Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 25.9.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

Petak1.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak2.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.9. u 16:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• Goksim pinned this topic

Lille - Nantes 1 (1.80) bet365

Lille je započeo novu sezonu prilično dobro bez poraza u prve četiri utakmice sa dva remija i dvije pobjede. Ovo znači da će u ovaj susret ući na petoj poziciji sa osam bodova, samo dva iza trenutnog lidera St. Etiennea. U posljednjem susretu u Ligue 1 Lille je igrao neriješeno 1-1 u gostima protiv Marseillea. Na domaćem terenu su pobijedili Metza i remizirali sa Rennesom i mislim da će oni biti sretni sa svojim početkom nove sezone.

Što se tiče Nantesa, oni nisu imali baš sjajan start nove sezone i ovaj susret ulaze na 14-oj poziciji sa pet osvojenih bodova. Pobijedili su samo jednu od četiri odigrane utakmice do sada i to protiv Nimesa. U posljednja dva meča nemaju pobjede, sa posljednjim kojeg su igrali protiv St. Etiennea (2-2), što je solidan rezultat za njih. Nantes nema pobjeda u gostima u novoj sezoni do sada gdje su izgubili od Monaca i remizirali sa Bordeauxom.

Lille je veliki favorit u ovoj utakmici, iako je Nantes dokazao da nisu baš lagan protivnik. Međutim, ja i dalje vjerujem da Lille ima kvalitetniju momčad koja će ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Nantesu fale četiri igrača (Charly, Coulibaly, Limbombe i Mendy) Za Lille neće igrati samo Niasse i Soumaoro. Xeka je pod znakom sumnje. Mislim da će koeficijent padati do sutra. Sretno!

Screenshot_24.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 24.9. u 16:57 CET) 

Nakon jučerašnjeg ispodprosječnog dana koji je dobro krenuo ali završio ispod očekivanja nadam se da ćemo danas završiti sa boljim rezultatima. Igra se ATP u Hamburgu kao uvertira u Roland Garros koji slijedi sljedećeg tjedna.

Odmah da se ogradim, nisam najveći svjetski ekspert za tenis međutim znam ga odigrati na prijedloge drugih sa foruma ili za turnire koje više pratim. Kako je Roland Garros uskoro onda je mnogima ovaj sport i više u fokusu jer svi gledaju tempirati formu za ovaj period...

Sve uplaćeno kod bet365 i unibet kladionice. 

Caspred Ruud je prikazivao jako lijep tenis ovaj tjedan. 

2020-09-25-08-19-45-bet365-Online-Sports

Lajković je pomeo Khacaanova koji je odigrao užasan meč i teško će takav nešto napraviti sljedeći tjedan... Tsitsipas je šesti tenisač svijeta i sa razlogom favorit ovdje. Ja sam odabrao čudniju razradu, da Tsipas ne gubi u hendkipemi sa više od jednog na kraju meča. Tehnički može se desiti da dobije meč a da oklada padne ali i obratno. Njega je teško brejknuti dok to kod Jakovića nije slučaj, jadni Khachanov je uzimao brejk u drugom setu dva puta...

2020-09-25-08-23-24-Unibet-Online-Bettin

Bublik je dogurao nevjerojatno daleko. Dbio je Ramosa A da bi Auger-Aliassime sam sebe pobijedio nakon što je poveo brejkom u prvom setu. Garin je 22. igrač svijeta i mislim da bi lagano ovo trebao odraditi...

2020-09-25-08-19-53-bet365-Online-Sports

2020-09-25-08-23-14-Unibet-Online-Bettin

I zadnje jesu kartoni na utakmica koja počinje u 14:00 danas. Razlog zašto sam isto igrao jest izuzetno niska granica te dobre informacije koje sam našao u sucu nocas kada su kartoni bili stavljeni u ponudu kod bet365

2020-09-25-08-33-39-bet365-Online-Sports

2020-09-25-08-33-31-bet365-Online-Sports

Zanimljiva jučerašnja anegdota jest da sam napravio cashout na utakmici Bayern - Sevilla na jednom od tri aktivna listića nakon što je Bayern dao gol za 2:1 koji je bio i poništen. Međutim cashout je prošao. Ipak, i dalje ostaje okus ne tako dobrog dana jer su drugi listići sa Bayernom pali. 

Tko razmišlja o otvaranju računa u drugim kladionicama - 22bet daje 100% bonusa do 1.000HRK za nove igrače a svakog petka imaju reload bonus gdje daju 100% bonusa do 800HRK. Dakle, svakog petka igračima koji uplate 800HRK (ili manje) isti se udvostručuje. 

