Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 24.9.2020.

bjorn

Recommended Posts

prije 4 minute, trottel1950 said:

Sta mislite na Shkendija - Tottenham, oba tima po jedan karton kvota 1,50 na bet builderu kod bet365 online kladionica" rel="">bet365.

Shkendjia ce ga dobiti naravno, ali cesto sam vidio kako su TOttenhamovi igraci glupi i kad vode 3 gola razlike znaju dobiti zuti karton.

Ne poznajem samo turcina koji sudi, al inace bi ovo stavio na neki lisitc

Moguće ali nije mi to neki value baš... Mislim da ima i boljih tipova večeras ali da samo jedan start je dovoljan. Jedino, pitanje kako će se igrati ako bude rano veće vodstvo i npr 2:0 na poluvremenu a kasnije i više...

prije 2 minute, Goksim said:

Moguće ali nije mi to neki value baš... Mislim da ima i boljih tipova večeras ali da samo jedan start je dovoljan. Jedino, pitanje kako će se igrati ako bude rano veće vodstvo i npr 2:0 na poluvremenu a kasnije i više...

Da slazem se, ali ako se odigra to i jos doda kako ce u 2. pol biti vise od 1, znaci 2 zuta u drugom pol, kvota je 1,72 a to mi se vec svidja... Naravno Tottenham bi ih morao pomesti, ali samo jedno povlacenje i eto zutog haha

prije 10 sati, Goksim said:

Fantastična ponuda danas! Nadam se da će se i drugi pridružiti sa prijedlozima ;)

Ono gdje danas vidim valuebet su koeficijenti na točne rezultate na poluvremenu 2:0 na utakmice gdje imamo izrazite favorite. Koeficijenti se kreću od 6,00 do 8,00 da će rezultat na poluvremenu biti 2:0 za favorita kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 i unibet" rel="">unibet kladionice. Ovo ćete teško naći u zemaljskim kladionicama ali nadam se da se tamo ni ne kladite...

Dakle u prosjeku od 7 utakmica ako jedna prođe biti ćemo na nuli. Evo zanimljivih utakmica danas gdje se očekuje vodstvo favorita na poluvremenu a za očekivati je da će neka od vodstva na poluvremenu biti uvjerljivija. Jasno je da neće sve utakmice od navedenih proći ali mislim da možemo imati bolju prolaznost od 15%.

Zanimljive utakmice danas za igrati točan rezultat 2:0 na poluvremenu (uz koeficijente 6,00 ili veće):

1. Viktoria - Solderjyske 
  2. Riga - Celtic
  3. Mura - PSV
  4. CSKA Sofia - B36
  5. Škendija - Tottenham
  6. Standard Liege - Vojvodina
  7. Kopenhahen - Piast Gliwice
  8. Apoel - Zrinski
  9. Galatasaray - Hajduk
  10. Wolfsburg - Desna
  11. Legia - Drita
  12. Milan - Bodo
  13. Basel - Anorthosis
  14. Sporting Lisabon - Aberdeen
  15. Lincoln - Liverpool
  16. Manchester City - Bournemouth
  17. Bayern - Sevilla

Sve probrane utakmice su utakmice u kojima imamo izrazite favorite te je u većini slučajeva koeficijent 1,30 ili manji na iste (Galatasaray je izuzetak ali mislim da 2:0 tu lako može bit ina poluvremenu)...

Od ovih 17 utakmica, ako bi sve igrali single 2:0 na poluvremenu za vodeće momčadi i od 17 utakmica pogodili 2 bili bi u minimalnom gubitku ali gotovo na nuli. Ako bi 3 ili više utakmica bilo pogođeno bio bi lijepi plus. Napravit ćemo rezime na kraju dana... ;)

Već imamo 2 pogođena a pred nama je još 13 utakmica :D 

2/4 je brutalan skor za prosječni koeficijent 7,00. Naravno, sreća je veliki faktor ovdje...

prije 2 sati, Goksim said:

Odlična utakmica za kartone ako gledamo momčadi i koliko im znači ova utakmica ali i najgori mogući sudac pa zato oprezno. 

