Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 2.10.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Petak1.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak2.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak3.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak4.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.10. u 10:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Petak, uvertira u bogati sportski vikend. Danas ću nakon dobrog jučerašneg dana ipak nešto laganije te se fouksirati na subotnju i nedeljnu ponudu...

Lokomotiva se osramotila  u Europi i pokazala da nije kvalitetna kao prije 1-2 godine. Ipak, Istra je daleko od kvalitetne momčadi pogotovo na gostovanjima. Doma još mogu uzeti bodove momčadima koje će se boriti za opstanak, među kojima će već tradiocionalno opet biti i kralj doizgravanja "Istra". Gostovanja im ne leže, momčad nema previše kvalitete te vjerujem da Lokomotiva ovdje može do pobjede.

Pobjeda u barem jednom poluvremenu za 1,40 je sigurnija opcija a nadam se da prolazi već na poluvremenu. Također, koeficijent 8,50 da će biti 2:0 na poluvremenu kod bet365 je primamljiv...

2020-10-02-10-17-33-bet365-Online-Sports

bet365 kladionica mi je opet dala besplatnih 50€ bonus kredita za igranje. Samo me dočekala poruka u inboxu kada sam se logirao na bet365 račun. Isto sam odlučio uložiti na lijepih 8,50 da će na poluvremenu biti 2:0 za Lokomotivu pa da vidimo. Ako povedu u prvih 30 minuta jako lako se može i desiti...

Preporuka svima da ako već nemate otvorite bet365_račun odmah te tako otvorite mogučnost sudjelovanja u raznim promocijama. Isto vas naravno ništa ne košta...

2020-10-02-10-23-23-bet365-Online-Sports

Fiorenitna je odigrala fanatsitčnu utakmicu sa Interom, prikazali su puno dobroga, dva puta okretali i vodili do 87'minute. Imaju igru a mislim da će im se danas i sreća malo vratiti. Također, pobjeda u barem jednom poluvremenu kao sigurniji izbor. 


2020-10-02-10-17-25-bet365-Online-Sports

1,50 za 1/1 na PSG mi se čini kao odlična opcija. Nakon lošeg starta sezone vrijeme je da PSG krene starim utabanim stazama i visokim pobjedama. Angers nije momčad koja bi PSGu trebala predstavljati previše problema. Vjerujem da će PSG do poluvremena već voditi i sa hendikepom (i ovdje se može prbati rez na poluvremenu 2:0)...

Sve odigrano kod bet365 kladionice.
2020-10-02-10-17-17-bet365-Online-Sports

Link to comment
Share on other sites

Thun - Xamax 1 (1.95) bet365

Ovo je druga švicarska liga. Oba tima su prošle sezone igrali u prvoj ali su na kraju sezone ispali. Sada se Thun nalazi na sedmoj poziciji sa jednim bodom osvojenim u prve dvije utakmice. Prvo su izgubili od Wila sa 3-1 na gostujućem terenu, dok su remizirali (2-2) u drugom susretu protiv Lausanne. U toj utakmici su vodili sa 2-0, ali su do kraja ispustili prednost. Čak i u prvoj utakmici su vodili sa 1-0, ali su također prokockali prednost i izgubili. U obje utakmice su bili prilično solidni, iako nisu uspjeli zadržati vodstvo.

Na drugoj strani imamo Xamax koji je prošle sezone u prvoj ligi protiv Thuna izgubio sa 3-0 u gotima. Oni su novu sezonu katastrofalno krenuli sa porazom od 3-1 protiv Kriemsa i 3-0 protiv Schaffhausena. Oni će ove sezone imati dosta problema i mislim da će u ovom susretu također izgubiti. Oni primaju dosta golova, a imaju jako lošu realizaciju, tako da mislim da je pobjeda domaćina najbolja oklada u ovoj utakmici. Danas gosti neće moći računati na: Paschea, Fricka, Mossija, Mvenga, Corbaza, Dugourda, Tia, Kemptera i Farine. Sretno!

Screenshot_74.jpg

(Koeficijenti 2.10. u 10:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Po pitanju većih koeficijenata osim prijedloga za točan rezultat 2:0 na poluvremenu evo još par prijedloga. U košarci često znamo vidjeti prijelaz, odnosno situacije da jedna momčad ima predost od par poena predosti a da na kraju izgubi.