22bet- 1.000HRK bonusa

22bet- 100% bonusa petkom do 800HRK (za postojeće igrače)

2020-09-25-08-28-16-https-22-bet-net-hr-

Herta - Ajntraht Frankfurt

Herta je prethodnu sezonu završila u zlatnoj sredini tabele, dugo su obigravali oko pozicija koje vode u Ligu Evrope, ali loša završnica ih je koštala plasmana u ovo kontinentalno takmičenje. Naime, u poslednjih pet kola ekipa Bruna Labadije je izgubila čak četiri puta i upisala jedan trijumf. Iako su Kžištof Pjatek i momci bili snalažljivi pred protivničkom mrežom, njhovi saigrači iz odbrambene linije su mogli biti nešto čvršći. Herta je imala problema sa igrama na svom terenu jer su njhovi rivali čak osam puta odnosili ceo plen sa Olimpijskog stadiona. Ipak, novu kampanju su započeli veoma ubedljivom pobedom od 4:1 na gostovanju Verderu iz Bremena, i domaća ekipa želi da nastavi u istom ritmu.

Ajntraht Frankfurt je prošlu sezonu završio tik iznad svog narednog protivnika sa četiri boda više. Novu sezonu su otvorili pomalo neočekivanim remijem sa Arminijom iz Bilefelda na svom terenu. Jedan od najboljih igrača iz minule sezone, Mijat Gaćinović, je napustio Ajntraht i otišao u Hofenhajm, dok je u suprotnom pravcu stigao Stiven Cuber. Ekipa Adija Hitera je bila veoma efikasna u Bundesligi sa 59 postignutih golova, ali su ipak primili jedan više, i loša odbrana ih je koštala više pozicije na tabeli. U finišu sezone, gosti su zantno poboljšali svoje igre na strani, te su na poslednja četiri meča van svog terena upisali tri pobede i remi.

Šta mi igramo na golove?

Međusobni mečevi ove dve ekipe su bili prilično zanimljivi u prethodnom periodu, i verujemo da će nastaviti u istom ritmu. Stoga, verujemo da će oba tima uspeti da postignu barem po gol u ovoj utakmici.

Pre starta Bundeslige, obe ekipe su učestvovale u Kupu Nemačke i odigrale efikasne mečeve. Herta je izgubila Braunšvajga sa 5:4, dok je Ajntraht slavio u Minhenu protiv Minhena 1860 sa 2:1. Trebalo bi da vidimo još jednu efikasnu utakmicu u kojoj će pasti barem tri gola.

1:3

GG @1.52

UG 3+ @ 1.65

Izvor: https://www.3plus.rs/2020/09/24/herta-ajntraht-frankfurt-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/

18:00 / Croatia - 1st league
Zadar - Cibona Zagreb / 1 (1.36)
18:00 / Champions League Qual.
Igokea - Sporting CP / 1 (1.33)

Odd: 1.81 (bet365) - Stake 4/10

Before continuing with the analysis, I want to invite you to join my:
- Facebook: https://www.facebook.com/groups/betrevolut
- Telegram: https://t.me/betrevolut
1) This is a big Croatian basketball derby. The last time they met, Zadar won against Cibona in Croatian's cup final. Zadar kept some important players from the last season such as Mavra and Vukovic, and also managed to sign some good players for this league (Bursac, Darko Planinic, etc.). Also, they appointed Veljko Mrsic as a head coach, he has some good experience working outside Croatia. They are the best team in Croatian basketball for me right now. In the first round they destroyed GKK Sibenka (92:52). In that game fans weren't allowed, but for this game against Cibona capacity will be up to 1000 spectators! On the other side, we have Cibona. They had big problems with COVID-19 as few of their players were infected and they didn't play so many friendly games so far. This will be their first official game this season. Also, they haven't made some good signings and their captain for this season will be 18-years-old Roko Prkacin! Better preparations, better squad, better coach, 1000 fans allowed - all is going in favor of the home side and I will bet on home's win here.
2) Igokea surprisingly defeated Cluj in the previous round and for me they are big favorites in this game. There is a big quality gap between Balkan's and Portuguese basketball and last season in these qualifications we had a clash between Mornar (ABA league) and Benfica (Portugal) - Mornar easily won +28 in Portugal! Igokea kept their coach, signed few fantastic acquisitions for this league and this should be a very good season for them. Although they are playing without their first playmaker Anthony Clemmons, they easily won against Cluj Napoca (75:82) having led all 40 minutes! In that game against Cluj, Igokea shot just 13 3-pointers (made 6), and they are basing their game on 2-pointers and their PF Jackie Carmichael who scored 25 points in the game against Cluj. Sporting is a team that have 5 Americans in their roster and they are trying to play transition offense. That's possible to play against Fribourg (they won 84:78) but Igokea have a way to stop them (as they did against Cluj who is also very dangerous in transition offense) and this game should be one-way-street. Sporting can win this game only with 65% for 3pt (they had just 39% against Fribourg).
Good luck!

