Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Liga prvaka - Kvalifikacije

Utorak2.jpg

LIGA PRVAKA KVALIFIKACIJE - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Europska liga - Kvalifikacije

Utorak3.jpg

EUROPSKA LIGA KVALIFIKACIJE - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.8. u 17:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Leipzig - PSG | Pobjeda PSG-a + po jedan karton za obje ekipe (2.05) bet365

RB Leipzig i PSG će pokušavati ući u svoje prvo finale Lige prvaka u povijesti, kada se u utorak navečer sastanu u polufinalu. Pobjeda PSG-a od 2-1 protiv Atalante im je rezervirala mjesto u posljednja četiri tima u Europi, dok je Leipzig savladao Atletico Madrida 24 sata kasnije kako bi osigurao svoju prisutnosti u polufinalu.

Osnovan tek 2009. godine, nevjerojatano je da je Leipzig, koji 2016. čak nije bio ekipa Bundeslige, uspio doći do polufinala ovosezonske Lige prvaka. Nema ništa čudno u vezi sa njihovim napredovanjem nakon što su izbacili Tottenhama sa 4-0 u osmini finala, prije nego što su ostvarili pobjedu od 2-1 protiv Atletica u četvrtfinalu 13. kolovoza.

Činilo se da će četvrtfinale protiv Diega Simeonea otići na produžetke, ali Tyler Adams je ušao sa klupe i postigao gol za pobjedu Leipziga koji se natječe tek u svojoj drugoj sezoni u Ligi prvaka.

Leipzig je pobijedio osam od posljednjih 15 utakmica u Ligi prvaka, dok su pobijedili u sedam od posljednjih osam u nokaut fazi europskih natjecanja, što je rekord koji bi im mogao podignuti samopouzdanje dok se pripremaju za francuskog prvaka.

U međuvremenu, Julian Nagelsmann je izgubio samo četiri od 34 utakmice u Bundesligi tijekom 2019/20 sezone. Leipzig je završio na trećem mjestu odmah iza Bayerna i Dortmunda i siguran sam da će očajnički željeti da dođu u finale protiv Bayerna ili Lyona. Finale se igra 23. kolovoza.

Timo Werner je bio zaista veliki igrač Leipziga tijekom sezone 2019/20, ali je njemački internacionalac odlučio da ne završi sezonu sa Bundesligaškim timom, jer je pristao na rani prelazak u Chelsea. Momčad Leipziga trenutno je u izvrsnoj formi, no sa Ibrahimom Konateom, koji je prošlog mjeseca podvrgnut operaciji kuka, njihov je jedini potvrđeni izostanak ulazeći u ovo polufinale. Hartmann je također van terena zbog ozljede koljena.

RB Leipzig: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg, Angelino; Laimer, Kampl; Sabitzer, Olmo, Nkunku; Poulsen

PSG je u međuvremenu u polufinalu Europskog kupa tek drugi put u svojoj povijesti. Prethodno su dostigli tu fazu 1995. godine, ali su izgubili 3-0 od talijanskog velikana AC Milana.

Lyonova prisutnost u polufinalu Lige prvaka znači da Francuska prvi put ima dvije momčadi u polufinalu ovog natjecanja, a bila bi nevjerojatna priča kada bi dva Francuska tima uspjela doći do finala.

PSG se posljednjih godina trudio proći u četvrtfinalnu fazu Lige prvaka, dok ih je Manchester United nevjerojatno izbacio u osmini finala prošle godine. Izbacili su Borussiju Dortmund u osmini finala prije pobjede od 2-1 protiv Atalante u četvrtfinalu, sa Marquinhosom i Choupo-Motingom koji su postigli golove za preokret PSG-a u posljednjim minutama susreta.

Parižani su bez ikakve sumnje dominantna sila u francuskom nogometu, ali bilo bi pošteno reći da je ovo natjecanje koje stvarno žele osvojiti, posebno imajući u vidu novac koji su vlasnici uložili posljednjih godina.

