tri dana uplatili tiket, jasno je da je ovogodisnja Euroleague idealan primer kako brzo i lako mozete da postanete prosjak ili beskucnik ukoliko se neoprezno kladite na ovo takmicenje.

Danas cu vam predstaviti ekipu Armani Milano, na koju cu se, barem, kada je u pitanju pocetak Euroleague, kladiti narocito kod kuce, i narocito kada su u pitanju “lakse” protivnicke ekipe.

Kada sam se ja nekada bavio sportom, a bio je u pitanju basket, bio sam deo jedne veoma talentovane generacije. Bili smo zajedno gotovo od prvih dana, prosli sve selekcije od Under 12, Under14, Under 16 i Under 18 i na kraju zavrsili svako na svoju stranu. Secam se odlicno nase izlazne godine iz selekcije Under 16. Jos u to vreme, trenirali smo kao mazge, svakoga dana, imali smo odlicne uslove za treninge a trener nam je bio ludak poput Zeljka Obradiovica ili Antonio Contea. Jos tada, uprava naseg kluba je procenila da ce od nas “biti nesto” pa su nas ukljucili u takmicenje sa “odraslima”. To je bila takozvana letnja liga, u to vreme najnizi nivo takmicenja, peti nivo, mnogo poznatija kao seoska ili “beton” liga. Iako smo mi u to vreme igrali kadetska i juniorska prvenstva, uprava je procenila da nam je potrebno nesto vise, sto se kaze da nam je potrebno da se “kalimo” “celicimo” napredujemo na neki drugaciji nacin. Kao sto svi znamo, na selu uglavnom zive seljaci, jer da zive gradjani, selo se ne bi zvalo selo vec grad. Te seoske, “beton” lige su se igrale tokom leta, svega nekoliko meseci, naravno na betoncini, betonskim terenima, na otovrenom, jer seljaci naravno nikada nisu ni videli parket, a kamoli dvoranu. Svako selo je obicno imalo skolu, ali ne i dvoranu, vec kosarkaski teren na otvorenom, i tu bi se te letnje lige igrale. Utakmice su se igrale subotom ili nedeljom, najcesce popodne, da bi celo selo moglo da dodje i navija za svoje seljake. Mi smo bili ozbiljna selekcija i najcesce bi na utakmicu dosli sat i po ranije “da se naviknemo na teren”. Recimo da se utakmica igrala u 17.00 jedne subote. Mi bi u selo uleteli vec oko 15.30. Naravno na kosarkaskom terenu tada ne bi bilo nikoga. Secam se neke babuskere koja bi setala krdo kokosaka u to vreme preko kosarkaskog terena. Na kosevima nije bilo ni mrezica klupi za rezervne igrace, jednostavno nista sto bi govorilo da se danas igra utakmica. Skola, naravno zakljucana, tetkice koje rade u skoli, verovatno umrle, nigde zive duse. Posto je skola bila zakljucana, mi bi smo se presvukli u nekoj njivi, medju kukuruzima i vec oko 16.00 istrcali na teren. Nasa selekcija je bila odlicna, svi skolovani, obuceni kosarkasi, niko ispod 2,00 cm, glavni play nam je imao 2,02 cm. Pola sata nam je trebalo samo da se “upakujemo”, dresovi prvoligaski, znojnice, trake za kosu, niko nije imao patike jeftinije os 1000 eura. Osim sto smo svi bili skolovani igraci, mi smo imai jos jednu prednost u odnosu na seljake, nase buduce protivnike. Nama u glavi, u mislima su bile samo dve stvari, kosarka i starije zene. Mi uopste nismo imali svoje probleme, licne, porodicne, skolske … bilo kakve, U glavi samo kosarka i mokri snovi sa starijim zenama. Vec u 16.00 bi poceli sa rastezanjem, razgibavanjem, dok bi trener prilazio svakome pojedinacno i ponavljao nauceno o preuzimanjima na strani pomoci ili udvajanjima u kombinovanoj zonskoj odbrani. Kao da igramo polufinale Euroleague protiv Fenerbahcea, a sutra nas ceka veliko finale sa Cska. Na protivnickoj strani terena i dalje nikoga, iako je vec 16.30. Nema protivnika, nema lopti, nema zapisnickog stola, nema mrezica, samo babuskera i kokoske. Nas trener, vec nervozan, proverava da li u selu postoji mozda neka druga skola, da nismo nesto pogresili. Baba ga gleda kao budalu, pita ga kakvu utakmicu, iako smo na kosarkaskom terenu. Srecom, negde oko 16.45 stizu i sudije, a u 16.55 lagano stizu i klupe, mrezice i cak dve lopte. Jedna za nas, goste, a jedna za domacine. U 16.57 pocinjemo sa zagrevanjem (vec drugo, ovoga puta sa loptom), dok na protivnickoj strani jos uvek nikoga. Negde oko 17.10 ipak, stizu prvi protivnicki igraci. Prvi je dosao neki 40-godisnjak na traktoru, sav izgoreo od sunca jer je ceo dan nesto orao, sejao valjda neki kukuruz. Posle njega stize i centar protivnicke ekipe. Ima 1,75 cm i upravo je sisao sa krova gde je vrsio neke popravke na kuci. Ubrzo stize i play, mrtav pijan, verovatno je sve do tada pio ispred neke zadruge, pa ga podsetili da danas ima utakmicu. Cetvrti igrac je ipak, moram to priznati, licio na kosarkasa, to je bio neki bivsi kosarkas koji je prilicno propao, ali je ipak davao znakove da poznaje igru. Posle te cetvorice niko ne stize, a vec je 17.20. Mi svi vec uveliko oznojani i spremni za bitku, a protivnika samo cetiri. Sudije proveravaju pravila igre, da li je moguce, po pravilima poceti mec sa samo cetiri igraca. Neki lokalni siledzija ubedjuje sudije da moze, a on ce vec u toku igre pozvati ili naci po selu i ostale igrace seoske selekcije. I konacno, utakmica je, nesto pre 17.30 mogla da pocne. Da li vas interesuje sta je dalje bilo?

