Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.9.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.9. u 16:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Newcastle - Blackburn 1 (1.90) bet365

Svrake su novu sezonu u Premier ligi započele na pozitivan način sa pobjedom od 0-2 protiv West Hama u gostima. Ovo samopouzdanje će se nastaviti u EFL kupu, s obzirom da igraju na domaćem terenu, te protiv tima koji je iz manje lige. Newcastle će ugostiti Blackburna koji igra u Championshipu, ali također igraju u gostima ,što im iskreno ne ide u korist, čak iako se igra bez navijača. Blackburn je također izgubio svoju prvu utakmicu u Championshipu u novoj sezoni protiv Bournemoutha i to nakon što su primili tri gola. Zbog toga vjerujem da će domaćini ovdje ostvariti pobjedu. Treba svakako sačekati sastave za ovu utakmicu, ali vjerujem da će onda koeficijent znatno pasti na Newcastle. Zbog toga igram ranije ovu utakmicu te vjerujem da Newcastle ima dosta kvalitetniju i bolju momčad, te mnogo više iskustva od Blackburna. Sretno!

Screenshot_22.jpg

(Koeficijenti 14.9. u 17:34 CET) 

Sve kartoni,zar se ocekuje ista drukcije:

Din.Kiev-AZ 4,5+

Paok-Benfica 4,5+

Gent-Rapid W 4,5+

Od svih utakmica nađe se poneki razlog zasto ih igrati over kartona.

No imamo jedan zajednicki koji spaja sve utakmice,a to je taj da se igra 1 utakmica,nema uzvrata i popravnog ispita,dakle sve ili nista.

----Sto se tice Kieva i AZ-a tu imamo agresivni tim u vidu Dinama i nesto blazi Az-a,no ocekujem da ce utakmica ici u nekom agresivnom smjeru buduci da je veliki ulog.

Sudi O.Grinfield,zidov kojemu lako utakmica pobjegne iz sigurnih ruku,pa s obzirom na njegovu nesigurnost ocekujem da se malo pogubi, samim time i razmase sa kartonima.

https://int.soccerway.com/referees/orel-grinfeeld/92533/

----Grci i Portugalci,ludi mentaliteti,igrali identicne meceve prije 2-3 godine,samo tad se igralo i na uzvrat.

Prvi mec je tada Mazic sudio i dao 5 zutih ,a drugi mec je sudio Brych i podijelio 7 zutih kartona.

Danasnji mec sudi upravo Brych,trenutno mozda najbolji sudac(neka se susedi ne naljute 1f603.png:D ) pa ocekujem da svojim iskustvom kartonira i rjesava stvari kako treba.

https://int.soccerway.com/referees/felix-brych/44615/

----Zadnji mec je najrizicnijii.

Sudi A.Ekberg,svedanin sa bas svedskim stilom sudenja u kojem pusta bas cvrstu igru i kaznjava bas ono sto je za zuti.

Ovdje se vise uzdam u mec,za koji mislim da bi mogao biti lud i pun prekoreta,samim time i ludih glava pa radi toga nekako me vuce da odigram over.

https://int.soccerway.com/referees/andreas-ekberg/125335/

Evo da se i ja nadovežem. Apsolutno podržavam prijedloge od @mario007 i mislim da možemo očekivati veći broj kartona kako danas, tako i sutra. 

unibet je izbacio razrade i za utakmice koje se igraju u utorak ali i one u srijedu pa svakako pogledajte jer se kada granice i koeficijenti izađu često mogu naći greške koje do početka utakmice tržite anulira. 

Dodao bi da unibet za utakmicu Gent - Rapid ima granicu od samo 3,5 kartona a računaju i eventualni crveni.

Najveći rizik overima kartona vidim u potencijalnom neriješenom rezultatu i produžecima. Nervoza u završnici će biti nešto manja ako bude aktivan rezultat za obje momčadi međutim nadajmo se da to neće biti slučaj. I sa Xom over može proći a ako će jedna od momčadi imati minimalnu prednost u završnici bi trebali vidjeti pokoji karton. 

