Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

26.09.2009. Subota (Listić dana)

Laszlo

Recommended Posts

Nije još subota, ali sad ću ovo napisat jer koeficijent konstantno pada na ovaj par pa da oni koji žele mogu uplatiti odma rano ujutro...

Waterford - Bohemians   1   3,35

Ovo je finale irskog kupa, a Bohemians dolazi bez 7 igrača iz prve postave. Čuo sam da su navodno čak tražili odgodu utakmice, ali nisu im dopustili jer je finale kupa. Igrat će sa U20 igračima da pokrpaju te rupe, a Waterford dolazi u punom sastavu. Sve to možete i sami provjeriti na službenoj stranici od Bohemiansa.

Koeficijent je pao sa 4,85 > 3,35 na Waterford u zemaljskim kladionicama, a u online sa 5,35 > 3,30.

Pa eto tko hoće neka odigra, ja ću sigurno probati za neki srednji ulog jer mislim da se itekako isplati.

Sretno!

Tottenham-Burnley 1 1,35

Utakmica će biti u izravnom prijenosu na RTL-u s početkom u 16:00.

Tottenhamu nedostaju Modric, King, Woodgate, Bale, Pavlyuchenko i Dos Santos dok za Burnley neće nastupiti Paterson, Caldwell i McCann.

Tottenham je puno jača ekipa i vjerujem da će u ovoj utakmici slaviti uvjerljivim rezultatom. Prošle sezone u imali sezonu za zaborav, ali u ovu su ušli puno bolje i imaju se pravo nadati nekim rezultatima i isprati gorčinu od prošle sezone. 

Burnley je IMO ušao u sezonu puno bolje nego što je itko očekivao. Osim što su pred svojom publikom iznenadili Manchester United i time pokazali da nisu tako naivna ekipa te su u 6 utakmica skupili 9 bodova. Ipak mislim da je Tottenham puno kvalitetnija i iskusnija ekipa te da ovdje nebi smjelo biti iznenađenja. Zanimljivo je i da je u zadnjih 6 utakmica u gostima Burnley poražen čak 5 puta a slavili su samo protiv niželigaša Hartlepool-a i to na produžetke... Gosti će se vjerojanto grčevito braniti i igrati na kontre, međutim T'ham bi trebao probiti obranu Burnleya više puta...

evo vidim svi pisu a kud svi tu i mali Mujo.

No dosta sale idemo na posao....  ;)

Wolfsburg-Hanover  1

Vukovi su se konacno probudili,strijelci su procepili.Prvo je Grafite poceo zabijat da bi kasnij poceo i Dzeko.Ekipa je bila u maloj krizi na pocetku sezone ,Gubili su od Bajerna 3-0 Leverkusena 2-3 Hsv 2-4 jednostavno imali su gadan raspored sa dosta jakim protivnicima.Proslo kolo dobili su Schalke u gostima 2-1 te konacno je Dzeko proradio sa dva gola.Ekipa je sad puno spremnija i danas se samo na pobjedu i podizanje samopouzdanja pre tekmu sa Manchesterom u gostima u srijedu u drugom kolu Lp.Kod vukove nece biti prvog golmana Benaglio.Hanover ce imat problema sa odbranom posto ima povredjeni igraca a i oni ce bit bez svog prvog golmana Enkea.Vukovi su gladni pobjeda i Hanover im stize u pravo vrijeme.Ocekujem golijadu Grafite Dzeke a i fantasticnog Misimovica koji fenomenalno posluzuje loptama svoje igrace.Prosle sezone vukovi su dobili goste 2-1 kuci i 0-5 u gostima.Tako nesto nebi mi smetalo da opet ponove.SRETNO!!!  ;D

Evo danas sam malo zakasnio...

No evo što sam uplatio

Olympiakos - Panionios   1

Tottenham - Burnley   1

Charlton - Exeter   1

Aarau - Basel   2

R. Madrid - Tenerife (h 0:1)   1

Rapid - Magna   1

Malaga - Barcelona   2

Lokomotiva - Dinamo   2

Čekamo iste parove iako nam se listići malo razlikuju... Sretno nam bilo  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use