Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 7.10.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Škotski Liga kup

Screenshot_14.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.10. u 15:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

"Ne znam tko će doći, ni kako će doći. Ovo nije normalno i svi su umorni"

bf661875-3dcc-44ca-82e9-3d870809be4b.jpg

Foto: Pixsell

KAKO će u srijedu izgledati Hrvatska, koja igra prijateljsku utakmicu sa Švicarcima pa se vraća kući u Zagreb te nastavlja natjecanje u Ligi nacija protiv Švedske i Francuske? Nema Ante Rebića pa se u sastavu Hrvatske od prve minute očekuje Josip Brekalo. Na okupljanje ne dolazi Šime Vrsaljko, a prema najnovijim informacija Milan Badelj će ipak stići. Koronakriza drži situaciju napetom iz minute u minutu. 

Očekivani sastav:  Livaković, Jedvaj - Lovren - Vida - Barišić, Modrić - Brozović - Kovačić, Perišić - Kramarić - Brekalo

Zlatko Dalić ima mnogo upitnika, ali izbornik je u razgovoru za Index, prije puta za St. Gallen, kazao da se nije umorio i da ovo nije najteže razdoblje njegovog mandata. Nakon dva teška poraza i osam pogodaka svjestan je da Hrvatska ima problema i da oni kreću iz obrane, ali Dalić inzistira da je javnost prekritična prema igračima, kao i što je euforična kada se nanižu dvije pobjede. Izbornik je, odgovarajući na upite u pozicijama Andreja Kramarića i Mateja Pašalića, koji kao nedefinirani igrači stižu na okupljanje, ali ovaj put s vrha Serie A i Bundeslige, kao najbolji igrači u Europi, naglasio da mu svaki ponedjeljak na popis guraju novo ime, kao da napadačima nije posao da zabijaju golove.  

"U reprezentaciju se teško ulazi i teško ispada iz nje, ali s obzirom na okolnosti moramo pronaći rješenja. Pripremamo momčad za Europsko prvenstvo i znamo da moramo biti bolji", kazao je Dalić u zadnjoj poruci prije sastanka s igračima i treninga prije utakmice. 

Dalić nije odbijao pitanja o pojedincima, ovo okupljanje je za njega posebno jer na individualnom polju ima mnogo neriješenih situacija.

"Zadatak izbornika je da u sustavu u kojem igra Hrvatska nađem najbolja rješenja za sve igrače da ih najbolje iskoristimo. U Hoffenheimu i Hrvatskoj nije ista situacija, to je nešto sasvim drugačije, drugi stil igre. Kramarić je igrao nekoliko pozicija u reprezentaciji, a kada je bio u špici, odveo nas je i na Svjetsko prvenstvo. Tu nemam nekih pretjeranih dilema i nepoznanica", odgovara Dalić. 

Priznaje da je umoran od nepoznanica koje niču zbog koronakrize.

"Ne znamo tko će doći, u kakvom stanju ni kojim putem. Jako teška godina za sve nas, ali ne tražimo alibije, moramo uvijek dati maksimum." 

Izbornik jako želi pobijediti Francuze, smatra da bi to preokrenulo stvari. Ne radi se o tome, tvrdi Dalić, da je vrijeme da ih pobijedimo, već on zna da to možemo i da smo to trebali već napraviti u zadnjoj utakmici.

"Veselim se utakmici protiv Francuske i nadam se da možemo popraviti sve što je bilo loše u prvoj utakmici. Želimo protiv njih napraviti iskorak jer su težak protivnik, prvak svijeta i sve naše utakmice su sada takve da igramo protiv svjetskih i europskih prvaka"

Izvor: Index.hr

bet365 daje 2,25 na Švicarsku ili 1,66 da pobjeđuju barem jedno poluvrijeme

Shaqiri ima koronavirus. Bio je s igračima Švicarske uoči utakmice protiv Hrvatske

ŠVICARSKI nogometni savez (SFV) je u utorak objavio da je reprezentativac Xherdan Shaqiri, koji se jučer priključio reprezentaciji prvi put u gotovo godinu dana, pozitivan na koronavirus.