Slika-zaslona-2020-09-15-u-00-25-49.png

EDIT: a evo i kako granice izgledaju u zemaljskim kladionicama. 

Slika-zaslona-2020-09-15-u-00-38-22.png

Pa birajte ako želite igrati overe kartona hoćete li iste igrati u kladionicama gdje je za sve utakmice granica za jedan karton veća a uz to ne računaju niti eventualni crveni karton ili tamo gdje granice i pravila idu igračima najviše na ruku. 

Tko hoce moze okusati srecu sa manjim ulogom na Western Australia premier ligi, danas je jedna relegacijska utakmica izmedju Bayswater City protiv Balcatta. Tipujem na pobjedu domacina, koeficijent 1.61

https://www.oddsportal.com/soccer/australia/npl-western-australia/

https://www.oddsportal.com/soccer/australia/npl-western-australia/standings/pWfVw1vj/

https://www.oddsportal.com/soccer/australia/npl-western-australia/results/

prije 16 sati, IzudinB said:

Newcastle - Blackburn 1 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Svrake su novu sezonu u Premier ligi započele na pozitivan način sa pobjedom od 0-2 protiv West Hama u gostima. Ovo samopouzdanje će se nastaviti u EFL kupu, s obzirom da igraju na domaćem terenu, te protiv tima koji je iz manje lige. Newcastle će ugostiti Blackburna koji igra u Championshipu, ali također igraju u gostima ,što im iskreno ne ide u korist, čak iako se igra bez navijača. Blackburn je također izgubio svoju prvu utakmicu u Championshipu u novoj sezoni protiv Bournemoutha i to nakon što su primili tri gola. Zbog toga vjerujem da će domaćini ovdje ostvariti pobjedu. Treba svakako sačekati sastave za ovu utakmicu, ali vjerujem da će onda koeficijent znatno pasti na Newcastle. Zbog toga igram ranije ovu utakmicu te vjerujem da Newcastle ima dosta kvalitetniju i bolju momčad, te mnogo više iskustva od Blackburna. Sretno!

Screenshot_22.jpg

Kao što sam već i rekao, koeficijent je znatno pao, sada je 1.72. Newcastle će ovdje biti bez Dubravke, Dummetta, Gaylea, Schara, Clarka i Longstaffa. Na drugoj strani za Blackburn nema Dacka i Gallaghera.

Wuhan - Shanghai SIPG | BTTS (1.80) bet365

Kineska liga je odlična za igrati na golove. Većina ovih klubova u kineskoj Super ligi kupuje velika pojačanja u napadu mnogo više nego u obrani. Rijetke su utakmice bez primljenog gola i skoro uvijek bude golova na obje strane terena. Ovo podržava i činjenica da je SIPG, koji je jedan od favorita za titulu, uspio odigrati samo dvije utakmice bez primljenog gola cijele sezone. Samo jedna od tih utakmica je bila u posljednjih sedam mečeva. SIPG je postigao 22 gola u 10 utakmica. Hulk nastavlja igrati odlično uz Oscara i Arnautovića. Očekuje se da će i Aron Mooy također igrati svoj debi nakon što je izašao iz karantene.

Wuhan je bio impresivan ove sezone. Mnogi su predviđali da će se mučiti, ali prije tog njihovog poraza od 1-0 protiv Shijazguanga, oni su postigli gol u posljednjih sedam utakmica. Sa Leom Baptistaom i Jeanom Kouassijem možemo definitivno očekivati barem jedan gol. Wuhan inače postiže 1.40 golova u prosjeku po utakmici i mislim da mogu postići i ovdje barem jedan! Sretno!