prije 20 minute, BettingRevolution said:
18:00 / Croatia - 1st league
Zadar - Cibona Zagreb / 1 (1.36)
18:00 / Champions League Qual.
Igokea - Sporting CP / 1 (1.33)

Odd: 1.81 (bet365 online kladionica" rel="">bet365) - Stake 4/10

Before continuing with the analysis, I want to invite you to join my:
- Facebook: https://www.facebook.com/groups/betrevolut
- Telegram: https://t.me/betrevolut
1) This is a big Croatian basketball derby. The last time they met, Zadar won against Cibona in Croatian's cup final. Zadar kept some important players from the last season such as Mavra and Vukovic, and also managed to sign some good players for this league (Bursac, Darko Planinic, etc.). Also, they appointed Veljko Mrsic as a head coach, he has some good experience working outside Croatia. They are the best team in Croatian basketball for me right now. In the first round they destroyed GKK Sibenka (92:52). In that game fans weren't allowed, but for this game against Cibona capacity will be up to 1000 spectators! On the other side, we have Cibona. They had big problems with COVID-19 as few of their players were infected and they didn't play so many friendly games so far. This will be their first official game this season. Also, they haven't made some good signings and their captain for this season will be 18-years-old Roko Prkacin! Better preparations, better squad, better coach, 1000 fans allowed - all is going in favor of the home side and I will bet on home's win here.
2) Igokea surprisingly defeated Cluj in the previous round and for me they are big favorites in this game. There is a big quality gap between Balkan's and Portuguese basketball and last season in these qualifications we had a clash between Mornar (ABA league) and Benfica (Portugal) - Mornar easily won +28 in Portugal! Igokea kept their coach, signed few fantastic acquisitions for this league and this should be a very good season for them. Although they are playing without their first playmaker Anthony Clemmons, they easily won against Cluj Napoca (75:82) having led all 40 minutes! In that game against Cluj, Igokea shot just 13 3-pointers (made 6), and they are basing their game on 2-pointers and their PF Jackie Carmichael who scored 25 points in the game against Cluj. Sporting is a team that have 5 Americans in their roster and they are trying to play transition offense. That's possible to play against Fribourg (they won 84:78) but Igokea have a way to stop them (as they did against Cluj who is also very dangerous in transition offense) and this game should be one-way-street. Sporting can win this game only with 65% for 3pt (they had just 39% against Fribourg).
Good luck!

1.60 kvota u PSK na Zadar? 

Braga - Santa Clara 1 (1.40) bet365

Braga bi u Portugalu definitivno bila najbolji tim da nije Porta i Benfice. Oni su se još jednom etablirali kao treća najbolja ekipa u ligi nakon što su prošle sezone završili na trećoj poziciji, dok su postigli najviše golova u ligi osim Benfice i Porta naravno. U međuvremenu se Santa Clara morala zadovoljiti završetkom na sredini tabele prošle sezone i što je najvažnije bili su daleko slabiji u međusobnim omjerima tijekom gotovo cijele svoje povijesti.

Uz to, ekipa Carlosa Carvalhala bila je dominantna momčad na domaćem terenu posljednjih nekoliko mjeseci i ovdje impresivno imaju gotovo savršen pobjednički rekord u međusobnim omjerima protiv Santa Clare. Svakako, večeras očekujem pobjedu Brage.

Ekipa Carvalhala je izgubila samo tri puta na domaćem terenu u proteklih 12 mjeseci, a jedan od tih poraza je stigao u Europskoj ligi. S druge strane, njihov protivnik je bio bez pobjede u sedam od devet gostovanja, dok su pobijedili samo jednom u gostima u posljednjih sedam mjeseci.

Što je najvažnije, domaćini na ovom stadionu imaju 100% pobjednički rekord izuzevši taj remi od prije 17 godina, dok su postigli dva ili više golova u gotovo svim međusobnim utakmicama na ovom stadionu protiv Santa Clare. Braga je u posljednjih nekoliko godina najbolja momčad u Portugalu, osim Porta i Benfice, i oni praktički igraju protiv tima koji je prošle sezone bio prilično prosječan. Svakako očekujem dominaciju Brage. Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 25.9. u 12:03 CET) 

prije 6 sati, Goksim said:

Lajković je pomeo Khacaanova koji je odigrao užasan meč i teško će takav nešto napraviti sljedeći tjedan... Tsitsipas je šesti tenisač svijeta i sa razlogom favorit ovdje. Ja sam odabrao čudniju razradu, da Tsipas ne gubi u hendkipemi sa više od jednog na kraju meča. Tehnički može se desiti da dobije meč a da oklada padne ali i obratno. Njega je teško brejknuti dok to kod Jakovića nije slučaj, jadni Khachanov je uzimao brejk u drugom setu dva puta...

