Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 31.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

BiH - Premier liga

BiH - Premier liga.jpg

Screenshot_7.jpg

BiH - Premier liga - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 31.8. u 08:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Shanghai SIPG - Tijanjin Teda 1/1 (1.61) bet365

Utakmica počinje u 14 sati i mislim da bi ovo mogao biti zicer. Domaći tim se nalazi na vrhu skupine B nakon sedam kola odigranih do sada. Oni su jedina ekipa u skupini koja nije izgubila utakmice do sada. U sedam utakmica imaju pet pobjeda i dva remija. Trenutno su u nizu od dvije pobjede i nadaju se nastavku tog niza u ovom susretu.

Gosti su sa druge strane skupine. Tijanjin nije ostvario niti jednu pobjedu ove sezone i jedini su tim koji je to uspio. U sedam odigranih utakmica, Tijanjin je izgubio šest, što govori mnogo o njihovoj trenutnoj formi. Oni ovdje nemaju što tražiti, jer igraju protiv najboljeg tima u skupini.

Mislim da ćemo gledati jednostranu utakmicu. Shanghai nema namjeru usporavati i s obzirom da imaju tri boda vodstva nad Beijingom, vjerujem da će se truditi da to vodstvo povećaju. Gosti imaju problema sa napadom, s obzirom da su postigli samo pet golova u sedma utakmica. Domaćini imaju najbolju obranu ove sezone koja je primila samo pet golova. Tijanjin je ekipa koja ima najgoru obranu u ligi koja je primila čak 17 golova do sada. Sretno!

Screenshot_9.jpg

(Koeficijenti 31.8. u 11:05 CET) 

prije 33 minute, IzudinB said:

Shanghai SIPG - Tijanjin Teda 1/1 (1.61) bet365 online kladionica">bet365

Utakmica počinje u 14 sati i mislim da bi ovo mogao biti zicer. Domaći tim se nalazi na vrhu skupine B nakon sedam kola odigranih do sada. Oni su jedina ekipa u skupini koja nije izgubila utakmice do sada. U sedam utakmica imaju pet pobjeda i dva remija. Trenutno su u nizu od dvije pobjede i nadaju se nastavku tog niza u ovom susretu.

Gosti su sa druge strane skupine. Tijanjin nije ostvario niti jednu pobjedu ove sezone i jedini su tim koji je to uspio. U sedam odigranih utakmica, Tijanjin je izgubio šest, što govori mnogo o njihovoj trenutnoj formi. Oni ovdje nemaju što tražiti, jer igraju protiv najboljeg tima u skupini.

Mislim da ćemo gledati jednostranu utakmicu. Shanghai nema namjeru usporavati i s obzirom da imaju tri boda vodstva nad Beijingom, vjerujem da će se truditi da to vodstvo povećaju. Gosti imaju problema sa napadom, s obzirom da su postigli samo pet golova u sedma utakmica. Domaćini imaju najbolju obranu ove sezone koja je primila samo pet golova. Tijanjin je ekipa koja ima najgoru obranu u ligi koja je primila čak 17 golova do sada. Sretno!

Screenshot_9.jpg

Moj prijedlog je da se pričeka dok ne izađu sastavi,jer sve ove ekipe ovise o strancima pa tako treba vidjet tko će šta odmarati i hoće li odmarati i sl. Podosta pratim tu ligu kako je počela i stvarno tih 5 stranaca im život znači,a do sada ove ekipe koje su slabije na tabeli nisu imale na raspolaganju svih 5 mogućih ili ih jednostavno nemaju u rosteru(pa naknadno kupuju)...Eto,savjeta radi........... Po tabeli i svemu ide ovo,ali kažem,tablica često ne otkriva pravo stanje .......

Naravno,kako se ovo sve igra na istom stadionu(svaka grupa na jednom) nema ni prednosti domaćeg terena ni gledatelja.

