Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 26.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 minute, TazMan said:

Onda recimo nije loša oklada ili over 2,5 ili Celtic zabija 2+ gola ?!

Teško da ja mogu biti potpuno objektivan kada igra Seltik, pritom se ne kladim ozbiljno već neko vreme, ali čini mi se da je IzludinB našao value, jedina pristojna kvota koja vredi rizika iz ovog meča. Možda čak i Ferenc +1,5 ima value, ali kada bi morao da uzmem nešto sa Seltik parka večeras to je BTS. Možda će stvari biti jasnije kad izadje startne postave, ali baš me čude ovako male kvote na domaće...

LOKOMOTIVA - RAPID OD 19:00 Povijesna utakmica Lokomotive u kvalifikacijama LP-a

LOKOMOTIVA od 19 sati u Kranjčevićevoj protiv bečkog Rapida igra susret 2. pretkola Lige prvaka. Igra se na jednu utakmicu, a prođe li Austrijance, Lokomotiva će osigurati najmanje nastup u skupini Europa lige.

Da je u sastavu iz prošle sezone, hrvatski doprvak bio bi favorit protiv austrijske momčadi koja je u prošlom prvenstvu izgubila čak osam utakmica, a ovako je Rapid u prednosti. Lokomotiva je ovog ljeta ostala bez petorice igrača iz početne postave koja je osvojila povijesno drugo mjesto pa će Goran Tomić pokušati napraviti malo čudo s igračima koji su mu na raspolaganju.

Rapid je zadnju službenu utakmicu odigrao 5. srpnja u zadnjem kolu austrijskog prvenstva, a od tad je odigrao četiri prijateljske utakmice te upisao sve četiri pobjede. Prije deset dana razbio je češkog prvoligaša Liberec 3:0, a četiri dana kasnije utrpao je sedam komada drugoligašu Juniorsu.

Očekivani sastavi:

Lokomotiva: Hendija - Marković, Kolinger, Osmanković - Čeliković, Petrak, Halilović, Gluhaković - Sammir - Ćuže, Tuci

Rapid: Strebinger - Ulmann, Greiml, Hofmann, Schick - Grahovac, Ljubilić - Kara, Knasmüllner, Murg - Fountas

Izvor: Index.hr

prije 1 minutu, Celt said:

Teško da ja mogu biti potpuno objektivan kada igra Seltik, pritom se ne kladim ozbiljno već neko vreme, ali čini mi se da je IzludinB našao value, jedina pristojna kvota koja vredi rizika iz ovog meča. Možda čak i Ferenc +1,5 ima value, ali kada bi morao da uzmem nešto sa Seltik parka večeras to je BTS. Možda će stvari biti jasnije kad izadje startne postave, ali baš me čude ovako male kvote na domaće...

Ja ne vjerujem da će biti 1-1 tako da je onda bolje riskirati i odigrati oba daju i 3+

CLUJ - DINAMO OD 20:00 Hrvatski prvak teškim gostovanjem otvara novu euro-sezonu

25481a58-ef06-45e8-97a5-6ff2f7009870.jpg
Foto: Guliver Image/Getty Images

DINAMO u Rumunjskoj od 20 sati protiv Cluja (Arenasport 1) otvara novu europsku sezonu.

Hrvatski prvak bio je nositelj u drugom pretkolu Lige prvaka, ali dobio je jednog od najtežih mogućih suparnika. I to na gostujućem terenu, a ove sezone se kvalifikacije sve do play-offa igraju samo na jednu utakmicu. 

Na put u Cluj Zoran Mamić poveo je 17 igrača i tri vratara. U Rumunjsku nije otputovao Damian Kadzior koji odlazi iz Dinama, a mjesta nije bilo za mladog napadača Sandra Kulenovića. Priliku popuniti napadačke pozicije dobili su Mario Gavranović, Komnen Andrić i Bruno Petković koji još nije spreman za cijelu utakmicu. Mamić je uoči odlaska u Rumunjsku poručio da Dinamo ide po plasman u treće pretkolo i da ga ništa drugo ne zanima.

Cluj je prošle sezone treću godinu zaredom osvojio naslov, ovaj put s pet bodova prednosti nakon što je u doigravanju u ligi za prvaka izgubio samo jednu utakmicu. Najbolji strijelac momčadi je 34-godišnji Ciprian Deac koji je u 42 utakmice zabio 18 golova.

Prošle sezone Cluj je kao drugoplasirani prošao skupinu Europa lige u kojoj su bili Lazio, Celtic i Rennes, da bi u nokaut-fazi zbog gola u gostima ispao od kasnijeg osvajača Seville.

I u trećem pretkolu igrat će se po jedna utakmica. Dinamo bi u toj fazi bio nositelj, kao i u play-offu koji se igra na dvije utakmice. Klubovi koji ispadnu u kvalifikacijama Lige prvaka natjecanje nastavljaju u Europa ligi.

prije 2 minute, Goksim said:

LOKOMOTIVA - RAPID OD 19:00 Povijesna utakmica Lokomotive u kvalifikacijama LP-a

LOKOMOTIVA od 19 sati u Kranjčevićevoj protiv bečkog Rapida igra susret 2. pretkola Lige prvaka. Igra se na jednu utakmicu, a prođe li Austrijance, Lokomotiva će osigurati najmanje nastup u skupini Europa lige.