PSG će u međuvremenu biti bez ključnog igrača Marco Verrattija i vratara Keylora Navasa u ovoj utakmici. Verratti je propustio utakmicu protiv Atalante zbog problema sa listom i još uvijek se bori sa tom ozljedom, dok je Navas morao biti zamijenjen u posljednjim minutama utakmice protiv talijanske ekipe, nakon što je ozlijedio nogu. To znači da je Sergio Rico gotovo siguran među stativama. Angel Di Maria je odradio svoju suspenziju i vratit će se u početni sastav u ovoj utakmici. Kylian Mbappe se vratio sa ozljede gležnja u četvrtfinalu i trebao bi započeti ovaj susret.

PSG: Rico; Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat; Di Maria, Paredes, Marquinhos, Neymar; Mbappe, Icardi

Leipzig zaslužuje mnogo poštovanja za prolazak u polufinale Lige prvaka, ali teško je igrati protiv PSG-a u ovom susretu. Francuskim prvacima se vraćaju neki ključni igrači u sastav unatoč tome što su Verratti i Navas van terena, PSG bi trebao imati dovoljno jaku momčad da ovdje ostvari pobjedu i prolazak dalje. Zbog toga vjerujem da će Tuchelova ekipa rezervirati svoje mjesto u finalu Lige prvaka sa pobjedom. Dobra stvar igrati pobjedu na bet365 kladionici jeste zato što računaju okladu dobitnom ako naš tim povede sa dva razlike, što nije nemoguće u ovom susretu.

Pored toga, na betbuilderu sastavljam kombinaciju sa kartonima. Očekujem kartone na obje strane, barem po jedan. Bjorn Kuipers će dijeliti pravdu na ovom susretu, sudac koji ove sezone pokazuje po 3.42 kartona u prosjeku po utakmici.

Screenshot_8.jpg

U posljednje vrijeme je sudio na raznoraznim natjecanjima, gdje je u posljednjih susreta pokazao i četiri crvena kartona, što je odlično, jer bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta. Ova kombinacija nam daje ukupni koeficijent od 2.05.

Screenshot_6.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 17.8. u 17:48 CET) 

prije 2 sati, IzudinB said:

Očekuje nas izuzetno zanimljiva polufinalna utakmice Lige Prvaka. Dok u drugoj utakmici svi Bayern već vide u finalu ovdje su mišljenja podijeljena i mnogi se nadaju iznenađenju. Leipzig igra lijep, kombinatoran i napadački nogomet dok PSG već godinama ulaže u momčad ne zbog osvajanja Ligue 1, već zbog želje vlasnika za osvajanjem Lige Prvaka. 

PSG je imao puno peha, sjetimo se samo onih 6-1 protiv Barcelona kada su uspjeli ispasti na nevjerojatan način. Mislim da to ovoga puta neće biti slučaj i da ćemo gledati fantastično finale PSG-Bayern. 

PSG je sa razlogom favorit, svaka čast Leipzigu ali PSG po mom mišljenju ima daleko kvalitetniju momčad koja može, kada su motivirani, odigrati strašne utakmice. Kada je Ligue 1 u pitanju znaju i podbaciti jer uvijek ne igraju na 100% mogućnosti.

bet365 mi je dao besplatnu live okladu od 50€ ukoliko uplatim 50€ na bilo koju okladu za ovu utakmicu prije početka susreta. Ovo je personalizirana promocija međutim toplo preporučujem svima da se lgoiraju na bet365 račun i provjere imaju li i oni neku aktivnu promociju a onima koji nemaju bet365 račun za klađenje da isti odmah otvore. Sa računom samo imate mogućnost dobiti besplatne oklade i razne druge pogodnosti. Trenutno daju i bonus kredite dobrodošlice novim igračima. 

Ono što sam ja odabrao jest točan rezultat na poluvremenu 2-0 za PSG. Naravno da je ovo daleko od sigurnog ali koeficijent 9,00 za ovu okladu, koliko bet365 daje, je ipak previše. Koeficijent na PSG je 1,75 i očekuje se njihova pobjeda a samim tim za očekivati je i da će voditi na poluvremenu. Najizgledniji rezultat po kladionicama je 1-0 za PSG, ali mislim da su šanse ipak puno veće nego tih 10ak% koliko kladionice daju da bude i 2-0 na poluvremenu. 