Danas u Europskoj ligi imamo četiri utakmice, sve četiri sa izraženim favoritima. Mislim da u svima favoriti na poluvremenu neće voditi ali da bi lako na kraju mogli slaviti. Koeficijenti za ovo kod bet365 su oko 6,00.

  1. Khimki - Panathinaikos 2/1
  2. Fenerbahce - Crvena Zvezda 2/1
  3. Bayern - Milan 1/2
  4. Baskonia - Real Madrid 1/2

Ako jedan prođe ispada kao da smo pogodili koeficijent od 1,50 (ulog 1€ na svaku utakmicu - dakle ukupno 4€, dobitak 6€). Uzorak od 4 utakmice je premali za bilo koje zaključke ali često vidimo situacije da momčad ima "crnu rupu" od par minuta ili da je u jednom poluvremenu šut slabije sluša pa se nadam da će se to i danas desiti favoritima...

Link to comment
Share on other sites

Mayer/Pella - Koolhof/Mektic 2 1,4

Ne ide me ovih par dana s Roland Garrosom, ali vrijeme je da se to okrene. U ovom mecu igraju dvojica primarno singl igraca u Mayeru i Pelli protiv finalista US Opena koji su trenutno sigurno jedni od boljih parova na svijetu. Mislim da je dosta velik value ovdje jer Mektic i Koolhof su se brzo priviknuli na promjenu podloge i vjerujem da ce danas dosta lako stici do pobjede.

Link to comment
Share on other sites

Randers - Brondby | Više od 2.5 gola (1.75) bet365

Randers je u prethodnoj utakmici u Superligi izgubio u gostima protiv Midtjyllanda (1-0). U toj utakmici su primili gol rano u šestoj minuti meča i nisu izgledali nadigrani, jer su u drugom poluvremenu bili dosta opasniji tim. Sada se nalaze na šestoj poziciji na tabeli sa četiri boda u tri utakmice. Domaćini nemaju novih izostanaka u ovom susretu, dok se branič Marxen vratio u momčad.

Što se tiče Brondbyja, oni su novu sezonu krenuli na najbolji mogući način, nakon što su ostvarili tri uzastopne pobjede od početka lige. U posljednjoj utakmici su opravdali ulogu favorita i porazili Horsensa na domaćem terenu. Brondby je bio odličan od početka nove sezone i trenutno su na prvoj poziciji na tabeli. Desni bek Martin Gammelby je pod znakom sumnje zbog ozljede, ali bi mogao biti spreman za ovaj susret. 

Čak iako su blagi favoriti, Brondby je pomalo nesiguran u obrani, jer su primili golu svakoj utakmici od početka sezone. Mislim da ćemo gledati jedan interesantan meč sa više golova. Sretno!

Screenshot_75.jpg

(Koeficijenti 2.10. u 11:53 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Union Berlin - Mainz 1 (2.10) bet365

Mainz je imao težak start sezone, jer se već nalaze na dnu tabele. Prve dvije utakmice koje su odigrali su izgubili i kako stvari stoje izgleda da će tako i nastaviti u ovom susretu. Mučili su se na kraju prošle sezone i ovaj katastrofalan početak nove sezone nije iznenađenje.

Domaćini računaju na ovu utakmicu i nova tri boda. U mnogo su boljoj formi i imaju dobar međusobni omjer protiv Mainza. Union Berlin je remizirao u gostima (1-1) u prethodnoj utakmici protiv M'gladbacha. Činjenica da su to uspjeli uraditi protiv jednog od najboljih timova u ligi je definitivno povećalo samopouzdanje u timu pred ovaj susret.

U međuvremenu je ekipa Mainza izgubila sa 1-4 na domaćem terenu u posljednjem kolu protiv Stuttgarta. Sa tim poraziom tim u ovaj susret ulazi nakon što su primili tri ili više golova u obje dosadašnje utakmice u ligi. Mislim da će Union Berlin ovdje može ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_76.jpg

(Koeficijenti 2.10. u 13:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, Goksim said:

Preporuka svima da ako već nemate otvorite bet365_račun odmah te tako otvorite mogučnost sudjelovanja u raznim promocijama. Isto vas naravno ništa ne košta...

Mi iz Hrvatske se tamo više ne možemo kladiti, imam tamo račun 10ak godina.

