Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.8.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 1.8. u 08:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

prije 21 minute, Matan21 said:

Ekipa misljenje za kartone na utakmicama chelsea-arsenal finale FA cupa porto-benfica finale cupa...atalanta-inter tekma za 2.mjesto...rijeka-lokomotiva finale cupa cl brugge-antwerp finale cupa(nemogu pronaci tko sudi)

Chelsea - Arsenal | Over 4.5 kartona (1.95) bet365

Sudac je Anthony Taylor koji ima prosjek u Premier ligi ove sezone od 3.84. Već je podijelio 5 crvenih kartona ove sezone zajedno sa drugi žutim. Tri direktna crvena je pokazao do sada. Po meni ova utakmica ima veliki značaj za oba tima, pogotov za Arsenal, mislim da bi over 4.5 koje nam nudi bet365 kladionica moglo proći. S obzirom da je finale i da je Londonski derbi, očekujem kartonijadu. U prethodnom međusobnom susretu između ova dva tima u Premier ligi je bilo tri žuta sa crvenim kartonom. Dobra stvar je što bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta, tako da ovdje ništa nije isključeno. Pokušat ću i ja danas na kartone, pogotov na ovu utakmicu.

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 1.8. u 09:50 CET) 

prije 51 minute, Matan21 said:

Ekipa misljenje za kartone na utakmicama chelsea-arsenal finale FA cupa porto-benfica finale cupa...atalanta-inter tekma za 2.mjesto...rijeka-lokomotiva finale cupa cl brugge-antwerp finale cupa(nemogu pronaci tko sudi)

Za utakmicu Porto - Benfica, sudac je Artur Soares Dias koji ima granicu od 5.33 kartona u prosjeku u portugalskoj Primeira ligi. Podijelio je mnogo kartona ove sezone čak 112 u 21 utakmici. Zanimljivo je i to što je podijelio čak 8 crvenih kartona u tom periodu. Kao što vidimo na statistici ispod, on dijeli dosta crvenih kartona ove sezone i ne bih isključio jedan upravo u ovom finalu, ali granica od 6.5 kartona u ovoj utakmici mi nije visoka s obzirom da kada ova dva tima igrjau bude kartonijada. U prošlom međusobnom susretu u ligi je bilo čak 10 žutih, dok je u međusobnom susretu prije toga bilo sedam. Znači igra se finale, oba tima su nabrijana, očekujem grublju igru i mnogo nervoze na terenu, s obzirom da vjerujem da će Benfica željeti da se osveti za izgubljeni trofej. Bit će zanimljiv susret odličan za kartone. Sretno!

Screenshot_5.jpg

Screenshot_6.jpg

prije 53 minute, Matan21 said:

Što se tiče Atalante i Intera, također nije loša utakmica za kartone, s obzirom da se bore za drugu poziciju. Imaju jedan bod razlike između njih i prethodni međusobni susret između ova dva tima bio je sa čak sedam kartona. Inače igraju sa dosta kartona ove dvije ekipe međusobno. S obzirom da nam kladionica unibet daje koeficijent od 1.93 na over 4.5 u ovom susretu, čini mi se kao zanimljiva granica. Over 3.5 na koeficijent od 1.36 mi se čini malim, tako da je ova opcija od 4.5 prilično dobra. Sudac Piero Giacomelli inače u svojim utakmicama u prosjeku pokaže nešto više od 4 kartona, te mislim da bi mogao biti na visini zadatka i u ovom susretu. Kao što vidiš ispod, statistika govori da zna pokazati over ove granice, ali treba biti oprezan sa ulozima. Sretno!

Screenshot_10.jpg

Screenshot_8.jpg

prije sat vremena, Matan21 said:

Što se tiče Rijeke protiv Lokomotive u finalu kupa sudi Tihomir Pejin koji u prosjeku po utakmici pokaže oko 3.83 kartona ove sezone u 1. HNL. 1xbet kladionica nudi mnoge granice kartona, a 5.5 mi se čini najisplativijom, ali mi je to nekako visoka granica za ovog suca, pogotovo jer je Pejin ove sezone pokazao samo jednom preko ove granice kada je u utakmici Gorice i Hajduka pokazao čak sedam žutih. Pokazao je na utakmici između mladih timova Ukrajine i Finske šest kartona. Ali to je sve - U svim ostalim utakmicama on nije prešao 5.5 kartona ove sezone. Međutim, posljednji susret između ova dva tima imao je čak osam žutih i jedan crveni, a sada se igra finale kupa. Ja ću igrati over po koeficijentu 1.85 u 1xbet kladonici, za nešto manji ulog, tako da budite oprezni ovdje. Sretno!