Da je u sastavu iz prošle sezone, hrvatski doprvak bio bi favorit protiv austrijske momčadi koja je u prošlom prvenstvu izgubila čak osam utakmica, a ovako je Rapid u prednosti. Lokomotiva je ovog ljeta ostala bez petorice igrača iz početne postave koja je osvojila povijesno drugo mjesto pa će Goran Tomić pokušati napraviti malo čudo s igračima koji su mu na raspolaganju.

Rapid je zadnju službenu utakmicu odigrao 5. srpnja u zadnjem kolu austrijskog prvenstva, a od tad je odigrao četiri prijateljske utakmice te upisao sve četiri pobjede. Prije deset dana razbio je češkog prvoligaša Liberec 3:0, a četiri dana kasnije utrpao je sedam komada drugoligašu Juniorsu.

Očekivani sastavi:

Lokomotiva: Hendija - Marković, Kolinger, Osmanković - Čeliković, Petrak, Halilović, Gluhaković - Sammir - Ćuže, Tuci

Rapid: Strebinger - Ulmann, Greiml, Hofmann, Schick - Grahovac, Ljubilić - Kara, Knasmüllner, Murg - Fountas

Vjerojatno nije točno ovakav raspored,ali postave bi trebale biti

Capture.PNG

prije 58 minute, Celt said:

Pozdrav svima posle dužeg vremena... Večeras "moj" Seltik ima najtežu proveru ove sezone, pa rek'o da napišem i ja koju reč...

Prvo da kažem da se slažem sa predlogom, ali ne i sa ovim što sam izdvojio, zašto. Zato što je odbrana najslabiji deo keltskog tima u ovom trenutku. Veliki Forster (po meni najbolji igrač kluba prošle sezone) nije više izmedju stativa jer se vratio u Sautempton, odakle je došao na pozajmicu. Istina, došao je grčki golman Barkas iz AEK-a za nekih 5m evra, i ovo će biti pravi ispit za njega. 

Prvi levi bek Boli Boli je u samoizolaciji zbog virusa, njegova zamena Tejlor jeste škotski reprezentativac i dobar izbor za domaće natjecanje, ali je njegov kapacitet i kvalitet upitan za evropske tekme. Mesto desnog beka će uzeti Frimpong ili Elhamed i to uopšte nije problem. 

Ono što najviše brine je dvojac u centru odbrane. Šimunović je napustio klub odavno, a Ajer je voljan ići dalje. Zainteresovani su italijanski Milan, engleski Lester i VBA, pa je klub iz Glazgova cepio cenu od 20 miliona u nadi da će to odbiti kupce. E sad ko zna šta je u glavi mladog Norvežanina... Julijen je siguran starter, ali i on je u neprepoznatljivoj formi - sklon velikim greškama u dosadašnjih nekoliko utakmica. A drugi štoper će biti Biton (ako Ajer ne bude igrao) kojem je to nije prirodna pozicija, jer je on dugo godina igrao kao defanzivni vezni.

Sve u svemu, kvota na Seltik je mizerija, posebno kad znamo da će biti bez 12. igrača (60000 najboljih navijača na svetu) i da najbolji igrač cele škotske lige Eduard, iako verovatno starter, neće biti na 100% zbog zaradjene povrede u Dandiju.

Izvinite što malo "udavih" sa Keltima, jesu oni sve skupa kvalitetniji tim, ali ni ova generacija madjarskih zeleno-belih nije za potcenjivanje. Imaju dosta stranaca, Rebrova kao šefa stručnog štaba, sedam evropskih gostovanja u kojima nisu poraženi prošle sezone...

Welcome back @Celt :)

Slažem se da nije neki valuebet na pobjedu Celtica danas ali danas se i vjerujem da će slaviti. Nadam se da će se u sljedećim pretkolima Lige Prvaka i Europske lige kladionice isprsiti i sa razradama kartona. To bi bilo lijepo... :D

prije 7 minute, TazMan said:

Ja ne vjerujem da će biti 1-1 tako da je onda bolje riskirati i odigrati oba daju i 3+

Bez rizika nema profita ??

Ja ću za kikiriki uzeti 3:1 za Seltik @11, ali kako rekoh ne preporučujem ništa za jači ulog...

prije 2 minute, Goksim said:

Welcome back @Celt :)

Slažem se da nije neki valuebet na pobjedu Celtica danas ali danas se i vjerujem da će slaviti. Nadam se da će se u sljedećim pretkolima Lige Prvaka i Europske lige kladionice isprsiti i sa razra ?dama kartona. To bi bilo lijepo... :D 

Pozdrav Gox, svako dobro i puno sreće u ratu sa kladžama ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use