Slika-zaslona-2020-08-17-u-20.38.13.png

Bucks - Magic

Nisam gledao lokalce, ali sumnjam da imaju bolju ponudu od ove. Oklada je da će Bucksi pomesti Magic u prvoj seriji playoffa. Sigurno da je razlika mozda i najveca u kvaliteti u ovoj seriji playoffa, Bucksi totalnom dominacijom osigurali prvo mjesto easta s laganim opustanjem do playoffa sto je razumljivo, dok Magic s druge strane nije pokazao nesto posebno plus jos k tome nece moci racunati na Isaaca, kako misle zaustaviti Buckse bez njega to zbilja ne znam. Tecaj u Bwinu se po meni mora ispratiti u ovakvim uvjetima, Bucksi nebi smjeli imati problema u ovoj seriji pogotovo u ovakvim uvjetima gdje nema prednosti domaceg terena što bi Bucksi morali iskoristiti i sto svjeziji docekati suparnika u sljedecoj seriji.

Bucks 4-0 u seriji (1.91) 5u bwin

prije 15 sati, IzudinB said:

Pored toga, na betbuilderu sastavljam kombinaciju sa kartonima. Očekujem kartone na obje strane, barem po jedan. Bjorn Kuipers" rel="">Bjorn Kuipers će dijeliti pravdu na ovom susretu, sudac koji ove sezone pokazuje po 3.42 kartona u prosjeku po utakmici.

Screenshot_8.jpg

U posljednje vrijeme je sudio na raznoraznim natjecanjima, gdje je u posljednjih susreta pokazao i četiri crvena kartona, što je odlično, jer bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta.

Kuipers je dobar i iskusan sudac te ga UEFA nije bezveze delegirala za ovu utakmicu koja je od iznimne važnosti te će biti pod posebnim povećalom. Utakmica Bayerna i Lyona bi trebala biti daleko lakša za suđenje. 

47-godišnji nizozemac je pred sudačkom mirovinom te u nogama ima godine suđenja u Ligi Prvaka te razna Svjetska i Europska nogometna prvenstva. Ne zaleće se kartonima i u mirnim utakmicama zna progledati kroz prste igračima jer nema potrebnu graditi autoritet kartonima za razliku od mlađih sudaca. Sa druge strane, ako je utakmica na nož i on se postavlja drugačije te sankcionira svaki preoštri start. Otegotna okolnost za kartone jest činjenica da se igra bez gledatelja ali granic aod samo 4,5 kartona koliko daje bet365 mi se čini malom i mislim da ćemo vidjeti veći broj kartona od toga. 

Leipzig je znao već odigrati utakmice sa većim brojem kartona a očekujem da i danas ne biraju sredstva kako zaustaviti zvijezde PSG-a. PSG pak godinama sanja finale i također mislim da neće previše birati načine kako do istoga doći. 

Bitno je za napomenuti kako Kuipers obično prvih 30ak minuta dijeli upozorenja tako da bi najpametnije bilo pogledati utakmicu te uloviti over 3,5 kartona oko 30te minute, ako do tada ne bude kartona. Taman će podijeliti nekoliko upozorenja i biti spreman početi dijeliti kartone a bet365 će smanjiti granicu za kartone jer vrijeme prolazi a kartona još nije bilo. ;) 

Za danas dosta dobrih pickova... 

Za sad ovako nesto. 

Lopez ide na Vucevica gde ce sigurno imati dosta prostora za sut iz trice. Mislim da bi trebao ovo prebacit. 

Bucksi absolutni favoriti u ovom serialu protiv Orlanda. Verujem da ce biti razlika jos visja.. 

Ulog: 6/10

?

Screenshot_20200818_095032.jpg

Celtic - Reykjavik 1/1 + više od 2 gola (1.50) bet365

Celtic je jedan od najboljih timova u Škotskoj i ovdje očekujem da opravdaju ulogu favorita. Na drugoj strani imamo jedan tim iz Islanda koji je najstariji i nauspješniji tim u toj zemlji. Reykjavik je osvojio domaće prvenstvo 27 puta do sada, uključujući i 2019. sezonu.

Međutim, Celtic u ovom trenutku ima mnogo jaču i bolju momčad nego islandski tim. Islandska liga se ne može uporediti sa Škotskom, jer su Škoti na potpuno drugom nivou.