Screenshot_12.jpg

Screenshot_13.jpg

Milan - Cagliari | Milan EH-1 (1.66) bet365

Milan u ovaj susret ulazi u pozitivnom raspoloženju, nakon što su ostvarili 11 utakmica u Seriji A bez negativnog rezultata. Prošle srijede su ostvarili pobjedu protiv Sampdorije u gostima sa 1-4. Bili su mnogo bolji tim u toj utakmici. Osigurali su šestu poziciju u Seriji A i to je možda malo za njihov standard, ali će igrati u Europskoj ligi i uspjeli su izvući ono najbolje iz cjelokupne situacije u kojoj su bili prije koronavirus pauze. U ovom susretu je Rebić suspendiran, ozlijeđen je Conti, te Romagnoli i Mussachio.

Cagliari je iznenadio sve u prošlom kolu nakon što su pobijedili Juventusa na domaćem terenu sa 2-0. Napokon su uspjeli ostvariti pobjedu protiv najboljeg tima u ligi ove sezone. Cagliari se trenutno nalazi na 13-oj poziciji, sigurni od ispadanja, tako da ovom posljednjem meču mogu pristupiti bez pritiska. Nedostajat će im Rog zbog suspenzije, zatim Pellegrini, Nainggolan, Cigarini i Oliva, te napadač Pavoletti.

Mislim da Cagliari neće uspjeti ponoviti uspjeh iz prošlog kola. Bili su sretni što nisu primili gol. Postoji velika razlika u kvaliteti između ova dva tima i po mom mišljenju Milan će ovo riješiti bez problema sa više golova razlike. Sretno!

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 1.8. u 15:15. CET) 

Brann .- Valerenga | Oba tima postižu gol (1.70) bet365

Brann je doživio poraz protiv Stromsgodseta u posljednjem kolu gdje su poraženi sa 3-1 u gostima. Primili su gol u ranim fazama utakmice i to od osme minute autogol Tenistea. Ovaj poraz će definitivno imati nekog utjecaja na njihov moral. Brann se nalazi na osmoj poziciji u Norveškoj ligi, četiri boda iza Odda koji se nalazi na tim mjestima koja vode u Europsku ligu. Oni moraju poraditi na svojoj formi ako se žele boriti za ta mjesta. U ovoj utkamici nemaju novih ozljeda, samo je Acoste pod znakom sumnje. Teniste bi trebao biti spreman,  dok se veznjak  Ordagic vraća sa suspenzije.

Valerenga je potpuno nadigrana u prošlom kolu od strane Moldea koji ih je pobijedio sa 4-1. Valerenga se nalazi na četvrtoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Odd koji zauzima te pozicije koje vode na Europska natjecanja, to jest treću poziciju. branič Bjordal je ozlijeđen, kao i veznjak Shala. Ako pogledamo nekoliko posljednjih mečeva ova dva tima, možemo vidjeti da oba tima imaju mnogo problema u obrani. Ofanzivne mogućnosti su prilično dobre i mislim da je najrealnija oklada u ovom susretu da oba tima postižu gol. Sretno!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 1.8. u 15:22 CET) 

Pozdrav svima

Danas zanimljiva utakmica talijanskog prvenstva; Napoli-Lazio.Napoliju utakmica više nije važna jer ne mogu ni gore ni dolje na tablici a Lazio bi sa pobjedom bio sigurno treći.Ako Atalanta-Inter remiziraju tada bi Lazio bio drugi.Trenutno je Inter dugi sa 79 bodova,treća je Atalanta sa 78 bodova a četvrti Lazio sa 78 bodova također.Koeficijent je ovisno o kladionici od 2,8 do 3na pobjedu Lazia.Vrijedi probati jer Lazio ima motiv a Napoli baš i ne.Svako dobro svima koji će ispratiti tip.

prije 9 sati, IzudinB said:

