Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.9.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Crystal Palace - Everton 2 (2.05) bet365

Everton je bio jedan od najboljih timova do sada u ligi ove sezone. Vodi ih jedan od najboljih menadžera na svijetu - Carlo Ancelotti, koji je doveo još jedno veliko pojačanje ovog ljeta Jamesa Rodrigueza koji je već postigao fenomenalan gol. Nevjerojatni veznjak je bio u Real Madridu ali se tamo nije naigrao nogometa u posljednjih nekoliko godina, te je ovo sada šansa za Kolumbijca da zablista. 

Ekipa igra protiv Crystal Palacea ovog vikenda, koji nije bio baš sjajan na kraju 2019/20 sezone. U stvari, oni su se na kraju sezone mučili da čak osiguraju remi protiv momčadi nižeg ranga, a kamoli nekog tima koji je kao Everton, pogovoro ove sezone. To bi trebalo dati samopouzdanje Evertonu, a povrh toga, također imaju odličan rekord u međusobnim omjerima. Domaćini jesu pobijedili Uniteda sa 1-3, ali to je uglavnom zbog toga što je United katastrofalno igrao. Očekujem sjajnu izvedbu Evertona ovdje. Mislim da Everton može do pobjede protiv Crystal Palacea u ovom susretu, nakon što su domaćini bili najgori tim u ligi krajem prošle sezone. Oni su također ostvarili samo pet pobjeda u periodu od 12 mjeseci. Po mom mišljenju Everton kvalitetniji, mnogo bolje igra i očekujem pobjedu. Dobra stvar ako igrate u bet365 kladionici je da se oklada računa dobitnom ako Everton povede sa dva razlike. Sretno!

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 26.9. u 13:53 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Marseille - Metz 1 + Thauvin daje gol (2.50) bet365

Marseille je ogroman favorit za pobjedu u ovoj utakmici i bilo kakav drugi rezultat bi bio veliko iznenađenje na Velodromu. Domaćini su započeli sezonu sa prosječnom formom nakon što su pobijedili prve dvije utakmice, a zatim odigrali dvije bez pobjede. Poraz na domaćem terenu od St. Etiennea i remi protiv Lillea. Ovo je treća uzastopna utakmica Marseillea na domaćem terenu i oni će sada juriti pobjedu, što bi im bila prva u ove tri utakmice. Trenutno imaju sedam bodova i samo su tri iza St. Etiennea.

Na drugoj strani imamo Metz, koji se nalazi na 17-oj poziciji sa 3 boda, dok bi ih pobjeda ovdje dovela samo na bod iza Marseillea. Metz je katastrofalno počeo novu sezonu nakon što su izgubili prve tri utakmice zaredom, ali su posljednjeg vikenda uspjeli ostvariti pobjedu protiv Reimsa od 2-1. Možda bi Metz mogao pružiti dobru partiju, ali sve osim pobjede domaćina bi ovdje bilo ogromno iznenađenje. Ovakve utakmice Marseille mora dobijati ukoliko želi da se bori za vrh tabele, dok bi ovo također mogao biti meč koji će podići samopouzdanje u svlačionici.

Pored toga mislim da bi Florian Thauvin mogao postići gol za domaću ekipu, jer ima odličan rekord protiv Metza. Thauvin je ove sezone odigrao jednu utakmicu u kojoj je postigao gol i dvije asistencije. Sretno!

Screenshot_33.jpg

DIREKTAN LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 26.9. u 14:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 14 sati, popo64 said:

Inter vs Fiorentina Serie A 1 ( X)

Igranje na Inter tokom cele sezone i to sa velikim, najvecim ulozima, jedan od fixeva cele sezone

Inter osvaja scudetto Antepost Serie A

Jos 17.09 PROSLE GODINE, dakle 2019 i to PRED POCETAK prosle sezone sam poceo da pisem o Interu i tada sam prvi put napisao sledece:

“...novi predsednik kluba Marotta je vec prvim potezima nakon dolaska u Inter pokazao o kakvom umu se radi. Prvo je doveo drugog najboljeg trenera na svetu posle Mourinha, Antonia Contea, zatim je poceo sa ciscenjem svlacionice od otpada ili govana koji bi eventualno mogli da zagade ostale igrace u vidu Icardija, Naingolana i Perisica. Zatim je poceo da dovodi igrace koji ce, po karakteru moci da odgovore visokim zahtevima Contea, Lukaku, Godin, Sensi... itd itd

...znao sam jos tokom leta, nakon dolaska Contea i Moratte da ce Inter biti moj favorit u novoj sezoni, a sada samo potvrdjujem, ljudi igrajte na Inter cele sezone, narocito kod kuce i to ce uvek biti jedan od fixeva tokom sezone i ne obazirite se na poneki X

… moj savet i to zaista dobronameran je da ove sezone pratite Inter, narocito na pocetku sezone...”

U tom postu od 17.07.2019 sam pisao i o Conteu kao tipu trenera:

“...drugi najbolji trener na svetu. On zapravo nije trener vec gonic robova. Igrace tretira kao stoku kako i zasluzuju. Icardiju, kapitenu ekipe, Naingolanu i Perisicu nije dozvolio cak ni priliku da se mozda nametnu, promene mozda, ko zna? Nista od toga, cak ni sansa, nego pravac u septicku jamu. Po igrace, ako niste pametni, dolazak Contea je najgori moguci izbor. A gde ste vi videli ili culi za pametne fudbalere? Da li znate da je Conte bio pred vratima Real Madrida, prakticno je bio prvi izbor Pereza, ali su se igraci kolektivno pobunili, bili protiv njegovog dolaska i prakticno pretnjom onemogucili italijanov dolazak. A kada nekada cujete da su ti majmuni protiv bilo kog trenera, budite sigurni da je u pitanju odlican trener. Conte je izuzetno zajeban trener po igrace. Imate samo dva izbora. Da ga bojkotujete i odete u septicku jamu ili da trenirate preko granice bola. Treninzi su visecasovni sa trcanjem do iznemoglosti, rad bez lopte svakodnevan, dok utakmicu ne mozete da pocnete ako nemate noz u zubima. Contea moze da voli samo rodjena majka, a verujem da mu dobro zele samo supruga, cerka i Marotta...”

O Interu sam opet pisao i 21.09 takodje PROSLE GODINE, dakle samo cetiri dana nakon prethodnog posta i iznenadjujuceg remija kod kuce u Ligi Prvaka protiv Slavije i tada sam napisao sledece:

“... Inter nema lose igrace, ima drugog najboljeg trenera na svetu, na utakmicama se nikada ne vuku po terenu, veoma brzo ce se posloziti, bice oni ekipa za izbegavanje, u to sam siguran...”

I na kraju, o Interu sam pisao i 09.07. ali OVE godine i to u trenutku kada je Lazio imao 4 boda prednosti i kada je cela Evropa mislila da ce Lazio imati sjajnu sezonu i bas oni biti taj, jedini pratilac velikog Juventusa, i tada sam napisao sledece:

“... ali zato mogu vama, kolegama sa foruma da ponudim mnogo toga. Zelite li uzbudjenje? Zelite li adrenalin, dobru zabavu, uzbudjenje, strah? Zelite li sve to? Zelite li dobru zaradu? Ako je vas odgovor na sve ovo “da, zelim sve to i to odmah”, onda sam ja prava osoba za vas. Jednostavno imate srece sto postojim na forumu. Ne samo sto vam predlazem sex vaseg zivota, iskoristicu priliku i da vas ubedjujem, nagovaram, sto se kosi sa pravilima foruma. Ne slusajte sta vam govore nasi administratori, ne slusajte svoj razum, ne verujte svojim ocima, ne gledajte kvote, ne slusajte svoje emocije... verujte samo meni, moooooolim vas, odigrajte ono sto vam predlazem. Nudim vam Antepost da ce Inter biti ispred ekipe Lazio na kraju sezone, i to po kvoti od cak 3,00 …