Ja sam do sada čekao postave za Shijiazhuang-Hebei i sada kada su momčadi izašle odigrat ću ili oba daju ili oba daju 3+....Čekam live ponudu.......

prije 7 minute, TazMan said:

Moj prijedlog je da se pričeka dok ne izađu sastavi,jer sve ove ekipe ovise o strancima pa tako treba vidjet tko će šta odmarati i hoće li odmarati i sl. Podosta pratim tu ligu kako je počela i stvarno tih 5 stranaca im život znači,a do sada ove ekipe koje su slabije na tabeli nisu imale na raspolaganju svih 5 mogućih ili ih jednostavno nemaju u rosteru(pa naknadno kupuju)...Eto,savjeta radi........... Po tabeli i svemu ide ovo,ali kažem,tablica često ne otkriva pravo stanje .......

Naravno,kako se ovo sve igra na istom stadionu(svaka grupa na jednom) nema ni prednosti domaćeg terena ni gledatelja.

Ja sam do sada čekao postave za Shijiazhuang-Hebei i sada kada su momčadi izašle odigrat ću ili oba daju ili oba daju 3+....Čekam live ponudu.......

Hvala ti na savjetu prije svega i definitivno ću sada sačekati sastave, utakmica počinje ranije tj. u 14 sati tako da, bez obzira na slabu ponudu imat ćemo barem nešto za pratiti danas. Ovdje sam mislio igrati i na golove, tj. više od 2.5 mislim da nije loša opcija, ali je koeficijent drastično pao i sada je 1.36 na bet365 kladionici. 

prije 3 minute, IzudinB said:

Hvala ti na savjetu prije svega i definitivno ću sada sačekati sastave, utakmica počinje ranije tj. u 14 sati tako da, bez obzira na slabu ponudu imat ćemo barem nešto za pratiti danas. Ovdje sam mislio igrati i na golove, tj. više od 2.5 mislim da nije loša opcija, ali je koeficijent drastično pao i sada je 1.36 na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. 

A da,koef su na golove dosta slabi kada SIPG ima dosta bolju momčad od ostatka lige,ali ne igraju baš toliko superiorno. Ako će izaći sa "normalnom" momčadi,bez štednje možda igrat timski SIPG 3+ gola  ....... Vidim da na jedinicu pada koef također,možda već klade imaju kakve informacije o sastavima........

prije 3 minute, TazMan said:

A da,koef su na golove dosta slabi kada SIPG ima dosta bolju momčad od ostatka lige,ali ne igraju baš toliko superiorno. Ako će izaći sa "normalnom" momčadi,bez štednje možda igrat timski SIPG 3+ gola  ....... Vidim da na jedinicu pada koef također,možda već klade imaju kakve informacije o sastavima........

Evo mogućih sastava koje sam našao na netu, nadam se da će biti ovako i u službenim. Sretno nam :)

Shanghai SIPG predicted XI (3-4-1-2): Yan Junling; Wei Zhen, He Guan, Fu Huan; Lu Wenjun, Mirahmetjan Muzepper, Odil Akhmedov, Wang Shenchao; Oscar; Hulk, Marko Arnautovic

Tianjin Teda Predicted XI (4-4-2): Du Jia; Zhao Honglue, Liu Yang, Felix Bastians, Bai Yuefeng; Zheng Kaimu, Guo Hao, Rong Hao, Liu Ruofan; Johnathan, Frank Acheampong

prije 2 sati, IzudinB said:

Evo mogućih sastava koje sam našao na netu, nadam se da će biti ovako i u službenim. Sretno nam :)

Shanghai SIPG predicted XI (3-4-1-2): Yan Junling; Wei Zhen, He Guan, Fu Huan; Lu Wenjun, Mirahmetjan Muzepper, Odil Akhmedov, Wang Shenchao; Oscar; Hulk, Marko Arnautovic

Tianjin Teda Predicted XI (4-4-2): Du Jia; Zhao Honglue, Liu Yang, Felix Bastians, Bai Yuefeng; Zheng Kaimu, Guo Hao, Rong Hao, Liu Ruofan; Johnathan, Frank Acheampong

Na poslu sam pa nisam stigao prije,ali da....Obje ekipe gotovo sa najjačim snagama,ali se Jonathan ozlijedio Tedu i izašao.SIPG je ostavio Lopesa na poštedi,ali nema više prevelikog utjecaja......Trenutno je rez 1-0 za SIPG,puno su bolji i lako je moguće da će oni sami zabiti 3 i više golova.....Ovih 1/1 ne bi trebalo doći pod znak pitanja

prije 3 sati, TazMan said:

Graafschap - Den Bosch Više od 2.5 gola (1.41) 1xbet

Nova sezona započinje i u Eerste diviziji, gdje će se domaćini pokušati iskupiti za ispadanje. Nakon što su ispali u drugu ligu, Graafschap će se nadati da će se vratiti u elitno natjecanje što prije moguće. Prvu utakmicu u novoj sezoni igraju protiv Den Boscha, koji je prošle sezone u ovoj drugoj ligi završio na četvrtoj poziciji.