Što se tiče Atalante i Intera, također nije loša utakmica za kartone, s obzirom da se bore za drugu poziciju. Imaju jedan bod razlike između njih i prethodni međusobni susret između ova dva tima bio je sa čak sedam kartona. Inače igraju sa dosta kartona ove dvije ekipe međusobno. S obzirom da nam kladionica unibet" rel="">unibet daje koeficijent od 1.93 na over 4.5 u ovom susretu, čini mi se kao zanimljiva granica. Over 3.5 na koeficijent od 1.36 mi se čini malim, tako da je ova opcija od 4.5 prilično dobra. Sudac Piero Giacomelli" rel="">Piero Giacomelli inače u svojim utakmicama u prosjeku pokaže nešto više od 4 kartona, te mislim da bi mogao biti na visini zadatka i u ovom susretu. Kao što vidiš ispod, statistika govori da zna pokazati over ove granice, ali treba biti oprezan sa ulozima. Sretno!

Screenshot_10.jpg

Screenshot_8.jpg

Sudija koji je dodijeljen da sudu ovu utakmicu je teški underas. Nerauncunjljiv i djelo kartone po osjećaju a ne po zasluzi.  Klasična neznalice.

prije 1 sat, Marko15 said:

Pozdrav svima

Danas zanimljiva utakmica talijanskog prvenstva; Napoli-Lazio.Napoliju utakmica više nije važna jer ne mogu ni gore ni dolje na tablici a Lazio bi sa pobjedom bio sigurno treći.Ako Atalanta-Inter remiziraju tada bi Lazio bio drugi.Trenutno je Inter dugi sa 79 bodova,treća je Atalanta sa 78 bodova a četvrti Lazio sa 78 bodova također.Koeficijent je ovisno o kladionici od 2,8 do 3na pobjedu Lazia.Vrijedi probati jer Lazio ima motiv a Napoli baš i ne.Svako dobro svima koji će ispratiti tip.

Slazem se, igram x2 na Napoli po tecaju 1.775 na bet365, moze se i spojit na betbilderu sa Immobile gol po tecaju 1.83, tako da imamo onda tecaj 2.5. Lazio mislim da ima vece ambicije u ovoj utakmici, a ciro je nabrijan i sigurno moze bar jedanput pogodit jos danas jer pocinje utakmicu i izvođi penale. Sretno!!! 

prije 4 minute, marand5 said:

Slazem se, igram x2 na Napoli po tecaju 1.775 na bet365 online kladionica" rel="">bet365, moze se i spojit na betbilderu sa Immobile gol po tecaju 1.83, tako da imamo onda tecaj 2.5. Lazio mislim da ima vece ambicije u ovoj utakmici, a ciro je nabrijan i sigurno moze bar jedanput pogodit jos danas jer pocinje utakmicu i izvođi penale. Sretno!!! 

Sretno  :) i nadam se da će proći :) svako dobro  :)

prije 4 sati, Nihad26celebic said:

Sudija koji je dodijeljen da sudu ovu utakmicu je teški underas. Nerauncunjljiv i djelo kartone po osjećaju a ne po zasluzi.  Klasična neznalice.

Naravno da jeste u većini svojih utakmica, zato sam i rekao oprezno sa ulozima, ali je bilo i onih u kojima je pokazivao over 4.5 kartona, što nas dovodi na prosjek od 4 kartona po utakmici kod ovog suca. Večeras je 'neznalica' pogodila over i to je ono najbitnije što sam naravno i očekivao. Ako nisi prepisao baš mi je žao, ali nadam se da je bilo i onih koji su ispratili. Sretno i želim ti svako dobro :)

prije 14 sati, IzudinB said:

Chelsea - Arsenal | Over 4.5 kartona (1.95) bet365 online kladionica">bet365

Sudac je Anthony Taylor">Anthony Taylor koji ima prosjek u Premier ligi ove sezone od 3.84. Već je podijelio 5 crvenih kartona ove sezone zajedno sa drugi žutim. Tri direktna crvena je pokazao do sada. Po meni ova utakmica ima veliki značaj za oba tima, pogotov za Arsenal, mislim da bi over 4.5 koje nam nudi bet365 online kladionica">bet365 kladionica moglo proći. S obzirom da je finale i da je Londonski derbi, očekujem kartonijadu. U prethodnom međusobnom susretu između ova dva tima u Premier ligi je bilo tri žuta sa crvenim kartonom. Dobra stvar je što bet365 online kladionica">bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta, tako da ovdje ništa nije isključeno. Pokušat ću i ja danas na kartone, pogotov na ovu utakmicu.

