Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. IzudinB

IzudinB

2. Goksim

Goksim

• Kud svi, tud i mali mujo... Efes konačan ishod Real +3,5 Forrest za vikend daje bar 1 gol bet365
    • Pa vala si zasluzio pohvale. Motivacioni govor podrske da nastavis samo tako. Po meni si zasluzio godisnju nagradu ovog smesnog Foruma za najveci napredak u radu na sebi. Mislim da si veoma brzo i neocekivano lepo otklonio svoje nedostatke, pa sam hteo da te pohvalim i podrzim, iako ne mogu da verujem sta govorim. A zasto motivacioni govor sutra, a ne danas? Treba mi jedan dan vremena da odredim kako da te ubacim u moje zelje da udjes u prvu, elitnu na ovaj ili onaj nacin. Imam tri zelje ko bi voleo da udje, a ti trenutno nisi medju tom trojicom, a mesta je samo tri. Treba sebi da uzmem jedan dan vremena da razmislim koga da izbacim u svojim zeljama za ulazak u prvu, elitnu, a da ubacim tebe.  
    • Pozz momci! Kad ti bet365 stavi da ti je par void zbog jednog slova Beach volley je u pitanju,igrale su Melissa/Brandie-Scampoli/Bianchi,a oni stavili BianchiN zbog slova N storno Morao sam ovo postati,izvinjavam se. Sretno svima danas i za vikend.      
    • Over poeni ekipe Parisa, ali samo ako vam nedostaje jedan par za narodni ili seljacki tiket. Paris bih uporedio sa “onim” Leicesterom kada su bili prvaci Premier League. Pojavili su se niotkuda u Euroleague i postali prava ovogodisnja senzacija. Osobno ne volim takve seljacke ekipe, koje odigraju na entuzijazam, euforiju i zajednistvo, ali njima svaka cast kako su odigrali celu sezonu i zasluzili svaku pobedu. Kada pogledate roster Parisa, i kada biste ponudili bilo kom timu Euroleague da uzmu bilo koga, klubovi bi uzeli samo jednog njihovog igraca.  A oni su u gostima sa tri najjace ekipe Euroleague, od Fenerbahcea izgubili rezultatom 100:101 kosem u poslednjoj sekundi, pa su opet u gostima dobili prvaka Evrope, Panathinaikos sa 101:98 pa opet u gostima protiv Real Madrida odigrali kao u transu i izgubili u trileru sa 104:105. Znaci, ovakva jedna obicna grupa gradjana je u samo osam dana ubacila 305 poena Feneru, prvaku Evrope i Realu i to u gostima, a veceras im dolazi istorijski krs Euroleague, Alba. Kao i uvek, razbojnici iz kladionica su postavili bezobrazno visoku granicu na over poena od 177,5 poena, sto znaci da bi konacni rezultat trebao da bude 89:89 da bi over prosao sto je svakako bezobrazno. Kao i uvek, kladionice hoce da nas navuku da padnemo, jer znaju da niko normalan ne moze odigrati under na ovakvom mecu, a granica za over poena je stvarno bezobrazna. Ja stvarno mislim da Paris bez problema moze da ubaci Albi preko 100 poena, ali nekako ne verujem da cetiri puta uzastopno u samo dvadesetak dana mogu da ubacuju trojke sa preko deset metara. Ali zato ovde opet dolazimo do velikog bet365 koji jedini na svetu nudi da igrate sta god hocete, poput recimo over poena Parisa po granici od 81,3 pa 83,5 pa 85,5 pa 87,5 poena, pa sve dokle vam pohlepa ostecuje mozak.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use