Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 4.9.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liga nacija

Petak1.jpg

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.9. u 14:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Škotska - Izrael 1 (1.80) bet365

Škotska je vjerojatno sada u boljoj poziciji nego posljednjih godina. To se rijetko događa, pogotovo jer su uglavnom prilično loši. Ali sada imaju solidnog menadžera Stevea Clarkea, koji je izgradio svoju reputaciju u Kilmarnocku i reprezentacija škotske izgleda ima koristi od toga. Oni također imaju prilično solidnu ekipu sa Andyem Robertsonom, Kieranom Tierneyem, Jonhom McGinnom, Scottom McTominayom koji igraju prilično dobro u Premier ligi. Oni također imaju veliki broj igrača iz Celtica i Rangersa. Solidan menadžer i solidni igrači uglavnom donose dobre rezultate.

Ove dvije ekipe su igrale i prošle sezone u Ligi nacija gdje je Izrael pobijedio u Izraelu, a Škotska u Škotskoj. Mislim da je domaćin mnogo bolji nego prije, te da su koeficijenti od 1.80 zaista visoki. Mislim da će Škotska mnogo lakše dobiti Izraela nego što to kladionice misle. Škotski tim je u porastu i mislim da ćemo to vidjeti tijekom nadolazeće Lige nacija.

Screenshot_26.jpg

(Koeficijenti 1.9. u 10:11 CET) 

Italija - BiH | 1 + više od 1 gola (1.53) bet365

Italija će započeti svoju Ligu nacija 2020/21 sa utakmicom protiv Bosne i Hercegovine u Firenci. Ovo je prva utakmica Italije od tog trijumfa od 9-1 protiv Armenije u studenom u kvalifikacijama za Euro 2020, dok je Bosna iste večeri završila svoje kvalifikacije protiv Lihtenštajna.

Italija nije uspjela pokazati svoju najbolju formu u Ligi nacija, završivši na drugoj poziciji iza Portugala u svojoj skupini, pobijedivši samo jedan od svoja četiri meča, uzevši pritom samo pet bodova.

Glavni trener Roberto Mancini naglasio je kako je važno ostaviti dojam u ovom turniru, a Azzurri će u ovaj susret ući u izvrsnoj formi. Doista, Talijani su trenutno u nizu od 11 uzastopnih pobjeda - što je rekord svih vremena - i oni će se nadati da će ostvariti još jednu u nizu u ovoj utakmici prije nego što budu igrali protiv Nizozemske 7. rujna.

Mancinijeva momčad je lagano prošla kroz kvalifikacije za Euro 2020, pobijedivši svih 10 svojih utakmica. U tom periodu su postigli 37, a primili samo četiri gola. Kao što sam i spomenuo, ipak su se mučili u Ligi nacija prije dvije godine, zabilježivši samo jednu pobjedu u četiri meča. Njihov posljednji susret na ovom turniru bio je remi bez golova protiv Portugala u studenom 2018. godine.

Italija neće biti u mogućnosti da pozove Federica Bernardeschija u sljedeća dva susreta, jer je napadač Juventusa bio prisiljen povući se iz sastava zbog ozljede mišića. Napolijev Lorenzo Insigne također je odsutan zbog ozljede gležnja, ali očekuje se da će snažna postava Italije uključivati Leonarda Bonuccija, Jorginha i Ciru Immobilea. Federico Chiesa i Nicolo Zaniolo također bi mogli biti u startnoj postavi, iako je Sandro Tonali izostavljen, jer završava svoj transfer u AC Milan.

Italija: Sirigu; Di Lorenzo, Bonucci, Bastoni, Biraghi; Barella, Jorginho, Gagliardini; Chiesa, Immobile, Zaniolo

Bosna je u međuvremenu uspjela ostvariti prolazak u Ligu A na ovom natjecanju zahvaljujući tome što su završili na prvoj poziciji u Ligi B3 prije dvije godine, sakupivši 10 bodova iz četiri meča protiv Austrije i Sjeverne Irske.

Zmajevi su se natjecali na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, ali nikada se nisu plasirali na Europsko prvenstvo, izgubivši od Portugala i Republike Irske u nedavnim baražima.

Bosna i Hercegovina je završila četvrta u skupini J tijekom kvalifikacija za Europsko prvenstvo, pretrpjevši pet poraza, uključujući obje utakmice protiv Italije, ali još uvijek su u mogućnosti da to ostvare kroz Ligu nacija.

Zapravo, momčad Dušana Bajevića će igrati protiv Sjeverne Irske u polufinalu sljedećeg mjeseca, prije potencijalnog finala protiv Slovačke ili Republike Irske u studenom.

Što se tiče Bosne, očekuje se da će napadač Rome Edin Džeko voditi napadačku liniju, a 34-godišnjak će nastojati pridodati svom rekordu od 58 golova postignutih na međunarodnoj razini. Drugi strijelac u sastavu je Edin Višća sa 10 golova, a vjerojatno će mu biti dodijeljeno mjesto u prvoj postavi, dok se zajedno sa njima očekuje Armin Hodžić. Arsenalov Sead Kolašinac i Evertonov Muhamed Bešić bi također trebali nastupiti za goste koji su pobijedili jedan i izgubili dva od posljednja tri međusobna susreta sa Italijom.