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 1.8. u 09:50 CET) 

prije 14 sati, IzudinB said:

Za utakmicu Porto - Benfica, sudac je Artur Soares Dias">Artur Soares Dias koji ima granicu od 5.33 kartona u prosjeku u portugalskoj Primeira ligi. Podijelio je mnogo kartona ove sezone čak 112 u 21 utakmici. Zanimljivo je i to što je podijelio čak 8 crvenih kartona u tom periodu. Kao što vidimo na statistici ispod, on dijeli dosta crvenih kartona ove sezone i ne bih isključio jedan upravo u ovom finalu, ali granica od 6.5 kartona u ovoj utakmici mi nije visoka s obzirom da kada ova dva tima igrjau bude kartonijada. U prošlom međusobnom susretu u ligi je bilo čak 10 žutih, dok je u međusobnom susretu prije toga bilo sedam. Znači igra se finale, oba tima su nabrijana, očekujem grublju igru i mnogo nervoze na terenu, s obzirom da vjerujem da će Benfica željeti da se osveti za izgubljeni trofej. Bit će zanimljiv susret odličan za kartone. Sretno!

Screenshot_5.jpg

Screenshot_6.jpg

prije 13 sati, IzudinB said:

Što se tiče Atalante i Intera, također nije loša utakmica za kartone, s obzirom da se bore za drugu poziciju. Imaju jedan bod razlike između njih i prethodni međusobni susret između ova dva tima bio je sa čak sedam kartona. Inače igraju sa dosta kartona ove dvije ekipe međusobno. S obzirom da nam kladionica unibet">unibet daje koeficijent od 1.93 na over 4.5 u ovom susretu, čini mi se kao zanimljiva granica. Over 3.5 na koeficijent od 1.36 mi se čini malim, tako da je ova opcija od 4.5 prilično dobra. Sudac Piero Giacomelli">Piero Giacomelli inače u svojim utakmicama u prosjeku pokaže nešto više od 4 kartona, te mislim da bi mogao biti na visini zadatka i u ovom susretu. Kao što vidiš ispod, statistika govori da zna pokazati over ove granice, ali treba biti oprezan sa ulozima. Sretno!

Screenshot_10.jpg

Screenshot_8.jpg

prije 13 sati, IzudinB said:

Što se tiče Rijeke protiv Lokomotive u finalu kupa sudi Tihomir Pejin koji u prosjeku po utakmici pokaže oko 3.83 kartona ove sezone u 1. HNL. 1xbet">1xbet kladionica nudi mnoge granice kartona, a 5.5 mi se čini najisplativijom, ali mi je to nekako visoka granica za ovog suca, pogotovo jer je Pejin ove sezone pokazao samo jednom preko ove granice kada je u utakmici Gorice i Hajduka pokazao čak sedam žutih. Pokazao je na utakmici između mladih timova Ukrajine i Finske šest kartona. Ali to je sve - U svim ostalim utakmicama on nije prešao 5.5 kartona ove sezone. Međutim, posljednji susret između ova dva tima imao je čak osam žutih i jedan crveni, a sada se igra finale kupa. Ja ću igrati over po koeficijentu 1.85 u 1xbet">1xbet kladonici, za nešto manji ulog, tako da budite oprezni ovdje. Sretno!

Screenshot_12.jpg

Screenshot_13.jpg

prije 8 sati, IzudinB said:

Milan - Cagliari | Milan EH-1 (1.66) bet365 online kladionica">bet365

Milan u ovaj susret ulazi u pozitivnom raspoloženju, nakon što su ostvarili 11 utakmica u Seriji A bez negativnog rezultata. Prošle srijede su ostvarili pobjedu protiv Sampdorije u gostima sa 1-4. Bili su mnogo bolji tim u toj utakmici. Osigurali su šestu poziciju u Seriji A i to je možda malo za njihov standard, ali će igrati u Europskoj ligi i uspjeli su izvući ono najbolje iz cjelokupne situacije u kojoj su bili prije koronavirus pauze. U ovom susretu je Rebić suspendiran, ozlijeđen je Conti, te Romagnoli i Mussachio.

