Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.9.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 9 sati, mario007 said:

Ispričavam se na malo neozbiljnim analizama, jednostavno se jos oporavljam od Ekbergovog zajeba jučer :

Sve kartoni-

Omonia-CZV 4,5+

Ferencvaros-DZG 4,5+

Maccabi-Dynamo Brest 4,5+

Midtjylland-YB 4,5+

Prva dva para mislim da idu jedno s drugim. Balkanci svi, dobro jedino ciprani nisu, ali tu su sto se tice tog ludog mentaliteta.

Dakle, balkanci i jedna utakmica za prolaz, samim time ocekujem nervozu i mesarenje na veliko. 

Maccabi dosta gruba ekipa, a ni Brest ne zaostaje nešto za njima koliko sam uspio pogledati njihov mec protiv Sarajeva. 

Istina, Maccabi je teski favorit i mogla bi utakmica otići u jednom smjeru, ali nekako ocekujem grubu utakmicu.

Sudi Massa, poznati talijanski sudac koji nit sudi skrto ali nije ni da nije izdasan. Sasvim korektan sudac i ako ekipe budu igrake kako spada mislim da bi over trebali vidjeti. 

I ovaj zadnji par sam uzeo radi same utakmice i ekipa, koje mi se cine dosta izjednačene i samim time mislim da bi veliku neizvjesnost tu mogli gledati.

Sudi Kabakov, bugarin koji kada se razmaše dijeli sve zivo pa se uzdamo u njegov dobar dan, točnije vecer.

Moralo se vratiti radi onog govnara Ekberga juce.....

Sve na guzove doslovno prodje:

Zvezda tocno 5 zutih,5 pao u 85 min.

Dinamo nista do 80.,u 2-3 min. 4 zuta kartona.

Maccabi samo luda sreca,u 94 min.nicim izazvani svadaju se likovi i 2 zuta im dade Massa.

I sad Young Boys,faul za cisti crveni,ovaj pokazuje zuti...

prije 2 sati, mario007 said:

Moralo se vratiti radi onog govnara Ekberga juce.....

Sve na guzove doslovno prodje:

Zvezda tocno 5 zutih,5 pao u 85 min.

Dinamo nista do 80.,u 2-3 min. 4 zuta kartona.

Maccabi samo luda sreca,u 94 min.nicim izazvani svadaju se likovi i 2 zuta im dade Massa.

I sad Young Boys,faul za cisti crveni,ovaj pokazuje zuti...

Ja fulam zvezdu na psk 5.5 kartona...katastrofa

On 16. 09. 2020. at 8:21, IzudinB said:

Na 1xbet" rel="external nofollow">1xbet kladionici je koeficijent na više od 5.5 2.20, dok je u unibetu koeficijent pao na 1.65! 

Screenshot_21.jpg

Screenshot_22.jpg

On 16. 09. 2020. at 9:05, IzudinB said:

Ferencvaros - Dinamo Zagreb | Oba tima daju gol (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Pored toga što vjerujem da ćemo ovdje gledati kartonijadu, mislim da bi mogli vidjeti i golove na obje strane. Ferencvaros u ovu utakmicu ulazi sa dobrim raspoloženjem nakon što su novu sezonu započeli na najbolji mogući način sa tri uzastopne pobjede. U posljednjem kolu su uspjeli pobijediti autsajdere iz Paksa, gdje su zabilježili pobjedu od 5-0. Nguen je postigao tri gola, a Boli dva i to su igrači koje treba pratiti na ovoj utakmici, kojih se Dinamo posebno mora čuvati. 

Ferencvaros je u prvom pretkolu Lige prvaka ostvario pobjedu protiv Djurgardena sa 2-0 na domaćem terenu, te protiv Celtica u gostima sa 1-2. Ferencvaros je jedan vrlo efektivan tim, koji igra dobro u napadu. Vrlo su neugodan protivnik koji može postići gol Dinamu. Nemaju problema sa ozljedama, tako da će imati cijeli sastav na raspolaganju.

Međutim, Dinamo Zagreb također dolazi u dobrom raspoloženju nakon što su novu sezonu 1. HNL započeli pozitivno sa četiri uzastopne pobjede. U psoljednjem susretu su pobijedili Hajduka u Splitu sa 2-1 što im je dalo veliko samopouzdanje pred ovaj susret. U posljednjoj utakmici u kvalifikacijama Lige pvaka izbacili su Cluja na penale, nakon što je bilo 2-2 u regularnom vremenu. Generalno gledajući, Dinamo nije tim koji se povuče i igra obranu. Oni su vrlo opasna ekipa koja je sposobna postići barem jedang gol Ferencvarosu. Očekujem ofanzivan pristup ovoj utakmici, nakon što su prošle godine istom ovom protivniku na ovom terenu postigli četiri gola. Gostima će nedostajati Lesković, Perić i novo pojačanje Milić. Nema Franjića koji još uvijek nije ni nastupao. Theophile-Catherine je suspendiran za ovaj susret.

