Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 3.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Švicarska Super liga

Screenshot_27.jpg

Screenshot_28.jpg

ŠVICARSKA SUPER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 2.8. u 14:17 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Elfsborg - Sirius | Oba tima daju gol (1.61) bet365

Elfsborg dolazi u ovaj susret nakon remija u prošlom kolu protiv Varbergsa na domaćem stadionu. Elfsborg se nalazi na četvrtoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Djurgarden koji se nalazi na poziciji iznad koja vodi na europska natjecanja, tako da mislim da on domaćina ovdje možemo očekivati jednu ofanzivnu igru. Definitivno će juriti pobjedu. Nedostajat će im branič Okumu zbog ozljede, kao i veznjak Ondrejka, te Bernhardsson.

Sirius je doživio veliki poraz od 5-2 na domaćem terenu protiv Malmoa. Imali su prednost od 1-0 u prvom poluvremenu, ali drugo je bilo fatalno za njih. Sirius se nalazi na sedmoj poziciji, imaju četiri boda manje od trećeplasiranog Djurgardena i trenutno Sirius uživa u prilično solidnom startu ove sezone. Gostima će faliti veznjak Netabay.

Kao što smo vidjeli u prethodnim međusobnim susretima, ova dva tima su vrlo efektivna. Postižu golove bez velikih problema u skoro svakoj utakmici. Ova utakmica ne bi trebala biti izuzetak i moje mišljenje je da će ovdje pasti golovi na obje strane. Oba tima igraju prilično odobro u ofanzivi u odnosu na njihovu obranu. Sretno!

Screenshot_30.jpg

(Koeficijenti 3.8. u 00:23 CET) 

Sadnes - Ranheim | Više od 2.5 gola (1.40) bet365

Igra se sedmo kolo u Norveškoj ligi. Derbi utakmica u kojoj nas očekuje jedan vrlo zanimljiv meč u kojem će vjerujem biti golova. Domaćini su iznenađenje u ovoj drugoj ligi. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa 11 bodova osvojenih do sada. Sadnes je postigao 11 golova, dok je isto toliko i primio, što nas dovodi do 3 gola po utakmici, zbog toga očekujem i ovdje barem tri gola. Sadnes je bio u nizu od pet utakmica bez poraza. U prošlom kolu su doživjeli šok od Strromena, gdje su izgubili sa 4-0, što je prekinulo njihov pozitivni niz. Strromenu su to bili prvi osvojeni bodovi u šest odigranih kola do sada.

Što se tiče Ranheima, oni se trenutno nalaze na drugoj poziciji, imaju velike ambicije, a to je ulazak u veći rang natjecanja. U ovom trenutku imaju 15 bodova koje su osvojili u šest kola odigranih do sada. Imaju tri boda manje od prvoplasiranog Tromsoa. Postigli su 19 golova u tih šest kola, dok su primili čak 12, što je četiri gola u prosjeku po utakmici. Vjerujem da nas očekuje jedna efikasna utakmica. Ranheim je u dobroj formi i u ovaj meč ulaze u dobrom raspoloženju nakon što su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet susreta. Favoriti su za pobjedu u ovom susretu, ali mi je dosta sigurnije ovdje igrati na golove. Sretno!

Screenshot_31.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.8. u 13:55 CET) 

Young Boys - St. Gallen | Više od 3.5 gola (1.57) bet365

Igra se i posljednje kolo u Švicarskoj Super ligi koju smo ispratili prilično dobro ove sezone. Iskreno smo se nadobijali na njihovim utakmicama, ali znali smo i promašiti neke, posebno ST. Gallena koji kiksao u par posljednjih kola i time su dopustili Young Boysima da ponovo osvoje titulu. Tu smo inače igrali na pobjede St. Gallena, ali su nas u tome iznevjerili, te ćemo sada igrati pametnije. Kao što sam i rekao, domaćini su već obezbjedili titulu, tako da im ova utakmica nema nekog velikog značaja, ali vjerujem da će željeti završiti ovu sezonu na pozitivan način, pogotovo protiv rivala koji im je zadao velike glavobolje tijekom cijele ove sezone. Young Boys također ima pet pobjeda u nizu, te stoga očekujem jednu efikasnu utakmicu sa njihove strane.

