Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 4.10.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 3 sati, tome1993 said:

Ima li što dns od Nfl? @Goksim

Ovo sam igrao...

Oakland - Buffalo bi mogla biti poprilično efikasna utakmica, isto očekujem i u NBA-u te u drugih par NFL utakmica. 

Od utakmica koja se igraju u 19:

Cleveland - Dallas - utakmica gdje bi prema svemu trebali vidjeti dosta touchdowna, poena i posljedično overe

Seattle - Miami - također očekujem dosta poena...

bet365

2020-10-04-17-38-55-bet365-Online-Sports
2020-10-04-17-38-43-bet365-Online-Sports
2020-10-04-17-38-33-bet365-Online-Sports
2020-10-04-17-37-59-bet365-Online-Sports

2020-10-04-17-45-51-Unibet-Online-Bettin

Sve igrano u bet365 i unibet kladionici

prije 1 minutu, Ivan98 said:

E ovakvo nesto nepamtim...

Baš... napravio cashout na 5:1ali nevjerojatna utakmica o kojoj će se godinama prićati...

@tihi372 čestitike, drago mi je vidjeti neke od parova (overa) koje sam sugerirao. Miami si čekao zadnji čini se :D

Lyon ima igrača više, oko 1,50 live na njih, mislim da je pametno isto odigrati - sigurno će stisnuti u drugom poluvremenu - bet365

prije 55 minute, Goksim said:

Baš... napravio cashout na 5:1ali nevjerojatna utakmica o kojoj će se godinama prićati...

@tihi372 čestitike, drago mi je vidjeti neke od parova (overa) koje sam sugerirao. Miami si čekao zadnji čini se :D

Lyon ima igrača više, oko 1,50 live na njih, mislim da je pametno isto odigrati - sigurno će stisnuti u drugom poluvremenu - bet365 online kladionica" rel="">bet365

Svaka čast za Nfl lijepo se zaradilo ?

prije 8 sati, tome1993 said:

Evo nešto od mene.. 

Rijeka je umorna od četvrtka pa očekujem jedan čvrst susret, uz to Slaven se pokazao kao čvrst protivnik te su svima tvrd orah. 

Barcelona je ušla sjajno u sezonu te očekujem dns pobjedu ali igram 1x kao osigurač. 

Zvezda i Benfica su veliki favoriti te očekujem lagane pobjede. 

Uglavnom sve su ziceri te se nadam prolazu... 

IMG_20201004_145722.jpg

Win ?

Barca isto ni za ku*** ...

Nego LAL-miami H,i vecerass bez  adebayoa i Dragica 

KCP over 0.5 asist 1.4

Ovo bi trebao biti lagani prolaz u prvoj 1/4

Proslu tekmu 4 skupio iako nije asistent ..starter sa prosjekom 30min 

D.robinson. Over 2.5 trice 1.71 

Jedan od najboljih sutera lige obe 2 ostao ispod nekako zakon brojeva kaze da danas zabija bar 3  from" Downtown"

La lakersi 1/4 Winner   1.53

Ove sezone sve 4 utakmice LA uzimao prvu cetvrtinu, sa Jamesom i Davisom tesko da ne naprave nesto odma od početka 

Jos bi probao Lebron TD 3.3 obje tekme playoffa je bio na rubu ,mislim da mora jedan uc ako mi neprode danas sljedeću tekmu ga opet igrat s duplim ulogom 

R.rondo over 6.5 1.8 

Pisao sam vec o rondu, preksinoc cak 10 ast,mislim da će i veceras navuc bar tih 7 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use