Celtic je osvojio domaće prvenstvo sa 80 bodova osvojenih u svoje ime u 30 utakmica. Imali su vodstvo od 13 bodova na vrhu tabele prošle sezone. Reyjkjavik je osvojio titulu također prošle sezone sa 52 boda u 22 utakmice koje su igrali, gdje su izgubili samo dvije u tom periodu. Imali su čak 14 bodova prednosti na vrhu tabele. Vrlo zanimljivi timovi, šampioni u svojim domaćim ligama, ali mislim da bi Celtic ovo trebao dobiti lagano, s obzirom na razliku u kvaliteti između ova dva tima.

Celtic također ima niz od pet utakmica bez poraza na svim natjecanjima, te nakon te pobjede u prošlom susretu na ovom terenu, vjerujem da će nastaviti i ovdje sa sličnim tempom. Naime, u prošlom susretu na ovom terenu su pobijedili Hamiltona sa 5-1. Posljednji međusobni susret sa Reyjkavikom je završio sa pobjedom Celtica od 4-0. Očekujem veliku pobjedu domaćina. Zbot toga mi se svidjela ova kombinacija na bet365 kladionici. Hvala Betbuilderu :D Sretno!

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 18.8. u 13:03 CET) 

Crvena Zvezda - Europa | Crvena Zvezda postiže više od 2 gola + pobjeda bez primljenog gola (1.66) bet365

Crvena Zvezda se suočava sa svojom prvom preprekom na putu do grupne faze Lige prvaka. U Beogradu će Crvena Zvezda ugostiti Europu, tim koji dolazi iz Gibraltara. Prije svega, ogromna je razlika u kvaliteti ova dva tima, tako da Europa može biti vrlo zadovoljna ako ne dožive debakl u ovom susretu. Oni zaista nemaju kvalitet za nešto više, te mislim da bi čak i timovi iz drugog nivoa srpskog nogometa bili kvalitetniji u odnosu na Europu.

Svi znamo kakav je nogomet u Gibraltaru. Tamo igraju amaterski timovi sa amaterskim igračima koji nemaju kvalitete i nisu profesionalni igrači. Mislim da će ovo Crvena Zvezda lagano privesti kraju, te vjerujem da mogu postići barem tri gola, dok mislim da Europa neće uspjeti da parira ovako jakom protivniku. Vjerujem da gosti ovdje neće postići gol. Zbog toga igram kombinaciju u bet365 kladionici, gdje ću uklopiti ove dvije oklade, što mi daje jedan vrlo fin koeficijent od 1.66.

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 18.8. u 13:25 CET) 

Qarabag - Sileks 1 (1.22) bet365

Evo još jedne fine kvote u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ne tako velika vrijednost, ali za neki siguran listić definitivno može da se kombinira. Qarabag će u Bakuu ugostiti makedonski Sileks. Ovo bi trebala biti lagana utakmica za domaći tim, jer su mnogo kvalitetniji i bolji u odnosu na Sileks, koji igra u kvalifikacijama Lige prvaka nakon dugo vremena.

Qarabag je dobar tim sa dosta iskusnih igrača, koji su već igrali par sezona u grupnoj fazi. Inače su prilično jaki na domaćem terenu. U posljednjih 20 utakmica na domaćem terenu oni su izgubili samo protiv Seville i APOEL-a.

Sileks igra kvalifikacije samo zato što je Makedonski Vardar u velikoj finansijskoj krizi i nisu dobili licencu da igraju u Europi. Sileks je slab tim za ovo natjecanje, tako da očekujem jednu laganu pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 18.8. u 13:54 CET) 

prije 6 sati, IzudinB said:

Crvena Zvezda - Europa | Crvena Zvezda postiže više od 2 gola + pobjeda bez primljenog gola (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Crvena Zvezda se suočava sa svojom prvom preprekom na putu do grupne faze Lige prvaka. U Beogradu će Crvena Zvezda ugostiti Europu, tim koji dolazi iz Gibraltara. Prije svega, ogromna je razlika u kvaliteti ova dva tima, tako da Europa može biti vrlo zadovoljna ako ne dožive debakl u ovom susretu. Oni zaista nemaju kvalitet za nešto više, te mislim da bi čak i timovi iz drugog nivoa srpskog nogometa bili kvalitetniji u odnosu na Europu.

