Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

stefancubic tips

Recommended Posts

nisam ga znao pa sad otisao da vidim profil, dakle profil je vjerovatno kupljen.. zasto? vidi pratitelje, nisu to neki nasi nego amerikanci i botovi, kupljen je iz razloga da ima social proof. sta to znaci, to znaci da kad vidis waauu prate ga 20tisuca ljudi, da mislis "pa eeej to mora da nije fejk".

a sad pitanje zasto neke poznatije osobe prave reklame za njega? pa zato te poznate ljudi i mogu da zive od instagrama, samo radi reklama... ako uzmu ajmo rec 500€ za taj jedan video, pa ja bi ga isto napravio.

nemam pojma koliko se placaju njegove dojave, ali na insta imas toliko tih profila kao i njega... cim vidis da neko prodaje dojave zapitaj se ZASTO oni prodavaju dojave za nekih mozda 500€ ili nemam pojma, kad oni mogu da stave cilu kucu i obogate? da ja imam sigurnu kvotu od 2, mislis da bi trazio od nekoga 500€ da mu dam tu dojavu? pa ulozio bi nekih 10.000€ iako ih nemam hahahah al bi ih posudio...

mozda grijesim, ali ne mislim..

• 3 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use