Mi smo izgubili 37 razlike, a bilo je i preko 40 tokom utakmice, naravno za seljake. Kao da smo igrali protiv Mike Jamesa, Shane Larkina, Scottie Wilbekina, Antony Randolpha i Tornike Shengelie. Traktorista je ubacivao trojke kao da su teledirigovane, centar od 1,75 na kraju utakmice imao 30 skokova i bio Mvp utakmice. Sta da vam kazem. Publika trese celicnu konstrukciju dok izvodimo slobodna bacanja, protivnici svaki kontakt koriste da sevne lakat, po mogucstvu sto blize licu, najbolje u grkljan ili oko. Babama oko terena izlazi pena na usta, koriste svaku priliku da nas izbodu kisobranima kada protcimo ispred njih, iako je napolju 40 stepeni. Danas kada se setim tih utakmica, ubedjen sam da Fenerbahce, Cska i Barcelona sastave zajedno najbolju petorku iz svojih rostera ne bi pobedili one seljake, traktoriste, alkoholicare i ostale zidare. Naravno, u gostima. Kod kuce, u Istanbulu, Moskvi ili Barceloni je druga prica.

Eto, to vam je ekipa Armani Milano poslednjih desetak godina. Od kada postoji ovaj format Euroleague, oni su stalni ucesnici. Imaju A ili dozivotnu licencu, iako od kada ucestvuju u Euroleague, samo jednom ili dva puta nisu bili bolje plasirani od poslednja tri mesta. Zamislite ekipu koja ucestvuje u Euroleague vise od deset godina i nikada jos sezonu nije zavrsila van poslednja tri mesta. Ubedljivo najgore su izgledali kada ih je na klupi vodio Jasko Fijasko, Jasmin Repesa. Sa druge strane, a to je ono o cemu sam vam gore pisao, njih kada gledate pre nego sto utakmica pocne, mislite da igrate protiv Boston Celticsa. Dvorana jedna od najlepsih u Evropi, multifunkcionalna, predstavljanje igraca pred pocetak utakmice traje vise od 30 minuta, gase se svetla, muzika sa ozvucenja vrhunska... Iako je to najmanje vazno, Armani Milano vec decenijama ima ubedljivo najlepse dresove i trenerke u istoriji svih kolektivnih sportova. Armani Milano je jedna od najbogatijih klubova u Evropi, i opsti utisak koji oni daju jeste da je to jedna lepo upakovana sminka. Igraci Milana su tradicionalno “laka konjica” nesto slicno Arsenalu u glupom fudbalu, dakle brza, elegantna, lepa za oko, igra. Tradicionalno, teski centri kao da su u Milanu zabranjeni ili im se gade. Iako je Jasku Fijasku uspelo da ne bude cak ni prvak Italije, Armani je ipak dugo godina najbolji u Italiji, i tamo gotovo da nije imao konkurenciju, dugorocno gledano. Desavalo se da im Venezia ili Trento uzmu titulu, ali ipak su oni bili dugogodisnji prvaci, dok je u Evropi to bila druga prica. Sve do prosle godine, kada su se konacno setili da dovedu Ettore Messinu, drugog najboljeg evropskog trenera. Nije ni cudo da su se prosle sezone prvi put ukljucili u borbu za ulazak u play.off, cele sezone plesali po zici, bili izmedju sedmog i devetog mesta, ali je qurac od virusa prekinuo takmicenje. Mislim da mogu da pevaju zbog virusa, jer im se u prvenstvu titula nije smesila, jer je Virtus Bologna mnogo bolje izgledala i igrala.

