Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Utorak1.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.8. u 16:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Shakhtar - Basel 1 (1.85) bet365

Odigrat će se samo jedna utakmica u Areni AufSchalke u Gelsenkirchenu, a pobjednik će 16. kolovoza igrati protiv Intera ili Leverkusena.

Shakhtar je u srijedu navečer rezervirao svoje mjesto u četvrtfinalu Europske lige pobijedivši Wolfsburga sa 3-0 u drugoj utakmici osmine finala. Ukrajinska ekipa je već imala prednost od 2-1 iz prve utakmice u Njemačkoj i zatim su na svom stadionu samo potvrdili ono što se očekivalo sa ukupnim rezultatom od 5-1.

Shakhtar je 13 puta ukrajinski prvak i zapravo su osvojili naslov ove sezone sa 23 boda prednosti, što je pokazatelj njihove dominacije. Od 15. ožujka nisu izgubili nijednu utakmicu na svim natjecanjima i stoga će u okršaj sa Baselom ući u prilično dobrom raspoloženju.

Shakhtar je bio prisutan u grupnim fazama ovosezonske Lige prvaka, ali na kraju je završio na trećem mjestu u svojoj skupini iza Manchester Cityja i Atalante. Ekipu Luisa Castroa ne treba podcijeniti u ovom natjecanju, pogotovo ako se uzme u obzir Kup UEFA 2009. godine.

Nesumnjiva snaga tima je njihova sposobnost u napadu, ali su uspjeli odigrati i prvu bez primljenog gola u 27 mečeva u Europi protiv Wolfsburga i nešto slično će im biti potrebno i u utorak.

Shakhtar će biti bez usluga Davita Khocholava zbog crvenog kartona kojeg je 27-godišnjak dobio protiv Wolfsburga, što znači da bi Serhii Bolbat mogao u prvu postavu.

Shakhtar: Pyatov; Dodo, Kryvtsov, Matviyenko, Bolbat; Antonio, Stepanenko; Marlos, Patrick, Taison; Junior Moraes

U meuvremenu, Basel je osigurao svoju prisutnost u četvrtfinalu protiv Frankfurta sa ukupnim rezultatom od 4-0 u osmini finala Europske lige. Švicarski velikani pobijedili su sa 3-0 u ožujku u Njemačkoj, prije nego što su u četvrtak navečer završili posao, zabilježivši pobjedu od 1-0.

Ekipa Marcela Kollera je završila na trećem mjestu iza Young Boysa i St. Gallena u domaćoj ligi, koja je završila tek početkom ovog mjeseca, što znači da bi trebali biti u boljoj formi u odnosu na kondiciju od svog protivnika.

Basel je takoer bio polufinalista u Europskoj ligi u 2012/13, dok su pobijedili 50 od 110 utakmica u ovom natjecanju i definitivno će imati šanse protiv Shakhtara u ovom susretu.

Što se Basela tiče, Eray Comert je suspendiran zbog kartona protiv Frankfurta, dok su Jonas Omlin, Ramires i Luca Zuffi van terena zbog ozljede. Jasper van der Werff bi mogao da se vrati u obranu kao Comertova zamjena, ali bivši napadač iz Premier lige, Ricky van Wolfswinkel će vjerojatno ponovo započeti na klupi.

Basel: Nikolic; Widmer, Van Der Werff, Alderete, Petretta; Xhaka, Frei; Stocker, Campo, Pululu; Cabral

Ovdje nas očekuje jedna fascinantna utakmica, jer će obje ekipe biti pune samopouzdanja nakon impresivnih rezultata u osmini finala ovog natjecanja. Shakhtar je vrlo opasan kada krene u napad, dok su i prilično veliki favoriti pred ovaj susret sa koeficijentom od 1.85 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici. Ako Shakhtar povede sa 2 gola razlike oklada je dobitna u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_75.jpg

(Koeficijenti 8.8. u 17:35 CET) 

prije 33 minute, Matan21 said:

Jucer kartoni prosli...sto dns mislite?i sutra atalanta-psg...?

