Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 17.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot_15.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.8. u 1:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Danas počinje playoff.

Ima mnogo dobrih pickova ali evo zasad izdvajam ovog.

Clippersi pored Lakersa po meni prvi favoriti. Imaju fantastičan tim koji mislim, da mora Dallas preči. Ne bi me iznenadila ni metla Dallasu.

Pored pobjede igram i over koševa po ekipi. Obe ekipe igraju efikasno tako, da mislim, da ne bi smelo biti problema sa overom.

Ulog:8/10

?

764977801_Zajetaslika.PNG.57fa7c12921c85acc5d6084eee45075c.PNG

Just now, IzudinB said:

FC Internazionale Milano (ITA) - FC Shakhtar Donetsk (UKR) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Referee: Szymon Marciniak" rel="">Szymon Marciniak (POL)
Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK ZA KARTONE!

(Koeficijenti 17.8. u 10:00 CET) 

Nakon što smo sinoć dobili prvog finalistu Europske lige, danas ćemo saznati tko će igrati protiv Seville u finalu. Slažem se sa kolegom @Clutch za pobjedu Intera, favoriti su i mislim da bi mogli proći, ali budite oprezni, s obzirom da se događaju neke čudne stvari u europskim natjecanjima ove sezone. Mogli smo vidjeti da nema favorita ni u jednoj utakmici. Zbog toga ću ja probati na kartone. Trenutno je granica od 5 kartona u bet365 kladionici po meni prilično solidna.

Prije svega, igra se samo jedna utakmica i timovi nemaju prava na grešku. Posljednja utakmica Intera se završila sa sedam žutih kartona, dok je u Shakhtarovom susretu protiv Basela bilo četiri kartona. Iskreno u toj utakmici Shakhtara protiv Basela mogu reći da je i taj broj kartona veliki, s obzirom da navedena dva tima nisu dobijala mnogo kartona u prosjeku po utakmici ove sezone. Međutim, sada igraju u nokaut fazama tako da su ulozi dosta veći, kao i nervoza igrača, pogotovo jer se igra samo jedna utakmica.

Kada svemu ovome dodamo i to da utakmicu sudi Poljak Szymon Marciniak, koji je u posljednjih sedam utakmica pokazao 33 žuta kartona, što je 4.71 po utakmici, dok je također u tom periodu pokazao i tri crvena, što nam ide u korist, s obzirom da bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta. Stoga mislim da je ovo odličan tip za danas. Szymon Marciniak je sudac koji ne trpi prigovore i ima autoritet na terenu, tako da vjerujem da će ova granica biti pređena. Sretno!

Screenshot_2.jpg

Start - Valerenga 2 (2.00) bet365

Domaćini su ove sezone sve lošiji i lošiji. Trenutno su u nizu od dva poraza što nas dovodi do sedam poraza ove sezone u 14 utakmica za ovaj tim. Katastrofalno su krenuli sezonu, gdje sada imaju samo devet bodova na pretposljednjoj 15-oj poziciji. Start ove sezone u 14 utakmica odigranih ima samo jednu pobjedu koja je bila protiv Mjondalena koji je također u zoni ispadnaja. Njima će biti potrebno čudo da ostvare pobjedu u ovom susretu.

Screenshot_4.jpg

Izvor: bet365

Valerenga se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli nakon 13 utakmica. Imaju šest pobjeda i dva poraza u tim utakmicama, dok su preostale mečeve remizirali. Sa trenutnom formom, oni su veliki favoriti za pobjedu u ovom susretu.

Gostujuća ekipa je ove sezone izgubila dva meča, ali oba meča su bila u gostima. To su bili porazi protiv ekipa kao što su Molde i Odds. U isto vrijeme je domaći tim neporažen u prethodna četiri meča na ovom terenu što uključuje tri remija i jednu pobjedu. Ali su trenutno izgubili dvije uzastopne utakmice protiv Moldea i Kristiansunda. Također gosti imaju prednost u međusobnim omjerima. Ako vidimo posljednjih pet međusobnih omjera na svim natjecanjima Valerenga je dobila svih pet. Očekujem nešto slično i ovdje. Sretno!

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 17.8. u 15:44 CET) 

prije 26 minute, IzudinB said:

Start - Valerenga 2 (2.00) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Domaćini su ove sezone sve lošiji i lošiji. Trenutno su u nizu od dva poraza što nas dovodi do sedam poraza ove sezone u 14 utakmica za ovaj tim. Katastrofalno su krenuli sezonu, gdje sada imaju samo devet bodova na pretposljednjoj 15-oj poziciji. Start ove sezone u 14 utakmica odigranih ima samo jednu pobjedu koja je bila protiv Mjondalena koji je također u zoni ispadnaja. Njima će biti potrebno čudo da ostvare pobjedu u ovom susretu.

Screenshot_4.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Valerenga se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli nakon 13 utakmica. Imaju šest pobjeda i dva poraza u tim utakmicama, dok su preostale mečeve remizirali. Sa trenutnom formom, oni su veliki favoriti za pobjedu u ovom susretu.

Gostujuća ekipa je ove sezone izgubila dva meča, ali oba meča su bila u gostima. To su bili porazi protiv ekipa kao što su Molde i Odds. U isto vrijeme je domaći tim neporažen u prethodna četiri meča na ovom terenu što uključuje tri remija i jednu pobjedu. Ali su trenutno izgubili dvije uzastopne utakmice protiv Moldea i Kristiansunda. Također gosti imaju prednost u međusobnim omjerima. Ako vidimo posljednjih pet međusobnih omjera na svim natjecanjima Valerenga je dobila svih pet. Očekujem nešto slično i ovdje. Sretno!

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 17.8. u 15:44 CET) 

1.7 bet bilder   da ce obje ekipe imati po bar 2 zuta kartona to mi je nekako najlogicnije , nekako nevidim da neko moze ostat na 1 jedinom kartonu , mozda spojim i intera na to 

received_297911004647804.jpeg

prije 38 minute, jansavc said:

Istina mislim da ce boston slavit bez problema ali dobar pick je kot denvera porter over 1.5 trica... on u prosjeku uzme min 5 suta za 3 a i danas ocekujem vise njegovih suteva ocekivao sam granicu 2.5 ali 1.5 za kvotu 1.64 uzimam to cu spojit sa kartonima na inter shaktar.

Porter 6min 2 trici hvala lepa i doviđenja:)

prije 21 sati, Clutch said:

Danas počinje playoff.

Ima mnogo dobrih pickova ali evo zasad izdvajam ovog.

Clippersi pored Lakersa po meni prvi favoriti. Imaju fantastičan tim koji mislim, da mora Dallas preči. Ne bi me iznenadila ni metla Dallasu.

Pored pobjede igram i over koševa po ekipi. Obe ekipe igraju efikasno tako, da mislim, da ne bi smelo biti problema sa overom.

Ulog:8/10

?

764977801_Zajetaslika.PNG.57fa7c12921c85acc5d6084eee45075c.PNG

Prosla oba nba ticketa... ???

Steta za inter ali svejedno odlican plus sinoc :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use