Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 10.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Ponedjeljak1.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.8. u 14:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Manchester United - Kopenhagen 1 (1.28) bet365

Utakmica koja se igra u Kolnu na RheinEnergie stadionu. Iako je to manje bitno, ovo će biti prvi od potencijalna tri meča u 12 dana koje će Manchester United odigrati. Mini nokaut turnir u Europskoj ligi. Igra se po jedna utakmica, tako da ovdje očekujem potpunu dominaciju Uniteda. Ole Gunnar Solskjaer je odmorio većinu svojih zvijezda u četvrtak kada je United pobijedio Linza sa 2-1. Oni su prošli pored LASK-a sa ukupnim rezultatom od 7-1. Imali su nekoliko tjedana za odmor i mislim da će ovdje izaći sa najboljih 11.

Kopenhagen čak nije ni najbolja ekipa u Danskoj. Midtyjlland je osvojio titulu u tom prvenstvu, dok je Manchester United ekipa na potpuno drugom nivou. Mislim da će oni pokušati da osvoje ovo natjecanje, te da Ole Gunnar očajnički želi donijeti svoju prvu titulu ovom timu. Ovo je po meni zicer dana i mislim da će koeficijenti još uvijek padati do početka utakmice, stoga pišem i igram ovo dosta ranije. Ako igrate u bet365 onda znate da je oklada dobitna kada United povede sa dva gola razlike, što je dodatni plus. Sretno!

Screenshot_72.jpg

(Koeficijenti 8.8. u 17:18 CET) 

Portland trazi pobedu za playoff. Philla ostala bez Simmonsa. Mislim da ce Portland iti vise ozbiljno u utakmicu iako philla trazi pobedu za 4 mesto. Ocekujem tvrdu utakmicu i pobedu Portlanda. 

Za drugi pick napisano vec vise puta. Premala granica za igraca koji uzima ogromno suteva i koji se dize u formi. Ako dodamo jos to sto sam gore napisao mislim da prolazi. 

Ulog: 4/10

Screenshot_20200809_191335.jpg

U psk kladionici vrlo cudne granice za kartone sutra buduci da se igra samo na jednu utakmicu moglo bi biti puno vise tenzija i zutih,a traze 2.5+ Kopenhagen po kvoti 2.2 i Utd 1,5+ po kvoti 1.7,a na Inter-Bayer Leverkusen mi se cinilo 4.5 manje po kvoti 1.95 kao dobra oklada pa ako moze ko ostaviti tu podatke o sucima bilo bi dobro

prije 13 sati, Clutch said:

Portland trazi pobedu za playoff. Philla ostala bez Simmonsa. Mislim da ce Portland iti vise ozbiljno u utakmicu iako philla trazi pobedu za 4 mesto. Ocekujem tvrdu utakmicu i pobedu Portlanda. 

Za drugi pick napisano vec vise puta. Premala granica za igraca koji uzima ogromno suteva i koji se dize u formi. Ako dodamo jos to sto sam gore napisao mislim da prolazi. 

Screenshot_20200809_191335.jpg

Nadam se da je neko ispratio???

United izgleda zadnje vreme odlicno. Poceli su igrati gledljivo i efikasno. Mislim da jih je dolazak Bruna Fernandesa resetirao i digo na nivo gde neki United treba da bude. Europa liga jim je do kraja ove sezone najveca motivacija tako da ocekujem da ce biti nabrijani max. 

Mogao bi tu i hendi igrati neko ali evo ja se odlucio za vise od 1 gola na utakmici. 

Inter igra odlicno. Uprkos svajde Conte i uprava mislim da igraci nece to osetiti tako da mislim da su o ovom dvoboju bolji protivnik koji bi morao proci dalje. 