Sanchez Martinez je neke od najluđih derbija odsudio sa svega par kartona a znao je davati direktne crvene kartone za startove gdje netko ne bi dao niti žuti karton. S druge strane, uklizivanja sa leđa kao i povlaćenja bi tolerirao. Ima jako čudan kriterij i više puta sam se opekao sa njim pa se ako igrate over pripremite na nerviranje oko kriterija. Ne kažem da neće proći ali kod njega nikad ne znaš što će napraviti. Jako voli pričati sa igračima i  upozoravati, komično je to vidjeti u zadnjim minutama utakmice...

gdje se mogu igrati kartoni na tu tekmu,wwin nema....

prije 4 sati, Goksim said:

2/4 je brutalan skor za prosječni koeficijent 7,00. Naravno, sreća je veliki faktor ovdje...

Nije lose igrati ovakav sistem..steta moglo je biti vise, par tekmi skoro, a doslo ih jos nekoliko ne igranih..lask, rangers, vila..ali uglavnom zanimljivo..nije mi pao napamet..svatko si izabere tekme i to je to..nema puno razmisljanja..

Pitanje, igras 2 od xy, puni sistem, ili sto?

Hvala svakako za dobru ideju

prije 15 sati, Goksim said:

Fantastična ponuda danas! Nadam se da će se i drugi pridružiti sa prijedlozima ;)

Ono gdje danas vidim valuebet su koeficijenti na točne rezultate na poluvremenu 2:0 na utakmice gdje imamo izrazite favorite. Koeficijenti se kreću od 6,00 do 8,00 da će rezultat na poluvremenu biti 2:0 za favorita kod bet365 online kladionica">bet365 i unibet">unibet kladionice. Ovo ćete teško naći u zemaljskim kladionicama ali nadam se da se tamo ni ne kladite...

Dakle u prosjeku od 7 utakmica ako jedna prođe biti ćemo na nuli. Evo zanimljivih utakmica danas gdje se očekuje vodstvo favorita na poluvremenu a za očekivati je da će neka od vodstva na poluvremenu biti uvjerljivija. Jasno je da neće sve utakmice od navedenih proći ali mislim da možemo imati bolju prolaznost od 15%.

Zanimljive utakmice danas za igrati točan rezultat 2:0 na poluvremenu (uz koeficijente 6,00 ili veće):

1. Viktoria - Solderjyske 
  2. Riga - Celtic
  3. Mura - PSV
  4. CSKA Sofia - B36
  5. Škendija - Tottenham
  6. Standard Liege - Vojvodina
  7. Kopenhahen - Piast Gliwice
  8. Apoel - Zrinski
  9. Galatasaray - Hajduk
  10. Wolfsburg - Desna
  11. Legia - Drita
  12. Milan - Bodo
  13. Basel - Anorthosis
  14. Sporting Lisabon - Aberdeen
  15. Lincoln - Liverpool
  16. Manchester City - Bournemouth
  17. Bayern - Sevilla

Sve probrane utakmice su utakmice u kojima imamo izrazite favorite te je u većini slučajeva koeficijent 1,30 ili manji na iste (Galatasaray je izuzetak ali mislim da 2:0 tu lako može bit ina poluvremenu)...

Od ovih 17 utakmica, ako bi sve igrali single 2:0 na poluvremenu za vodeće momčadi i od 17 utakmica pogodili 2 bili bi u minimalnom gubitku ali gotovo na nuli. Ako bi 3 ili više utakmica bilo pogođeno bio bi lijepi plus. Napravit ćemo rezime na kraju dana... ;)

3/17. Prihvatljivo iako nakon 2/4 i nije tako dobor kako je moglo biti...

prije 24 minute, beristo1986 said:

Nije lose igrati ovakav sistem..steta moglo je biti vise, par tekmi skoro, a doslo ih jos nekoliko ne igranih..lask, rangers, vila..ali uglavnom zanimljivo..nije mi pao napamet..svatko si izabere tekme i to je to..nema puno razmisljanja..

Pitanje, igras 2 od xy, puni sistem, ili sto?