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 15.9. u 10:16 CET) 

Gent - Rapid Vienna | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Gent nije započeo sezonu baš onako kako je očekivao u domaćoj ligi, nakon što su doživjeli četiri poraza i ostvarili samo jednu pobjedu. U posljednjem kolu su izgubili u gostima protiv Eupena sa 2-1. Gent se trenutno nalazi na 16. poziciji u domaćoj ligi, gdje imaju samo tri boda osvojena u pet odigranih utakmica. Moraju se fokusirati mnogo više na svoju ofanzivu u Ligi prvaka, jer imaju kvalitetu, ali očajnički im je potrebno to samopouzdanje, a ova utakmica je možda i savršena za to. Veznjak De Bruyn i Odjidja-Ofoe su van terena. Pod znakom sumnje je napadač Depoitre.

Što se tiče Rapida, oni u ovaj susret ulaze sa pozitivnim raspoloženjem nakon što su svoju domaću ligu započeli na najbolji mogući način sa pobjedom od 4-1 protiv Admire na domaćem terenu. U prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, Rapid je pobijedio Lokomotivu Zagreb sa 0-1, gdje su pokazali prilično dobar i stabilan nastup. Austrijanci su u dobroj formi, a za negativan rezultat već neko vrijeme ne znaju. Efektivan su tim i igraju napadački nogomet. Gostima će nedostajati napadač Schobersberger i branič Dibon, koji još uvijek nisu igrali u novoj sezoni.

Gent, iako ima problema u posljednje vrijeme sa rezultatima, ova utakmica je za njih itekako važna i mislim da će imati drugačiji efekat na igrače. Rapid je ionako ekipa koja se ne brani mnogo i sigurno će pokušati da napada, dok im je obrana daleko od pouzdane. Oni znaju da pozitivan rezultat mogu ostvariti samo ako se dobro potrude u napadu, s obzirom da im je to mnogo bolja strana ekipe. Sretno!

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 15.9. u 10:38 CET) 

Pozdrav! Juče smo dobro prošli sa Čelzijem, a sada bismo da nastavimo niz. Evo sledeće analize:

Monpelje - Lion 2:1

Timske vesti i najava utakmice

Monpelje je prethodnu sezonu okončao na 8. poziciji, sa samo bodom manje od šestoplasiranog Remsa koji je obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Domaće je koštala loša završnica, odnosno činjenica da prvenstvo nije nastavljeno posle pauze izazvane pandemijom koronavirusa. U poslednja četiri kola, četa Mišela Der Zakarijana je izgubila tri puta, a slavila samo jednom. To je, pre svega, iskoristio Rems koji je dobrom serijom isplivao u prvih šest. Monpelje je igrao sjajno na domaćem terenu, gde su poraženi samo dva puta na 14 mečeva, dok su pobedili čak deset puta. Krasila ih je čvrsta igra, pa iako nisu bili posebno efikasni, njihova odbrana funkcionisala je sjajno. Novu kampanju su započeli porazom od Rena u gostima od 2:1, ali su zato savladali Nicu sa 3:1 na svom terenu.

Lion je najveći gubitnik odluke da se prošlosezonsko prvenstvo ne nastavi, pošto su kampanju okončali na razočaravajućem sedmom mestu. Za njih neće biti mesta u evropskim takmičenjima ovog puta, iako su sjajno igrali Ligu šampiona, i došli do polufinala preko Juventusa i Mančester Sitija. Novu sezonu otvorili su pobedom protiv Dižona, dok su u prethodnoj rundi remizirali u Bordou u utakmici koja je završena bez golova. Memfis Depaj je u odličnoj formi i već je postigao tri gola. Musa Dembele je takođe bio odličan na startu prvenstva, te možemo očekivati da gostujući tim može da nastavi sa dobrim igrama iz završnice Lige šampiona.

Šta mi igramo na golove?

Iako je Monpelje igrao veoma tvrdo prošle sezone, izgleda da neki novi vetrovi duvaju stadionom Moson. Na šest prethodnih utakmica ovog tima, uključujući i prijateljske, viđen je barem po gol u obe mreže. S obzirom da je i Lion veoma napadački potentan, očekujemo da se taj niz nastavi.