Preko VPN-a se ne mogu na njega spojiti, a bez njega mi javlja da klađenje nije dozvoljeno u Hr bla bla...

Link to comment
Share on other sites

prije 50 minute, tunjica said:

Mi iz Hrvatske se tamo više ne možemo kladiti, imam tamo račun 10ak godina.

Preko VPN-a se ne mogu na njega spojiti, a bez njega mi javlja da klađenje nije dozvoljeno u Hr bla bla...

Imas alternativne linkove preko kojih se mozes kladit tamo. Koliko puta je o tome pisano ovdje.

Link to comment
Share on other sites

prije 51 minute, tunjica said:

Mi iz Hrvatske se tamo više ne možemo kladiti, imam tamo račun 10ak godina.

Preko VPN-a se ne mogu na njega spojiti, a bez njega mi javlja da klađenje nije dozvoljeno u Hr bla bla...

Vecina linkova na bet365 ti je blokirana od porezne uprave, ja sam napravio account na bet365 2018 i otada uredno sve igram uplacivam i isplacivam preko skrilla...Sada koristim alternativne linkove i dalje bez problema igram...

Link to comment
Share on other sites

PSG - Angers 1/1 i hendikep

Ocekivam veceras pobjedu PSG-a iako su u lošoj golgeterskoj formi s obzirom kakve igrace imaju na raspolaganju, veceras od bitnijih igraca ne mogu racunati na Di Mariu. Sami motiv za pobjedu je i sto zaostaju 4 boda za prvo plasiranim na tabeli. Mislim da ce ovdje Parizani bez problema povesti u prvom poluvremenu i na kraju utakmice zavrsiti sa hendikepom :) 

PSG.png

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahçe SK - KK Crvena Zvezda - over 154.5 poena @1.86 bet365

Euroliga se vraća na male ekrane! Ja sam se itekako uželio evropske vrhunske košarke. Povodom toga, evo moj prvi pick za novu euroligašku sezonu. Zvezda gostuje u Turskoj, gdje bi mogli vidjeti dosta poena sa obje strane. Fenerbahče je doživio temeljite promjene u odnosu na prošlu sezonu. Dobili su novog trenera, Kokoškov (srbijanski selektor) je zamijenio Željka Obradovića. Kokoškov je dugo vremena proveo radeći u NBA, i njegova košarka se razlikuje od one koju je Obradović forsirao u Fenerbahčeu. Kokoškov više voli američki stil košarke, napadački efikasnu sa dosta poena i brze tranzicije. U prilog ovome ide da je Fenerbahče zadnje tri svoje utakmice završio sa 93 poena, 94 poena i 105 poena.  Sa druge strane, Zvezda je dovela par dobrih pojačanja. Zanimljiv sastav koji nije za otpisati. Najviše mi se sviđa Jordan Loyd koji je došao iz Valencije. Prava napadačka mašina. Tako da, mislim da će ovaj susret biti dosta drugačiji od prethodnih susreta ova dva tima gdje smo uglavnom gledali disciplinovane odbrane sa malim brojem poena. 

Za one koji su malo sumnjičaviji, ne bi bilo loše uzeti i neku manju granicu pa igrati neki double. :) Srećno.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipa!

 

Nema se tu puno kaj rec nego cestitam svima na angazmanu i na savrsenim tipovima.

Evo od mene jedan prijedlog za danas

S obzirom da nam dolazi bogat vikend danas se necu zalijetat sa nekim vecim ulozima ali ovu tekmu jednostavno nemrem da ne probam za sitno.

Svi znamo kakav je HNL i da su tu svakakva "cuda" moguca.

Lokosi i Istra su nas puno puta usrecili sa prijelazom pa ja ih jednostavno nemrem ne odigrat.

 

Lokomotiva-Istra 2/1   25

Lokomotiva-Istra 1/2  35

 

Sretno svima ??

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, IzudinB said:

Thun - Xamax 1 (1.95) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo je druga švicarska liga. Oba tima su prošle sezone igrali u prvoj ali su na kraju sezone ispali. Sada se Thun nalazi na sedmoj poziciji sa jednim bodom osvojenim u prve dvije utakmice. Prvo su izgubili od Wila sa 3-1 na gostujućem terenu, dok su remizirali (2-2) u drugom susretu protiv Lausanne. U toj utakmici su vodili sa 2-0, ali su do kraja ispustili prednost. Čak i u prvoj utakmici su vodili sa 1-0, ali su također prokockali prednost i izgubili. U obje utakmice su bili prilično solidni, iako nisu uspjeli zadržati vodstvo.