Hvala svakako za dobru ideju

Ma nista @beristo1986, zato smo tu ;)

Nekad sam igrao sisteme ali već godinama ne. Može se iskombinirati po 2 točna rezultata sa malim ulozima u krug, pa kad prvi prođe postaje zanimljivo jer se čeka drugi za tečajeve 40-50.

Druga opcija je odigrati par "zicera" i kao zadnji par staviti točan rezultat. Fiksirati istih par "zicera" koji se obavezno prvi igraju (ne želiš pogoditi rezultat na poluvremenu pa pasti na 1,15) i odigrati više istih listića gdje će jedino utakmica za točan rezultat na poluvremenu biti različita. 

Za ovo preporučujem bet365 koji ima rezultat na poluvremenu za gotovo sve utakmice a često daju lijepe koeficijente za 2:0. Dobra opcija je i unibet a nekad se i marathonbet kladionici zalomi neki astronomski koeficijent...

prije 4 sati, Goksim said:

Goki legendo.. Svaka cast na ovom prijedlogu.. Mada bili na poz nuli... Ispratio sve parove na 10 krumpira.. Da smo imali jos malo srece bio bi ziher plus... Sve u svemu super dan.. Hvala ekipo na forumu sa kvalitetnim prognozama... I idemo dalje.. Sad pivica na terasi i kasnije Nba... Zivjeli i poz iz Austrije.. 

Igram na betu da, ma bio sma prije aktivniji na forumu..s drugim nickom..ne sjecam ga se vise..zab, lozinku..pa par mjeseci i vise svracao nisam, pa sada FB login i nema straha hehe

Jedino ako odigras sve kombinacije ima ih 136, znaci 3 pogotka treba za plus...a da se zalomi i dodje ih 5,6 ili vise..amerika

Hvala na pojasnjenju.

On 22. 09. 2020. at 18:20, IzudinB said:

Malmo - Lokomotiva 1 + više od 1 gola (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Malmo u ovaj susret ulazi nakon što su u prošlom krugu izbacili Honveda sa pobjedom od 2-0. U švedskom prvenstvu su na prvoj poziciji nakon 20 odigranih kola do sada. Ovdje je koeficijent na pobjedu domaćina u velikom padu i mislim da će do četvrtka još padati, tako da treba uzimati ove utakmice što prije.

Lokomotiva Zagreb je ovu sezonu krenula katastrofalno. Oni su nakon prošle sezone rasprodali svoje najbolje igrače, tako da su u novu sezonu ušli dosta slabiji. Igrali su u pretkolima Lige prvaka gdje su izgubili od Rapid Vienne sa 1-0 na domaćem terenu. U domaćem prvenstvu je Lokomotiva u pet odigranih kola do sada osvojila samo četiri boda, te vjerujem da ih čeka jedna vrlo teška sezona. Mislim da će domaćin ovdje ostvariti laganu pobjedu, s obzirom da Zagrepčani nisu ekipa kakva su bili prošle sezone, dok je Malmo dosta kvalitetniji tim i ne bi trebali imati problema u ovom susretu. Mislim da ovdje možemo vidjeti i više od 1 gola na utakmici. Igra se samo jedan susret. Sretno!

Screenshot_8.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 22.9. u 18:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 20 sati, IzudinB said:

Kopenhagen - Piast Gliwice 1 (1.60) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Čudan početak sezone za domaćina. Odigrali su dvije utakmice i izgubili obje, iako je jedan od ta dva meča bio protiv Brondbyja. Igrali su nogomet u EUropskoj ligi prošlog mjeseca i mogu reći da su odigrali dobro protiv nekih prilično solidnih ekipa. Pobijedili su Basaksehira iz Turske sa 3-0 na domaćem terenu, dok su bili blizu eliminacije Manchester Uniteda u nokaut fazi koja se igrala u Njemačkoj. Mislim da se nije mnogo toga promijenilo u posljednjih mjesec dana. Njihovo novo pojačanje koje je stiglo iz Brondbyja Wilczek će biti glavni i odgovorni u napadu, s obzirom da je postigao tri gola u dvije utakmice. Zaista fenomenalan igrač koji ima izvanredan rekord u danskom nogometu sa Brondbyjem, a izgleda da ga je krenulo i u Kopenhagenu.