Na utakmicama ova dva tima, publika je imala prilike da uživa u golovima u poslednje vreme, ako izuzmemo njihov prethodni susret. Obe ekipe su krenule veoma dobro u Ligi 1, Lion bi da kapitalizuje početna dva poraza PSŽ-a, dok Monpelje želi da nastavi sa sjajnim igrama na svom terenu. Ne bi bilo iznenađujuće da na ovom meču vidimo barem tri gola.

GG @1.85

UG 3+ @2.05

Izvor: https://www.3plus.rs/2020/09/14/monpelje-lion-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/

prije 12 sati, mario007 said:

Sve kartoni,zar se ocekuje ista drukcije:

Din.Kiev-AZ 4,5+

Paok-Benfica 4,5+

Gent-Rapid W 4,5+

Od svih utakmica nađe se poneki razlog zasto ih igrati over kartona.

No imamo jedan zajednicki koji spaja sve utakmice,a to je taj da se igra 1 utakmica,nema uzvrata i popravnog ispita,dakle sve ili nista.

----Sto se tice Kieva i AZ-a tu imamo agresivni tim u vidu Dinama i nesto blazi Az-a,no ocekujem da ce utakmica ici u nekom agresivnom smjeru buduci da je veliki ulog.

Sudi O.Grinfield,zidov kojemu lako utakmica pobjegne iz sigurnih ruku,pa s obzirom na njegovu nesigurnost ocekujem da se malo pogubi, samim time i razmase sa kartonima.

https://int.soccerway.com/referees/orel-grinfeeld/92533/

----Grci i Portugalci,ludi mentaliteti,igrali identicne meceve prije 2-3 godine,samo tad se igralo i na uzvrat.

Prvi mec je tada Mazic sudio i dao 5 zutih ,a drugi mec je sudio Brych i podijelio 7 zutih kartona.

Danasnji mec sudi upravo Brych,trenutno mozda najbolji sudac(neka se susedi ne naljute 1f603.png:D ) pa ocekujem da svojim iskustvom kartonira i rjesava stvari kako treba.

https://int.soccerway.com/referees/felix-brych/44615/

----Zadnji mec je najrizicnijii.

Sudi A.Ekberg,svedanin sa bas svedskim stilom sudenja u kojem pusta bas cvrstu igru i kaznjava bas ono sto je za zuti.

Ovdje se vise uzdam u mec,za koji mislim da bi mogao biti lud i pun prekoreta,samim time i ludih glava pa radi toga nekako me vuce da odigram over.

https://int.soccerway.com/referees/andreas-ekberg/125335/

ekberg oprez, lik kojeg mrzim .... ja bi to rade preskocio al prva 2 tipa pratim ;)

prije 8 sati, mario007 said:

Ma znam,ali bas očekujem utakmicu s golovima i preokretima, a samim time i agresivne igrace.

A koliko vidom malo se okurazio u svedskoj što se tiče kartona. 

vidis to je retard bez imalo mozga 33 faula 3 Kartona ... jebe me kad god sam ga uzeo  igrat , al njega neigran osim under  vec 2 godine..

prije 7 sati, Ivan98 said:

vidis to je retard bez imalo mozga 33 faula 3 Kartona ... jebe me kad god sam ga uzeo  igrat , al njega neigran osim under  vec 2 godine..

Vidio, znao sam, ali svejedno pokusao. 

U isti koš ga stavljam s Cakirom, nekim francuzima(Hadj, Turpin, Thual), Makkeliem, Kuipersom,Rojasom, Gonzalezom i Pizzarom. 

Suci koje treba nasiroko izbjegavati. 

prije 22 sati, IzudinB said:

Wuhan - Shanghai SIPG | BTTS (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Kineska liga je odlična za igrati na golove. Većina ovih klubova u kineskoj Super ligi kupuje velika pojačanja u napadu mnogo više nego u obrani. Rijetke su utakmice bez primljenog gola i skoro uvijek bude golova na obje strane terena. Ovo podržava i činjenica da je SIPG, koji je jedan od favorita za titulu, uspio odigrati samo dvije utakmice bez primljenog gola cijele sezone. Samo jedna od tih utakmica je bila u posljednjih sedam mečeva. SIPG je postigao 22 gola u 10 utakmica. Hulk nastavlja igrati odlično uz Oscara i Arnautovića. Očekuje se da će i Aron Mooy također igrati svoj debi nakon što je izašao iz karantene.