BiH: Sehic; Civic, Bicakcic, Sunjic, Kolasinac; Duljevic, Besic, Cimirot; Hodzic, Dzeko, Visca

Bosna je definitivno sposobna za otežavanje večeri za Italiju, ali je ovdje vrlo teško igrati protiv domaće ekipe, koja je u izvrsnoj formi. Pored toga je razlika u kvaliteti ogromna, dok Talijani igraju sjajno na domaćem terenu.

Također, dosta igrača Italije je igralo u Europi, tako da nisu ispali iz natjecateljskog ritma. Ovo im je realno gledajući najlakša utakmica u kojoj će težiti ka prva tri boda u novoj Ligi nacija, a u sljedećem susretu gostuju Nizozemskoj. Pobjeda Italije po koeficijentu 1.30 u ovom susretu je najbolja opcija uz kombinaciju da će biti više od jednog gola na utakmici.

Ovu kombinaciju možete igrati na betbuilderu u bet365 kladionici po koeficijentu 1.53, što je vrlo primamljivo.

Screenshot_32.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

prije 22 sati, IzudinB said:

Škotska - Izrael 1 (1.80) bet365 online kladionica">bet365

Škotska je vjerojatno sada u boljoj poziciji nego posljednjih godina. To se rijetko događa, pogotovo jer su uglavnom prilično loši. Ali sada imaju solidnog menadžera Stevea Clarkea, koji je izgradio svoju reputaciju u Kilmarnocku i reprezentacija škotske izgleda ima koristi od toga. Oni također imaju prilično solidnu ekipu sa Andyem Robertsonom, Kieranom Tierneyem, Jonhom McGinnom, Scottom McTominayom koji igraju prilično dobro u Premier ligi. Oni također imaju veliki broj igrača iz Celtica i Rangersa. Solidan menadžer i solidni igrači uglavnom donose dobre rezultate.

Ove dvije ekipe su igrale i prošle sezone u Ligi nacija gdje je Izrael pobijedio u Izraelu, a Škotska u Škotskoj. Mislim da je domaćin mnogo bolji nego prije, te da su koeficijenti od 1.80 zaista visoki. Mislim da će Škotska mnogo lakše dobiti Izraela nego što to kladionice misle. Škotski tim je u porastu i mislim da ćemo to vidjeti tijekom nadolazeće Lige nacija.

Screenshot_26.jpg

To sve vazi sto pises ako se igraci Celtica i Rangersa nekim cudom sloze i igraju timski :D Pricao neki dan sa lokalnim Skotom ovdje kod mene, kaze takva vrsta rivalstva i mrznje kao sto je izmedju ta dva kluba ne postoji nigdje (palo mi na pamet rivalstvo Partizana i Zvezde odmah :D )

Latvija U21 - Srbija U21 2 (1.45) bet365

U ovoj utakmici Srbija nema prava na grešku. Nevjerojatna priča prati Srbiju što se tiče nogometa. Kada je u pitanju A selekcija Srbije, njihova igra je velika nula, iako imaju igrače koje bi svaka zemlja poželila. Međutim, takva situacija nije sa mlađim igračima i oni koliko toliko osvjetljavaju obraz Srbije u nogometu. Danas igraju jedan od najbitnih mečeva u skupini, jer imaju pet kola do kraja i ako ne dobiju ovaj susret, može se reći da su izgubili šanse da dodju do prva dva mjesta. Imaju dosta dobre igrače za mladu reprezentaciju i vidi se da igraju srcem. Očekujem da to bude i danas protiv Latvije.

Latvija je jedina reprezentacija koja još uvijek nema pobjedu i naravno, već su izgubili šanse za prve dvije pozicije. Jeste da ne volim igrati fikseve u gostima, ali ovo je utakmica u kojoj Srbija može izgubiti mnogo ako ne bude ostvarila pobjedu. Kvalitet imaju i mislim da će upisati željena tri boda. Sretno!

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 4.9. u 12:35 CET) 

Gruzija U21 - Francuska U21 2/2 (1.66) bet365

Francuzi ogromni favoriti u ovoj utakmici kao što se i očekivalo, te mislim da će ovo biti jedna lagana pobjeda. Prije svega, njihova motivacija će zaista biti ogromna u ovom susretu, s obzirom da nisu prvi u skupini, jer Švicarska U21 ima 12 bodova na prvoj poziciji. Već su igrali jedni protiv drugih, gdje je Francuska ostvarila pobjedu od 3-2. Što se tiče timova, razlika u kvaliteti je nebo i zemlja. Gruzijanci nemaju neke igrače za koje se može reći da su talentirani ili posebno dobri. To je zbog toga što prvi tim igra sutra protiv Estonije i potrebni su im svi igrači kao što su Chakvetadze i Kvaratskhelia, koji će vjerojatno igrati sutra. Zanimljivo je da su Gruzijanci postigli gol u sve tri uzastopna poraza koja su doživjeli u posljednjih pet utakmica, tako da možda nije loša opcija igrati da oba tima daju gol, međutim, s obzirom da vjerujem da će neki igrači iz one prethodne postave izostajati upravo zbog te utakmice koju prvi tim Gruzije igra sutra protiv Estonije, siguran sam da će imati utjecaja, tako da budite oprezni sa ulozima. Ipak na kraju mislim da će Francuzi ovdje lagano do pobjede kako bi sustigli Švicarce na vrhu tabele. Prva pozicija svakako direktno vodi u nokaut fazu.