“...posle Juventusa, Inter je druga najbolja ekipa u Italiji. Ne racunajuci Juventus, Inter ima najbolji roster, najboljeg trenera, najbolju upravu, najbolje odluke tokom sezone, najbolje kupovine, najbolju organizaciju kluba. Onoliko koliko je Juventus ispred Intera po svim parametrima, toliko je Inter ispred ostalih, a tek ce biti sve bolji i bolji, narocito u sledecim sezonama, i gotovo sam siguran da ce od sledece sezone, svi u klubu dan pocinjati molitvama da Sarri ostane celoga zivota na klupi Juventusa. Siguran sam da ce ovi u Interu , molitvama pozivati Boga da Juve i dalje igra napadacki kako onaj majmun na klupi misli da je pametno … ja predlazem, zapravo moooooolim vas da odigrate da ce Inter biti bolje plasirana ekipa od Lazija na kraju sezone i to po ludackoj kvoti od 3,00. Osim sto vam predlazem ovu opkladu, ja vas i moooooolim, a ucinicu i napor da vas nagovorim da rasprodate sve sto imate, automobil, kucu, imanje, vinograd, zenu i sve ulozite na ovaj Antepost....kada sam se vec ovoliko raspisao, normalno je da preporucim i igru na Inter do kraja sezone, pocev vec od danas protiv Verone...”

Kako je sve ovo moguce? Kako je moguce da sam o dogadjajima koji ce tek uslediti pisao mesecima, odnosno sedmicama unapred? Sta vi mislite, u cemu je stvar? To nisu prognoze utakmice koja ce se odigrati za nekoliko minuta ili nekoliko sati. To su MOJE procene kako ce se stvari odvijati. Ali, zaista, kako je to moguce? Sta vi mislite, kolege sa foruma, da li sam vidovit, da li mozda mogu da predvidjam buducnost? Ili mozda mislite da imam dojave iz kluba, pa bas meni javljaju sta ce se dogadjati u buducnosti? Nista od toga, kolege. Pamet, jednostavno pamet, to ili imas ili nemas. Ali koliko sam pametan, sta vi mislite? Prosecno pametan, dovoljno pametan, izuzetno pametan, nadprosecno ili pak ekstremno pametan? Nista od toga. Genije koji hoda, drugi najveci um na svetu, eto sta sam. Samo za vas ucinicu napor da podelim svoju pamet na nasem forumu.

Ove sezone predvidjam hard sex u Seriji A, a svi znamo sta se desava u toj vrsti sexa. Juventus i Inter ce ove sezone biti za ostatak lige ono sto je Bayern za ostale u Bundesligi. U sezoni koja je pred nama predvidjam jednu od ove dve mogucnosti. Prva je da se Inter odlepi jos u prva tri meseca, a Juventus zavrsi sezonu poput Barcelone onog seljaka iz Rosarija iz prosle sezone, dakle jedno veliko nista u svim takmicenjima. Druga mogucnost je da to bude jedna duga, teska, rovovska borba uz velike pritiske, sumnjive sudijske odluke, polemike, tenzije, kazne, ne iskljucujem ni oduzimanje bodova. Ne zaboravite, najveci derbi Italije nije ni Milan-Inter, ili Lazio-Roma, vec bas Juventus- Inter a to je zato sto se ta dva kluba vole poput Dinama i Hajduka, Hajduka i Crvene Zvezde, da ne kazem vole se i postuju poput hrvata i srba.