Just now, IzudinB said:

FC Shakhtar Donetsk (UKR) - FC Basel 1893 (SUI)
Referee: Michael Oliver" rel="">Michael Oliver (ENG)
Screenshot_76.jpg

Wolverhampton Wanderers FC (ENG) - Sevilla FC (ESP)
Referee: Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato (ITA)
Screenshot_77.jpg

(Koeficijenti 11.8. u 10:20 CET) 

Prva utakmica mi se ne sviđa na kartone, uglavnom zbog suca, ali i i ove dvije ekipe imaju loše prosjeke kartona. Shakhtar dobija nešto više od 1 kartona po utakmici, dok Basel oko 2.2 kartona u prosjeku. Michael Oliver je ove sezone pokazivao nešto više od 3 kartona u prosjeku, tako da bi ovo radije zaobišao ili možda igrao under 5.5.

S druge strane imamo Wolvese protiv Seville, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 1.66 na over 4.5. Sviđa mi se ova granica, s obzirom da je Daniele Orsato ove sezone u prosjeku po utakmici pokazivao 5.47 žutih kartona. Sudio je prošli susret između Kopenhagena i Basaksehira i tu je nekako iznevjerio jer je pokazao samo dva kartona. Zbog toga pozivam na oprez sa ulozima. Nisam gledao utakmicu, ali je bilo samo 16 prekršaja u tom susretu i mislim da nije bilo materijala za više. Ovo je četvrtfinale i vjerujem da će se igrači boriti za pobjedu, pogotovo jer se igra samo jedna utakmica. Sevilla u prosjeku dobija po 2.5 kartona, dok Wolves oko 1.57 u prosjeku po utakmici. 

U svakom slučaju mi se više sviđa ova druga utakmica za kartone. Sudac je mnogo bolji i mislim da može ići over 4.5. Sretno!

Evo statistike i suca Daniele Orsato !

Screenshot_79.jpg

Screenshot_78.jpg

(Koeficijenti 11.8. u 10:35 CET) 

prije sat vremena, Master of disaster said:

ja bi rađe odg za odličnih 2.10 

_20200811_123555.JPG

_20200811_123621.JPG

Wolves - Sevilla | Oba daju gol (2.10) bet365

Također se slažem sa tobom i u toj okladi koju ću definitivno odigrati na drugom listiću. Wolves nije imao laganu utakmicu protiv Olympiacosa u četvrtak, ali su i dalje uspjeli proći sa pobjedom od 1-0. Ukupni rezultat te utakmice je bio 2-1. Imali su sreće što su postigli gol ranije, sa bijele točke preko Jimeneza, a zatim su igrali dosta pasivno i defanzivno. To je bilo i logično, s obzirom da su imali vodstvo koje su željeli. Imali su sreće u nekim situacijama, te ih sada očekuje tim koji je mnogo kvalitetniji u poređenju sa Olympiacosom. Wolvesima će nedostajati Jonny, koji je zamijenjen u prethodnoj utakmici, dok je Podence suspendiran.

Sevilla je Preimeru završila na prilično dobar način, jer su bez poraza otkako se ponovno vratio nogomet. U timu vlada dobra atmosfera, s obzirom da su u La Ligi bili bez poraza u 11 utakmica, te su odigrali dobru utakmicu i protiv Rome prošlog četvrtka. U ovom susretu im nedostaje Vaclik među stativama, te veznjak Gudelj koji je pozitivan na koronu.

Oba tima imaju kvalitetne napade, koji mogu napraviti razliku u bilo kojem trenutku ove utakmice. Igra se jedna utakmica i timovi moraju krenuti napadački, nema se što čekati. Sevilla je favorit, ali nema sumnje da Wolvesi imaju veliki potencijal i kvalitetu da odgovore sa barem jednim golom. Sretno!

