Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

16.09.2009. srijeda

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo danas samo 4 para i nisu svi vezani uz LP, nakon jučerašnjeg promašaja danas igram za 5 kn pa da vidim jel mi se sreća promjenila... :)

Dinamo Minsk - Omsk   2   2,25   2:1

-moram priznat da uopće nemam temelje za ovaj par međutim pošto volim hokej i pratim ga (NHL), znam da je sve moguće u hokeju, a isto tako znam da je Omsk u solidnoj formi...prekjučer su igrali protiv Dinama iz Rige i pobjedili sa 4:5 u gostima što znači da mogu zabitidosta golova, ok mogu i primiti međutim uvjek kada igra ruski klub protiv nekog kluba iz bivših država naboj je drugačiji... Jednostavno moram probat pa šta bude bude...nije mi žao 5kn ;D ;D ;D

Blackpool - Newcastle  2   2,10   2:1

-jučer je svoj dio odradio WBA, a danas je po mom mišljenju na redu Newcastle...ista stvar koju sam jučer pisao za WBA da su jedni od favorita za osvajanje druge lige i da protiv objektivno slabijeg protivnika trebaju uzeti pobjedu...Gosti od otvaranja sezone i utakmice sa WBA imaju same pobjede njih 5 zaredom i jednu u kupu, u ligi u tih pet pobjeda nisu primili niti jedan gol, a u gostima su dobili Crystal P. i Cardiff trebali bi i slabiji Blackpool! S druge strane Blackpool se nalazi na 13. mjestu i ima skor od 1-4-1 ove sezone. Zadnju utakmicu su izgubili od Leicestera, a prije toga u 6 utakmica nisu izgubili (uključujući pobjedu nad Wiganom u kupu)...možda su u nekakvom padu forme uostalom Newcaste se brzo želi vratiti u premier ligu (gdje im je i mjesto) i mislim da bi ovu tekmu trebali dobit! Kraj...

Dinamo Kiev - Rubin   1   2,00   3:1

-zanimljiv susret, mislim da su oba dvije ekipe dosta kvalitetne no Dinamo Kiev ima iskustvo igranja LP po mom mišljenju to je značajna prednost i znaju da na svom terenu treba uzimati bodove, očekujem pobjedu domaćina, a u uzvratu u Rusiji kada bude bio red na to očekujem pobjedu rusa nešto tipa 3za3 no to su moja nagađanja :) u svakom slučaju očekujem pobjedu domaćina

Toronto - Boston   2   2,35  2:3

-evo i malo NHL-a znam da su pripremne utakmice no meni vrag ne da mira...Boston prošle godine jako dobar, zašto nebi bio i ove?? Dok Toronto ima mladu ekipu i morat će se dokazat mnogi mladi igrači (vjerojatno će imati motiva) međutim između ovakvih utakmica nikad nije bilo mira i tišine to je tamo derbi kad god da se igra ;D pa zato igram na jače...

Volio bih čuti i druge, njihova mišljenja i analize pa da mogu nešto i prepisat ;D  ;)  ;D ...pošto sad stvarno nemam nikakvih ideja...

Hmm mene jucer Juve srusio, jos kad se sjetim da su pogodili precku s 5 metara u 87. min  :'(

Za danas mi izbor nije nikako dobar kao jucer al ima par parova koje bih preporucio:

Lyon - Fiorentina obje momcadi postizu gol

Dvije solidno jake momcadi, Lyon iako je prodao Benzemu, Juninha... je nasao sjajne zamjene i cak mi djeluju jaci nego prosle sezone. Fiorentina unatoc prodaji Mela i dalje ima jaku ekipu, Montolivo, Marchionni, Jovetic, J.M.Vargas, Gilardino i izgleda oporavljeni Mutu bi trebali biti velika opasnost. Moj izbor je da obje momcadi postizu gol sto je bio rezultat njihovih prijasnjih susreta.

Inter - Barcelona 1X (1)

Glavna utakmica prvog kola LPa. Dok vecina ljudi misli da ce Barca sigurno osvojit barem bod ja se ne bih slozio. Inter se preko ljeta dosta ojacao, Lucio, Motta, Sneijder, Militto, Eto'o daju njihovoj momcadi jednu novu dimenziju tako da odlazak Ibrahimovica nece previse znacit. Bonus za njih je taj sto je Mourinho uvijek znao kako s Barcelonom i kad je njegova momcad igrala kod kuce nijednom nije izgubio od Barce (osim kad je imao jednom igraca manje), Obrambeni red s Maiconom, Luciom, Samuelom (svi su životinje) te Chivu bi trebali dati sigurnost obrani, odlican golman i pomoc veznog reda gdje su sve redom "strojevi" Cambiasso, Zanetti i Muntari... mislim da se Barca nece bas naigrat. Njihova igra nema rezultata kada se protivnik postavi iza lopte i totalno ih zatvori sto ocekujem od Intera. Inter ce s puno trke i rada sigurno odigrati nerijeseno ako ne i pobjedit jer Barcelonina obrana navodno ima problema, Puyol ce igrat pod tabletama, a moguce je da i Toure zaigra na stoperu. Ako obrana uistinu bude oslabljena Interov trojac naprijed Sneidjer - Eto'o - Militto bi mogli Barcu stavit na muke.

Dinamo Kijev - Rubin

Da ce na utakmici bit 4 i vise zutih kartona, navodno utakmica visokih tenzija te rivalstvo bivsih zemalja SSSR-a Ukrajine i Rusije... moglo bi bit papreno

Standard L. - Arsenal 2 (h2)

Kako sam i jucer napisao, ocekujem pobjedu topnika. Cak i hendikep.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use