Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

25.09.2009. Petak

Laszlo

Recommended Posts

Evo ovako danas:

A. Lustenau - Juniors Salzburg     1    1,45

Rubin K. - Amkar P.                    1    1,35

Unirea Urz. - Astra                     1    1,35

Kohlschreiber - Korolev                1    1,35

P.H.Mathieu - A.Beck                  1    1,55

Ukupni koef.: 5,53

S analizama ću počet 1.10. ;D ;D

Evo od mene danas dosta kratko... Također od 1.10. počinjem sa analizama i ozbiljnijim pristupom, a trenutno još malo čekam da se lige zahuktaju, još ovo kolo... ;)

Mislim da će danas Zagreb pobjediti. Užasno su ušli u sezonu, međutim nisu loša ekipa i stvarno je krajnje vrijeme da uzmu bodove. Nešto se šuška i o tome da je Štimac sve dogovrio sa Šibenikom i o toj utakmici i navodnom namještanju se već piše i u medijima a navodno i USKOK sve prati sa povečalom... Koef. je u pon pao sa 2,20 na 1,60 a sada  je1,40 u SS-u. (bwin daje 1,70 a ostale klad taj par nemaju u ponudi...)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=50655

Također vjerujem u pobjedu KAC-a protiv Medveščaka. KAC je također loše ušao u sezonu, međutim mislim da je vrijeme da počnu pobjeđivati budući da su IMO najkvalitetnija momčad lige...

Shelbourne igra protiv predzadnje ekipe u gostima. Koef. je mali ali pogled na tablicu sve govori... Osim pobjede koja je Shelbournu gotovo neophodna i gol razlika bi mogla biti dosta kola jer je još par kola do kraja i tri ekipe su u 3 boda sa gotovo identičnom gol razlikom...

Ja sam odigrao na Šibenik x2  2.60 ...iz dva razloga

1. grijeh je neuzeti takav koef. na x2 i to na ekipu koja je u formi i to protiv fenjeraša lige, koji se prije dva dana dobro namučio protiv trećeligasa u kupu..u najboljem slucaju zagreb moze uzeti bod

2. Mislim da pustanje šibenika "nepije vode" jer je slucaj pod velikom prismotrom...

Evo od mene danas dosta kratko... Također od 1.10. počinjem sa analizama i ozbiljnijim pristupom, a trenutno još malo čekam da se lige zahuktaju, još ovo kolo... ;)

Mislim da će danas Zagreb pobjediti. Užasno su ušli u sezonu, međutim nisu loša ekipa i stvarno je krajnje vrijeme da uzmu bodove. Nešto se šuška i o tome da je Štimac sve dogovrio sa Šibenikom i o toj utakmici i navodnom namještanju se već piše i u medijima a navodno i USKOK sve prati sa povečalom... Koef. je u pon pao sa 2,20 na 1,60 a sada  je1,40 u SS-u. (bwin daje 1,70 a ostale klad taj par nemaju u ponudi...)

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=50655

Također vjerujem u pobjedu KAC-a protiv Medveščaka. KAC je također loše ušao u sezonu, međutim mislim da je vrijeme da počnu pobjeđivati budući da su IMO najkvalitetnija momčad lige...

Shelbourne igra protiv predzadnje ekipe u gostima. Koef. je mali ali pogled na tablicu sve govori... Osim pobjede koja je Shelbournu gotovo neophodna i gol razlika bi mogla biti dosta kola jer je još par kola do kraja i tri ekipe su u 3 boda sa gotovo identičnom gol razlikom...

Slažem se sa Goksimom što se tiče zagreba trebali bi konačno nekog pobjedit, ali ako i ima istine o namještanju onda vjerujem da je utakmica namještena u korist šibenika jer ovako spustit koeficjent na Zagreb i pumpat kako je namješteno da ZG pobjedi i onda stavit veliku lovu na Šibenik jer je ubiti namješteno drugačije (to mi ima smisla)...iskreno mislim da tekma uopće nije namještena i da su to samo glupe priče jer sad je odjednom štimac doašao i odma on kolo vodi...čisto sumnjam (zašto protiv Hajduka nije bio na klupi, zato što je znao da će ZG izgubit pa da ne krene s porazom, a protiv šibenika ipak može na domaćem terenu nešto izvuč) to je IMO...

Što se tiče Klagenfurta isto tako mislim da su tamo najjača ekipa, još je duga sezona i uopće ne zaostaju puno za vodečim...do kraja sezone će se sigurno vratiti na vrh, a protiv koga krenuti u pobjednički niz nego protiv novopridošlog kluba u ligu (Medveščak). OK naši igraju solidno ali u gostima će im biti jako teško protiv bilo koga, pogotovo što sve druge ekipe bolje kližu od njih (protiv Linza su imali sreće pa su pobjedili), kvaliteta je prevelika na strani austrijanaca i po mom mišljenju to je danas najveći zicer jer ponuda nije  baš sjajna...

-i danas bi probao na Cottbus koji ne stoji baš dobro, ali ipak su oni ekipa koja je prošle sezone bila u prvoj ligi, u svakoj tekmi zabiju gol i sada igraju kod kuće protiv zadnjeg na tablici koji u gostima još nije osvojio ni bod, zapravo još u gostima nisu zabili ni gol...po mom mišljenju malo ih je poraz od Karlsruhea kod kuće poremetio ali mislim da će se sa ovom tekmom vratiti pobjedama...

Ja sam odigrao na Šibenik x2  2.60 ...iz dva razloga

1. grijeh je neuzeti takav koef. na x2 i to na ekipu koja je u formi i to protiv fenjeraša lige, koji se prije dva dana dobro namučio protiv trećeligasa u kupu..u najboljem slucaju zagreb moze uzeti bod

2. Mislim da pustanje šibenika "nepije vode" jer je slucaj pod velikom prismotrom...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use