WIN

prije 6 sati, Goksim said:

I zadnje jesu kartoni na utakmica koja počinje u 14:00 danas. Razlog zašto sam isto igrao jest izuzetno niska granica te dobre informacije koje sam našao u sucu nocas kada su kartoni bili stavljeni u ponudu kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

bet365 je kasnije digao granicu na 4,5 kartona. WIN već na poluvremenu :D

Kratki info

Utakmica

GKS Jastrzebie - Widzew Lodz 

u drugoj poljskoj ligi igrace se na stadionu Widzewa u Lodzu, Razdaljina izmedju Jastrzebia i Lodza je oko 200 kilometara a GKS igra svoje utakmice na stadionu formalnih gostiju u ovom mecu. GKS je najlosiji u ligi trenutno, a ni Lodzu ne cvjetaju ruze, ali su uzeli poneki bod. Widzew je inace jedan od poljskih velikana i visestruki sampion koji je danas na niskim granama.

prije 13 minute, TazMan said:

Eh,ovo me podsjetilo zašto mrzim HR košarku...očajna je ?

Naša košarka je očajna već godinama,nikome interesantna,služi samo da bi se mladji igrači promovirali i prodali,a time naravno se svi kao ljubitelji košarke okoristili,nekada pravi derbi a sada sprdnja,puna dvorana,jazine tornado radi pravu atmosferu,cibona nikad nije imala takvih navijača osim one starije gospodje što je na svakoj tekmi,a sad sprdnja

prije 4 minute, tihi372 said:

Naša košarka je očajna već godinama,nikome interesantna,služi samo da bi se mladji igrači promovirali i prodali,a time naravno se svi kao ljubitelji košarke okoristili,nekada pravi derbi a sada sprdnja,puna dvorana,jazine tornado radi pravu atmosferu,cibona nikad nije imala takvih navijača osim one starije gospodje što je na svakoj tekmi,a sad sprdnja

Ali kvaliteta je očajna......Pazi ti postotke šuta,akcije koje ne postoje......Zakucat ne može nitko već samo pimplanje.....Koma

prije 12 sati, Goksim said:

Nakon jučerašnjeg ispodprosječnog dana koji je dobro krenuo ali završio ispod očekivanja nadam se da ćemo danas završiti sa boljim rezultatima. Igra se ATP u Hamburgu kao uvertira u Roland Garros koji slijedi sljedećeg tjedna.

Odmah da se ogradim, nisam najveći svjetski ekspert za tenis međutim znam ga odigrati na prijedloge drugih sa foruma ili za turnire koje više pratim. Kako je Roland Garros uskoro onda je mnogima ovaj sport i više u fokusu jer svi gledaju tempirati formu za ovaj period...

Sve uplaćeno kod bet365 online kladionica">bet365 i unibet">unibet kladionice. 

Caspred Ruud je prikazivao jako lijep tenis ovaj tjedan. 

2020-09-25-08-19-45-bet365-Online-Sports

Bublik je dogurao nevjerojatno daleko. Dbio je Ramosa A da bi Auger-Aliassime sam sebe pobijedio nakon što je poveo brejkom u prvom setu. Garin je 22. igrač svijeta i mislim da bi lagano ovo trebao odraditi...

2020-09-25-08-19-53-bet365-Online-Sports

2020-09-25-08-23-14-Unibet-Online-Bettin

I zadnje jesu kartoni na utakmica koja počinje u 14:00 danas. Razlog zašto sam isto igrao jest izuzetno niska granica te dobre informacije koje sam našao u sucu nocas kada su kartoni bili stavljeni u ponudu kod bet365 online kladionica">bet365

Zanimljiva jučerašnja anegdota jest da sam napravio cashout na utakmici Bayern - Sevilla na jednom od tri aktivna listića nakon što je Bayern dao gol za 2:1 koji je bio i poništen. Međutim cashout je prošao. Ipak, i dalje ostaje okus ne tako dobrog dana jer su drugi listići sa Bayernom pali. 

Tko razmišlja o otvaranju računa u drugim kladionicama - 22bet kladionica">22bet daje 100% bonusa do 1.000HRK za nove igrače a svakog petka imaju reload bonus gdje daju 100% bonusa do 800HRK. Dakle, svakog petka igračima koji uplate 800HRK (ili manje) isti se udvostručuje. 

22bet- 1.000HRK bonusa

22bet- 100% bonusa petkom do 800HRK (za postojeće igrače)

2020-09-25-08-28-16-https-22-bet-net-hr-

4/4 :D 

E to je već bolje nego jučer... ;)

Zadar - Cibona - luda utakmica i preokret u Zadrovom stilu. Nevjerojatno kako je Cibona stala u 4/4. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use