Da pocnem od najmanje vazne stvari u kladjenju, emocija. Juventus volim vise od kladjenja, a kladjenje volim najvise na svetu. Od devet uzastopnih titula, samo prve tri sezone i ove poslednje sezone, sa Sarrijem, nisam odigrao Antepost na Juve da osvajaju titulu. A igrao sam ih i po sramnim kvotama od 1,40 1,35 a i nizim, govorim o igri Antepost. Osim toga, teoretski receno, mislim da ekipe u Italiji ovakav Juventus ne mogu stici u narednih dvadeset godina, ni takmicarski, a kamoli organizaciono. Teoretski, pod uslovom da ne dodje do nepredvidjenih iskakanja. A to se bas sada desilo. Kao prvo, Juve i dalje ima jedan od najboljih rostera u Evropi, kvalitetan, kompaktan, izuzetno popunjen i sa smislom poslozen. Odbrana je jedna od najboljih u Evropi, a pazljivo su je popunili mladim De Lightom koji ce tek biti igracina. Srednji red je naravno nesto tanji, ili nedovoljno kvalitetan za osvajanje evropskog vrha. O napadu da i ne pisem, Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Morata, sve u svemu Juve ima dve podjednake ekipe u rosteru sto malo koja ekipa ima u Evropi. Dakle, po rosteru, Juve je za klasu bolji od Intera. Po trenerima, stvari stoje drugacije. Razlika izmedju trenera Juventusa i trenera Intera je kao kada bi ste uporedili Damira Dzumhura i Serenu Williams na brzim podlogama. Pazite, Dzumhura i Serenu, ne Dzumhura i Federera ili Djokovica. Dzumhur Sereni na brzim podlogama ne bi uzeo gem, eto takva je razlika u kvalitetu koji ova dva kluba imaju na klupama. Hajde da ne pominjem Dzumhura, razlika je kao kada bi ste na pisti u Monzi stavili konje upregnute u kocije pored Hamiltona u Mercedesu. Postaviti Pirla za trenera Juventusa je kao kada bi nekog najboljeg zavarivaca u japanskom Sony-u postavili za generalnog menadzera kompanije i to obrazlozili – eto, bio je najbolji zavarivac u kompaniji, odlicno je vario maticne, integralne i druge ploce, pa eto, valjda ce biti i dobar generalni menadzer. Eto to vam je fudbal, glupi ljudi ga igraju, glupi ga gledaju, pa sto se onda cudite kada glupi ljudi donose glupe odluke. Znate kada bi jedna NASA poslala jednog svog, pa makar bio i najbolji, vodoinstalatera, montera ili zavarivaca u svemir da istrazuje ima ili zivota na Marsu? Pirlo do ove sezone u svom zivotu nije vodio NI JEDNU ekipu, ni jednu jedinu utakmicu nije vodio kao trener. Nema znanje, nema karakter, nema cojones, nema stil, nije spreman na odricanja, nije spreman na rad preko granice bola, nije fanatik, nije posvecen, nije nista, jedno veliko NULA, a Juventus jos nije ni svestan sta ga sve ceka. Evo i najbanalnije razlike u karakteru dva trenera. Pirlo je zvanicno predstavljen kao novi trener Juventusa 08.08 a vec 10.08 se spakovao sa porodicom i otisao na odmor (!????!!!!?), letovanje. Nakon zavrsetka karijere, ceo zivot je svirao qurcu, zatim mu dali igracku od 600 miliona, a on otisao na odmor !!!!!! Odmor od cega, gde se to umorio, pa mu treba odmor???. Sa druge strane, ako se secate zavrsnice Lige Evrope, zavrsica se igrala u Gelsenkirchenu, a Inter je prvu utakmicu igrao sa Getafeom 05.08 i to u 21.00. Utakmicu su dobili sa 2:0 utakmica se zavrsila u 22.50 a Conte je smislio da se ekipa specijalnim charter letom odmah nakon utakmice vrati u Milano da bi mogli sutradan pre podne da treniraju kao volovi. Avion je sleteo u Milano oko 02.30 a trening je bio vec u 11.00 i to prvi toga dana, jer je postojao i popodnevni. Inter je posle potopio Leverkusen sa 2:1, Shakhtar lagano sa 5:0 a na kraju i tesko izgubio finale od Seville i bio ekipa sa najboljom formom u Evropi uz Bayern, naravno. Pirlo je bio “desetka” onaj tip igraca koji “misli” koji igra na potez. Dakle, trcao je manje cak i od seljaka iz Rosarija, igrao je, kao i seljak iz Rosarija, samo kada ima loptu u nogama, a kao i seljak, mislio je da ce mu umreti majka ako se slucajno vrati na svoju polovinu terena i tako pomogne odbrani. Takav ce biti i kao trener, a kako ce se ta prica zavrsiti mozete da se raspitate kod Sarrija. Conte je sve suprotno, bio je odbranbeni igrac, “orao” po terenu, uklizavao, podmetao glavu gde Pirlo ne bi ni nogu, krvavio kolena, pomagao saigracima, zatvarao rupe u odbrani, jednostavno receno radio prljave poslove. Karakter tog fanatika je posebna prica, tezak za saradnju, zahtevan, nepodnosljiv, postoji legenda, verovatno nije tacna. Kazu da je jednom igrao sa svojom malom cerkom neku drustvenu igru kod kuce, nemam pojma sta je bilo, pa je nesto krenulo po qurcu, te je Conte poceo da gubi u igri. Igra je bila prekinuta tako sto je ludak sve pobacao. Kazu da cerku danima nisu mogli da smire koliko je plakala. Kao sto sam vec napisao, Inter je na kraju prosle sezone bio drugi u prvenstvu i drugi u Ligi Evrope, ali je za Contea to bilo “najbolji medju gubitnicima”. I tako, na kraju dolazimo do igre, odnosno razlikama u pristupu igri. Juventus ce uvek imati igrace, pojedince koji ce moci da rese utakmicu, jednim potezom, jednim remek-delom pojedinca kao sto je to najcesce bio Dybala, ili Ronaldo. Narocito je Dybala proslu sezonu resio individualnim potezima, cak i u direktnim duelima sa Interom. Inter uopste nije igrao, oni su “orali” po terenu. Puno trcanja, nema tehnike, nema zadrzavanja lopte, samo uklizavanje, trcanje i opet trcanje, ubacujte lopte ka Lukaku ili Martinezu a oni ce valjda ugurati neki gol.

