Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Najbolja online kladionica

Klara

Recommended Posts

• Goksim changed the title to Najbolja online kladionica
prije 12 minute, gregor said:

Ljudi igram vise manje samo njemački i ruski hokej i tenis, pa ne zanima koja kladionica ima najbolju ponudu. Do sada sam koristio 1xbet">1xbet al mi je malo nepregledna stranica, pa da pitam jel ima nesto bolje?

@gregor  bet365 i unibet kladionica?

unibet je super za tenis jer ima klizne granice za hendikepe i zbrojeve poena. Ako je granica 21,5 ista se može sniziti i na 17,5 ili 18,5. Također, za hokej imaju razne granice za zbrojeve golova. 

prije 3 sati, minus said:

Imam nalog na bet365 online kladionica" rel="">bet365 i danas sam pokusao deponovati sredstva, medjutim tek iz banke sanajem da je zakonom u Srbiji zabranjeno deponovanje novca za igranje igara na srecu u evropi i svetu. Inace to pravilo vazi izgleda od jula meseca.

Napravi uplatu sa banke na skrill a onda sa skrilla na kladionicu. Isplata ide isto, sa kladionice na skrill a onda sa skrilla na banku. Više o uplata i isplatama na kladionice na https://www.svijetkladjenja.com/kladionica-uplata-i-isplata/

prije 2 sati, minus said:

Da li se navodi razlog uplate sredstava sa mastercard na skrill ?

Jer mi je decidirano sluzbenica banke rekla da je bilo kakav transfer novca u svrhu igara na srecu zakonom zabranjen.

Pitam da ne bude nekih promena naknadnih.

Službenica može jednostavno napisati "uplata" a hoćeš li ti novce trošiti za online shopping, uplatiti ih "rođaku u Americi" ili napraviti nešto treće sa njima je tvoja stvar. Države ne dolaze u posjed popisa traksakacija sa skrilla tako da oni mogu vidjeti samo ono što je na banci. Drugim riječima mogu vidjeti uplatu sa banke na skrill i kasnije isplatu sa skrilla na banku. I ovo se može zaobići ako uzmeš skrill Mastercard karticu (ovo vrijedi samo za zemlje EU).

Ako radiš isplatu sa Skrilla na banku načini kako si stekao te novce (za potrebe banjei posljedično porezne) mogu biti razni a jedan od njih je da ti je jednostavno prijatelj ili rođak uplatio iste.

Više o Skrill_Mastercard kartici

prije 54 minute, Zelledon said:
  • Pitanje je da li ti uopste imas ponudjenih skrill kao uplatu na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Da, to je good point jer za nove račune, ovisno od zemlje odakle je novi igrač, skrill potencijalno neće biti dostupan. Ako je to slučaj onda se mora koristiti jedna od ponuđenih opcija - kreditne i debitne kartice su obično najjednostavnije rješenje te novci momentalno sjedaju na rčaun za klađenje. 

Najjednostavniji nacin za uplate na bilo koju kladionicu po meni je revolut. On se racuna kao Visa kartica a sve kladionice primaju Visu. Da bi otvorili revolut i prebacili novce treba vam 5 minuta, nakon toga novci automatski sjedaju na kladionicu po izboru, lokalno ili online

Banke nista ne vide, placate sa Visa revolutom na svim mjestima gdje primaju kartice jer Visu svi primaju

• 3 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use