Cagliari je iznenadio sve u prošlom kolu nakon što su pobijedili Juventusa na domaćem terenu sa 2-0. Napokon su uspjeli ostvariti pobjedu protiv najboljeg tima u ligi ove sezone. Cagliari se trenutno nalazi na 13-oj poziciji, sigurni od ispadanja, tako da ovom posljednjem meču mogu pristupiti bez pritiska. Nedostajat će im Rog zbog suspenzije, zatim Pellegrini, Nainggolan, Cigarini i Oliva, te napadač Pavoletti.

Mislim da Cagliari neće uspjeti ponoviti uspjeh iz prošlog kola. Bili su sretni što nisu primili gol. Postoji velika razlika u kvaliteti između ova dva tima i po mom mišljenju Milan će ovo riješiti bez problema sa više golova razlike. Sretno!

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 1.8. u 15:15. CET) 

prije 8 sati, IzudinB said:

Brann .- Valerenga | Oba tima postižu gol (1.70) bet365 online kladionica">bet365

Brann je doživio poraz protiv Stromsgodseta u posljednjem kolu gdje su poraženi sa 3-1 u gostima. Primili su gol u ranim fazama utakmice i to od osme minute autogol Tenistea. Ovaj poraz će definitivno imati nekog utjecaja na njihov moral. Brann se nalazi na osmoj poziciji u Norveškoj ligi, četiri boda iza Odda koji se nalazi na tim mjestima koja vode u Europsku ligu. Oni moraju poraditi na svojoj formi ako se žele boriti za ta mjesta. U ovoj utkamici nemaju novih ozljeda, samo je Acoste pod znakom sumnje. Teniste bi trebao biti spreman,  dok se veznjak  Ordagic vraća sa suspenzije.

Valerenga je potpuno nadigrana u prošlom kolu od strane Moldea koji ih je pobijedio sa 4-1. Valerenga se nalazi na četvrtoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Odd koji zauzima te pozicije koje vode na Europska natjecanja, to jest treću poziciju. branič Bjordal je ozlijeđen, kao i veznjak Shala. Ako pogledamo nekoliko posljednjih mečeva ova dva tima, možemo vidjeti da oba tima imaju mnogo problema u obrani. Ofanzivne mogućnosti su prilično dobre i mislim da je najrealnija oklada u ovom susretu da oba tima postižu gol. Sretno!

Screenshot_16.jpg

(Koeficijenti 1.8. u 15:22 CET) 

Nadam se da je netko ispratio. Danas imamo 6/6! Svi parovi prošli, kartoni ispoštovali! ODLIČAN DAN! Idemo dalje!

prije 5 sati, IzudinB said:

Granica na Lokomotivu bila je 5.5, kartona na utakmici je bilo 6. Po tri na obje strane. ;)

Tebi je oklada priznata? Meni je oklada gubitna samo radi Lokomotive i Rijeke i jednog mrtvog kartona a na službenoj stranici Kupa uopće ne piše tko je sve dobio žuti karton.

prije 2 sati, zviz said:

Tebi je oklada priznata? Meni je oklada gubitna samo radi Lokomotive i Rijeke i jednog mrtvog kartona a na službenoj stranici Kupa uopće ne piše tko je sve dobio žuti karton.

Ipak nije. Sinoć je pisalo da je pogođeno, međutim, jutros kada sam ušao taj listić na koji sam ubacio Rijeku više od 5.5 na 1xbet kladionici nije priznat, novac su vratili, očigledno su i oni napravili grešku. Vidio sam i šest kartona na par stranica i mislio sam to je to. Nisam gledao utakmicu ne znam što se tu događalo. Što se dogodilo sa šestim kartonom?

prije 37 minute, IzudinB said:

Ipak nije. Sinoć je pisalo da je pogođeno, međutim, jutros kada sam ušao taj listić na koji sam ubacio Rijeku više od 5.5 na 1xbet" rel="external nofollow">1xbet kladionici nije priznat, novac su vratili, očigledno su i oni napravili grešku. Vidio sam i šest kartona na par stranica i mislio sam to je to. Nisam gledao utakmicu ne znam što se tu događalo. Što se dogodilo sa šestim kartonom?

Također nisam gledao utakmicu, mnoge stranice su pisale da je u 80. minuti sudac pokazao dva žuta kartona, sa svake strane po jedan, još uvijek na službenoj stranici nema detalja o kartonima tako da moramo pričekati.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use