Tako dolazimo do sustine. Juventus je za klasu bolja ekipa, ali imaju neznalicu na klupi. Imaju extra pojedince koji mogu da rese svaku utakmicu. Inter ima drugog najboljeg trenera na svetu, znacajno slabiji roster, ali rade i treniraju kao mazge. Tokom sezone ni jedna ekipa u Italiji nece biti u stanju da parira Interu po intezitetu, ritmu, trcanju, “oranju”. Kada je u pitanju Juventus, ove sezone ocekujem iznenadjenja na “malim” utakmicama, odnosno na utakmicama gde uloga trenera vise dolazi do izrazaja. Na “velikim” utakmicama, rosteru kakav ima Juve, trener nije od presudnog uticaja. A svi znamo na kakvim utakmicama se osvaja prvenstvo.

Rezon da cele sezone igram na Inter, narocito kod kuce, rezon da igram Antepost da ce Inter biti prvak; Conte je lud covek. Fanatik, bolestan covek kome je potrebno lecenje. Pirlo je klovn i neznalica. Inter je bila, jeste a tek ce biti najpripremljenija ekipa u Seriji A. Prosle sezone, Inter je bio tek na bod iza Juventusa, a to se nije desilo deset godina. Inter je imao BOLJU ODBRANU, a dao je i vise golova od Juventusa u prosloj sezoni. Na jednoj strani cemo imati znanje, umetnike, potez igrace, a na drugoj “oranje” trcanje, na “vi” sa tehnikom. Ako ne znate ko pobedjuje u takvim susretima pitajte seljaka iz Rosarija kako je prosao protiv Bayerna ili onog padavicara Neymara pitajte kako je prosao sa reperezentacijom protiv (opet tih) nemaca.

Moguci rizik da padnem, i da Juve ipak bude prvak; ovi iz Intera su izgleda poslusali moj savet i molitvama prizeljkivali da Sarri ostane dozivotno na klupi velikog Juventusa. Izgleda da su zaista dugo i iskreno molili, pa ih je Bog poslusao i nagradio ih jos gorim trenerom od Sarrija, a to nije lako. Ako bi nesto krenulo po qurcu po Juventus, mozda bi moglo da im padne na pamet da vrate Allegrija, dovedu Mourinha ili cak i otmu Contea i ja sam pao vec juce. Mogu da padnem i ako Conte odluci da ode usred prvenstva, a jos lakse mogu da padnem ako bi ovima iz Intera palo na pamet da dovedu seljaka iz Rosarija i tako se neizlecivo oslabe, i padnu na sredinu tabele.