Na drugoj strani imamo Gliwice koje su katastrofalno krenule u poljskoj ligi, slično kao i Kopenhagen. U posljednjem kolu su izgubili od Jagiellonije sa 0-1 na domaćem terenu. Prije toga su u Europskoj ligi prošli pored Hartberga kojeg su dobili sa 3-2, ali su i tu utakmicu jedva dobili nakon što je gol Zyroa u 84. minuti susreta donio pobjedu i prolazak dalje. Uprkos lošem početku sezone, Kopenhagen je i dalje jedan prilično dobar tim i mislim da mogu proći dalje. Očekujem pobjedu Kopenhagena. Sretno!

Screenshot_17.jpg

(Koeficijenti 24.9. u 12:34 CET) 

prije 19 sati, IzudinB said:

Plzen - SonderkyskE 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Plzen je vjerojatno mogao uraditi mnogo više u svojoj utakmici protiv AZ Alkmaara u Ligi prvaka. U toj utakmici su igrali u gostima i imali su čak vodstvo od 1-0 do 95. minute, ali su domaćini izjednačili i Plzen je do kraja izgubio sa 3-1 na produžetke. Što se tiče domaće lige, u ovaj susret Plzen dolazi nakon pobjede od 1-4 u gostima protiv Bohemiansa. Sada se nalaze tri boda iza lidera Sparte i mislim da će imati jednu zanimljivu sezonu. Novo pojačanje Hybs je još uvijek ozlijeđen, iako nije igrao u novoj sezoni, dok veznjak Alvir neće igrati zbog bolesti.

Sonderjyske je imao prilično solidnu prethodnu sezonu koju su uspjeli spasiti sa pobjedom u finalu domaćeg kupa gdje su pobijedili Aalborga prošle sezone. Za klub njihove reputacije mislim da je to popriličan uspjeh. Što se tiče nove sezone, započeli su za iznenađujućom pobjedom protiv Midtjyllanda, ali je na njih utjecao gust raspored, s obzirom da su igrali utakmicu u kvalifikacijama Lige prvaka između. Što se tiče prethodne utakmice u domaćem prvenstvu, izgubili su od novopromovirane ekipe Vejlea sa 4-1. Gostima će nedostajati braniči Simonsen i Pedersen, te veznjaci Liburd i Hansen.

Nema sunje da je Plzen ovdje veliki favorit i mislim da će defintivno ostvariti pobjedu. Gosti su solidna ekpa, međutim, mislim da nemaju dovoljno kvalitete da zaustave češku ekipu. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 24.9. u 13:54 CET) 

prije 19 sati, IzudinB said:

Hapoel Beer Sheva - Motherwell 1 (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Hapoel nam dolazi iz izraelske Premier lige, dok je Motherwell iz škotske ako netko od vas nije znao. Beer Sheva je izgubila samo dvije od posljednjih deset domaćih utakmica. Hapoel uživa u prednošću domaćeg terena nakon što su ostvarili pobjedu od 3-0 na domaćem terenu protiv Dinamo Batumija u prethodnoj domaćoj utakmici u Europskoj ligi. Njihova prethodna utakmica u gostima u Europskoj ligi je bila protiv Lacija gdje su ostvarili pobjedu sa 1-2. Domaćini imaju samo jedan poraz u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima.

Motherwell je prošle sezone završio na trećoj poziciji u škotskom premiershipu. Tako su se kvalificirali na europska natjecanja prvi put od 2014. godine. U ovom trenutku se u novoj sezoni nalaze na osmoj poziciji, ali prije posljednje dvije pobjede su bili na dnu. Međutim, gostujuća pobjeda protiv Aberdeena povećala je samopouzdanje u momčadi. Uprkos tome imali su dosta problema u gostima. Pobijedili su samo jednu od posljednjih deset gostujućih utakmica na svim natjecanjima. Mislim da će domaćini ovdje ostvariti pobjedu, koeficijent na njih je u padu sa 1.72 na 1.61! Sigurno će pasti još do večeras!

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 24.9. u 14:19 CET) 

4/6 za četvrtak. Solidan dan s obzirom da su rezultati bili katastrofa u pojedinim utakmicama. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use