Gosti su voljeli da njihova sezona započne na domećm terenu, jer njihova forma u gostima je bila sve lošija i lošija kako se bližio kraj prošle sezone. Bila je vrlo promjenjiva tijekom cijele sezone. Sada igraju protiv tima koji igra prilično dobro na svom terenu i loše im se piše. Trebat će im nešto specijalno za pobjedu u ovoj utakmici.

Domaćin je neporažen na svom terenu u više od deset utakmica. Posljednji put su izgubili u ožujku 2019 protiv šampiona Ajaxa. Također su mnogo bolji u međusobnim duelima protiv Den Boscha. Mislim da neće izgubiti utakmicu, s obzirom da su neporaženi u posljednja tri međusobna susreta protiv Den Boscha. Međutim, neću se usuditi igrati na pobjedu bilo kojeg od timova, jer je liga tek počela.

Svi znamo kako u nizozemskoj drugoj ligi uvijek pada dosta golova, tako da je i u ovom susretu to najbolja opcija. U prethodnim međusobnim susretima izmeu ova dva tima postignuto je dosta golova. Većina njihovih utakmica u posljednjih deset godina je prelazila granicu od 2.5 gola, tako da ću pokušati na golove u ovom susretu. Posljednja dva susreta između ova dva tima završila su sa 2-1 i 2-2. Kineska super lige odlično prošla, nadam se da ste ispratili, a evo i ovaj susret za danas. Sretno!

Screenshot_13.jpg

prije sat vremena, TazMan said:

Na poslu sam pa nisam stigao prije,ali da....Obje ekipe gotovo sa najjačim snagama,ali se Jonathan ozlijedio Tedu i izašao.SIPG je ostavio Lopesa na poštedi,ali nema više prevelikog utjecaja......Trenutno je rez 1-0 za SIPG,puno su bolji i lako je moguće da će oni sami zabiti 3 i više golova.....Ovih 1/1 ne bi trebalo doći pod znak pitanja

prije 13 minute, IzudinB said:

Graafschap - Den Bosch Više od 2.5 gola (1.41) 1xbet">1xbet

Nova sezona započinje i u Eerste diviziji, gdje će se domaćini pokušati iskupiti za ispadanje. Nakon što su ispali u drugu ligu, Graafschap će se nadati da će se vratiti u elitno natjecanje što prije moguće. Prvu utakmicu u novoj sezoni igraju protiv Den Boscha, koji je prošle sezone u ovoj drugoj ligi završio na četvrtoj poziciji.

Gosti su voljeli da njihova sezona započne na domećm terenu, jer njihova forma u gostima je bila sve lošija i lošija kako se bližio kraj prošle sezone. Bila je vrlo promjenjiva tijekom cijele sezone. Sada igraju protiv tima koji igra prilično dobro na svom terenu i loše im se piše. Trebat će im nešto specijalno za pobjedu u ovoj utakmici.

Domaćin je neporažen na svom terenu u više od deset utakmica. Posljednji put su izgubili u ožujku 2019 protiv šampiona Ajaxa. Također su mnogo bolji u međusobnim duelima protiv Den Boscha. Mislim da neće izgubiti utakmicu, s obzirom da su neporaženi u posljednja tri međusobna susreta protiv Den Boscha. Međutim, neću se usuditi igrati na pobjedu bilo kojeg od timova, jer je liga tek počela.

Svi znamo kako u nizozemskoj drugoj ligi uvijek pada dosta golova, tako da je i u ovom susretu to najbolja opcija. U prethodnim međusobnim susretima izmeu ova dva tima postignuto je dosta golova. Većina njihovih utakmica u posljednjih deset godina je prelazila granicu od 2.5 gola, tako da ću pokušati na golove u ovom susretu. Posljednja dva susreta između ova dva tima završila su sa 2-1 i 2-2. Kineska super lige odlično prošla, nadam se da ste ispratili, a evo i ovaj susret za danas. Sretno!

