Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

15.09.2009. Utorak (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je Liga Prvaka i mislim da bi se nešto moglo odigrati...

Juventusu ne igra Diego pa bi ukazao na oprez kod tog para...

Evo moje viđenje LP:

Atl.Madrid-Apoel Nicosia 15.09. 20:45

briöi par 730 1 1,20

Chelsea-FC Porto 15.09. 20:45

briöi par 731 1 1,35

FC Zürich-Real Madrid 15.09. 20:45

briöi par 733 2 1,30

Besiktas-Manchester Utd 15.09. 20:45

briöi par 734 2 1,55

VfL Wolfsburg-CSKA Moskva 15.09. 20:45

briöi par 735 1 1,80

MacHaifa-Bayern München 15.09. 20:45

briöi par 736 2 1,50

Evo mojih parova za danas...u HL

Maccabi - Bayern   X2   1,55   (X2 se odnosi na zbroj golova X=3)   0:3

-ovaj X2 se odnosi na zbroj golova na utakmici 3 ili više...mislim da Maccabi može zabiti jedan gol na domaćem terenu (iako ne igraju na svom stadionu opet su domaćini), a isto tako mislim da Bayern neće izgubit pa mi ova kombinacija izgleda najbolja uostalom Bayern je u zadnjem kolu zabio 5 komada i čini mi se kako su se raspucali i stavrno očekujem dosta golova na ovoj utakmici

Besiktas - Man Utd.   2   1,55   0:1

-mislim da je Manchester uhvatio svoj standardni ritam gdje sve redom pobjeđuje (najčešće sa 1:0) no i to su tri boda sigurno im neće biti lako u Turskoj ali turci uopće nisu u formi dok manča je...često sam na ligu prvaka znao fulat gdje mi prolazili samo engleski timovi pa očekujem da će i sad engleski klub pobjediti i da me neće iznevjerit :)

Zurich - Real Madrid   2   1,75   (hendikep na Real)   2:5

-Real je rekao kako im je ove sezone glavni cilj liga prvaka, imaju naravno dobru ekipu zahvaljujuči novcu no svejedno su sigurno bolji od Zuricha, a ovako hendikep mi djeluje i više nego realna opcija... na početku sezone sam mislio kako Real bez obzira na sva silna pojačanja neće ništa osvojit jer će ih Barca u svemu pregazit no onda je Braca uzela Ibrahimovića za Ettoa (po mom mišljenju dosta glupa zamjena igrača i još su za to dodatno platili)(no to je neka druga priča) pa mislim da Real ipak ima nekakve šanse... u svakom slučaju očekujem pobjedu Reala sa najmanje dva gola razlike u ovoj tekmi

Chelsea - Porto   1   1,40   1:0

-iako Chelsea igra bez Drogbe koji je alfa i omega tog tima mislim da su dovoljno kvalitetni za pobjedit Porto pred svojim navijačima na otvaranju LP...opet ista priča da u ligi prvaka englezi igraju glavnu riječ i jednostavno očekujem pobjedu domaćina pa makaar i minimalnu...ali 3 boda su 3 boda

Atletico M. - Apoel   1   1,20   0:0

-nije neki veliki koeficjent na Atletico no njihove igre u prvenstvu mi ne pružaju veliku nadu da će sa lakoćom pobjediti Apoel sa najmanje dva gola  razlike pa neću igrat hendikep nego čistu pobjedu. Iako je jasno ko je favorit i ko bi trebao pobjedit meni je sasvim dovoljno i ovako

WBA - Doncaster   1   1,50   3:1

-WBA u dobroj formi, u zadnjoj domaćoj tekmi zabili 4 komada i siguran sam da mogu uzeti 3 boda u ovoj tekmi sa Doncasterom koji u gostima ima 3 odigrane tekme za sada i još uvjek nema pobjedu. Jasno je da će se WBA  sa Newcastolom i Middlesbroughom boriti za vrh engleske druge lige (Championshipa) pa valja uzeti bodove kod kuće protiv objekitvno slabije ekipe

Hrvatska - Njemačka   1   1,45   70:68

-naši košarkaši igraju loše na prvenstvu no čini mi se kako im forma polako raste i ono protiv Fancuza u prvom poluvremenu je bilo odlično, ako ponove upola tako dobru igru kroz cijelu tekmu neće biti nikakvih problema sa Njemcima.. rekao sam da mi se čini kako im forma stalno raste pa i iz tog razloga igram na neše. Uostalom nama je ova tekma već eliminacijska jer ju moramo pobjedit (sreća da ju igramo sa slabim Njemcima) pa ćemo se možda malo čvršće pripremit za četvrtfinale (još uvjek sam optimist što se tiče naše borbe za medalju jer smo uvjek nekog jakog pobjedili na nekom natjecanju, a ovdje to još nismo napravili...možda u četvrtfinalu)

Ukupan koeficjent 15,36 na ovih 7 parova mi izgleda i više nego dobro... sretno svima!!!