Igrač Liverpoola, koji je zadnji puta igrao za Švicarsku u Ligi nacija u lipnju prošle godine, stigao je u ponedjeljak u hotel gdje se okupila švicarska reprezentacija uoči prijateljskog susreta protiv Hrvatske u srijedu.

SFV je dodao da je Shaqiri stavljen u izolaciju. "Razjašnjavamo s lokalnim zdravstvenim tijelima kako djelovati u ovoj situaciji", objavio je SFV.

Dvojica Shaqirijevih suigrača iz Liverpoola, Sadio Mane i Thiago Alcantara, bili su pozitivni prošli tjedan. Shaqiri je prošlu sezonu odigrao svega sedam utakmica za Liverpool, a u samo dvije je bio u početnoj postavi, dok je ove sezone igrao samo u Carabao kupu.

Prije godinu dana je tražio odmor od reprezentacije kako bi se mogao koncentrirati na klupski nogomet i od tada nije dobio poziv od izbornika.

Nakon prijateljske utakmice protiv Hrvatske, koja se igra u srijedu u St Gallenu, Švicarska gostuje u Španjolskoj u Ligi nacija u subotu i onda u Njemačkoj tri dana kasnije. 

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2219607

Dok sam trazio novosti o ovoj tekmi kvota je pocela vec padat i sa 2.10 je na 2 kod bet 365 u ostalim kladionicama premier i wwin je vec na 1.70 na bursaspor..ako nadjete jos novosti pisite ja sam uplatio pa sta bude po kvoti 2.10

Cijeli tim košarkaškog kluba Cedevita Olimpija provešće deset dana u karantinu nakon što je jedan igrač tog kluba bio pozitivan na koronavirus, potvrdili su iz kluba.

Ljubljanski tim je, tokom utakmice prvog kola ABA lige protiv Krke u nedelju, dobio informaciju da je jedan košarkaš tog kluba pozitivan na koronavirus iako nije pokazivao nikakve simptome infekcije.

Nakon utakmice oba tima su otišla u jednodnevni karantin, da bi potom Nacionalni institut za javno zdravlje Slovenije naložio desetodnevni karantin za “zmajeve”.

Cijeli tim Cedevita Olimpije je, kako su naveli u saopštenju, u ponedeljak ponovo testiran. Rezultati su stigli danas i oni su potvrdili infekciju kod košarkaša koji je bio pozitivan u nedelju, dok su svi ostali bili negativni.

Košarkaši Cedevita Olimpije bi u narednih deset dana trebalo da odigraju tri utakmice – prvu protiv Bursaspora u drugom kolu Evrokupa, u subotu protiv Primorske u ABA ligi i na kraju protiv Gran Kanarije sljedećeg utorka.

“Nažalost, naš tim će provesti deset dana u karantinu. Uprkos svim epidemiološkim smjernicama koje klub slijedi od početka pandemije, bili smo svjesni da će nam Kovid-19 prije ili kasnije zakucati na vrata. Nažalost, to se dogodilo nakon samo dvije utakmice”, rekao je direktor kluba Davor Užbinec.

“Svjesni smo da pravila postoje da bi se poštovala i odgovorno ćemo poštovati odluku Nacionalnog instituta za javno zdravlje”, dodao je on.