Dinamo Zagreb u ovaj susret ulazi kao blagi favorit, mislim da mogu proći dalje, međutim, vjerujem da neće imati lagan posao. Ferencvaros je definitivno jedna vrlo otvorena i ofanzivna ekipa i zbog toga očekujem golove na obje strane. Sretno!

Screenshot_23.jpg

(Koeficijenti 16.9. u 09:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 23 sati, IzudinB said:

Midtjylland - Young Boys | Više od 2.5 gola (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Midtjylland je u prvom kolu danske Super lige doživio poraz u gostima protiv Sonderjyskea (2-0). U toj utakmici je Midtylland imao većinu posjeda lopte u svojim nogama, ali su protivnici jednostavno bili mnogo kreativniji i znali su iskoristiti svoje šanse. U prošloj utkamici u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Midtjylland je pobijedio Ludogoretsa iz Bugarske sa minimalnim rezultatom u gostima. Bili su mnogo agresivniji tim u toj utakmici, što se izrazilo u 77 minuti susreta kada je Junior Brumado postigao jedini gol. Također su igrali par prijateljskih susreta prije ove, gdje su pokazali vrlo dobru ofanzivu, te ako tako nastave, vjerujem da ćemo gledati vrlo zanimljiv susret sa golovima. U ovom susretu će im nedostjati branič Andersson, veznjak Anderson, Onyeka i napadač Shwartz.

Što se tiče Young Boysa, švicarski prvak će ući u ovaj susret sa dobrim raspoloženjem. Oni su uspjeli osvojiti švicarski kup u kolovozu protiv Basela kojeg su dobili sa 2-1. Basel je u toj utakmici imao prednost, ali u drugom dijelu utakmice je Young Boys uspio preokrenuti rezultat sa dva gola od NSamea i Spielmanna. U kvalifikacijama za Ligu prvaka, oni su nadigrali Klaskvika sa Farskih Otoka i uzeli zasluženu pobjedu od 3-1. Pokazali su se kao vrlo efektivan tim sa agresivnim pristupom igri. Ne bi trebali imati problema u napadu, te očekujem barem jedna ili dva gola od njih ovdje. Gostima će nedostajati Petignat i Elia zbog ozljeda, iako to nisu neki mnogo važni igrači za ovaj tim. S obzirom na to kako oba tima igraju, mislim da ćemo vidjeti više od 2.5 gola na utakmici.

Screenshot_24.jpg

(Koeficijenti 16.9. u 09:29 CET) 

prije 23 sati, IzudinB said:

Olimpik Sarajevo - Sarajevo 2/2 (1.95) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ova dva kluba su u vrlo dobrim odnosima posljednjih godina, ali samo jedan od njih 'vlada' ovim gradom, a to je naravno FK SARAJEVO! Olimpik je proveo nekoliko godina u prvoj ligi i sada su se vratili među elitu sa samo jednim ciljem,  a to je da izbjegnu ispadanje, ali s obzirom na njihove nastupe, to neće biti lagan zadatak. Započeli su sezonu sa pet poraza u prvih pet utakmica. Čak su izgubili i od Krupe koja je glavni favorit za ispadanje. Ovo će biti jedna vrlo teška sezona za Olimpik. Naravno, oni su promijenili trenera odmah nakon tih katastrofalnih rezultata i izgleda da je to imalo pozitivan utjecaj na ekipu, jer su uspjeli pobijediti Veleža na domaćem terenu sa 2-1 u prošlom kolu. Nadigrani su u toj utakmici, ali su ipak uspjeli pobijediti.

Međutim, danas oni igraju protiv najboljeg tima u Bosni. Sarajevo je izbačeno iz Lige prvaka od Dynamo Bresta. Pokazali su zaista neke dobre nastupe, ali na kraju su ih koštale i one najmanje greške koje su napravili. Ali je to i pozitivna stvar, s obzirom da će se trener Vinko Marinović sada moći fokusirati samo na ligu, s obzirom da će se morati boriti sa Željom za vrh tabele. Sarajevo je sezonu u domaćoj ligi započelo sa četiri pobjede, dva remija, te nakon šest kola zauzimaju drugu poziciju, sa jednim bodom manje od Željezničara.

Ogromna je razlika u kvaliteti između ova dva tima. Dva tima sa različitim ambicijama i ciljevima. BTW danas sudi sudac Admir Šehović, koji živi u Sarajevu i čiji je zet igrao za FK Sarajevo. Ne znam kako se to dogodilo, ali što je tu je. Olimpik će također danas biti bez dva ključna igrača u obrani, tako da mislim da imamo vrijednost u ovoj okladi. Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 16.9. u 09:44 CET) 

Lagano sve prošlo!! NADAM SE DA STE ISPRATILI! Idemo jako i danas! Svaka čast momci!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use