Wuhan je bio impresivan ove sezone. Mnogi su predviđali da će se mučiti, ali prije tog njihovog poraza od 1-0 protiv Shijazguanga, oni su postigli gol u posljednjih sedam utakmica. Sa Leom Baptistaom i Jeanom Kouassijem možemo definitivno očekivati barem jedan gol. Wuhan inače postiže 1.40 golova u prosjeku po utakmici i mislim da mogu postići i ovdje barem jedan! Sretno!

Screenshot_19.jpg

(Koeficijenti 15.9. u 10:16 CET) 

prije 22 sati, IzudinB said:

Gent - Rapid Vienna | Više od 2.5 gola (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Gent nije započeo sezonu baš onako kako je očekivao u domaćoj ligi, nakon što su doživjeli četiri poraza i ostvarili samo jednu pobjedu. U posljednjem kolu su izgubili u gostima protiv Eupena sa 2-1. Gent se trenutno nalazi na 16. poziciji u domaćoj ligi, gdje imaju samo tri boda osvojena u pet odigranih utakmica. Moraju se fokusirati mnogo više na svoju ofanzivu u Ligi prvaka, jer imaju kvalitetu, ali očajnički im je potrebno to samopouzdanje, a ova utakmica je možda i savršena za to. Veznjak De Bruyn i Odjidja-Ofoe su van terena. Pod znakom sumnje je napadač Depoitre.

Što se tiče Rapida, oni u ovaj susret ulaze sa pozitivnim raspoloženjem nakon što su svoju domaću ligu započeli na najbolji mogući način sa pobjedom od 4-1 protiv Admire na domaćem terenu. U prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, Rapid je pobijedio Lokomotivu Zagreb sa 0-1, gdje su pokazali prilično dobar i stabilan nastup. Austrijanci su u dobroj formi, a za negativan rezultat već neko vrijeme ne znaju. Efektivan su tim i igraju napadački nogomet. Gostima će nedostajati napadač Schobersberger i branič Dibon, koji još uvijek nisu igrali u novoj sezoni.

Gent, iako ima problema u posljednje vrijeme sa rezultatima, ova utakmica je za njih itekako važna i mislim da će imati drugačiji efekat na igrače. Rapid je ionako ekipa koja se ne brani mnogo i sigurno će pokušati da napada, dok im je obrana daleko od pouzdane. Oni znaju da pozitivan rezultat mogu ostvariti samo ako se dobro potrude u napadu, s obzirom da im je to mnogo bolja strana ekipe. Sretno!

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 15.9. u 10:38 CET) 

On 14. 09. 2020. at 17:35, IzudinB said:

Newcastle - Blackburn 1 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_22.jpg

3/3 za jučer, nadam se da ste ispratili :) Idemo jako i danas!

prije 7 sati, mario007 said:

Vidio, znao sam, ali svejedno pokusao. 

U isti koš ga stavljam s Cakirom, nekim francuzima(Hadj, Turpin, Thual), Makkeliem, Kuipersom,Rojasom, Gonzalezom i Pizzarom. 

Suci koje treba nasiroko izbjegavati. 

Je li netko od vas pratio utakmicu? Igrao sam 3,5 over i jučer mi je par bio dobitan, a danas vidim pad... Na većini stranica piše da je bilo 4 kartona osim na Uefinoj

prije 2 sati, betara said:

Je li netko od vas pratio utakmicu? Igrao sam 3,5 over i jučer mi je par bio dobitan, a danas vidim pad... Na većini stranica piše da je bilo 4 kartona osim na Uefinoj

i ja sad vidim da imam izgubljen tiket. Ne mogu vjerovat a bilo je 5 žutih kartona.Vjerojatno je klupi pokazao žute ????

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use