Svi znamo kakav je nogomet u Gibraltaru. Tamo igraju amaterski timovi sa amaterskim igračima koji nemaju kvalitete i nisu profesionalni igrači. Mislim da će ovo Crvena Zvezda lagano privesti kraju, te vjerujem da mogu postići barem tri gola, dok mislim da Europa neće uspjeti da parira ovako jakom protivniku. Vjerujem da gosti ovdje neće postići gol. Zbog toga igram kombinaciju u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, gdje ću uklopiti ove dvije oklade, što mi daje jedan vrlo fin koeficijent od 1.66.

Screenshot_2.jpg

ovdje slobodno čak i -3.5 na Zvezdu po @1.90. Zvezda od prvog minuta u punom sastavu koji bi trebao igrati i naredne utakmice. Ovdje očekujem prelaganu pobjedu.

On 17. 08. 2020. at 20:46, Goksim said:

Očekuje nas izuzetno zanimljiva polufinalna utakmice Lige Prvaka. Dok u drugoj utakmici svi Bayern već vide u finalu ovdje su mišljenja podijeljena i mnogi se nadaju iznenađenju. Leipzig igra lijep, kombinatoran i napadački nogomet dok PSG već godinama ulaže u momčad ne zbog osvajanja Ligue 1, već zbog želje vlasnika za osvajanjem Lige Prvaka. 

PSG je imao puno peha, sjetimo se samo onih 6-1 protiv Barcelona kada su uspjeli ispasti na nevjerojatan način. Mislim da to ovoga puta neće biti slučaj i da ćemo gledati fantastično finale PSG-Bayern. 

PSG je sa razlogom favorit, svaka čast Leipzigu ali PSG po mom mišljenju ima daleko kvalitetniju momčad koja može, kada su motivirani, odigrati strašne utakmice. Kada je Ligue 1 u pitanju znaju i podbaciti jer uvijek ne igraju na 100% mogućnosti.

bet365 mi je dao besplatnu live okladu od 50€ ukoliko uplatim 50€ na bilo koju okladu za ovu utakmicu prije početka susreta. Ovo je personalizirana promocija međutim toplo preporučujem svima da se lgoiraju na bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun i provjere imaju li i oni neku aktivnu promociju a onima koji nemaju bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun za klađenje da isti odmah otvore. Sa računom samo imate mogućnost dobiti besplatne oklade i razne druge pogodnosti. Trenutno daju i bonus kredite dobrodošlice novim igračima. 

Ono što sam ja odabrao jest točan rezultat na poluvremenu 2-0 za PSG. Naravno da je ovo daleko od sigurnog ali koeficijent 9,00 za ovu okladu, koliko bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje, je ipak previše. Koeficijent na PSG je 1,75 i očekuje se njihova pobjeda a samim tim za očekivati je i da će voditi na poluvremenu. Najizgledniji rezultat po kladionicama je 1-0 za PSG, ali mislim da su šanse ipak puno veće nego tih 10ak% koliko kladionice daju da bude i 2-0 na poluvremenu. 

Slika-zaslona-2020-08-17-u-20.38.13.png

WIN! :) 

nadam se da ste ispratili ;) 

prije 20 sati, IzudinB said:

Qarabag - Sileks 1 (1.22) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Evo još jedne fine kvote u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ne tako velika vrijednost, ali za neki siguran listić definitivno može da se kombinira. Qarabag će u Bakuu ugostiti makedonski Sileks. Ovo bi trebala biti lagana utakmica za domaći tim, jer su mnogo kvalitetniji i bolji u odnosu na Sileks, koji igra u kvalifikacijama Lige prvaka nakon dugo vremena.

Qarabag je dobar tim sa dosta iskusnih igrača, koji su već igrali par sezona u grupnoj fazi. Inače su prilično jaki na domaćem terenu. U posljednjih 20 utakmica na domaćem terenu oni su izgubili samo protiv Seville i APOEL-a.

Sileks igra kvalifikacije samo zato što je Makedonski Vardar u velikoj finansijskoj krizi i nisu dobili licencu da igraju u Europi. Sileks je slab tim za ovo natjecanje, tako da očekujem jednu laganu pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 18.8. u 13:54 CET) 

prije 20 sati, IzudinB said:

Crvena Zvezda - Europa | Crvena Zvezda postiže više od 2 gola + pobjeda bez primljenog gola (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Svi znamo kakav je nogomet u Gibraltaru. Tamo igraju amaterski timovi sa amaterskim igračima koji nemaju kvalitete i nisu profesionalni igrači. Mislim da će ovo Crvena Zvezda lagano privesti kraju, te vjerujem da mogu postići barem tri gola, dok mislim da Europa neće uspjeti da parira ovako jakom protivniku. Vjerujem da gosti ovdje neće postići gol. Zbog toga igram kombinaciju u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, gdje ću uklopiti ove dvije oklade, što mi daje jedan vrlo fin koeficijent od 1.66.