Screenshot_80.jpg

(Koeficijenti 11.8. u 13:49 CET) 

Rotor - Zenit | Pobjeda Zenita + oba tima daju gol (3.25) bet365

Evo i nešto hrabrije oklade. Počinje nam i Ruska Premier liga ponovo. Rotor će ugostiti Zenita u Volgograd Areni. Rotor je uspio izboriti promociju u Premier ligu nakon 16 godina. U prvoj utakmici ove sezone će ugostiti šampione lige, Zenita. Osim predanosti i podrške sa tribina, domaćini nemaju što ponuditi u ovoj utakmici. S druge strane, budući da su domaći apsolutno veliki autsajderi u ovoj utakmici, neće osjetiti veliki pritisak. Domaćini su također imali nekoliko predsezonskih prijateljskih utakmica i uspjeli su pobijediti 5 od 6 takvih susreta, što je pokazalo da imaju dobru ofanzivu. Dobili su i nekoliko dobrih pojačanja prije početka sezone. Ključni faktor za njih će ovdje biti motivacija, što može biti dovoljno za postizanje tog jednog potrebnog gola protiv Zenita.

Na drugoj strani je Zenit ogroman favorit, ne samo da pobijedi ovu utakmicu, nego da osvoji i Premier ligu ponovno, što bi im bila treća u nizu titula. Već su prije četiri dana u Moskvi osvojili prvi trofej ove sezone kada su igrali u finalu Super kupa protiv Lokomotive. Danas će igrati u Volgogradu protiv lokalnog tima Rotora. U nedelju igraju u Rostovu. Prilično tijesan raspored, koji će sigurno utjecati na njihove nastupe. Međutim, Zenit putuje u Volgograd po nova tri boda, dok imaju sve igrače na raspolaganju, osim vratara Andreya Luneva. Iako Zenit ima najbolju obranu u ligi, ipak je uspio primiti gol u pet od posljednjih šest gostujućih utakmica. Vjerujem da ćemo vidjeti golove na obje strane, ali isto tako vjerujem da će Zenit ovdje uzeti sva tri boda.

Screenshot_81.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 11.8. u 14:11 CET) 

On 08. 08. 2020. at 16:10, IzudinB said:

Europska liga

Utorak1.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.8. u 16:08 CET) 

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Ricky Rubio 13.5 manje Supersport

Zadnje utakmice 7,7,13 poena, jucer igrao 21 minutu. Ne uzima puno suteva u zadnje vrijeme, opala mu je i minutaza na zadnjih par meceva, Payne dobija njegovih 7-8 minuta, Phoenix je u dobrom ritmu, svi zabijajaju i mislim da ce Rickyev primarni zadatak biti da razigra ekipu.

Ja Morant 20.5 manje Supersport

Morant ide na odlicnu vanjsku liniju bostona, tu su uvijek Smart i Brown koji su odlicni defanzivci i trebali bi dosta otezati posao Morantu. Mislim da je granica previsoka. Alternativni pick Brooks na 18.5 manje, odlucio sam se za Moranta cisto zbog ta 2 poena, a i Brooks je veci siledzija.

Gordon Hayward 15.5 over Supersport

Hayward zadnju utakmicu 30+, presao vec u prvom poluvremenu, mislim da je cilj bostona da Haywarda sto vise oraspoloze skorerski jer igrac s takvim potencijalom ce im definitivno biti potreban u doigravanju protiv Bucksa i Raptorsa. Mozda i tip dana po mom misljenju.

prije 23 minute, SKImperator said:

Ricky Rubio 13.5 manje Supersport

Zadnje utakmice 7,7,13 poena, jucer igrao 21 minutu. Ne uzima puno suteva u zadnje vrijeme, opala mu je i minutaza na zadnjih par meceva, Payne dobija njegovih 7-8 minuta, Phoenix je u dobrom ritmu, svi zabijajaju i mislim da ce Rickyev primarni zadatak biti da razigra ekipu.

Ja Morant 20.5 manje Supersport

Morant ide na odlicnu vanjsku liniju bostona, tu su uvijek Smart i Brown koji su odlicni defanzivci i trebali bi dosta otezati posao Morantu. Mislim da je granica previsoka. Alternativni pick Brooks na 18.5 manje, odlucio sam se za Moranta cisto zbog ta 2 poena, a i Brooks je veci siledzija.

