Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 30.7.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Championship - Play Offs

Četvrtak1.jpg

CHAMPIONSHIP - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 29.7. u 18:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Fulham - Cardiff 1 (1.95) bet365

Imali smo priliku da vidimo kako Fulham lagano dobija prvu utakmicu u gostima kod Cardiffa sa 2-0. Cardiff je igrao jako loše u obrani i mislim da oni više ovdje nemaju što tražiti. Za Fulham nije igrao Mitrović, ali se Fulham i bez njega dobro držao. Iako mislim da će Fulham proći u finale, ne očekujem baš tako laganu utakmicu za njih. Cardiff je jedna napadačka ekipa i svašta se može očekivati. Iako su u odličnoj gostujućoj formi, posljednji poraz koji su doživjeli u gostima je bio upravo protiv Fulhama 10. srpnja. Gosti su trenutno u lošem raspoloženju nakon srceparajućeg poraza u prvoj utakmici. Ovo je bio njihov drugi uzastopni poraz od Fulhama ove sezone. Pored toga oni imaju katastrofalan rekord na ovom terenu protiv Fulhama. Za Fulham u ovoj utakmici neće nastupiti Cavaleiro, dok za Cardiff nema Cunninghama i Vassella. Očekujem još jednu pobjedu Fulhama, bili su odlučniji u prvom susretu, a vjerujem da će posao završiti u ovom. Koeficijent na njihovu pobjedu je u padu i mislim da će pasti još do sutra. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 29.7. u 18:26 CET) 

Stabaek - Bodo/Glimt 2 (1.45) bet365

Stabaek je iznenadno ušao u top pet timova ove sezone. Ovo je mnogo bolja pozicija za tim koji je prošle sezone završio na osmoj poziciji. Međutim, ovo će biti jedna od najtežih utakmica do sada ove sezone za njih. Domaća obrana će imati težak dan kada se sastanu sa nevjerojatnim napadom Bodo/Glimta. Bodo je trenutni prvoplasirani tim i u dobroj su poziciji nakon 10 kola. Imaju pet bodova više od Moldea koji se nalazi na drugoj poziciji, ali i dalje moraju nastaviti sa pobjedama kako održali trenutnu formu. Nakon što je Molde izgubio posljednju utakmicu, gosti su jedini tim kojij je ove sezone ostao neporažen do sada. Ovo je jedina ekipa koja je pobijedila svih deset utakmica, te sam stoga uvjeren da i danas mogu potegnuti i ostvariti pobjedu. Bodo ima čak 14 bodova više od Stabaeka. Molde i Bodo su se odvojili na toj prvoj poziiji. Daleko su najbolji timovi u ligi. Stabaek će biti bez Moe i Rusike. Sretno!

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 29.7. u 10:45 CET) 

Shanhai Shenhua - Shenzhen 1 (2.10) bet365

Utakmica se igra u 12 sati nisam stigao ranije pisati. Nadam se da ćete uspjeti odigrati dok nije počela. Iako Shanghai Shenhua nije ostvario pobjedu u prvoj utakmici ove sezone, mislim da bi to ipak moglo biti drugačije u ovom susretu. U prvoj utakmici su izgubili od Evergrandea sa 2-0 u gostima. Sada igraju na domaćem terenu gdje su uspjeli pobijediti osam međusobnih susreta protiv ovog tima.

Screenshot_6.jpg

Na drugoj strani Shenzhen nije pobijedio niti jednu gostujuću utakmicu generalno gledajući oko dvije godine. Posljednju pobjedu u gostima su ostvarili 2018. godine protiv Shenxina. Tako da mislim da će ovdje domaćini ostvariti pobjedu. Četiri od posljednjih pet međusobnih susreta na ovom terenu su bile pobjede domaćina. 

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 29.7. u 11:21 CET) 

Guangzhou R&F - Evergrande | Više od 2.5 gola (1.33) bet365

Gradski derbi. Domaćini su svoju sezonu započeli sa porazom protiv Shenzhena sa 3-0. Ovo će biti njihova prva utakmica na domaćem terenu u novoj sezoni, ali teško da možemo očekivati njihovu pobjedu. Pogotovo zato što nisu uspjeli postići gola u  prvoj utakmici i teško će probiti gostujuću obranu. Prošlogodišnji šampioni Evergrande su započeli sezonu sa pobjedom. Dominirali su posjedom protiv Shanghaija i zadržali su mrežu netaknutom. Obrana će biti vrlo sretna što njihovi gradski rivali još uvijek nisu postigli gola. Gostujuća ekipa ima vrlo jaku napadačku liniju koja je igrala glavnu ulogu u ovom timu prošle sezone. Dobro su započeli sezonu i očekujem da postignu par golova u ovoj utakmici. Ja iskreno ovdje očekujem više od 2.5 gola, koeficijent je nešto manji, s obzirom da je u posljednjih osam međusobnih susreta između ova dva tima završilo sa više od 2.5 gola. Ovo nije iznenađenje, jer je ovaj gradski derbi jedna od najzanimljivijih utakmica u kineskoj Super ligi. 