Screenshot_2.jpg

prije 21 sati, IzudinB said:

Celtic - Reykjavik 1/1 + više od 2 gola (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Celtic je jedan od najboljih timova u Škotskoj i ovdje očekujem da opravdaju ulogu favorita. Na drugoj strani imamo jedan tim iz Islanda koji je najstariji i nauspješniji tim u toj zemlji. Reykjavik je osvojio domaće prvenstvo 27 puta do sada, uključujući i 2019. sezonu.

Međutim, Celtic u ovom trenutku ima mnogo jaču i bolju momčad nego islandski tim. Islandska liga se ne može uporediti sa Škotskom, jer su Škoti na potpuno drugom nivou.

Celtic je osvojio domaće prvenstvo sa 80 bodova osvojenih u svoje ime u 30 utakmica. Imali su vodstvo od 13 bodova na vrhu tabele prošle sezone. Reyjkjavik je osvojio titulu također prošle sezone sa 52 boda u 22 utakmice koje su igrali, gdje su izgubili samo dvije u tom periodu. Imali su čak 14 bodova prednosti na vrhu tabele. Vrlo zanimljivi timovi, šampioni u svojim domaćim ligama, ali mislim da bi Celtic ovo trebao dobiti lagano, s obzirom na razliku u kvaliteti između ova dva tima.

Celtic također ima niz od pet utakmica bez poraza na svim natjecanjima, te nakon te pobjede u prošlom susretu na ovom terenu, vjerujem da će nastaviti i ovdje sa sličnim tempom. Naime, u prošlom susretu na ovom terenu su pobijedili Hamiltona sa 5-1. Posljednji međusobni susret sa Reyjkavikom je završio sa pobjedom Celtica od 4-0. Očekujem veliku pobjedu domaćina. Zbot toga mi se svidjela ova kombinacija na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Hvala Betbuilderu :D Sretno!

Screenshot_1.jpg

(Koeficijenti 18.8. u 13:03 CET) 

On 17. 08. 2020. at 17:49, IzudinB said:

Leipzig - PSG | Pobjeda PSG-a + po jedan karton za obje ekipe (2.05) bet365 online kladionica" rel="">bet365

RB Leipzig i PSG će pokušavati ući u svoje prvo finale Lige prvaka u povijesti, kada se u utorak navečer sastanu u polufinalu. Pobjeda PSG-a od 2-1 protiv Atalante im je rezervirala mjesto u posljednja četiri tima u Europi, dok je Leipzig savladao Atletico Madrida 24 sata kasnije kako bi osigurao svoju prisutnosti u polufinalu.

Osnovan tek 2009. godine, nevjerojatano je da je Leipzig, koji 2016. čak nije bio ekipa Bundeslige, uspio doći do polufinala ovosezonske Lige prvaka. Nema ništa čudno u vezi sa njihovim napredovanjem nakon što su izbacili Tottenhama sa 4-0 u osmini finala, prije nego što su ostvarili pobjedu od 2-1 protiv Atletica u četvrtfinalu 13. kolovoza.

Činilo se da će četvrtfinale protiv Diega Simeonea otići na produžetke, ali Tyler Adams je ušao sa klupe i postigao gol za pobjedu Leipziga koji se natječe tek u svojoj drugoj sezoni u Ligi prvaka.

Leipzig je pobijedio osam od posljednjih 15 utakmica u Ligi prvaka, dok su pobijedili u sedam od posljednjih osam u nokaut fazi europskih natjecanja, što je rekord koji bi im mogao podignuti samopouzdanje dok se pripremaju za francuskog prvaka.

U međuvremenu, Julian Nagelsmann je izgubio samo četiri od 34 utakmice u Bundesligi tijekom 2019/20 sezone. Leipzig je završio na trećem mjestu odmah iza Bayerna i Dortmunda i siguran sam da će očajnički željeti da dođu u finale protiv Bayerna ili Lyona. Finale se igra 23. kolovoza.