Gordon Hayward 15.5 over Supersport

Hayward zadnju utakmicu 30+, presao vec u prvom poluvremenu, mislim da je cilj bostona da Haywarda sto vise oraspoloze skorerski jer igrac s takvim potencijalom ce im definitivno biti potreban u doigravanju protiv Bucksa i Raptorsa. Mozda i tip dana po mom misljenju.

sve dzaba kad  je taj hayward  hendikepiran ili pogada sve ili ga uopce nema nigdi.. igrac sa prevelikim oscilacijama ... ali puno srece 

prije 8 sati, IzudinB said:

Prva utakmica mi se ne sviđa na kartone, uglavnom zbog suca, ali i i ove dvije ekipe imaju loše prosjeke kartona. Shakhtar dobija nešto više od 1 kartona po utakmici, dok Basel oko 2.2 kartona u prosjeku. Michael Oliver je ove sezone pokazivao nešto više od 3 kartona u prosjeku, tako da bi ovo radije zaobišao ili možda igrao under 5.5.

S druge strane imamo Wolvese protiv Seville, gdje nam bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica daje koeficijent od 1.66 na over 4.5. Sviđa mi se ova granica, s obzirom da je Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato ove sezone u prosjeku po utakmici pokazivao 5.47 žutih kartona. Sudio je prošli susret između Kopenhagena i Basaksehira i tu je nekako iznevjerio jer je pokazao samo dva kartona. Zbog toga pozivam na oprez sa ulozima. Nisam gledao utakmicu, ali je bilo samo 16 prekršaja u tom susretu i mislim da nije bilo materijala za više. Ovo je četvrtfinale i vjerujem da će se igrači boriti za pobjedu, pogotovo jer se igra samo jedna utakmica. Sevilla u prosjeku dobija po 2.5 kartona, dok Wolves oko 1.57 u prosjeku po utakmici. 

U svakom slučaju mi se više sviđa ova druga utakmica za kartone. Sudac je mnogo bolji i mislim da može ići over 4.5. Sretno!

Evo statistike i suca Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato !

Screenshot_79.jpg

Screenshot_78.jpg

(Koeficijenti 11.8. u 10:35 CET) 

realno ocekivao sam i 5.5 granicu i trebalo bi proc lagano ,ali jednostavno taj orsato je isto klosar  koji svaki put ima drukciji princip...mada mislim da se nemoze jos jedna ponovit sa 2 kartona...

Najprije hvala za shaktar. Uplatio sam ga i u 25min win... 

Evo za danas od mene nba. 

Ko sto receno vise puta Phoneix gazi sve pred sobom i lovi playoff. Ocekujem danas laksu pobedu protiv Phille. Tu vidim da ce Bookera trener malo stediti i zato ce drugi morati dobijati vise sansi. Tu vidim priliku za Aytona. Razlog vise za over je ne igranje Embida tako da bi trebalo ovo prebacit. 

Drugi pick je Philla usprkos BO ocekujem da ce odraditi posao i prebaciti granicu.

Screenshot_20200811_212857.jpg

prije 4 sati, Ivan98 said:

sve dzaba kad  je taj hayward  hendikepiran ili pogada sve ili ga uopce nema nigdi.. igrac sa prevelikim oscilacijama ... ali puno srece 

realno ocekivao sam i 5.5 granicu i trebalo bi proc lagano ,ali jednostavno taj orsato je isto klosar  koji svaki put ima drukciji princip...mada mislim da se nemoze jos jedna ponovit sa 2 kartona...

i naravno jos jednom je pokazao da ga treba zaobilazit

prije 2 minute, PatrikAntonius said:

Smijesno, ali realno nije ni imao nekog posla, odvratna ekipa su Wolvesi, samo se brane i kradu vrijeme jos u prvom pol. Pa jebote vise 

dobro i nisu nesto grubo igrali  ali 2 3 starta  je cisto mogo vadit zuti... rusenje sa leđa..al tipicni talijan voli laprdat do boga milog ...puno prica malo meda daje...bogu hvala ide u penziju i neka ga tamo 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use