Screenshot_20201007-094615_Samsung Internet.jpg

Njemačka - Turska 1 (1.40) bet365

Njemačka i Turska će odigrati prijateljsku utakmicu u kojoj je ekipa Joachima Lowa favorit za pobjedu. Četverostruki svjetski prvakk pretrpio je samo jedan poraz u posljednjih 14 utakmica i plasirali su se na Europsko prvenstvo 2021. godine. S druge strane, u Ligi nacija do sada nisu bili potpuno uvjerljivi i morali su se zadovoljiti bodom protiv  Španjolske i Švicarske. Obje utakmice su završile istim rezultat od 1-1. Samo u posljednjih 11 utakmica Nijemci su postigli 33 gola. Međutim protiv Španjolske i Švicarske su postigli manje od dva gola po prvi put od 2019. godine. Iako se Turska uvjerljivo kvalificirala na Europsko prvenstvo sa sedam pobjeda, dva remija i jednim porazom, ekipa Senol Gunesa je, barem u ovom trenutku, van forme. U Ligi nacija Turci su do sada bili jedno veliko razočaranje i nakon poraza od Mađarske (0-1) i remija protiv Srbije (0-0) morali su se zadovoljiti trećim mjestom u skupini B3, već pet bodova zaostatka za liderom Rusijom.

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 7.10. u 11:20 CET) 

prije 1 sat, Nexxx said:

Dok sam trazio novosti o ovoj tekmi kvota je pocela vec padat i sa 2.10 je na 2 kod bet 365 u ostalim kladionicama premier i wwin je vec na 1.70 na bursaspor..ako nadjete jos novosti pisite ja sam uplatio pa sta bude po kvoti 2.10

Cijeli tim košarkaškog kluba Cedevita Olimpija provešće deset dana u karantinu nakon što je jedan igrač tog kluba bio pozitivan na koronavirus, potvrdili su iz kluba.

Ljubljanski tim je, tokom utakmice prvog kola ABA lige protiv Krke u nedelju, dobio informaciju da je jedan košarkaš tog kluba pozitivan na koronavirus iako nije pokazivao nikakve simptome infekcije.

Nakon utakmice oba tima su otišla u jednodnevni karantin, da bi potom Nacionalni institut za javno zdravlje Slovenije naložio desetodnevni karantin za “zmajeve”.

Cijeli tim Cedevita Olimpije je, kako su naveli u saopštenju, u ponedeljak ponovo testiran. Rezultati su stigli danas i oni su potvrdili infekciju kod košarkaša koji je bio pozitivan u nedelju, dok su svi ostali bili negativni.

Košarkaši Cedevita Olimpije bi u narednih deset dana trebalo da odigraju tri utakmice – prvu protiv Bursaspora u drugom kolu Evrokupa, u subotu protiv Primorske u ABA ligi i na kraju protiv Gran Kanarije sljedećeg utorka.

“Nažalost, naš tim će provesti deset dana u karantinu. Uprkos svim epidemiološkim smjernicama koje klub slijedi od početka pandemije, bili smo svjesni da će nam Kovid-19 prije ili kasnije zakucati na vrata. Nažalost, to se dogodilo nakon samo dvije utakmice”, rekao je direktor kluba Davor Užbinec.

“Svjesni smo da pravila postoje da bi se poštovala i odgovorno ćemo poštovati odluku Nacionalnog instituta za javno zdravlje”, dodao je on.

Cudno mi je da i dalje drze tecaj 2 ako su kao svi u karanteni, znamo svi da kladionice nisu lude.. a kod nas u psk i suoerspoert nema u ponudi

Švicarska - Hrvatska | Oba tima daju gol (1.72) bet365

Švicarska se nalazi u jednoj prilično teškoj skupini zajedno sa Španjolskom, Njemačkom i Ukrajinom, tako da jedan bod koji su osvojili nakon dvije utakmice nije došao kao iznenađenje. Izgledali su prilično solidno, ali ne baš efektivno u tom porazu od 2-1 protiv Ukrajine, dok su protiv Njemačke u Bazelu (1-1) izgledali dosta bolje. Uprkos tome što su gubili u toj utakmici odlučili su se igrati ofanzivno i vratili su se sa izjednačujućim golom. Branič Lang, veznjaci Steffen, Aebischer i napadači Embolo, Ajeti i Drmić neće biti u timu ovog puta.