Screenshot_34.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 4.9. u 14:35 CET) 

Moj listic za danas je Finland U21 - Romania U21 /2, koeficijent 1.75 trenutno (kad sam uplatio bio je 1.85) i ovo Izudinovo za Italija - Bosna (vise od jednog gola i pobjeda Italije) 1.57.... ukupni koeficijent 2.75

Rumune U21 sam gledao prosle godine kad su nanizali par pobjeda za redom i medju njima natukli i Engleze :D nadam se da su i dalje u slicnoj formi

Norveška - Austrija | Oba tima daju gol (1.83) bet365

Norveška nije imala baš uspješne kvalifikacije za Europsko prvenstvo nakon što su završili na trećoj poziciji iza Švedske i Španjolske. Osvojili su 17 bodova u 10 utakmica koje su igrali. Generalno su igrali lijep nogomet, gdje su poraženi samo jednom i to protiv Španjolske. U utakmicama protiv Malte i Farskih Otoka su bez velikih problema zabilježili pobjede, što se i očekivalo od njih.

Možda su mogli uraditi nešto više protiv Rumunjske, nakon što su odigrali dva remija protiv njih, međutim, u tim utakmicama su imali dobre prilike i za pobjedu. To ih je sigurno i koštalo mjesta na Europskom prvenstvu, jer su završili četiri boda iza drugoplasirane Švedske. Što se tiče ove godine, Šveđani nisu igrali niti jednu utakmicu, ali sudeći prema prethodnim utakmicama možemo vidjeti da su vrlo efektivan tim. Domaćinima će nedostajati branič Nordtveit, veznjak Odegaard i Midtsjo.

Na drugoj strani imamo Austriju, koja je uradila svoj posao u kvalifikacijama, nakon što su završili na drugoj poziciji, odmah iza Poljske. U skupini sa njima se još nalazila Makedonija, Izrael, Slovenija i Latvija. Stoga je njihov zadatak bio mnogo lakši nego kod Norveške. Na početku je Austrija doživjela dva oraza protiv Poljske i Izraela, ali nakon toga su uhvatili dobru formu, jer su u sljedećih sedam utakmica imali samo jeda remi protiv Poljske uz šest pobjeda.

U posljednjem susretu je Austrija izgubila od Latvije, ali to je bila prijateljska utakmica. Isto kao i Norvežani, Austrijanci nisu igrali niti jednu utakmicu ove godine, ali su izgledali vrlo dobro u prethodnom natjecanju. Vrlo su neugodan protivnik. Branič Alaba neće igrati zbog ozljede, dok su veznjak Lazaro, Kainz, Laimer, Schopf i napadač Arnautović također van terena. Mislim da će se oba tima truditi da ostave dobar utisak, a do sada su dokazali da su prilično dobri kada je ofanziva u pitanju. MIslim da mogu pasti golovi na obje strane, čak i više od jednog. Sretno!

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 4.9. u 15:02 CET) 

Seha F4 1/2

Jas bi odigrao na Zagreb za 2.05 ima value. Vardar nije isti videli smo protiv Nexe je bio slabiji isto i na priprave na turnir u Strugi je izgubio finale od Pelister.

Cupic je dobro rekao zadnji intervju da sve je odvisno od Jotica i Gadza zato sto Vujin nije igrao 3 godine i nije u formi uopce. Disinger je bio povredjen, igrao je zadnju utakmicu ali nije bas isto..nema Stoilova isto zaradi virusa, Walcek nije los na pivot ali nije isto. Veoma velike promjene je imao Vardar da bi odigrao dobar turnir, znam da i Zagreb je imao ali nisu bile tako drasticne i danas zato igram na Zagreba.

Sutrašnja ponuda mi se više sviđa. Danas je već dosta toga rećeno o susretu Italije i BIH na SvijetKladjenja portalu pa ću samo napisati da pratim pobjedu Italije a da ću za sitno odigrati i točan rezultat na poluvremenu 2-0 za Italiju 

https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/italija-bih-talijani-jure-ubjedljivu-pobjedu/

On 03. 09. 2020. at 10:13, IzudinB said:

Škotska - Izrael 1 (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_26.jpg

Pratim skote na win either half...1.61 koef..

Jel moguce da samo dopises kakav ulog ti je na koju utakmicu jer ako sastavljam tiket i ima vise predloga mi je dobro znati koji ti je veci value :)

sretno svima

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use