Na drugoj strani imamo Xamax koji je prošle sezone u prvoj ligi protiv Thuna izgubio sa 3-0 u gotima. Oni su novu sezonu katastrofalno krenuli sa porazom od 3-1 protiv Kriemsa i 3-0 protiv Schaffhausena. Oni će ove sezone imati dosta problema i mislim da će u ovom susretu također izgubiti. Oni primaju dosta golova, a imaju jako lošu realizaciju, tako da mislim da je pobjeda domaćina najbolja oklada u ovoj utakmici. Danas gosti neće moći računati na: Paschea, Fricka, Mossija, Mvenga, Corbaza, Dugourda, Tia, Kemptera i Farine. Sretno!

Screenshot_74.jpg

(Koeficijenti 2.10. u 10:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Pada koef dosta..... Na 1,7 je sada već ..... Očito se lupa na ovo

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, tihi372 said:

Miami večeras bez adebaya,a dragić takodjer vjerojatno out

Taman vidio sad...

Tyler Hero over 18.5 bet365

digli su ga za 3  poena pošto nema Dragica ali mislim da se isplati odigrati  strašan potencijal ,nedavno  zabio 37 komada Bostonu ,također..Rebounds over 5.5, 1.62 bet366 mislim da bi lako trebalo doći 

Probat ću i   A.Davis  Double-Double- NO  2.1 

AD under 29.5  1.8 ,prosto će imati manju minutažu jer em su  široki s klupom em očekujem da nece bit drame i potrebe da Davis igra maximalno,tjt očekujem da će ga malo i odmarati, Davis par zadnjih tekmi neubija reboundove toliko,neku večer je uzeo prvi rebound predkraj 3/4 (naravno ja  sam igrao DD...) 

Eventualno i

lebron under 27.5  1.86 

Također mislim da će dobiti danas neku vrst poštede tjt Malo vise odmarati

Neka od mojih misljenje za večerašnji meč inače La vodi 1-0 tako da ocekujem ležerno večer,bez superstar silovanja 

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 23 sati, Goksim said:

Po pitanju većih koeficijenata osim prijedloga za točan rezultat 2:0 na poluvremenu evo još par prijedloga. U košarci često znamo vidjeti prijelaz, odnosno situacije da jedna momčad ima predost od par poena predosti a da na kraju izgubi.

Danas u Europskoj ligi imamo četiri utakmice, sve četiri sa izraženim favoritima. Mislim da u svima favoriti na poluvremenu neće voditi ali da bi lako na kraju mogli slaviti. Koeficijenti za ovo kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 su oko 6,00.

  1. Khimki - Panathinaikos 2/1
  2. Fenerbahce - Crvena Zvezda 2/1
  3. Bayern - Milan 1/2
  4. Baskonia - Real Madrid 1/2

Ako jedan prođe ispada kao da smo pogodili koeficijent od 1,50 (ulog 1€ na svaku utakmicu - dakle ukupno 4€, dobitak 6€). Uzorak od 4 utakmice je premali za bilo koje zaključke ali često vidimo situacije da momčad ima "crnu rupu" od par minuta ili da je u jednom poluvremenu šut slabije sluša pa se nadam da će se to i danas desiti favoritima...

Jučer ne tako dobar dan, i Lokomotiva i Fiorentina su kiksali. 

Sa prijelazima u košarci smo fantastično stajali ali na kraju je skor 0/4. 

Kažem fantastično jer su od četiri utakmice čak na tri outsideri vodili na poluvremenu što je bilo iznad svih očekivanja. Ono što je razočaravajuće jest da ni u jednoj od ove tri utakmice favoriti na kraju nisu slavili u regularnom vremenu. 

Khimki je izgubio 76-78 (koeficijent na njih je bio 1,30 na početku 4/4 i mogao se napraviti cashout sa lijepim plusom)

Bayern - Milano - utakmica završila sa X-om

Baskonia - Real Madrid uvjerljivih 1/1, srećom ovdje sam napravio cashout na vrijeme u trenutku kada se činilo da Real okreće. Šteta da isto nisam napravio i sa druge dvije utakmice...

2020-10-03-09-52-19-bet365-Online-Sports

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use