Ove sezone su jos bolji, u odnosu na proslu sezonu. I to mnogo bolji. Iz Fenerbahcea su doveli Luigi Datomea, iz Cska odlicnog Kyle Hinesa, dok je iz Baskonie stigao Shavon Shields. Novi su i Malcolm Delaney (Barcelona) Kevin Punter (Crvena Zvezda) i Zach LeDay (Zalgiris). Ne zaboravite da iz prosle sezone imaju Sergia Rodrigueza, Jeff Brooksa, Michaela Rolla, Vladimira Micova.... Sve u svemu, odlicna ekipa, jedan od najboljih trenera u Evropi, mislim da ce u ovoj sezoni biti jos bolji, mada mi nikada nece biti jasno zasto im se, tradicionalno, teski centri toliko gade. U prvom kolu su tesko, veoma tesko, uz veliku dramu, i to tek nakon produzetaka, dobili u gostima Bayern. U tom mecu sam se kladio na over, vec nakon prve cetvrtite bio u provaliji, na putu da postanem beskucnik, da bi me spasili produzeci. Cak i uz produzetke, jedva sam se dovukao do overa, eto koliko sam lose odigrao prvo kolo Euroleague, znaci, kolege veliki OPREZ.

Teoretski receno, ovo bih u normalnim situacijama singlovao, mada je kvota takva kakva jeste. Posto ovaj qurac od virusa nije normalna situacija, ovaj par sam vezao sa “jedinicom” na derbiju Inter vs Milan, i uopste nisam stedeo na ovom doublu.

prije 44 minute, Goksim said:

Danas nešto slabija ponuda za moj ukus, ipak sam daleko veći ljubitelj klupskog od reprezentativnog nogometa. Vjerujem da će se nešto naći za vikend ;)

Podsjetnik postojećim članovima 22bet kladionica" rel="">22bet kladionice da petkom daju svim postojećim igračima 100% bonusa na uplatu do 800KN

Kako bi se bonus mogao podići s računa korisnika, potrebno je odigrati 3 zbirne oklade s iznosom bonusa unutar 24 sata nakon što ga dobijete. Svaka zbirna oklada mora sadržavati 3 događaja ili više. Najmanje 3 događaja unutar zbirne oklade mora imati koeficijent od najmanje 1.40.

2020-10-09-09-31-03-https-22-bet-net-hr-

Za one koji to još nisu postali trenutno je promocija u kojoj daju 100% bonusa novim igračima na prvu uplatu do 1.000KN

Ako je bonus prebačen na bonus račun za sportsko klađenje, bonus mora biti reinvestiran pet puta u zbirnim okladama. Svaka zbirna oklada mora sadržavati najmanje tri odabira. Najmanje tri odabira u svakoj zbirnoj okladi moraju imati koeficijent 1.40 ili više.

2020-10-09-09-31-12-https-22-bet-net-hr-

Dakle, postojeći igrači svakog petka mogu uplatiti 800KN i taj iznos će biti udvostručen. Novi igrači pak danas mogu sudjelovati u obje promocije, otvoriti račun i uplatiti 1.000KN te tako na računu imati 2.000KN a onda iskoristiti i drugu promociju, uplatiti 800KN te i taj iznos udvostručiti. Tako bi uplatu od 1.800KN koja bi bila lijepa banka ako si ju netko može priuštiti udvostručili na 3.600KN. Sljedećeg petka bi opet vrijedila promocija petkom.

Možda znate dali ova ponuda 22beta vrijedi i za nove igrače iz Slovenije? 

Brazil - Bolivija

Ne treba previše predstavljati Brazil, jer je opšte poznato da je to jedna od najboljih reprezentacija na svetu. Uvek su među favoritima, ne samo u kvalifikacijama, već i na završnim turnirima. Naravno, i ovoga puta očekujemo da Karioke bez većih problema obezbede svoje mesto među prve četiri ekipe i direktan plasman na završnu smotru. Nejmar i družina se nisu okupljali još od kraja 2019. i njihove pobede od 3:0 u prijateljskom meču sa Južnom Korejom, zbog pandemije izazvane koronavirusom. Međutim, igrači su već neko vreme u takmičarskoj formi, pošto redovno igraju za svoje klubove. Ipak, Brazilci se nisu proslavili u drugoj polovini prošle godine, jer su napravili post od pet utakmica bez pobede. Rival na početku ciklusa je po meri, taman za dobro zagrevanje i građenje samopouzdanja. Nekoliko igrača neće biti na raspolaganju selektoru zbog povreda, a među njima su Ričarlison, Gabrijel Žezus, Aleks Sandro, Eder Militao i Alison.