AH ŠTA REĆI.......!!!!!!!!!????????? 1,20 koeficjent (šta sam ga uopće igrao) kad sam bio uvjeren u njihovu pobjedu :(

Juventus - Bordeaux 1

Juventusu od vaznijih nedostaju Diego, Chiellini i Del Piero al to mogu nadomjestit Giovincom, Trezeguetom i Legrottaglieom tako da ce prva postava i dalje bit jaka. Treba nadodat da Juventusu sudi norvezanin Ovrebo (koji poslije proslogodisnjeg polufinala LP-a ne bi smio vise nikad sudit al sta cete pravda je slijepa), a Platini je izjavio da ocekuje da Juve daleko dođe do LP. Nek sam praznovjeran al to mi je dodatni motiv da tipujem pobjedu domacina. Alternativan izbor bi bio under.

Maccabi Haifa - Bayern 2

Maccabi po meni precjenjen, igraju dobro istina al to je najslabiji protivnik Bayerna u skupini, sumnjam da ce se ici vadit na Juventusu tako da ovdje moraju do 3 boda. Bayern je izgleda napokon proradio, prosle sezone je u LP zabio 3 gola u gostima protiv Lyona, 5 Sportingu... trebao bi onda pobjedit i izraelce.

Besiktas - Manchester Utd 2

Man Utd od 5 utakmica u ligi ima 4 pobjede, tako da se ne bi moglo bas rec da su u krizi kak mnogi govore, postava Foster; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Fletcher, Carrick, Nani; Rooney, Berbatov bi trebala bit dovoljna za 3 boda na vrucem turskom terenu.

FC Zurich - Real Madrid 2

Gost jednostavno prekvalitetan za domacina, mozda se jos nisu savrseno uigrali ali imaju dovoljno pojedinaca koji sami mogu svojim golovima i potezima rijesit utakmicu. Vrlo lako bi mogo bit hendikep.

Standard L. - Arsenal 2

Arsenal je uvijek igrao dobro u LP, primali su malo golova, a zabijali puno, narocito malim timovima, tako da ocekujem da stave belgijance na muke.

Juventus - Bordeaux 1

Juventusu od vaznijih nedostaju Diego, Chiellini i Del Piero al to mogu nadomjestit Giovincom, Trezeguetom i Legrottaglieom tako da ce prva postava i dalje bit jaka. Treba nadodat da Juventusu sudi norvezanin Ovrebo (koji poslije proslogodisnjeg polufinala LP-a ne bi smio vise nikad sudit al sta cete pravda je slijepa), a Platini je izjavio da ocekuje da Juve daleko dođe do LP. Nek sam praznovjeran al to mi je dodatni motiv da tipujem pobjedu domacina. Alternativan izbor bi bio under.

Maccabi Haifa - Bayern 2

Maccabi po meni precjenjen, igraju dobro istina al to je najslabiji protivnik Bayerna u skupini, sumnjam da ce se ici vadit na Juventusu tako da ovdje moraju do 3 boda. Bayern je izgleda napokon proradio, prosle sezone je u LP zabio 3 gola u gostima protiv Lyona, 5 Sportingu... trebao bi onda pobjedit i izraelce.

Besiktas - Manchester Utd 2

Man Utd od 5 utakmica u ligi ima 4 pobjede, tako da se ne bi moglo bas rec da su u krizi kak mnogi govore, postava Foster; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Fletcher, Carrick, Nani; Rooney, Berbatov bi trebala bit dovoljna za 3 boda na vrucem turskom terenu.

FC Zurich - Real Madrid 2

Gost jednostavno prekvalitetan za domacina, mozda se jos nisu savrseno uigrali ali imaju dovoljno pojedinaca koji sami mogu svojim golovima i potezima rijesit utakmicu. Vrlo lako bi mogo bit hendikep.

Standard L. - Arsenal 2

Arsenal je uvijek igrao dobro u LP, primali su malo golova, a zabijali puno, narocito malim timovima, tako da ocekujem da stave belgijance na muke.

Eh da sam odigrao alternativu  :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use