Ulog: 6/10

Screenshot_20200810_090929.jpg

prije 11 sati, armhrv said:

U psk kladionici vrlo cudne granice za kartone sutra buduci da se igra samo na jednu utakmicu moglo bi biti puno vise tenzija i zutih,a traze 2.5+ Kopenhagen po kvoti 2.2 i Utd 1,5+ po kvoti 1.7,a na Inter-Bayer Leverkusen mi se cinilo 4.5 manje po kvoti 1.95 kao dobra oklada pa ako moze ko ostaviti tu podatke o sucima bilo bi dobro

Manchester United – FC Copenhagen
Referee: Clement Turpin (FRA)

Internazionale Milano – Bayer Leverkusen
Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP)

11 August 2020
Shakhtar Donetsk – FC Basel
Referee: Michael Oliver (ENG)

Wolverhampton Wanderers – Sevilla FC
Referee: Daniele Orsato (ITA)

Inter - Bayer Leverkusen 1 (2.05) bet365

Inter je uradio svoj posao u četvrtfinalu sa pobjedom od 2-0 protiv Getafea. Golovi Lukakua i Eriksena su napravili razliku u toj utakmici. Sada igraju protiv Leverkusena ponovo na neutralnom terenu u Dusseldorfu. Protiv Leverkusena su igrali 2 puta u Europi i u obje utakmice su bili uspješniji. Leverkusen je u osmini finala izbacio Rangersa nakon što su ih pobijedili sa ukupnim rezultatom od 4-1. U prošlom susretu prije četiri dana bilo je 1-0 za Leverkusen.

U svakom slučaju, Inter će izgleda večeras izvesti najjači sastav protiv Leverkusena, neće biti samo veznjaka Matijasa Vekina. Na drugoj strani za Leverkusen nema Amirija, Aranguiza i Paulinha. Mislim da će Inter večeras tradicionalno ostvariti pobjedu protiv ovog protivnika. Favoriti su i vjerujem da je Conteu stalo da osvoji ovo natjecanje. Igra se jedna utakmica i mislim da će riješiti pitanje prolaska u 90 minuta. Prednost klađenja na bet365 kladionici jeste kada vaš tim povede sa 2 gola razlike, vaša oklada postaje dobitna. Sretno!

Screenshot_74.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 10.8. u 12:18 CET) 

Ista prica ko sinoc sa Portlandom. Phoenix ganja playoff i uci ce max u utakmicu. Oklahoma se bori za 4 mesto sa Houston ali verujem da ce biti veca motivacija uci u playoff nego 4 mesto. Phoneix igra odlicno i u brutalnoj formi su. 

Na osnovu ovog igram i njihovog najboljeg igraca koji ce uzeti ogroomno suteva i ako hoce pobediti mora biti prva violina Phoneixa. 

Screenshot_20200810_140041.jpg

prije 17 sati, armhrv said:

unitedu sudi najveci majmun poslje cakira ...znaci to ili under ili preskok, turpin jako glup sudac ...btw isto se ocekivalo da ce bit gruba tekma kopenhagena  protiv  turaka pa su zavrsili sa 0 ili 1 kartonom...sto se tice druge tekme  sudac opet los, al ne tako strasno  kao turpin.. sve u svemu za mene manU no bet,za inter moram jos razmislit

prije 2 sati, Clutch said:

Ista prica ko sinoc sa Portlandom. Phoenix ganja playoff i uci ce max u utakmicu. Oklahoma se bori za 4 mesto sa Houston ali verujem da ce biti veca motivacija uci u playoff nego 4 mesto. Phoneix igra odlicno i u brutalnoj formi su. 

Na osnovu ovog igram i njihovog najboljeg igraca koji ce uzeti ogroomno suteva i ako hoce pobediti mora biti prva violina Phoneixa. 

Screenshot_20200810_140041.jpg

Prije svega podržavam pick na pobjedu Phienixa,jer su trenutno u puno boljoj formi nego Oklahoma i imaju nemoguću misiju ući u play off,ali dok im je forma ovakva sve je moguće iako se tu mora poklopiti puno toga,danas će Oklahoma biti jako oslabljena bez Adamsa koji jako im puno znači u obrani,pogotovo u skokovima,nema Schrodera koji rszigrava i dobar je u napadu,nema Galinaria,nema ni Noela ni Alexandera,praktički bez prve petorke,protiv takve oklahome nevjerujem da če utakmica biti napeta,pa bi booker mogo malo i na klupu,granica za njega jest mala ali s obzirom na trenutno puno slabiji roster Oklahome,mogo bi ga čuvat 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use