Što se tiče Hrvatske, oni su pretrpjeli dva poraza na starnu novog izdanja UEFA-ine Lige nacija, prvo u gostima protiv Portugala sa 4-1, te nekoliko dana kasnije protiv Francuske, ali ovog puta sa 4-2. Hrvatska je igrala dobro neko vrijeme, ali jednostavno neke rupe u obrani nisu mogli začepiti. Vratar Kalinić, braniči Vrsaljko, Mitrović, te veznjak Rakitić i napadač Rebić neće igrati ovog puta.

Ovdje će obje momčadi vjerojatno rotirati u ovoj prijateljskoj utakmici pred Ligu nacija koja se igra za vikend. Zbog toga očekujem da obje ekipe ovdje uđu prilično relaksirano i motivirano. Igraju prilično efektivno i napadački, tako da očekujem golove na obje strane. Obje ekipe su mnogo bolje u napadu nego u obrani. Sretno!

Screenshot_3.jpg

(Koeficijenti 7.10. u 12:20 CET) 

prije 2 minute, gregor said:

Postoji šansa da utakmica bude odgođena ili će biti registrirana sa 20:0 za Bursaspor

sve mi je to jasno ali sam ocekivao koef 1.2 bursaspor

prije 2 sati, Nexxx said:

Cudno mi je da i dalje drze tecaj 2 ako su kao svi u karanteni, znamo svi da kladionice nisu lude.. a kod nas u psk i suoerspoert nema u ponudi

Ako na forumu postoji barem jedan kolega koji namerava da odigra neko rasturanje, demoliranje reprezentacije Moldavije od strane Italije na danasnjoj prijateljskoj utakmici, moram da napisem, da predlazem da zaboravite na to. Ovi iz Moldavije jesu otpad i to neopevani, ali sastav koji ce Mancini izvesti je najblaze receno sraman. Igraci koji ce danas igrati za reprezentaciju Italije, ne bi bili uvrsteni u nacionalnu selekciju cak i da je selektor neko iz njihove porodice. Osim toga, u Firenzi, gde se veceras igra utakmica je nevidjeno nevreme, tako da preporucujem samo rekreativno kladjenje, ili kladjenje samo u slucaju da imate novca za bacanje. 

Ja sam svakako vec odigrao demoliranje stoke sa istoka, ali vezano sa Interom, koje se igra tek za desetak dana. Vama preporucujem ostale utakmice iz danasnje ponude 

prije 21 minute, arsh23 said:

sve mi je to jasno ali sam ocekivao koef 1.2 bursaspor

Drže zato sto će vjerovatno biti otkazano, čak i Slovenci pišu da je prvi tim deset dana u karanteni, tako da vjerujem da je to istina

Do sad tipovi tenis na roland garosu 3/3 ?

Za danas:

Rublev-Tsitsipas over 39.5 gemova koef. 1.83 bet365

Ne vidim kako bi se mogao ovaj mec zavrsiti u 3 seta, ocekujem barem 4 (sa bar jednim tb) ili cak 5 seta. Oba dva sta vrhunska mlada igraca - buducnost svjetskog tenisa (oba dva imata 22 godina),i igrata super na ovom turniru i ove godine su se sreli u finalu Hamburga 27.9. gdje su bili 3 seti a pobjedio Rublev. 

Djokovic-Carreno Busta Careeno-Busta +8.5 hendi gemova koef. 2.00 bet365

Oba dva igrata vrhunsko ove godine, Novak je favorit, ali ne slazem se sa kladionicu da je takav favorit da je koef. na njegovu pobjedu 1.06 ali za busto 10. Mislim da moze lagano barem pokrit ovaj veliki hendi, ako ne i dobiti i set. Srela sta se vec na US openu ove godine gdje je noletu busta vrhunsko parirao i bi servirao za set ako nebi nole bio diskvalificiran. Sasvim dovoljno za prolaz ove prognoze je ako nole uzme jedan brejk u svakom setu, ali mislim da moze busta iztrzit jos vise. 