Sa druge strane, Bolivija je jedan od najskromnijih timova Južne Amerike, iako su nekoliko puta uspevali da se plasiraju na Svetsko prvenstvo. 2019. godinu su okončali pobedom nad Haitijem od 3:1, i prekinuli neprijatan niz od osam poraza zaredom. To im je bila i jedina pobeda u pošloj godini. Četa Sezara Fariasa ima velike probleme u kreiranju i realizaciji šansi pred protivničkim golom, a tokom pomenutog niza od osam poraza, postigli su samo tri gola. Većina igrača u nacionalni tim dolazi iz domaćih klubova, međutim, bolivijsko prvenstvo se nije nastavljalo posle prekida u martu. To je još jedna otežavajuća okolnost po goste, koji su van takmičarske forme već pola godine.

Šta mi igramo na golove?

Jasno je da bi sve sem pobede Brazila predstavljalo veliko iznenađenje. Očekujemo da karioke već u prvom delu reše sve dileme i obezbede se za miran nastavak meča. Stoga, u prvom poluvremenu bismo mogli videti barem dva gola.

Ne verujemo da su gosti sposobni da zatresu mrežu Brazila, pošto to nisu uspevali ni protiv mnogo slabijih timova. To nas dovodi do drugog predloga, a to je da oba tima neće dati gol.

2+ p.p. @1.80

ODG Ne @ 1.40

Izvor: https://www.3plus.rs/brazil-bolivija-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/

Srbija U21 - Poljska U21 2 (1.95) bet365

Mlada reprezentacija Srbije sigurno neće uspjeti da se kvalificira na Europsko prvenstvo, jer im drugoplasirani Poljaci bježe čak 8 bodova, dok prvoplasirani Rusi 9 (imaju utakmicu više). Zaista šteta za ovu generaciju nakon što su se tradicidionalno redovno plasirali na ova natjecanja. Izgleda da im nije odgovarala nova smjena generacija i smjena selektora. U osam odigranih utakmica Srbija ima isto toliko osvojenih bodova, duplo manje u odnosu na Poljake.

Screenshot_22.jpg

Izvor: bet365

Poljska i Rusija će se boriti za prvu poziciju u posljednja dva kola, a Poljaci bi sa pobjedom nad Srbijom ostvarili prednost od dva boda i odličnu šansu da izbjegnu doigravanja. U prvoj utakmici protiv Srbije, Poljaci su na domaćem terenu slavili sa minimalnih 1-0. Ovdje je motiv na strani gostiju, dok će Srbija vjerojatno rotirati i dati šansu nekim novim igračima da se pokažu. Svakako primamljiva kvota na pobjedu Poljske, što ću i odigrati. Sretno!

Screenshot_21.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 9.10. u 12:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Za danas ocekujem dva super polufinala na roland garrosu, uplatio sam slijedece:

Djokovic-Tsitsipas over 36.5 gemova tecaj 1.8 bet365

i

Nadal-Schwartzman over 32.5 gemova tecaj 1.8 bet365 i hendi na schwartzmana +7.5 tecaj 1.83 bet365

Oba dva meca ocekujem na barem 4 seta ili vise i mislim da mozeta bit iba meca neizvjestna do kraja. Nole i Rafa favorita i svako bi ih vrlo rad gledao u finalu, ali i oba suparnika danas igrata vrhunski tenis ove godine, posebno jos na pijesku. Tako da pripremite grickalice i pivu, ceka nas dugi teniski dan ?

Swiatek prelagano dosla u finale i sve drugo osim njene pobjede bi bilo veliko iznenadjenje za mene. Tecaj oko 1.5 na pobjedu u finalu sutra. 

Sretno!!! ???

Malta U21 - Danska U21 | Više od 4.5 (1.98) unibet

Danci su najjača momčad u skupini sa vrlo dobrom generacijom igrača. Trenutno imaju šest pobjeda i jedan remi sa gol razlikom 15-6. U prvoj utakmici protiv Malte ostvarili su pobjedu od 5-1, iako nisu igrali baš sjajno, dok je Malta uspjela postići vrlo čudan gol na odbitak. Ovaj put se to neće dogoditi. Danska je bolja momčad nego što je bila tada i Malta ima ogromnih problema. Njihova kapetan neće igrati, a i njihov vice-kapetan također je ozlijeđen. Pored svega toga neki igrači su pozvaniji za senirosku reprezentaciju, tako da je ovaj tim mnogo slabiji od onog koji je izgubio sa 5-1 u prošlom susretu. Očekujem snažnu predstavu gostiju i laganu pobjedu sa više golova razlike. S obzirom da se hendikep ne isplati igrati, po meni je najbolje igrati na golove. Očekujem više od 4.5 po koeficijentu 1.98 u unibet kladionici. Sretno!

Screenshot_24.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use