Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18.09.2009. Petak (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

S obzirom da je petak vrlo dobra ponuda... Evo nekoliko parova za koje vjerujem da će proći i odigrati ću ih na jednom listiću...

Marin Čilić (CRO) - Tomáš Berdych (CZE) 1

Domaći teren i kvaliteta su svakako na našoj strani, a jedina negativna stvar je da će Čilić biti možda malo umoran od US Opena, međutim vjerujem da umor neće biti toliko izražen da bi ugrozio pobjedu. Navodno će i dvorana biti ispunjena do zadnjeg mjesta...

KHL Medveščak Zagreb - Olimpija Ljubljana  1 (uklj. produžetke)

Olimpija je najslabija ekipa u natjecanju IMO, a u Medveščaku vlada totalna euforija nakon dvije pobjede, i nakon nevjerojatne posjecenosti na prvoj utakmici... Danas će dvorana biti još ispunjenija i domacima motiva neće izostati. Vjerujem u pobjedu u reg. dijelu, međutim za svaki slučaj igram konačan ishod...

Kildare County - Sporting Fingal 2

Iako sam igrao Shelbourn da će biti prvak i zdušno navijam za taj bet vjerujem d aće ovdje Sporting Fingal koji je možda i najveći konkurent Shelbournu za 1.mjesto slaviti. Sporting Fingal jednostavno nema prava na kiks a igraju protiv fenjeraša lige koji je za klasu lošiji od vodećih ekipa...

Slovenija - Hrvatska (Četvrtfinale) 1X

Prema prikazanoj igri i svemu do sada teško mogu zamisliti da će naši, nažalost, slaviti u ovoj utakmici. Naši igraju bezidejno i jako su sretno pobjedili Njemce. Očekujme uvjerljivu pobjedu Slovenaca...

Evo što sam ja danas odigrao u HL:

Karlsruher-FSV Frankfurt   1   1,45  2:0

-u prošlom kolu Karlsruher pobjedio Cottbus u gostima sa 2:4...pokazali da su se probudili nakon ne baš najboljeg početka lige, kod kuće još nemaju pobjedu s obzirom da mislim kako su se trgli i igraju kod kuće protiv fenjeraša lige očekujem prvu ovosezonsku pobjedu na domaćem terenu, zabiti 4 komada u gostima i nije mala stvar pa mi je ova tekma baš onak pravi zicer :D

De Graafschap-Fortuna S.   1   1,30  2:0

-domaćini prošle sezone ispali u drugu ligu u doigravanju sa Waalwijkom, međutim mislim da su puno bolji od Fortune koja se svake sezone nalazi u doljnjem djelu ljestvice druge lige, tako će izgleda biti i ove sezone...De Graafschap kod kuće ove sezone ima skor 4-0-0 sa gol razlikom od 13:1 što pokazuje da su vrlo jaki na domaćem terenu dok s druge strane Fortuna ima skor u gostima 0-1-2 i gol razliku 1:7 što govori da u gostima muku muče :) kao i onaj prvi par ovo mi je dosta veliki zicer za danas...

Hrvatska - Slovenija   2   1,65  65:67

-ovo je pravi biser danas! Naši igraju jako loše, onako se namučiti protiv Njemaca je bilo bolno za gledat, a kamoli igrat... Kažu Slovencima neće igrati Smodiš i Dragić (ali oni skoro cijelo prvenstvo ne igraju, a Slovenija rastura)...isto tako kažu da Lorbeka boli ruka ili rame nešto tako (i zato su odjednom povećali koef na Slovence, to je VB za mene), no ovo je četvrtfinale pobjediš ovu tekmu i u borbi si za medalju i ja sam uvjeren kako će Lorbek igrati, uostalom igramo mi i slovenci to će biti veliki naboj no mislim kako su slovenci puno bolji i da ćemo danas izgubiti tekmu i iskreno mislim da ćemo na kraju biti 8. i nećemo ostvariti plasman na svjetsko prvensto. Neki dan sam pričao drugačije kako se još uvjek nadam itd. ali tekma sa Njemcima me je totalno razuvjerila jer onako olako gubiti vodstvo od 10 i 12 razlike i onda čak zaostajati 6...to je prestrašno prave ekipe koje osvajaju medalje to ne rade i mi tu apsolutno nemamo šanse, mora se dogoditi pravo čudo da naši odjenom počnu igrati u skladu sa svojim mogučnostima ako nisu do sada mislim da ni neće...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use