Vezano za cijeli turnir, kod zena ocekujem pobjedu Swiatek (19 godina, igra fenomenalno cijeli turnir i lagano izbacila Halep), a od muskaraca ocekujem super finale i Rafa-Nole ?

Sretno nam bilo!!! ???

EDIT: Rublev danas previše moran i napravio previše grešaka, šteta da nije dobio prvi set gdje je imao brejk i je servirao za set. Kasnije je sasvim popustio. @Goksim četstitke na lagano pogođenom hendiju :)

prije 6 minute, marand5 said:

Do sad tipovi tenis na roland garosu 3/3 ?

Za danas:

Rublev-Tsitsipas over 39.5 gemova koef. 1.83 bet365 online kladionica">bet365

Ne vidim kako bi se mogao ovaj mec zavrsiti u 3 seta, ocekujem barem 4 (sa bar jednim tb) ili cak 5 seta. Oba dva sta vrhunska mlada igraca - buducnost svjetskog tenisa (oba dva imata 22 godina),i igrata super na ovom turniru i ove godine su se sreli u finalu Hamburga 27.9. gdje su bili 3 seti a pobjedio Rublev. 

Djokovic-Carreno Busta Careeno-Busta +8.5 hendi gemova koef. 2.00 bet365 online kladionica">bet365

Oba dva igrata vrhunsko ove godine, Novak je favorit, ali ne slazem se sa kladionicu da je takav favorit da je koef. na njegovu pobjedu 1.06 ali za busto 10. Mislim da moze lagano barem pokrit ovaj veliki hendi, ako ne i dobiti i set. Srela sta se vec na US openu ove godine gdje je noletu busta vrhunsko parirao i bi servirao za set ako nebi nole bio diskvalificiran. Sasvim dovoljno za prolaz ove prognoze je ako nole uzme jedan brejk u svakom setu, ali mislim da moze busta iztrzit jos vise. 

Vezano za cijeli turnir, kod zena ocekujem pobjedu Swiatek (19 godina, igra fenomenalno cijeli turnir i lagano izbacila Halep), a od muskaraca ocekujem super finale i Rafa-Nole ?

Sretno nam bilo!!! ???

Fantastičan meč u pet setova jučer. Dugo nisam vidio tako dobar meč pun preokreta, tie brejkova i drame. Odigrao sam sitno da će biti barem dva tie brejka (koeficijent 10,00). Ono što mi je jako žao jest da nisam stavio par € i na to da će biti 3+ tie brejka u meču. Gledao sam isto, koeficijent je bio 100 kod bet365 ali nisam na kraju odigrao. Baš šteta...

2020-10-07-14-04-44-bet365-Online-Sports

Očekujem dobar meč danas ali moj dojam je da se Rublev dosta mučio zadnje mečeve i generalno ostavio lošiji dojam nego Tsitsipas pa očekujem pobjedu Grka. 

unibet ima, usudio bi se reći i najbolje razrade za tenis. Kod bet365 se može naći svašta, broj aseva, duplih grešaka i brejkova a ono što dodatno unibet nudi je npr. vrijeme igranja seta. Ispod ili iznad 2 i pol sata i slično što mi se čini kao jako zanimljiva opcija...

Očekujem pobjedu Tsitsipasa ali igrao sam hendikep na njega, odnosno da neće izgubiti sa više od 3 gema razlike. E sad, tehnički može pobjediti a ne pokriti hendikep ali nekako sumnjam u taj scenarij...

2020-10-07-14-05-34-Unibet-Online-Bettin

Cedevita Olimpija gubi tri meča zbog koronavirusa?

Nakon što je poznato da je jedan igrač Cedevita Olimpije zaražen koronavirusom, ekipa mora da ide u desetodnevni karantin.

Izvjesno je tako da će meč Eurokupa protiv Burse Cedevita Olimpija izgubiti službenim rezultatom 20:0.

https://sportsport.ba/kosarka/cedevita-olimpija-koronavirus/377996

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use