St. Gallen trenutno ima pet bodova manje u odnosu na Young Boys i mislim da neće imati neke posebne motivacije u ovom susretu. Definitivno će imati želju da ostvare pobjedu protiv Young Boysa i zbog toga očekujem golove u ovom susretu. Oba tima će igrati rasterećeno, a s obzirom na povijest u međusobnim omjerima ova dva tima, mislim da su golovi neizbježni u ovom susretu. Posljednjih šest međusobnih susreta između ova dva tima su uvijek išla preko 4 gola. 3-3, 4-3, 2-3, 4-1, 3-2, 2-3. Sretno!

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 3.8. u 14:05 CET) 

Pozz ljudi a tebi Izudine svaka cast za subotu i kartone...proslo glatko sve osim Rijeka-lokomotiva gdje je gosp Pejin zvani Tifta po nezz koji puta smrdao i skrtario na kartonima pa me smrdao za manji ulog na jednom listicu naravno za 1 karton...sutra nas ceka tekma finala Brentford vs Fulham gdje me opet trebali kartoni proci glatko uz mogucnost crvenog takodjer...pa jos povezati sa europskom ligom u srijedu...mogla bi se lijepa lova dici...

Sinoć sam imao tip Westbrook over 6.5 asistencija @1.97, ali šteta nisam stigao postaviti na forum. Russ je završio utakmicu sa 8 asistencija. Po mom mišljenju dosta mala granica s obzirom na specifičnost igre Rocketsa, doslovno svih pet igrača na liniji za tri poena, Westbrook često ulazi pod koš, i u momentu udvajanja ima uvijek dva slobodna igrača na liniji za 3pt, takve je sinoć napravio bar 4 asistencije. 

Za večeras, Thomas Bryant (WAS Wizards) under 18.5 @1.58 bet365

Malen tečaj za single, ali za double sasvim ok. Bryanta ne vidim večeras preko ove margine s obzirom da će mu matchup biti Myles Turner, jedan od najboljih defanzivaca lige. U prošloj utakmici protiv Netsa imao je 30 poena, ali mislim da danas neće ponoviti sličnu partiju, već da će se Wizardsi morati više osloniti na šut iz vana. 

prije 16 sati, Clutch said:

Poz ljudi od novog clana:)

Najprije svaka cast na analizama.

Evo i nesto od mene. Nece bit neke analize.

Ulog:3/10

Kladionica:B365

Screenshot_20200803_144910.thumb.jpg.a30f613648895113a0ab0b8df488bd26.jpg

?

Pozdrav i dobrodošao na forum. Nadam se da ćemo se lijepo družiti. Zamolio bi te da kada pišeš o nekom tipu, barem neku kratku analizu i svoje mišljenje da znamo zašto si baš odigrao te parove. Hvala ti još jednom i dobrodošao :)

prije 14 sati, Matan21 said:

Pozz ljudi a tebi Izudine svaka cast za subotu i kartone...proslo glatko sve osim Rijeka-lokomotiva gdje je gosp Pejin zvani Tifta po nezz koji puta smrdao i skrtario na kartonima pa me smrdao za manji ulog na jednom listicu naravno za 1 karton...sutra nas ceka tekma finala Brentford vs Fulham gdje me opet trebali kartoni proci glatko uz mogucnost crvenog takodjer...pa jos povezati sa europskom ligom u srijedu...mogla bi se lijepa lova dici...

Drago mi je, nadam se da si uspio izvući neke novce. Idemo jako i ovog tjedna. Imamo finale doigravanja, a zatim i Ligu prvaka i do kraja mjeseca vrlo zanimljiv raspored, svaki dan će se igrati neka zanimljiva utakmica. Ajmo navaliti svi sa analizama, pridružite mi se, neka svatko napiše neku analizu i svoje mišljenje ili što igra danas i zašto baš te parove. Ajmo zaraditi svi zajedničkim trudom. Hvala vam što pratite i idemo jako!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use