Koliko sam siguran u kladjenje na Inter; veoma sam siguran, igracu ih nemilosrdno, narocito kod kuce, naravno kada su pojedinacne utakmice u pitanju. Kada je Antepost u pitanju na igru da Inter osvaja titulu sam odvojio skoro70% planiranog budzeta za ovu sezonu, a igrao sam i sa tudjim novcem, iako je opklada rizicna. Da je bilo ko drugi trener Juventusa, bio bih strpljiv i svakako bih sacekao nekoliko kola da vidim na sta lici Juventus.

Sada me mrzi da pisem analizu za mec Inter vs Fiorentina, mrzi me da pisem o sastavima, pojacanjima, jos vise me mrzi da pisem o Fiorentini.

I za kraj, najvaznije, ako neko uopste i cita analize na forumu. Na danasnji mec sam odigrao vagon tiketa, uglavnom doublova, poneku triplu, gotovo sve sa Interom, ali i VELIKI BROJ, veoma VELIKI BROJ sa X-om kao ogradom. Znaci, moja analiza je 1 (X) sto se ne cini posebno pametnim ili teskim za prognozirane. Prva je utakmica, igra se bez publike, Fiorentina nije uopste otpad od ekipe, bas od njih ocekujem da ce biti prijatno iznenadjenje ove sezone. Dakle, u pocetku 1 (X) kod kuce, u gostima 2 (X), imajte na umu da Inter danas igra sa Fiorentinom, a vec za cetiri dana sa Beneventom, novim prvoligasem, sto ce verovatno, biti fix godine. bet365 online kladionica">bet365 nudi obe utakmice u ponudi, ne propustite doubl Inter vs Fiorentina 1 (X) i Benevento vs Inter 2

Inter cu igrati nemilosrdno cele sezone, ali necu vise pisati analize za njihove meceve, jer se podrazumeva da cu ih igrati, a sve sto sam imao da napisem, napisao sam danas. Ako Inter odmah na startu izgubi, najverovatnije cu potraziti najblizi, dovoljno visok, most da skocim sa njega.

prije 6 sati, zviz said:

Velika preporuka za danas od mene, ne srljajte sa ulogom ali za mene je ovo utakmica koja se mora uzeti!

Istra 1961 - Šibenik više od 5,5 žutih kartona 1,85 PSK

Istra je ponovno jedva ostala u prvoj ligi, kroz dodatne kvalifikacije su osigurali ostanak gdje su bili bolji od Orijenta. Nakon kvalifikacija nisu produljili ugovor Prelecu te su za novog trenera odabrali upravo bivšeg trenera Orijenta. Nakon prvih 5 kola imaju samo 1 bod koji su zaradili na gostovanju kod Gorice iako su imali vodstvo do 89. minute. Situacija u Istri nije nimalo dobra, ostali su bez dosta igrača, djeluju kao najveći favorit za ispadanje a danas im u goste dolazi Šibenik. Šibenik je po imenima uz Istru najgora momčad u ligi iako se mora priznati da su uvodni dio sezone odigrali odlično. Osvojili su samo 4 boda(pobjeda protiv Lokomotive i bod protiv Belupa)ali dojam koji su ostavili je puno bolji od bodovnog salda. U prvom kolu su namučili Rijeku i vodili do samog kraja utakmice. Pošto je ovo utakmica "za 6 bodova" kako se voli reći očekujem vrlo agresivnu utakmicu sa puno prekršaja i kartona. Jako bitna stvar za ovu utakmicu je što je glavni sudac Igor Pajač, veliki overaš koji se ne libi kartonirati koliko god je potrebno.

Jednostavno užasna utakmica, bez pravih startova, Pajač pokazao 3 kartona jer za više jednostavno nije bilo materijala.

Uff da Inter nije preokrenia ovo bia bi u debelom minus ovako sam u minimalnom. Nevjerojatno sta me sve pobacalo - na razlicitim listicima po jedan par Braga, Chelsea, Borrusia D., Maribor vise od 1.5 sve favoriti. Iako sam u blagom minusu mislim da je ovo dobro jer pokazuje da se raznovrsnim kladnjem se smanjuje utjecaj kiksa favorita na gubitak pa preporucujem i vama. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use