Screenshot_7.jpg

(Koeficijenti 30.7. u 12:38 CET) 

Rosenborg - Viking 1 (1.85) bet365

Najuspješniji klub u norveškoj će igrati protiv Vikinga danas poslijepodne. Domaći tim se morao zadovoljiti sa trećom pozicijom prošle sezone nakon četiri uzastopne titule. Rosenborg se suočio sa mnogo težim protivnicima kao što su Glimt i šampion Molde u prvim utakmicama što nije dobro prošlo po njih. Ali su povratili samopouzdanje sa nizom bez poraza. Međutim u posljednjoj utakmici su izgubili u gostima.

Viking je potpuno druga priča ove godine. Trenutno su na dvije pobjede u nizu nakon što su izgubili pet od posljednjih deset utakmica. Ovo uključuje i pobjedu protiv Haugesunda, što je bila njihova prva pobjeda ove sezone u gostima. Inače Viking ima loš rekord protiv timova sa vrha tabele, tako da mislim da će se ta tradicija nastaviti i ovdje.

Nema sumnje o dominaciji Rosenborga u ovoj utakmici. Pogotovo na domaćem terenu, jer je Viking posljednji put ovdje dobio utakmicu 2005. godine. Mislim da će gosti morati da sačekaju neku drugu utakmicu da bi ostvarili pobjedu. Čak i ako domaćem timu nedostaju neki igrači, Rosenborg i dalje ima jednu vrlo jaku momčad koja je sposobna ostvariti sva tri boda ovdje. Domaćin također ima najbolju obranu u ligi. U 10 utakmica su primili samo osam golova, dok je pet tih golova primljeno na domaćem terenu.

Gosti su već imali dosta problema sa postizanjem golova ove sezone protiv timova sa vrha tabele. Inače primaju smiješne golove, gdje su primili 18 golova do sada. Ja ovdje igram pobjedu domaćina! Sretno svima!

Screenshot_8.jpg

(Koeficijenti 30.7. u 15:32 CET) 

prije 21 sati, IzudinB said:

Fulham - Cardiff 1 (1.95) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Imali smo priliku da vidimo kako Fulham lagano dobija prvu utakmicu u gostima kod Cardiffa sa 2-0. Cardiff je igrao jako loše u obrani i mislim da oni više ovdje nemaju što tražiti. Za Fulham nije igrao Mitrović, ali se Fulham i bez njega dobro držao. Iako mislim da će Fulham proći u finale, ne očekujem baš tako laganu utakmicu za njih. Cardiff je jedna napadačka ekipa i svašta se može očekivati. Iako su u odličnoj gostujućoj formi, posljednji poraz koji su doživjeli u gostima je bio upravo protiv Fulhama 10. srpnja. Gosti su trenutno u lošem raspoloženju nakon srceparajućeg poraza u prvoj utakmici. Ovo je bio njihov drugi uzastopni poraz od Fulhama ove sezone. Pored toga oni imaju katastrofalan rekord na ovom terenu protiv Fulhama. Za Fulham u ovoj utakmici neće nastupiti Cavaleiro, dok za Cardiff nema Cunninghama i Vassella. Očekujem još jednu pobjedu Fulhama, bili su odlučniji u prvom susretu, a vjerujem da će posao završiti u ovom. Koeficijent na njihovu pobjedu je u padu i mislim da će pasti još do sutra. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 29.7. u 18:26 CET) 

Sigurnije je 2.5 over jer cardiff ce ici na sve i nista nemaju sta da izgube ovu utakmicu a Fullham ce traziti sanse iz kontri, kada se sve to poslozi, vjerovatno ce biti puno golova.

prije 2 minute, Vendeta1987 said:

Sigurnije je 2.5 over jer cardiff ce ici na sve i nista nemaju sta da izgube ovu utakmicu a Fullham ce traziti sanse iz kontri, kada se sve to poslozi, vjerovatno ce biti puno golova.

Ne bi ni to bilo loše, ali više mi se sviđa da će oba tima dati gol, iako se na bet365 kladionici može oboje kombinirati. Cardiff nije dobio mnogo utakmica na ovom stadionu, ali su postigli barem gol u većini njih. Od Fulhama svakako očekujem barem jedan ili dva gola u ovom susretu. Uz sve to, kada uzmemo u obzir važnost utakmice za oba tima i rezultat iz prve, mislim da se mogu očekivati golovi na obje strane. Koeficijent u bet365 kladionici 1.83.

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 30.7. u 16:05 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use