Screenshot_13.jpg

Den Bosch su napustila nekolicina igrača od prošle sezone,imaju i nekih povreda.+ sve to,nisu ni pripremne utakmice briljirali,6 tekmi imaju 3 pobjeda, x i  2 poraza.

De G ako žele ekspresni povratak u prvu ligu moraju na svom terenu ovakve stvari rješavati u svoju korist. Pripreme su odigrali odlično,u 6 tekmi imaju 5 pobjeda,a posebno iskače ona protiv Herenvena od čak 5:1....Herakles 1:0 . U glavnom,igrali su protiv dosta jačih protivnika nego li gosti

Kada nađem detaljnije o igračima obaju klubova napišem..... U jednom intervjuu trener gosta je izjavio da im se u prvoj tekmi ne piše dobro,baš zbog ozlijeda...Ali opet,to može biti i pila naopako....

Milwaukee - Miami  2 (3.00)

Razlog je jednostavan Miami je imao 4 dana vise da se pripremi za ovu utakmicu i to moraju iskoristit.

Opelka - Goffin 1 (2.37)

Opelka je server i to ne odgovara goffanu koji ipak voli imati nekakv ritam igre.

Edmund - Bublik 1 (1.36) 

Ne volim igrat na edmunda jel nekad stvarno zna biti los, ali ovaj puta je imo srece s zdrijebom i Bublik ne bi smio biti ozbiljna prijetnja.

prije 12 sati, Indijanac said:

Milwaukee - Miami  2 (3.00)

Razlog je jednostavan Miami je imao 4 dana vise da se pripremi za ovu utakmicu i to moraju iskoristit.

PRVI nositelji Istoka Milwaukee Bucksi izgubili su na otvaranju serije konferencijskog polufinala od Miamija 115:104.

Briljirao je Jimmy Butler, koji je zabio 40 koševa, što mu je rekord karijere u doigravanju. Pogodio je 13 od 20 šuteva iz igre, obje trice i 12 od 13 slobodnih bacanja, a obrambeno je pomogao limitirati Giannisa Antetokounmpa na samo 18 poena.

"Rekao sam suigračima da im vjerojatno neću puno dodavati. Kad sam pogodio nekoliko šuteva, rekli su: 'To je u redu'", ispričao je Butler poslije utakmice.

Osebujni vođa momčadi Heata tijekom sezone pogodio je samo 24% trica, ali sinoć je zabio dvije iz dva pokušaja - prvu tijekom vlastite serije 12:0 kojom je Miami preuzeo vodstvo, a drugu tri minute prije kraja za 104:98, kojom je zapravo prelomio utakmicu.

Još jednu odličnu utakmicu odigrao je Slovenac Goran Dragić s 27 koševa, a Bam Adebayo završio je s 12 poena, 17 skokova i šest asistencija.

Izvor: Index.hr

prije 17 sati, TazMan said:

Den Bosch su napustila nekolicina igrača od prošle sezone,imaju i nekih povreda.+ sve to,nisu ni pripremne utakmice briljirali,6 tekmi imaju 3 pobjeda, x i  2 poraza.

De G ako žele ekspresni povratak u prvu ligu moraju na svom terenu ovakve stvari rješavati u svoju korist. Pripreme su odigrali odlično,u 6 tekmi imaju 5 pobjeda,a posebno iskače ona protiv Herenvena od čak 5:1....Herakles 1:0 . U glavnom,igrali su protiv dosta jačih protivnika nego li gosti

Kada nađem detaljnije o igračima obaju klubova napišem..... U jednom intervjuu trener gosta je izjavio da im se u prvoj tekmi ne piše dobro,baš zbog ozlijeda...Ali opet,to može biti i pila naopako....

prije 22 sati, IzudinB said:

Shanghai SIPG - Tijanjin Teda 1/1 (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_9.jpg

Prošle obje utakmice jučer, nadam se da ste uspjeli prepisati. Idemo danas još jače :) Ponuda je nešto slabija ali pronaći ćemo nešto :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use