Timo Werner je bio zaista veliki igrač Leipziga tijekom sezone 2019/20, ali je njemački internacionalac odlučio da ne završi sezonu sa Bundesligaškim timom, jer je pristao na rani prelazak u Chelsea. Momčad Leipziga trenutno je u izvrsnoj formi, no sa Ibrahimom Konateom, koji je prošlog mjeseca podvrgnut operaciji kuka, njihov je jedini potvrđeni izostanak ulazeći u ovo polufinale. Hartmann je također van terena zbog ozljede koljena.

RB Leipzig: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg, Angelino; Laimer, Kampl; Sabitzer, Olmo, Nkunku; Poulsen

PSG je u međuvremenu u polufinalu Europskog kupa tek drugi put u svojoj povijesti. Prethodno su dostigli tu fazu 1995. godine, ali su izgubili 3-0 od talijanskog velikana AC Milana.

Lyonova prisutnost u polufinalu Lige prvaka znači da Francuska prvi put ima dvije momčadi u polufinalu ovog natjecanja, a bila bi nevjerojatna priča kada bi dva Francuska tima uspjela doći do finala.

PSG se posljednjih godina trudio proći u četvrtfinalnu fazu Lige prvaka, dok ih je Manchester United nevjerojatno izbacio u osmini finala prošle godine. Izbacili su Borussiju Dortmund u osmini finala prije pobjede od 2-1 protiv Atalante u četvrtfinalu, sa Marquinhosom i Choupo-Motingom koji su postigli golove za preokret PSG-a u posljednjim minutama susreta.

Parižani su bez ikakve sumnje dominantna sila u francuskom nogometu, ali bilo bi pošteno reći da je ovo natjecanje koje stvarno žele osvojiti, posebno imajući u vidu novac koji su vlasnici uložili posljednjih godina.

PSG će u međuvremenu biti bez ključnog igrača Marco Verrattija i vratara Keylora Navasa u ovoj utakmici. Verratti je propustio utakmicu protiv Atalante zbog problema sa listom i još uvijek se bori sa tom ozljedom, dok je Navas morao biti zamijenjen u posljednjim minutama utakmice protiv talijanske ekipe, nakon što je ozlijedio nogu. To znači da je Sergio Rico gotovo siguran među stativama. Angel Di Maria je odradio svoju suspenziju i vratit će se u početni sastav u ovoj utakmici. Kylian Mbappe se vratio sa ozljede gležnja u četvrtfinalu i trebao bi započeti ovaj susret.

PSG: Rico; Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat; Di Maria, Paredes, Marquinhos, Neymar; Mbappe, Icardi

Leipzig zaslužuje mnogo poštovanja za prolazak u polufinale Lige prvaka, ali teško je igrati protiv PSG-a u ovom susretu. Francuskim prvacima se vraćaju neki ključni igrači u sastav unatoč tome što su Verratti i Navas van terena, PSG bi trebao imati dovoljno jaku momčad da ovdje ostvari pobjedu i prolazak dalje. Zbog toga vjerujem da će Tuchelova ekipa rezervirati svoje mjesto u finalu Lige prvaka sa pobjedom. Dobra stvar igrati pobjedu na bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici jeste zato što računaju okladu dobitnom ako naš tim povede sa dva razlike, što nije nemoguće u ovom susretu.

Pored toga, na betbuilderu sastavljam kombinaciju sa kartonima. Očekujem kartone na obje strane, barem po jedan. Bjorn Kuipers" rel="">Bjorn Kuipers će dijeliti pravdu na ovom susretu, sudac koji ove sezone pokazuje po 3.42 kartona u prosjeku po utakmici.

Screenshot_8.jpg

U posljednje vrijeme je sudio na raznoraznim natjecanjima, gdje je u posljednjih susreta pokazao i četiri crvena kartona, što je odlično, jer bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta. Ova kombinacija nam daje ukupni koeficijent od 2.05.

Screenshot_6.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 17.8. u 17:48 CET) 

ODLIČAN DAN! Sve prošlo bez velikih problema. Bravo @Goksim na nevjerojatnom pogotku i to već na poluvremenu. Svaka čast! Idemo i danas jako! Nakon odličnog vikenda, novi tjedan započeo odlično! 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use